![]() |
![]() |
![]() |
#721 | |
Novi član
Član od: 29.11.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]() Citat:
cackao sam i ja sve zivo sto sam procitao na ovim forumima, medjutim i meni se non stop desavalo uvek isto. Prvo poruka za microsoft, pa onda svi oni vec mnogo puta navedeni errori. Provalio sam resenje sa jednog stranog sajta. Problem je kao sto su vec mnogi provalili u zvuku. Nikakve veze nemaju ni graficki drajveri ni direct x, sve je to bezveze. Igra uopste nije zhtevna, naprotiv u odnosu na crysis je malo dete, pa i u odnosu na novi far cry. Dakle kod mene sada kada sam resio problem sa startovanjem radi na 1600x1200 sve podeseno na maximum. E da, da predjemo sad na resenje problema mnogih kojima se desavallo isto sto i meni. Onaj ko je imao instaliran i ubacen dial-up modem u racunar pre nego sto je poslednji put reinstalirao XP (bez obzira koji sevis pack), taj ce imati problema sa instalacijom ove igre tj. sa startovanjem i vec poznatim izbacivanjem konzole sa errorima. Naravno ovo sve govorim za korisnike koji imaju ADSL, a slucajno su instalirali sistem sa prikopcanim dial-up modemom. Kao provera za ovo sto sada pricam udji u "run", pa upisi "dxdiag". Nakon otvaranja direct-x console, obratite paznju na opciju "sound-2". Kod nekog ce to biti "sound-1", a kod nekog "sound-2". Bolje receno u tom soundu-2 videcete da pise nesto "modem EMULATED" . E ta emulacija zvuka stvara sve probleme. Dzba sada naknadno vadjenje modema, deinstaliranje drajvera, iskljucivanje u biosu itd., kada ga sistem ima zapamcenog u registrima. A sada idemo na resenje problema: Udjete preko opcije "run" u "regedit". Zatim pritiskom na "ctrl + f " otvorite "find" prozor. U njega upisite "Device Presence". Tada ce vam se sa desne strane tog explorera pojaviti sledece: (Default) Emulated Vxd WDM Bitne su vam samo ove tri opcije: Emulated, Vxd i WDM. Kada desnim klikom otvorite redom, recimo prvo "emulated", kliknite na "modifie" i pojavice se prozor u kom ce stajati neka vrednost, ili "1" ili "0". Emulated obavezno stavite da bude "0". Isto to uradite sa VXD i WDM ali njihove vrednosti moraju da budu i ostanu na "1". Nakon toga, kada odradite ovu izmenu klikni ponovo (ctrl+f) i opet upisi "device presence" i onda opet sve isto, kao i malopre. Ovo zbog toga sto ove emulacije ima na nekoliko mesta i potrebno ih je sve iskljuciti. Dakle ponavjlajte (ctrl+f) (i sve vec opisane radnje sa podesavanjem 0 i 1) i tako sve dok vam ne izadje prozor (posle pritiska na (ctrl+f) da vise nema trazenih "device presence". Meni je to trebalo da podesi otprilike na jedno tri mesta. U svakom slucaju sama operacija je gotova za otprilike pola minuta. Nakon toga svega naravno id restartovanje racunara. Nakon restarta kao proveru mozete otici ponovo u "run" pa "dxdiag", gde cete sad videti da vise nema onog sounda-2 nego je ostao samo "music" i sound -1 na kome je naravno i samo zvucna karta. Posle ovoga igrica mora proraditi bez ikakvih problema. POZDRAV SVIMA OD MAD MAXA. Uclanio sam se danas samo da bih pomogao i drugima da mogu ovo da rese, jer se i ja strasno nerviram kada znam da imam hardwer koji moze da tera igricu a ona nece da radi. Nema valjda nista gore od toga... POZDRAV JOS JEDNOM ZA SVE. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku MAD MAX na korisnoj poruci: | ||
matejarmus (29.10.2009) |
![]() |
#722 |
Novi član
Član od: 7.12.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Znam kako je onima koji nemogu da igraju CoD 5 pa cu im olaksati stvar,jer ni meni nije radilo dok nisam skontao kako da popravim igru.Elem,u run ukucate ''regedit'' i kad vam izbaci prozor registry Editor,kliknite na HKEY_LOCAL MACHINE,SOFTVARE,Activision,Call of Duty WaW i kliknete na codkey,zatim promenite serial koji vam je upisan u neki drugi.Nadam se da ce vam raditi,meni je uspelo!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Član
Član od: 21.10.2006.
Zahvalnice: 524
Zahvaljeno 59 puta na 27 poruka
|
![]()
sad sam video temu i nisam je chitao....imam problem sa cod5...
uspem da je instaliram i sve radi lepo ali onda kliknem new game i....nishta se ne desi...onaj meni i dalje stoji i koliko god puta da biram new game nishta...necje da pochne...nikakav eror ne iskache.... ima li neko reshenje....? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja sam taj problem resio tako sto nisam izabrao da mi se instalira punkbuster tokom instalacije igre.
Znaci cist install bez punkbuster-a. I kada budes usao u igru pisace ti da nemas punkbuster, ti samo klikni na exit i nastavi sa igrom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#725 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() sad skidam 1.1 patch...valjda cje pomocj.... samo da naglasim da imam vistu.... pa da to mozhda nije problem...mada ja mislim da je cod 5 kompatibilan sa vistom... Poslednja ispravka: Down Force (7.12.2008 u 20:44) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Banned
|
![]()
Pisalo je tokom igre, a pise i na wikipedia-u.
Onaj snajperista Zaytsev (lik koga vodite u snajperskim ruskim misijama, a i glavni lik u filmu Enemy At the Gates) je snajperom, za 3-4 meseca, ubio ~250 nemackih vojnika, od cega 20-tak neprijateljskih snajperista ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#727 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Član
|
![]()
upalio sam igru i chisto onako kliknuo select online profile...i chisto onako mi se pojavio win eror....
a sad sam prelistao strane i ne mogu da nadjem nikoga sa ovim problemom ![]() Poslednja ispravka: DeCoy (9.12.2008 u 2:14) |
![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kako nisi uspeo da nadjes
![]() http://www.sk.rs/forum/showpost.php?...&postcount=588 http://www.sk.rs/forum/showpost.php?...&postcount=532 |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dzonihsv na korisnoj poruci: | ||
Down Force (7.12.2008) |
![]() |
#730 |
Član
|
![]()
ja sam noob....ne umijem na vistu da nadjem mesto dje su profili....
![]() ![]() nema shanse da nadjem obih chitav ****** C.... :@ |
![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
Član
|
![]()
reshio sam problem.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nema frke, nisi duzan nista, samo search i uzivaj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#733 | |
Član
Član od: 30.9.2008.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 5 puta na 4 poruka
|
![]() Citat:
AAAAA to je to!!! Vec dva dana citam kao ludak,nisam hteo da postavljam vec 100 puta postavljana pitanja,znao sam da ce neko to resiti tako jednostavno...! ![]() ![]() Igra mi radi,ZA SADA... Nadam se da je vredna cimanja! Ja obozavam WW2 igre tako da ce mi se svideti verovatno,za sad je ok! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Veteran
|
![]()
Imam CoD WaW, full English verziju , instalirao sam najnoviji DirectX November 2008,nemam modem u kompu niti unimodem full duplex opciju,imam za moju HD2600 Pro AGP instalirane poslednje 8.10 AGP Hotfix drajvere,instalirao sam i SP3 za moj XP,ali ništa..igra odbija da se pokrene,nije htela ni kada sam bio na XP+SP2...Samo se pojavi ona greška da se obavesti MS...
![]() ![]() Da li zna neko rešenje za ovo???!!!! Poslednja ispravka: DeCoy (8.12.2008 u 21:37) Razlog: velika slika... |
![]() |
![]() |
![]() |
#735 | |
Posmatrač
Član od: 7.3.2006.
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Novi član
Član od: 9.12.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
e,narode ni ja ne mogu da skontam sta mu je...u lokalnoj igraonici sam instalirao CoD i radi kao sretan,,,,u mene na drugom kompu samo izbacuje neki error:
----- Initializing Renderer ---- execing ragdoll.cfg from disk ----- Client Initialization ----- ----- Client Initialization Complete ----- Trying SMP acceleration... ...succeeded. ----- R_Init ----- Getting Direct3D 9 interface... Pixel shader version is 3.0 Vertex shader version is 3.0 Shader model 2.0 code path is available. Shader model 3.0 code path is available. Using Shader model 3.0 code path because it is the best available path on this hardware. Attempting 1024 x 768 fullscreen with 32 bpp at 60 hz Game window successfully created. Using 4x anti-aliasing Creating Direct3D device... Com_TouchMemory: 0 msec. Using sum: 0 Loading fastfile code_post_gfx Loading fastfile ui Loading fastfile common Initializing render targets... Requested frame buffer to be 24-bit color with 8-bit alpha DirectX returned a frame buffer that is 24-bit color with 8-bit alpha Initializing static model cache... Initializing dynamic buffers... Initializing particle cloud buffer... Creating Direct3D queries... Loading fastfile 'code_post_gfx' used 1.13 MB memory in DB alloc Loading fastfile 'ui' used 39.48 MB memory in DB alloc Setting initial state... DirectX reports 256 MB of video memory and 425 MB of available texture memory. Using video memory size to cap used texture memory at 240 MB. Texture detail is set automatically. Using picmip 0 on most textures, 1 on normal maps, and 1 on specular maps Error: Could not load material "water_droplet". Error: Could not load material "water_dynamic_spray". ------- sound system initialization ------- Error during initialization: Unhandled exception caught instalirao sam novi patch od 320 Mb i opet nista! |
![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Član
Član od: 21.9.2008.
Zahvalnice: 138
Zahvaljeno 92 puta na 35 poruka
|
![]()
@mlazar
Prelistaj koju stranu unazad.Mad Max je detaljno opisao kako da se resi.Inace to je najcesci problem kod CoDWAW. ![]() Poslednja ispravka: DeCoy (9.12.2008 u 19:24) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Srky93 na korisnoj poruci: | ||
mlazar (9.12.2008) |
![]() |
#738 |
Veteran
|
![]()
Ovde imate rešenja za XP i za Vistu za 8 grešaka koje se najčešće pojavljuju u CoD World at War:
http://bashandslash.com/boards/viewtopic.php?f=28&t=742 |
![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Član
Član od: 22.12.2005.
Zahvalnice: 23
Zahvaljeno 32 puta na 27 poruka
|
![]()
ja ne mogu da drknem onog snajperistu... i to na 3. stepenu težine. nemoguć je skroz - kada ga pogodim, kaže mi komrad da je samo ranjen, a za taj naredni shot obično popasem metak-i to skoro uvek kroz zid. mrzim botove.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Posmatrač
Član od: 7.3.2006.
|
![]()
Neko rče da ekipa koja igra pravi zazubice ekipi koja bezuspešno pokušava da zaigra igru.
Ljudi, da li kapirate kako je jadno sedeti ispred računara nakon petog reinstaliranja sa ili bez punkbustera i čitati kako neki ne može da pređe nešto u igri? ![]() Upravo sam iz ekipe posmatrača prešao u ekipu igrača. WinXP UPUTSTVO (nadam se finalno) ![]() podrazumeva se da ste već apdejtovali sve potrebne drajvere, posebno za grafiku 1. Instalirajte i famozni Punkbuster (ovo možda i ne mora, ako neko hoće neka proba i bez) 2. Nakon uobičajenih radnji prilikom instalacije, probajte igru (na Visti nekad i krene). Usual respons: ne radi, puca pre nego što krene intro 3. Pročitajte jučerašnje uputstvo MAD MAXA, i uradite kako kaže (meni je trebalo 5-6 minuta, i 7-8 ispravki u registry bazi). Vi koji koristite modem, najverovatnije ćete morati da reinstalirate drajvere za isti kada obrnete igru i skinete je sa kompa, ALI VREDI. Vredi i format HD-a ![]() 4. Sada ste već smoreni, ali glavu gore! Nakon što izađete iz igre, u run ukucate ''regedit'' i kad vam izbaci prozor registry Editor,kliknite na HKEY_LOCAL MACHINE,SOFTVARE,Activision,Call of Duty WaW i kliknete na codkey,zatim promenite serial (desni klik, pa Modify) koji vam je upisan u neki drugi (Ognjene, da te Bog poživi i da puno sreće ![]() ![]() ![]() S obzirom da sam tek počeo (i da sam odmah krenuo da kucam ovo, a igra je još aktivna preko alt-taba), ne znam da li će raditi kada je prekinem, pa planiram da je pređem u cugu, i odmah javim da sutra ne idem da šljakam ![]() PS. Čačkao sam i sa dodavanjem profila po uputstvu sa ovog foruma, ali to nije dalo učinak. Ako ne radi po gornjem uputsvu, uradite još i ovo: http://www.sk.rs/forum/showpost.php?...&postcount=588 http://www.sk.rs/forum/showpost.php?...&postcount=532 Let the force be with you! ![]() Poslednja ispravka: DeCoy (10.12.2008 u 1:04) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Ephemerys na korisnoj poruci: | ||
darkom (2.9.2009) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
CoD 6: Modern Warfare 2 | Isko | Akcione igre | 3416 | 2.5.2019 13:07 |
Call of Duty online - problem | Kevin_Garnett | Mrežne igre | 23 | 30.12.2010 22:07 |
Najbolji način za igranje Call Of Duty 2 preko Interneta! | Guterill | Online susreti | 64 | 16.2.2010 4:20 |
Call of Duty Real-Time Card Game (kartaška igra sa tematikom drugog svetskog rata) | Liquid Nitrogen | Brbljaonica | 9 | 7.6.2008 12:56 |
Call of Duty - Nema teksta u meniju | ForceWare | Kvarovi | 15 | 28.8.2006 19:28 |