![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#7961 |
Starosedelac
Član od: 5.6.2008.
Zahvalnice: 993
Zahvaljeno 122 puta na 98 poruka
|
![]()
potvrdjeno je na forumu (ali ja se uvek tamo izgubim i vise ne mogu da nadjem onu izjavu Blizzard employee-ra) da ce patch biti aktiviran sledeceg cetvrtka, tj. 6. avgusta....
to zvhuchi bas daleko, ne mogu da chekam da sednem na 150% flying mount (jos 20% od crusader aure, ako to funkcionise sa flying mountom)... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7962 | |
Starosedelac
|
![]()
http://www.sk-gaming.com/content/254...denies_rumours
ESL ditch'd WoW.... ahahah eto im "hero class" Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7963 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7964 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7965 |
Starosedelac
Član od: 4.6.2006.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 407 puta na 228 poruka
|
![]()
radi za sve mountove, ali se ne stakuje sa drugim mount speed increase spellovima/itemima/talentima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7966 |
Član
Član od: 14.9.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 9 puta na 8 poruka
|
![]()
poz zanima me stigao mi je mail da mi je acc permanent close kao ugasen zauvek,a razlog je navodono da sam kupio powerleveling,igram vec dugo wow,uplatio sam i otisao na more kada sam se vratio to mi stiglo i ugasen mi je acc,sta da radim???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7967 |
Starosedelac
|
![]()
a verovatno je scam... jesi probao da udjesh na acc?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7968 |
Član
|
![]()
Ili je scam ili su te hackovali Kinezi.
Also, this thread needs a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7969 | |
Starosedelac
Član od: 5.6.2008.
Zahvalnice: 993
Zahvaljeno 122 puta na 98 poruka
|
![]() Citat:
![]() http://eu.blizzard.com/en/press/090722.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7970 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7971 |
Veteran
|
![]()
Planiram da izlevelujem novu klasu koja bi bila čisti dps. Dakle, ne zanima me pvp (vidi biceps, vidi triceps), dakle samo pve i prvih 5 u raid dps-u. DPS mtr u mojim raidovima u 80% slučajeva u top dps-u pokazivao je fire (opcionalno: arcane) maga ili destro warlocka. A pošto još nemam cloth klasu, uzeo bi ili jednog ili drugog. Što se tiče maga, primjećujem da u zadnje vrijeme arcane magovi često outdpsuju fire magove
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7972 |
Veteran
|
![]()
Hmm.. gdje su bili rogue-ovi, ili DK-ovi u tom dps metru? :S
Rogue je atm daleko najbolji dps (overall sto se tice, naravno da ima odredjen tip fighta gdje ce ga druga klasa dobiti u dps, ali i takvi fightovi su malobrojni). Dobar DK, koji nije uzeo samo tu klasu da bi udarao rukama po random dugmicima, je takodje sick dps. Sve u svemu, atm blizzard je uradio, kako bi rekao, rounding (zaokruzivanje) svih klasa, tako da svi uz istu kolicinu skilla, identican gear, i fight-type, svi ce da urade priblizno isti dps (osim rogue-a atm, ali nadam se i da ce oni dobiti ako nista drugo, bar nerf na FoK). Za razliku od TBC-a, gdje lupam, elemental shaman nije imao nikakve sanse protiv huntera, ili destro warlocka, koji su bili onako bas OP sto se tice dps-a. Tako da atm, bukvalno bilo koju klasu da uzmes, uz odredjenu kolicinu 'skilla' i truda, mozes biti u top5 dps. E sad sto se tice arcane-fire mage duela... arcane ti je.. kako bih ti objasnio... hmm, most-fight-type-dependant class. Dakle, spec koji je super extra dps za odredjene fightove, dok u drugim fightovima je jednostavno sran*e. Arcane mage je kombinacija klase-speca koji najbrze sprzi citav mana pool, tako da mu odgovaraju veoma kratki fightovi, i u takvim ce biti uglavnom u prednosti nad fire mage-om. Dok je fire mage kako bih ti rekao, konstantan dps... i uglavnom u svakom fightu je oko svog prosjeka, nema velikih oscilacija kao kod arcane. I da, arcane spec trazi specifican gear koji se razlikuje od gearovanja fire mage-a. Jer za arcane treba MNOGO haste-a, sto je vise moguce, dok crit rating nije toliko bitan, dobija se kroz talente. Ovo sto sam pisao je onako opste neko moje poznavanje ostalih klasa, a destro warlocka igram licno. Bio je kompletan fail, citav warlock u 3.0, dok je u 3.1 destro fino buffovan, tako da je sad kompetentan sa ostalim klasama. Ja na primer, u svom guildu u raidovima uvjek dobijam sve mageve u dps-u. U 99% slucajeva sam no2 na dps listi, jer jelte, kao sto rekoh, rogue-a jednostavno ne mozes dobiti atm u dps-u ako nije neki zesci nub. Sve u svemu, sada, sta ces izabrati, to je na tebi, uzmi ono sto ti se najvise svidja, sto mislis da bi ti najvise lezalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7973 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7974 |
Veteran
|
![]()
Prije ću da uzmem warlocka nego DoMeFromBehind roguea. A i više preferiram ranged dps. Što se tiče magova još iz doba TBC-a, sjećam se kako su se fire magovi gotivili poslije wipe-a: "Not downed? Damn, i've just wasted my 10k crit"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7975 |
Starosedelac
|
![]()
sa rogom nikad necesh pogreshiti, rog je uvek bio "mezimche" i nikad nije bio underpowered... sem mozhda pochetak wotlka, ali to nije bio problem roga nego DKova i Paladina
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7976 |
Deo inventara foruma
|
![]()
pa to je bas i bio problem roguea sto su pally i DKovi jaki.A ako je rogue mezimce uvek bio sta je onda pally?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7977 |
Starosedelac
|
![]()
ermm...? U wotlku mozhda i jeste mezimche, ae.... ali pre toga?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7978 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ma uvek su ga voleli najvise,nego su ovog puta najvise preterali.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7979 |
Starosedelac
Član od: 28.4.2006.
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 273 puta na 224 poruka
|
![]()
ovaj novi pacth 3.1.3 koji igram su ****li maltene sve klase osim rogonja
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7980 |
Veteran
|
![]()
Nije mi rogue napet ko neka klasa za PvE, uzeo bi ga ako bi se gotivio u PvP-u, a i ako se ne varam, nekako mi se čini da u PvE-u kod AoE dmg-a rogue uvijek prvi padne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
blizzard, mmo, mmorpg, world of warcraft, wow |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |