Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Mrežne igre > MMORPG igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge...

Pregled rezultata glasanja: Koja je vasa main GW2 profesija?
Mesmer 12 6,06%
Engineer 19 9,60%
Thief 21 10,61%
Guardian 29 14,65%
Necromancer 25 12,63%
Ranger 27 13,64%
Warrior 41 20,71%
Elementalist 24 12,12%
Glasova: 198. U ovom glasanju ne možete da učestvujete

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 23.3.2014, 14:06   #7601
Neutrino
Deo inventara foruma

Član od: 17.6.2011.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 3.397 puta na 2.043 poruka
Određen forumom Re: Guild Wars 2

Citat:
ed_hunter kaže: Pregled poruke
zato što jedino sa buildom koji sam napravio mogu da bijem po desetak mobova da oni od mene ne naprave slinu. kad odem dps build padnem ko domina.

burst skillove ne koristim ni pod tačkom razno, zbog adrenal healtha.
Kakav to condi build koristiš kad možeš desetak mobova da držiš pod kontrolom? Jedino što mi pada na pamet je hammer confusion spam ili longbow sa carrion opremom ali opet malo mi čudno da to neko koristi u PvE.

Inače, 30 poena u Discipline trait liniji obezbeđuje 30% brži burst recharge (adrenaline gain) što znači da u praksi koliko god koristio burst skill bar nekih 50% vremena ćeš imati bar dve crtice na adrenaline baru (drugi stage za Adrenal health).
Neutrino je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Neutrino na korisnoj poruci:
ed_hunter (29.3.2014)
Stara 23.3.2014, 17:52   #7602
Morca
Starosedelac

Član od: 30.3.2007.
Zahvalnice: 112
Zahvaljeno 618 puta na 438 poruka

Citat:
zato što jedino sa buildom koji sam napravio mogu da bijem po desetak mobova da oni od mene ne naprave slinu. kad odem dps build padnem ko domina.

burst skillove ne koristim ni pod tačkom razno, zbog adrenal healtha.
Podeliš build sa nama?
Morca je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 24.3.2014, 1:13   #7603
ed_hunter
Starosedelac

Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 87
Zahvaljeno 199 puta na 141 poruka

nastakuješ vitality, toughness. 30k hp, 600hp regen po sekundi. sword i horn, shield. nabacaš im bleed, trčkaš, dodgeuješ i blokiraš i oni umru od bleed-a... build ću da napišem kad dođem kući...

edit: došao sam kući i tako bih poljubio krevet, ali sam upalio gw2 da prepišem build.

25 u arms:
deep cuts- bleed traje duže
blademaster- 10% crit na swordu
attack of opportunity- 10% bonus dmg

15 u defense:
shield master- manji cd na skillove kad je gusto
adrenal health- 360hp po sekundi

30 u tactics
lung capacity- smanjuje cd za shouts
shake it off- sam skida 2 conditiona
vigorous shouts- shoutovi leče po 1600

od oružja: sword + horn. za stakovanje bleeda, swiftness i call to arms za vigor i oni da slabije mlate. s obzirom da imam 30 u tactics svi boonovi duže mi traju, tako da vigor imam podugo i izdržim dugo u fajtu bez da angažujem shield. koji mi je na swapu. kad je gusto, angažujem shield za block, za to vreme se regenerišem jer imam regen sila božja od adrenal health-a i sigila.

od utility skillova pogađate, sve shoutovi. sad eksperimentišem sa dolyak signetom zbog stability. znači ide ovako: healing signet, dolyak signet, shake it off (skida 2 cond), for great justice (skida 1 cond) i signet of rage.

imajući u vidu da boons duže traju, od 60s, sam možda jedno 10 s bez fury-ja, koji uz onih 10% crit za sword i 25 poena u arms me dovodi na oko 40% crit iako nemam ni 1 precision u gearu.

oprema:
full soldiers armor sa soldiers runama. power, toughness, vitality, shout skida condi. imam na svakih 20 sec skinutih 2 condi pasivno, i još dva na jedan shout, i još jedan na drugi shout. deluje kao dosta, ali se mislim da uvedem i treći shout umesto dolyak signet zbog skidanja condi.

weps: dire- toughness, vitality, condition dmg. sigil of force na jednom, sigil of bursting na drugom. nakit je sav: toughness, vitality, condition dmg.

sve to rezultira u sledećem:
power: 1476
attack: 2426
precision: 1166
crit chance: 46%
toughness: 1988 (2078 sa shieldom)
armor: 3199 (3350 sa shieldom)
vitality: 2043 (za 30k hp)
condition dmg: 1041
boon duration: 30%

dakle, do nekih 4 mobova da me bije otprilike sam na nuli, više se regenerišem nego što me oštećuju. preko, krećem da bacam shoutove, dodgeujem, besnim, itd...

ideja je da se nastakuje bleed, oko 8 stakova već je oko 1000 dmg tick na bleed, što daje pristojan dmg. ubijam oko 30% sporije nego full zerker, a stojim na nogama MNOGO duže nego zerker.

ovo je jedini build sa kojim sam uspeo sam da oslobodim grad tamo kod karki recimo, ili da sam rešim neki grupni event u orru. kad krenem kao zerker sa gs samo me nema ako me napadne više od 4 mobova. inače sa ovim buildom sam dosta pokretljiviji. jeste da dvojka na gs pravi 30k dmg, ali moraš da stojiš dok biješ i ako te za to vreme bije 5 mobova ubiju oni pre tebe nego ti njih.

http://www.dodaj.rs/f/2D/Wq/4rhAXIrU/gw235.jpg

slika je eyefinity rezolucija, pa možda izgleda retardirano

Poslednja ispravka: DeCoy (25.3.2014 u 12:16)
ed_hunter je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 24.3.2014, 4:55   #7604
Morca
Starosedelac

Hah...ako si hteo da ubijaš bleedom, mogao si lepo da napraviš condi Necromancera i nabijaš po 25 bleed stackova, bez nekih kerefeka...što si pa pravio Warriora za bleed, i još sa 46% crit chance koji nećeš iskoristiti...
Necro je takođe jedna od žilavijih klasa, Necro i Warrior imaju najveći HP u igri (Necro čak ima idealan eHP - odnos HP/armor)...
Stara 24.3.2014, 9:51   #7605
Maladikt
Starosedelac

Član od: 21.8.2006.
Zahvalnice: 841
Zahvaljeno 973 puta na 624 poruka

Čovek je entuzijasta, voli da eksperimentiše sa klasom koju voli da igra. U PvE ionako sve radi.
Maladikt je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 24.3.2014, 10:19   #7606
Morca
Starosedelac

Neka, ne zameram...i ja sam rešio da napravim condi Necroa, iako se svi mršte na njih. Samo, bo5e je igrati na jače strane klasa, a kod Warriora je to definitivno burst, ne conditions...

Inače, negde sam iščačkao da Precision/crit utiče na bleed stackove (ne znam kako), tako da sav taj crit koji ima možda i nije uzalud...
Stara 24.3.2014, 11:11   #7607
warlock_sm
Veteran

Član od: 20.2.2012.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 109 puta na 85 poruka

Jedino ako imas sigil ili trait koji pravi bleed na crit.
warlock_sm je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 24.3.2014, 11:19   #7608
ddak
Veteran

Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 70
Zahvaljeno 86 puta na 55 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku ddak

dobar gw2 je li?
ddak je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 24.3.2014, 11:34   #7609
ljubo-exyu
Veteran

Član od: 15.8.2006.
Zahvalnice: 289
Zahvaljeno 144 puta na 88 poruka

Ide na bolje. To je bitno. Samo da im kasno pristigla "naknadna pamet" ne presedne zbog novih "mmorpg naslova" koji prete. Puno ljudi me pita da li su popravili igru, ima li izmena da se vrate. Dakle, zapeta "nova stara" populacija postoji. Na njima je da li ce ih dobrim potezima animirati da se vrate. Mnogi fanboy(ovi) odavde koji su za gw2 stajali u gard vise nisu medju nama. Izdali su GW2 pre nego sto su uspeli da sastave godinu i po u njemu. Ironija je da smo mi "dezurni hejteri" (a u stvari real kriticari) ostali da branimo GW2. I evo, iz dana u dan vidimo da se jedna po jedna ta "kritika" uvazava i da se nesto menja. Ipak ce mnogi morati da se pomire s tim da ce na kraju morati da igraju Guild Wars (1, 2 ili 8 nije bitno).

ljubo-exyu je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 24.3.2014, 12:49   #7610
ed_hunter
Starosedelac

Određen forumom Re: Re: Guild Wars 2

Citat:
Morca kaže: Pregled poruke
Hah...ako si hteo da ubijaš bleedom, mogao si lepo da napraviš condi Necromancera i nabijaš po 25 bleed stackova, bez nekih kerefeka...što si pa pravio Warriora za bleed, i još sa 46% crit chance koji nećeš iskoristiti...
ja nisam ovog warriora gradio sa namerom da ubijam bleed-om, ja sam ovog warriora pravio sa namerom da bude žilav, da može dobro i dugo da tenkuje, da bi mogao da sam rešava grupne eventove u svetu, i da pod obavezno ima permanentni swiftness.

visoka šansa za krit je tu više nusprodukt, zbog investiranja u precision liniju, i zbog fury-ja od elitnog signeta i shouta, ali opet nije za bacanje jer kao što si rekao imam trait koji bleeduje on crit, što mi dodatno pomaže da nabacam bleed.

nisam ja hteo da gradim bleed warriora, to je samo logičan izbor zbog izbora oružja (sword i horn). horn mora da bude u offhand, jer ako nije onda ću da rasturam i da ne da radim, jel znaš...

i kad sam izabrao weapon combo onda je logično da investiram tih preostalih 25 poena u precision liniju a ne u power ili burst, jer mi precision najbolje pojačava bleed, imajući u vidu da nemam 30 poena na raspolaganju pošto sam 15 morao da investiram za adrenal health, a 25 poena u power ili burst mi ne bi toliko koristi doneli kao 25 poena u precision...
Stara 24.3.2014, 14:19   #7611
Diabolic
Član

Član od: 21.11.2012.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 12 puta na 10 poruka

Meni je najtragičnije od svega što se ovdje raspravlja kakav specc treba da bi lakše grindao ili farmao (9 ili 99 mobova svejedno )... Makar nije ni čudo jer drugog ničeg nema.... ako je to vrhunac pve-a u igri , a ja sam se uvjerio da je , nisu zaslužili ništa drugo nego da ljudi ostave igru nakon par mjeseci kad su se izguštali u wvwvw..... I pazi, sad dubinske rasprave o farmanju.... GW2 - R.I.P.
Diabolic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Diabolic na korisnoj poruci:
C64freak (25.3.2014), r0nIn (24.3.2014)
Stara 24.3.2014, 14:36   #7612
ljubo-exyu
Veteran

Član od: 15.8.2006.
Zahvalnice: 289
Zahvaljeno 144 puta na 88 poruka

Cut'... optuzice te da si hejter, mizantrop, troll i tako to...

ljubo-exyu je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 24.3.2014, 15:10   #7613
Neutrino
Deo inventara foruma

Citat:
Samo, bo5e je igrati na jače strane klasa, a kod Warriora je to definitivno burst, ne conditions...
Možda za zerg PvE sadržaj ali u svim ostalim situacijama gde broj neprijatelja ne prelazi 5-8 za PvE i recimo 3 za PvP condition warrior je trenutno "vr' ponude".

@ed_hunter
Ništa to ne valja :P 30K vitality sa Adrenal healthom i Healing signetom je čist overkill za PvE. Druga stvar, Cleansing Ire, jedan od najbitnijih condition removal traitova uopšte ne koristiš. Imaš 3200 armora što je previše (sve preko 2800 se jako loše skalira sa investicijom u toughness), koristiš jako puno signeta a nemaš traitovan "Signet mastery". Koristiš "Blademaster" za dodatnih 10% critical chance a "Signet of Rage" i "For Great Justice" već mogu da ti perma održavaju critical chance na 66% što je i više nego dovoljno za build gde je condition damage osnovni atribut.

Kako da popraviš build.

1) Retraituj se za 20/0/30/0/20 (jeste da, ni jedan jedini poen ne stavljaš u Arms liniju )
- u Strength liniji uzimaš "Dual wielding" (V) i "Distracting strikes" (VII). "Dual wielding" ti daje veći direktan damage dok nosiš melee set oružja dok "Distracting strikes" svaki put kad napraviš interrupt mobu daje 4 stacka confusiona (mob efektivno ubija samog sebe svaki put kad te dotakne)
- u Defense liniji uzimaš "Missile Deflection" (V, svaki put kad blokiraš zaustavljaš projektile, korisno za ranged neprijatelje), "Cleansing Ire" (IX, za svaku crticu potrošenog adrenalina skidaš po condition, ovaj trait je a must za svakog warriora) a za poslednji trait možeš da biraš recimo "Spiked armor" (XII) ili "Defy Pain" (XI).
- u Discipline liniji za adept tier uzimaš ili "Vigorious Focus" (V) ili "Warrior's Sprint" (III, baš ako insistiraš da ti brzina nikada ne padne ispod +25%) i "Signet mastery" (VI, ovo najviše zbog manjeg cooldowna za Signet of Rage). E sad ako si za adept trait uzeo "Warrior's Sprint" onda umesto "Signet mastery" možeš slobodno da uzmeš recimo "Mighty defenses" (I) jer u mace/sword slotu imaš dva moćna bloka (svaki ti daje po stack might-a od 8s).

2) Ratosiljaj se sword/warhorn kombinacije, beskorisna je. Nabaci mace/sword u jednom setu i longbow u drugom. Na mace stavi "Sigil of Corruption" (za svakog ubijenog moba u PvE dobijaš +10 condition damage, u sPvP +50, maksimalno 25 stackova), za sword uzmi "Superior sigil of Geomancy" (7s bleeda na okolne mobove kad uradiš weapon swap) a na longbow recimo "Superior sigil of Doom" (7s poisona za prvi udarac pri prebacivanju na oružje, zato je najbolje da Doom ide na longbow zbog AoE).
3) Za armor možeš da izabereš šta ti najviše odgovara ali dalje prste od PVT-a i soldiers runa :P Bilo šta od heavy Carrion armora sa recimo Lyssa runama je idealno. Trinketi po mogućstvu svi Carrion, može nešto Rabida i eventualno šta ti još odgovara.
4) Umesto "FGJ" i "Shake it off" uzmi "Balanced stance", "Berserker's stance" (8s si apsolutno imun na conditione) i recimo "Endure Pain". Obrati pažnju da su to sve stance skillovi i da zbog "Vigorous Focus" traita nakon aktivacije svakog od njih dobijaš 6s 100% veću regeneraciju za Endurance, dovoljno da pobegneš ako zagusti.

Uputstvo za upotrebu
Longbow je tvoje glavno oružje. AoE burning koji ćeš postizati sa oko 950 condition damage-a bukvalno može da istopi mobove. Ako mob krene na tebe na longbow-u imaš blindness (#4) i imobilize (#5) a ako dođe u point-blank range iskoristiš (#2).

Čim ti ponestane longbow skillova ulaziš u melee range i uradiš swap - Geomancy sigil baca bleed od 7s. Odmah bacaš torment na swordu (#4) i pratiš sa još jednim (#4) za chained DPS attack sworda. Što se mob više kreće sve će više štete nanositi samom sebi. Kad prođe uticaj tormenta sačekaj da mob pokrene animaciju nekog napada (obično su spore) i odmah ga zvekni sa #3 (brzi interrupt na mave-u) sa čime dobija 4s confusiona. Kada se oporavi pusti ga da te par puta udari a onda za 1-2s iskoristi "Skullcrack" (burst na mace-u) da mu nabaciš još 4 stacka confusiona.

Switch na longbow i praviš razdaljinu a onda udariš burst na longbow-u i na isto mesto #3 za Area of might combo.

Eto nej da popujem više ali čisto da vidiš i neke odlične alternative koje izlaze van klasičnog razmišljanja o tome kako warrior mora da se "pravi"

Poslednja ispravka: Neutrino (24.3.2014 u 15:23)
ed_hunter (29.3.2014)
Stara 24.3.2014, 16:17   #7614
ed_hunter
Starosedelac

super ti je build i definitivno ću da ga probam jednom. ali sumnjam da će se u situacijama 1 vs x (x>8) držati na nogama kao ovaj moj.

posebno hvala na detaljnim objašnjenjima kako šta

drugo, mora mnogo da se igra i posvećuje pažnja samoj igri. ja igram na dva monitora i u isto vreme čitam forum/ gledam yt/ šta god dok moj auto attack ubija mobove sam koji meni ne mogu ništa.

ne znam o kakvom farmovanju pričate, ja sam sebi skrojio build kojim mogu da istražujem pve content i da radim sam sve, a sve to dok je mozak na stand by- ju jer sam došao da igram igru i da se opustim, a ne da uz nju još više umorim...

jedan ili dva moba nisu problem, to možeš sa bilo kojim buildom, problem je osloboditi naselje od karki sam, ili uraditi grp event u orru. ja to efektivno radim sa mojim buildom.
Stara 24.3.2014, 16:18   #7615
Maladikt
Starosedelac

Član od: 21.8.2006.
Zahvalnice: 841
Zahvaljeno 973 puta na 624 poruka

Citat:
Diabolic kaže: Pregled poruke
Meni je najtragičnije od svega što se ovdje raspravlja kakav specc treba da bi lakše grindao ili farmao (9 ili 99 mobova svejedno )... Makar nije ni čudo jer drugog ničeg nema.... ako je to vrhunac pve-a u igri , a ja sam se uvjerio da je , nisu zaslužili ništa drugo nego da ljudi ostave igru nakon par mjeseci kad su se izguštali u wvwvw..... I pazi, sad dubinske rasprave o farmanju.... GW2 - R.I.P.
Svaki MMO se kad tad svede na farmanje i pvp.
Maladikt je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 24.3.2014, 17:00   #7616
warlock_sm
Veteran

Član od: 20.2.2012.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 109 puta na 85 poruka

Citat:
Diabolic kaže: Pregled poruke
Raspravlja se kakav je spec najbolji za lakse prezivljavanje u PvE-u, a grind i farmanje se nigde nespominju.
I kao sto je Maladikt napisao, u kom to MMO-u nemas grindanje i farmanje kao glavni aspekt endgame-a?
warlock_sm je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 24.3.2014, 18:20   #7617
Morca
Starosedelac

Citat:
super ti je build i definitivno ću da ga probam jednom. ali sumnjam da će se u situacijama 1 vs x (x>8) držati na nogama kao ovaj moj.
Da nemaš malo prevelike ambicije sa tim 1 vs. x (x>8) ? Ako bi da si nepobediv i da sam razva5uješ horde mobova, onda si promašio žanr...probaj ARPG (Diablo, Titan Quest, Path of Exile...). Tamo ćeš moći to. U GW2 ili bilo kom MMORPG nećeš moći, ma koliko se trudio. Jednostavno nije takav tip igre niti je dizajnirano da tako bude...tebi smeta što imaš problema da čistiš dungeone solo? Pa i ne treba da ih čistiš solo, nisu zamiš5eni tako...za šta služe grupe, party, gilde...mislim da imaš malo pogrešan pristup igri. Mislim, lepo je što voliš da istražuješ, voliš PvE, kao i ja, razmiš5aš o svom liku i kako da ga praviš...ali očekuješ da igra bude nešto što nije i da tvoj lik radi nešto što nije zamiš5eno da radi.

Citat:
warlock_sm kaže: Pregled poruke
Jedino ako imas sigil ili trait koji pravi bleed na crit.
Ja sam nešto tu pobrkao, gledao sam nešto o condi Necromancerima, oni imaju minor trait koji daje 66% šanse da naprave bleed kad crituju...dakle, kod njih crit lepo dopunjava condi buildove. Kod Warriora to nije slučaj, koliko znam, pa ne znam koliko mu koristi toliki crit koji ima...

@Neutrino: I posle kažu "Warriori nisu OP"

Zaboravih...suma promena koje će doći sa aprilskim patchom: http://wiki.guildwars2.com/wiki/April_2014_Feature_Pack

Poslednja ispravka: Morca (24.3.2014 u 19:02)
Stara 24.3.2014, 19:09   #7618
ed_hunter
Starosedelac

imam bre trait za bleed on crit šta ti je

opet kažem 46% crit chance je nusprodukt, nisam želeo tako.

a ne vidim u tome šta ima loše u tome što kad nema nikog u okolini ja zasučem rukav i krenem sam da radim grp event. jednostavno ne volim da budem bespomoćan bez grupe.

sigurno ima boljih buildova od mog, ali sumnjam da ima lakših. pazi, do 4/5 mobova ako te bije prosto ne moraš da radiš ništa, samo auto attack. adrenalin ne trošiš, o njemu ne moraš ni da razmišljaš.
Stara 25.3.2014, 1:49   #7619
Neutrino
Deo inventara foruma

Citat:
@Neutrino: I posle kažu "Warriori nisu OP"
Nisu warriori OP nego je problem što im trenutna meta daje kombinaciju nekih skillova i traitova koja ih čini upotrebljivijim nego ranije. I onda kad većina krene da koristi tu kombinaciju ostale profesije se naravno pobune "aaaaa warriori su OP, insta nerf pls"

Isto tako u ovoj igri se žešće oseća nedostatak odvojenog sistema skillova za PvP i PvE kao što je imao recimo GW1. Prosto je nemoguće izbalansirati jedan "Healing signet" da bude identično upotrebjiv u svim modovima igre.

Što se tiče aprilskog patcha...Hm... Nisam još pametan šta je od toga dobro a šta loše. Traitovi deluju interesantnije ali neke izmene tipa "soulbound" otključavanja novih traitova u sPvP recimo ne.

EDIT: E da, još jedna stvar mi smeta. Biće uklonjena mogućnost da se mešaju rune. Ko je recimo do sada mešao 4 rune da bi dobio prvi specijalan efekat sa dve dodatne koje su povećavale atribute to od aprilskog patcha neće više moći da radi. Developeri hoće da ceo armor koristi isti set runa. Ni to mi se ne sviđa previše.

Poslednja ispravka: Neutrino (25.3.2014 u 1:57)
ed_hunter (29.3.2014)
Stara 25.3.2014, 2:16   #7620
ed_hunter
Starosedelac

Citat:
Neutrino kaže: Pregled poruke
Isto tako u ovoj igri se žešće oseća nedostatak odvojenog sistema skillova za PvP i PvE kao što je imao recimo GW1
apsolutno.
Citat:
Neutrino kaže: Pregled poruke
EDIT: E da, još jedna stvar mi smeta. Biće uklonjena mogućnost da se mešaju rune. Ko je recimo do sada mešao 4 rune da bi dobio prvi specijalan efekat sa dve dodatne koje su povećavale atribute to od aprilskog patcha neće više moći da radi. Developeri hoće da ceo armor koristi isti set runa. Ni to mi se ne sviđa previše.
ja mislim da tako treba. jedan set runa i to je to. čak bih i rune ograničio na koji armor mogu da idu.
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
guild wars 2, mmorpg

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Guild Wars Sale013 MMORPG igre 4095 7.6.2023 18:02
Guild Wars pitanja primeyuri Mrežne igre 288 27.11.2009 17:47
Guild Wars ! !Hand-of-blood! ! Tekstovi u SK 2 19.11.2007 14:09
Guild Wars - Internet konekcija?! eXtreme Role-Play 12 25.9.2006 8:24
neka pitanja o Guild Wars... barjaktar Mrežne igre 6 11.4.2006 18:06

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 9:32.