Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Mrežne igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Mrežne igre Multi-player igre

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 10.7.2012, 19:49   #741
Juventino
Član

Član od: 25.12.2009.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
Određen forumom Re: Heroes of Newerth

Citat:
NjegovaWisost kaže: Pregled poruke
Što ima malo ljudi sa foruma da igraju HoN? Danas online 90 000
Ja bih voleo da igram, mnogo mi se svidja igra ali me je LoL zaglupeo Posle LoLa HoN mi mnogo komplikovan, komplikovan shop, no recall, itd itd. A inace igra mi se svidja puno jer ne nekako zanimljivija i onako sva mracna kakva i treba jedna MOBA igra da bude ali jbg Posle LoLa nmg da se snadjem :/
Juventino je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.7.2012, 20:28   #742
pmale
Veteran

Član od: 7.3.2008.
Zahvalnice: 136
Zahvaljeno 69 puta na 64 poruka

Evo ja posle dugi niz igranja presoa na HoN, i igra mi se jako svidja. Probao sam i Lol ali ja nevidim sta je tu igracima dobro, igra je dosta spora a o grafici da i nepricam. Ako neko igra neka me invituje za frienda (Meteorolog), pa neka zajedno przimo
pmale je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.7.2012, 21:25   #743
Juventino
Član

Član od: 25.12.2009.
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci

Citat:
pmale kaže: Pregled poruke
Evo ja posle dugi niz igranja presoa na HoN, i igra mi se jako svidja. Probao sam i Lol ali ja nevidim sta je tu igracima dobro, igra je dosta spora a o grafici da i nepricam. Ako neko igra neka me invituje za frienda (Meteorolog), pa neka zajedno przimo
Da brate ali LoL je dosta pojednostavljen i tacno je da je spor i grafika je losa, nekako detinjasta. HoN je drugaciji brzi, nekako ono sve mracno bas extra, vise mi se svidja nego LoL al brate nmg da se naviknem na onaj shop sanse nema, mnogo komplikovan ra razliku od onog iz LoLa....
Juventino je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 11.7.2012, 0:28   #744
pmale
Veteran

Citat:
Juventino kaže: Pregled poruke
Da brate ali LoL je dosta pojednostavljen i tacno je da je spor i grafika je losa, nekako detinjasta. HoN je drugaciji brzi, nekako ono sve mracno bas extra, vise mi se svidja nego LoL al brate nmg da se naviknem na onaj shop sanse nema, mnogo komplikovan ra razliku od onog iz LoLa....
meni je ok shop sistem, malo kombinacije ovo ono cini igru zanimljivjom a i isti je kao kod Dote tako da meni ne predstavlja problem
Stara 11.7.2012, 17:06   #745
Iceman_37
Starosedelac

Član od: 2.8.2008.
Zahvalnice: 512
Zahvaljeno 933 puta na 531 poruka

Ja hoću da prodam moj legacy account.... A mrzi me da skinem igru opet i da spamujem na chat -.- Još ko će hteti da uzme kad Srbija nema pay pall...anyway...
Iceman_37 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.7.2012, 16:15   #746
NjegovaWisost
Deo inventara foruma

Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka

Citat:
Juventino kaže: Pregled poruke
Ja bih voleo da igram, mnogo mi se svidja igra ali me je LoL zaglupeo Posle LoLa HoN mi mnogo komplikovan, komplikovan shop, no recall, itd itd. A inace igra mi se svidja puno jer ne nekako zanimljivija i onako sva mracna kakva i treba jedna MOBA igra da bude ali jbg Posle LoLa nmg da se snadjem :/
Shop je skroz isti kao u Doti 2 , ne znam šta je tu komplikovano :/ Ono što je veći problem je naučiti 110 heroja za igru
Iskreno, odjednom jak priliv novih igrača O.o Evo sad 95 000...

Volio bih da je i blizzard svoju dotu napravio
NjegovaWisost je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.7.2012, 16:28   #747
pRoskiLLz
Veteran

Član od: 4.3.2006.
Zahvalnice: 62
Zahvaljeno 48 puta na 43 poruka

bio sam neka vrsta pro-a u DotA (7 godina iskustva). igram LOL od kad je izasao jer je HON trebao da se placa tada. Probao sam onaj trial acc, ali prelazak sa LOL-a na HON je kao iz drzave u drzavu. SVE drugacije.

Jeste dosta bolje, i grafa i sve, ali ne mogu da se naviknem nikako na odredjene stvari (shop, nedostatak mane, itd) jer u LOL-u przis kol'ko ti volja. Drazi mi je HON zbog slicnosti sa DotA, ali videcemo.

Kog heroja da kupim da ga masterujem? Sta je dobro za pocetnika? Magina mi je bio main u DotA. Kontao sam njega ili Scouta.
pRoskiLLz je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.7.2012, 18:35   #748
pmale
Veteran

Stvarno mi dodje da obrisem igru, toliko ima noobova da je to nevidjeno, samo mi kvare score i nikako da predjem 1500 EMS!Je... uvek dobijem 2 nooba koja ne znaju da kliknu na magijum i samo feduju
Stara 18.7.2012, 21:30   #749
NjegovaWisost
Deo inventara foruma

Citat:
pmale kaže: Pregled poruke
Stvarno mi dodje da obrisem igru, toliko ima noobova da je to nevidjeno, samo mi kvare score i nikako da predjem 1500 EMS!Je... uvek dobijem 2 nooba koja ne znaju da kliknu na magijum i samo feduju
Dok ne nabiješ skor na 1580 mmr imaćeš problema sa noobivima. Dakle, solo heroje i udri =) Posle tog mmra je uživanje. nema nubova, nema leavera.

Citat:
pRoskiLLz kaže: Pregled poruke
bio sam neka vrsta pro-a u DotA (7 godina iskustva). igram LOL od kad je izasao jer je HON trebao da se placa tada. Probao sam onaj trial acc, ali prelazak sa LOL-a na HON je kao iz drzave u drzavu. SVE drugacije.

Jeste dosta bolje, i grafa i sve, ali ne mogu da se naviknem nikako na odredjene stvari (shop, nedostatak mane, itd) jer u LOL-u przis kol'ko ti volja. Drazi mi je HON zbog slicnosti sa DotA, ali videcemo.

Kog heroja da kupim da ga masterujem? Sta je dobro za pocetnika? Magina mi je bio main u DotA. Kontao sam njega ili Scouta.
Kao supprot, najlakši ti je plague rider. Gankere ti ne preporučujem, jer od tebe zavisi ishod na početku, pa ako si loš, imaće tim problema. thunderbringer (aka Zeus) mid je OP i lak za igranje, ali ga heroji kao DW i fayde gaze.
Ako hoćeš carryija, nemoj scouta jer malo ljudi zaista zna da ga igra. Igraj predatora i swifta.
Stara 19.7.2012, 9:17   #750
pRoskiLLz
Veteran

probao sam GunBlade-a i malo je reci da sam odusevljen herojem. nabudzim onaj stealth item (jbm li ga kako se zove) i kidanjeeeeeeee...
Odrao nas je jednu pariju pa odlucio da ga probam, heroj stvarno gazi... Dobar sam bio i sa scoutom (cak i vise nego dobar koliko iskustva imam) tipa 8/2/6, a i ne cini se uopste tezak za igranje. Stavim ward pored njega dok sam jos u stealth-u, silence 6 sekundi, iskasapim ga za 5, i onda opet u stealth... ako krene da bezi, od ulta nece pobeci...

p.s. Plague Rider je Lich, jel' da?
Stara 19.7.2012, 18:10   #751
Djordje Nedic
Član

Član od: 2.11.2009.
Zahvalnice: 96
Zahvaljeno 34 puta na 26 poruka

Citat:
p.s. Plague Rider je Lich, jel' da?
Da, i veoma je op kad se nafiduje na pocetku i tek dobije ult, onda postaje fantastican ganker, slabiji je late-game ali overral odlican heroj
Vazno za njega ti je da kupis haste i staff of the master
Djordje Nedic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.7.2012, 8:23   #752
NjegovaWisost
Deo inventara foruma

Od danas HoN je skorz besplatan i svi heroji. Trka sa Dotom 2 =) Mi sa plaćenim legacy nalozima ćemo dobijati po 2 silvera za partiju.

Poslednja ispravka: NjegovaWisost (20.7.2012 u 8:42)
Stara 20.7.2012, 8:59   #753
pRoskiLLz
Veteran

Citat:
Od danas HoN je skorz besplatan i svi heroji. Trka sa Dotom 2 =) Mi sa plaćenim legacy nalozima ćemo dobijati po 2 silvera za partiju.
LoLoL!!! WtF?! Upravo smo izgubili pola zanimljivosti. Meni je glupo sto nemas nikakvu prednost zato sto si lvl 15 (npr.) u odnosu na lvl 1. Samo matchmaking sa iskusnijim igracima i to je to.
Stara 21.7.2012, 2:56   #754
NjegovaWisost
Deo inventara foruma

Citat:
LoLoL!!! WtF?! Upravo smo izgubili pola zanimljivosti. Meni je glupo sto nemas nikakvu prednost zato sto si lvl 15 (npr.) u odnosu na lvl 1. Samo matchmaking sa iskusnijim igracima i to je to.
Nije glupo, jer masu ljudi baš briga za svoje naloge. PA tako neko ko je vrh igrač treba nedeljama da razbija nubove da bi napravio kdr 15 (gledao jednog lika, 100 partija 15 kdr) da bi došao. Ja imam na nalogu 5k partija, i mmr je zaista najbitniji. Jer kad ne igram duže vrijeme, padnem mnoog. Drugo, HoN je neuporedivo teži od Dote 2. U doti odmaram se od užasnog communitija
Stara 21.7.2012, 9:19   #755
GrimReaper
Starosedelac

Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 154 puta na 115 poruka

Citat:
Premalo i prekasno. Dota 2 se tek zahuktava a HoN je odavno prošao svoj zenit.

Citat:
Nije glupo, jer masu ljudi baš briga za svoje naloge. PA tako neko ko je vrh igrač treba nedeljama da razbija nubove da bi napravio kdr 15 (gledao jednog lika, 100 partija 15 kdr) da bi došao. Ja imam na nalogu 5k partija, i mmr je zaista najbitniji. Jer kad ne igram duže vrijeme, padnem mnoog. Drugo, HoN je neuporedivo teži od Dote 2. U doti odmaram se od užasnog communitija
Hm, pitam se da li je zaista moguće da postoji gori community nego u Doti. D:
GrimReaper je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 21.7.2012, 14:32   #756
pmale
Veteran

Ma ne vredi ovo igrati, taman se priblizim 1450 i onda izgubim 5 zaredom, jer dobijam retarde, i opet se vracam na staro.
Stara 21.7.2012, 16:23   #757
Milan Mitrić
Član

Član od: 29.3.2009.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka

Mogli smo neku partiju zajedno da odigramo, da vidimo kakav je ko.
Milan Mitrić je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 21.7.2012, 18:44   #758
NjegovaWisost
Deo inventara foruma

Citat:
GrimReaper kaže: Pregled poruke
Premalo i prekasno. Dota 2 se tek zahuktava a HoN je odavno prošao svoj zenit.

Hm, pitam se da li je zaista moguće da postoji gori community nego u Doti. D:
Koji crni zenit, duplo više igrača nego prije 3 mjeseca

Postoji gori, zato što ovamo imaš statistiku, U doti dva ti je potpuno svjedno da li ćeš imati 1:15 ili 15:1 ako dobijaš. Ovamo ne, i svi urlaju jedni na drugi. Prešli su na sreću samo nubovi Ali HoN i nije i nje treba biti konkurencija, jer je drugačija igra.
Stara 21.7.2012, 19:18   #759
GrimReaper
Starosedelac

Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 154 puta na 115 poruka

Kako to misliš drugačija igra? Igra je potpuno ista, sa sve istim itemima i herojima - po mom mišljenju, vrlo bezobrazan potez iskopirati nečiju intelektualnu svojinu do tančina, jer on to nije mogao da zaštiti autorskim pravima, i potom zarađivati zbog toga - tako da je direktna konkurencija Doti (2). Iskreno, i moram sad da budem malo bezobrazan, radujem se tome što je propala.
GrimReaper je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 21.7.2012, 19:32   #760
Telepatic
Starosedelac

Član od: 26.8.2006.
Zahvalnice: 767
Zahvaljeno 222 puta na 129 poruka
Slanje poruke preko Yahooa korisniku Telepatic

Citat:
GrimReaper kaže: Pregled poruke
vrlo bezobrazan potez iskopirati nečiju intelektualnu svojinu do tančina, jer on to nije mogao da zaštiti autorskim pravima, i potom zarađivati zbog toga
S2 kompanija je pitala Icefrog-a za dozvolu i on im je dao..
Telepatic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
heroes of newerth, hon

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Company of Heroes Tales of Valor masteri Strateške igre 107 21.6.2011 18:04
Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes dzonihsv Akcione igre 18 29.10.2009 19:26
Company of Heroes: Opposing Fronts shimec Strateške igre 106 10.4.2009 11:25
Veliki Problem Company of Heroes lan AcMilan91 Mrežne igre 5 21.9.2008 1:13
City of Heroes ili Heroes of might and magic 5 MONTENEGRO O igrama uopšte 3 5.12.2006 20:11

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 13:31.