![]() |
![]() |
![]() |
#701 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da nije "Maui Mallard in Cold Shadow"?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#702 |
Starosedelac
Član od: 15.12.2007.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 129 puta na 109 poruka
|
![]()
Igrao sam je na kompjuteru, negde oko 2000-2003. god., demo.
Bilo je nesto da lopta udje u neku pecinu i onda slusas neke tonove, a potom ih odsviras. Secam se da su pri dnu ekrana bili neki komentari bas kao u igri Balls of Steel. Nakon dosta osvojenih poena lopta postane "super lopta", kao sto sam rek'o. |
![]() |
![]() |
![]() |
#703 | |
Starosedelac
Član od: 15.5.2007.
Zahvalnice: 379
Zahvaljeno 401 puta na 272 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() samo skakanje ima u super mario bros ili tako nekako, ne znam bas tacan naziv, tu ima i to da odes sa ekrana i da se nadjes na drugoj strani, ali ta igra je matora dosta. takodje mi na pamet pada tumblepop, ali to je za automate, takodje, imas i usisivac pored skakanja, a imas i kraljice. u svakom slucaju, kazi kad se setis, posto ja gotivim takve igre ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#704 | |
Banned
Član od: 23.10.2005.
Zahvalnice: 1.059
Zahvaljeno 821 puta na 447 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
Starosedelac
Član od: 15.12.2007.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 129 puta na 109 poruka
|
![]()
Jel' se jos nekom pojavljuje greska u Balls of Steel - u kada lopta krene na polje "2X BALL"?
![]() Jos uvek trazim fliper koji sam rekao... ![]() Evo i slika problema: ![]() ![]() Poslednja ispravka: Haker95 (5.10.2008 u 21:46) |
![]() |
![]() |
![]() |
#706 | |
Novi član
Član od: 2.9.2008.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() Citat:
Igrao sam na pc-u nije bilo nikakvog emulatora. Kliknes na ikonicu i igrica se upali. To mi je instalirao lik kada sam kupio komp, i kada sam podizao sistem ponovo, ta igrica je bila obrisana. I sada nikako ne mogu da se setim kako se zvala. Davno je to bilo. Aj probacu da dodjem ponovo do tog lika, a ako se on seca, svaka mu cast ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Novi član
Član od: 16.10.2008.
Zahvalnice: 2
|
![]()
help help help
igrica koju sam igrao kasnih 80-ih u igraonicama (arkadna verzija) rec je o kosmonautu koji putuje kroz galaksiju (nekih 7-8 planeta otprilike) i sredjuje vanzemaljce i robote (svaka planeta je imala sefa)...zadnja planeta je bila najteza (logicno) sve je od metala i vecinom se pucate sa robotima tokom igre dobivaju se bolja oruzja, igra se sa leva na desno, u pozadini je bila idilicna flora na svakoj planeti trazio sam po netu ali bezuspesno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Član
Član od: 29.1.2007.
Zahvalnice: 47
Zahvaljeno 123 puta na 90 poruka
|
![]()
@chedoo, možda Solider of Light iliti Xain'd Sleena.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ktulu na korisnoj poruci: | ||
chedoo (17.10.2008) |
![]() |
#709 | |
Član
Član od: 30.10.2007.
Zahvalnice: 236
Zahvaljeno 145 puta na 110 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku branko999999999 na korisnoj poruci: | ||
chedoo (17.10.2008) |
![]() |
#710 |
C64 Legend
|
![]()
@Zoki_zoxxx :
Ima neka igra Rod Land slucajno sam video u nekom starom SK-u, mada verovatno nije to.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#711 | |
Novi član
Član od: 16.10.2008.
Zahvalnice: 2
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#712 |
C64 Legend
|
![]()
@Nash Knight
Ima igra za c64 i za verovatno ostale platforne Dynamite Dux. Ali nesto mi se cini da nije to to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Kekule Mekule
|
![]()
Secam se samo malog dela te igre, posto sam je igrao kao mali.
Rekao bih da je iz perioda Heretica i Hexena, mozda cak i ranije nisam tacno siguran. U tom delu kojem se secam junak nosi vile (dobija ih na poceku, pocinje se na groblju valjda, imaju neki spomenici), na nekoj je poljani, blizu je "selo" ili neka tvrdjava ne znam tacno i tu su naravno neke spodobe. Secanja su mutna, ali bih voleo da odigram neku igru nalik hexenu i hereticu, sa mracnom atmosferom, malo mozganja i mnogo koljaze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#714 | |
C64 Legend
|
![]() Citat:
Da nije BLOOD? |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Oggy na korisnoj poruci: | ||
Andross (20.10.2008) |
![]() |
#715 |
Kekule Mekule
|
![]()
Veoma blizu, mada mislim da to nije to though.
Prema mom secanju vile su bile brugacije (srebrne ne bronzane) u drugom polozaju i pocinje se bas na groblju (odma se tu spawnuje). I da igra je medieval. |
![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
Basterd...
|
![]()
meni ovo uzasno vuce na Ghosts N Goblins...mada se vila ne secam...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Kekule Mekule
|
![]()
Igra o kojoj pricam je 3D, koliko ja znam GNG je 2D.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#718 |
Basterd...
|
![]()
dobro znas...
![]() ali nigde nisi rekao da je 3D... a ako je 3D, rekao bih da je malo posle Heretica...correct me if i'm wrong... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Kekule Mekule
|
![]()
Ne znam tacno kada je izasla, bio sam klinac, ali tu je negde u periodu oko Heretica i Hexena sigurno...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
ime igre, imena igara |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ne mogu da se setim imena igre... | !!!NWO | O igrama uopšte | 729 | 8.10.2024 13:06 |