![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
Deo inventara foruma
Član od: 18.11.2011.
Zahvalnice: 659
Zahvaljeno 1.064 puta na 834 poruka
|
![]()
Изашао апдејт 1.2. Тежак око 1 gb.
PC patch 1.2 notes: Fixed after-match award dog tags from not loading from the profile correctly Fixed root cause of some graphics driver crashes Fixed particle shader causing black squares/broken shading on some graphics cards Fixed shadering issue with underwater fog Fixed issues with non-default controls for weapon customization Fixed some issues with binding non-default vehicle controls |
![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
Veteran
Član od: 3.1.2009.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 388 puta na 234 poruka
|
![]()
Meh... nista dok ne poprave tockove na vozila!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Starosedelac
Član od: 5.6.2008.
Zahvalnice: 993
Zahvaljeno 122 puta na 98 poruka
|
![]()
koliko je duga igra na Post Human Warrior, i da li je tesko?
Crysis2 na post human warrior mi je bio bas tezak prva dva puta, sad mi je trivijalno. Crysis 1 je sneaky bastard na kvadrat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Novi član
Član od: 1.12.2012.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 4 puta na 3 poruka
|
![]()
Eto i ovo se odigralo. Nije lose, graficki lepo, proca osrednja, hajde sada idemo dalje......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Veteran
Član od: 25.12.2009.
Zahvalnice: 445
Zahvaljeno 298 puta na 156 poruka
|
![]()
imam problem
kada uzmem bolt sniper da srusim tower cannon iz nekog razloga u njemu nema metkova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Član
Član od: 21.1.2008.
Zahvalnice: 57
Zahvaljeno 10 puta na 10 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Član
Član od: 13.3.2009.
Zahvalnice: 77
Zahvaljeno 21 puta na 11 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Novi član
Član od: 28.2.2013.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ja sam ga resio tako sto sam jednostavno isao na replay mission i onda je bilo sve ok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Veteran
Član od: 24.5.2010.
Zahvalnice: 240
Zahvaljeno 193 puta na 104 poruka
|
![]()
U nastavku(Steven Hall se izbrbljao) : Nomad nije mrtav...necak od Dominic Lockhar-ta isto nije mrtav on odlazi u tajnu misiju da nadje Nomad -a umesto CELL pojavljuje se nova organizacija - the Blackhart Initiative.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.777
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]()
Evo naizad zavrsih Krizu 3.
I to na gurku. Dolaze nove igre (Starcraft, Bioshock), koje bi radije igrao a glupo mi da batalim na 2/3. Inace vise od par nedelja igruckam je po malo. Niko da odvojim vise sati, ne drzi me toliko. Sto se tice same igre, najveci je problem sto ima previse istog sadrzaja. Scan, stealth kill, malo se napucavaj, itd... Takodje moj je utisak da mi mnogo teze padaju igre sa checkpointima, jer ne mogu da stanem da ih igram kad zelim, nego na nekim celinama, sto zna da nervira. Jos gore, jednom mi se desilo da sam ubio jednog bossa, i dosao na sledeci nivo, i izasao iz igre. A onda me resume vratio na tu bitku. Boze sacuvaj, koje nerviranje. Neke od novina, kao luk, su ok, ili pak Cepth oruzija. Neki delovi igre su stvarno slabi kao na primer nivo gde dobijas vozila. Kad se uporedi sa prvom Krizom i fantaskicnom tenkovskom bitkom, ovo je stvaro smesno. Slicno i nivo posle gde imas utisak da vise pesacis po ogromnom prostoru, nego da ima nesto pametno da radis. Sve u svemu, kako otice igra tako idu i slabije deonice. Sa izuzetkom finalne misije (u pecinama), koja ipak deluje solidno. Takodje, ovo je druga igra gde Crytek pokazuje da nema pojma da napravi single plejer upgrade sistem. Ako je onaj u dvojci bio los (secate se cloak detektora koji kroz celu igru moze da se upotrebi samo na jednom mestu), ovaj je jos gori jer si limitiran na 4. upgreda, a UI je los, pa se ne mozes brzo prebaciti iz jendog zapamcenog seta dodataka u drugi. Zasto samo za ovakvo nesto nije imao neki hotkey, da ce mi znati. Zbog svega ovoga najveci broj igraca ce samo izabrati 4. pojacanja, i ostati na njima, a ostatak upgred poena ostaje za bacanje. Kada sumiram sve utiske, i dodam da sam se ipak malo zabavio, moja ocena je 75/100. Kao plus je to sto je kraj sasvim pristojan, bez nepotrebnih cliffhangera i slicno. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku player1 na korisnoj poruci: | ||
jaomile (1.4.2013) |
![]() |
#691 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ako se dobro secam imas 3 seta koja mozes da zapamtis drzeci 1,2,3. Posle ima key kombo da aktiviras on the fly.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Starośeđelac
|
![]()
Žao mi je što uskačem trupačke, ali ko će čitati 35 strana teme. Zanima me sledeće: da li se ovo može igrati na XP - u sa Service Packom 3? U Readme fajlu (mlađi burazer javlja, nisam čitao) piše da podržava samo Windows Vista, 7 i 8, ali su na netu pisali da su ga igrali i na starijim operativnim sistemima.
Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#693 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.665 puta na 4.098 poruka
|
![]()
Samo Win Vista+ jer je igra DX11 only. Nema sanse da se igra na starijim sistemima.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dex3108 na korisnoj poruci: | ||
Dimo (10.4.2013) |
![]() |
#694 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.3.2011.
Zahvalnice: 760
Zahvaljeno 658 puta na 461 poruka
|
![]()
Zar nije izasao patch koji omogucava igranje I na starijim operativnim sistemima odnosno na dx10?
Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.665 puta na 4.098 poruka
|
![]()
Koliko ja znam ne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
V.I.P. Test Play
|
![]()
Samo DX11 i to je to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Veteran
|
![]()
Zar Vista nije dx10 sistem?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
V.I.P. Test Play
|
![]()
Vista isto podrzava DX11, treba samo SP2.
Sto i ne cudi, jer je DX11, prosirenje DX10. Cudi samo zbog sto zbog istog razloga nisu podrzali DX10. Izgleda isforsirano. |
![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
Veteran
|
![]()
Hm, da! Sad izguglah, i stvarno, dx11 se naknadno inatalira sa service pack-om. Imao sam vistu kratko vreme, pa nisam znao da moze i dx11.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Deo inventara foruma
Član od: 18.11.2011.
Zahvalnice: 659
Zahvaljeno 1.064 puta na 834 poruka
|
![]()
Crysis 3 1.3 Patch
Multiplatform Reduction in bandwidth usage Fixed issue where other player's weapons may not be visible when joining the game The "Scout" perk now saves progress correctly Fix for rip & throw items occasionally entering a state where players cannot interact with them Fix for Relay not capturing correct if the carrier is within the cap zone when the friendly relay is returned End of round audio now works correctly Fix for nanovisor becoming locked in some cases Fixed crashes/freezes of the game after the boss fight (some save games still might not be functioning 100% so a restart of the last level might be required) Fixed issue with boss not being triggered correctly and thus not appearing at all (some save games still might not be functioning 100% so a restart of the last level might be required) Fixed extended magazine attachment of the SCAR to not lose 10 clips anymore after each death of the player Fixed secret email not unlocking properly after collecting all Intel in the levels Fix for after match award dogtags failing to unlock PC Exclusive Option to turn off squad & clan support when balancing Anti cheat improvements Ability to customize ADS sensitivity through console commands Fixes for weapon customization when bound to a non-default key Fix for vsync not applying on first boot of the game (even if on in menus) Fix drawnear fov being reset every player spawn AMD feature updates for Eyefinity, DBT and HD3D support Improvements made regarding the SLI performance issues Additional Fix for Limit number of muted DX debug runtime error to bare minimum to help tracking issues early. Anti cheat improvements to be added Electronic Arts has announced that some of the changes being implemented in the third patch for Crysis 3 are reduction in bandwidth usage, fixed crashes and freezes, and customization of ADS sensitivity through console commands. The update will also include some gameplay tweaks and bug fixes. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Crysis 2 | nex999 | Akcione igre | 2785 | 18.3.2015 21:48 |
CryEngine 3 potpuno besplatan | OgnjenM | Pravljenje igara | 22 | 25.10.2011 17:32 |
Crysis 2 | dzonibegood | otpaTci | 5 | 3.6.2011 20:52 |
Crysis vs crysis 2? | Dz093 | otpaTci | 1 | 24.4.2011 17:02 |
DINO CRYSIS 1 | Lord Elendil | Akcione igre | 9 | 14.5.2006 20:04 |