![]() |
![]() |
|
Tekstovi u SK u rubrikama Test Play, Net Play itd. |
Pregled rezultata glasanja: Izaberite najbolju igru 2007. godine | |||
BioShock |
![]() ![]() ![]() ![]() |
69 | 24,73% |
Call of Duty 4: Modern Warfare |
90 | 32,26% |
Command & Conquer 3: Tiberium Wars |
16 | 5,73% |
Crysis |
68 | 24,37% |
Need for Speed: ProStreet |
7 | 2,51% |
Pro Evolution Soccer 2008 |
21 | 7,53% |
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl |
55 | 19,71% |
The Witcher |
62 | 22,22% |
Tomb Raider Anniversary |
17 | 6,09% |
World in Conflict |
20 | 7,17% |
Glasanje sa više mogućnosti izbora. Glasova: 279. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#62 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Starosedelac
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 927
Zahvaljeno 586 puta na 365 poruka
|
![]()
Ovako probao sam vecinu ovih igara i poneku presao (osim PES 08).
RPG: Ovde je stvar jasna The Witcher (nekog drugog RPG vrednog paznje ni nema, osim NWN2:MotB) FPS: Ovde je tezak izbor... znaci trilema. Crysis je extra igra, prava revolucija , ali igra nema dusu... prica nikakva ko neki rambo film (rambozoidna) to isto i vazi za CoD4 koji jos ima i za nijansu gori AI. Bioshock e ovde je stavar drugacija ... prica dobra atmosfera odlicna, mada nekako igrivost mi je bila bolja na Crysis-u i CoD4 ali ipak... Bioshock RTS: Da EA nije tolko gurala prste... i napravila nesto sto samo nosi ime Command & Conquer, i prica pricu koja ima da se otegne ko serija. Imao sam velike nade za ovu igru da ce biti hit a nesto mi se nije svidela... WiC je sasvim druga prica pravi pomak na polju RTS-a ... prica je jos i dosta dobra i pored tog silnog americkog patriotizma. World in Conflict |
![]() |
![]() |
#64 | |
Starosedelac
Član od: 25.8.2006.
Zahvalnice: 403
Zahvaljeno 241 puta na 173 poruka
|
![]() Citat:
![]() Po tome je Kriza onda STRATEGIJA!!!!! Zaboravili ljudi sta Tomb Raider predstavlja uopste. |
|
![]() |
![]() |
#65 |
Veteran
Član od: 12.5.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 203 puta na 162 poruka
|
![]()
Novi Tomb Raider je action adventure i to bas u tom odnosu,i ko zna kakav bi bio da nije rimejk.
|
![]() |
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku nebojsa986 na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#66 |
Starośeđelac
|
![]()
Od igara gorenavedenih mislim da se CoD4 izdvaja, kad se pogleda ukupno, on nudi najvise. Nisam znao da postoji mogucnost glasanja za vie opcija inace bi moj glas isao i odlicnom Crysisu. NFS, PES i to nisam ni igrao, ali nemam dilemu oko toga da prethodnoj dvojci nisu ni do koljena.
|
![]() |
![]() |
#67 |
Veteran
|
![]()
Ok ja sam glasao za CoD4, The Witcher i WiC. Sad ne znam da li su objektivno gledano najbolje, ali ja najvise uzivam u njima.
![]() Bilo mi je tesko da ne glasam za Crysis i Bioshock, ali ipak te igre me nisu dovoljno odusevile da bi onako jedva cekao da ih igram. Mislim na onaj osecaj kada se treses u skoli i boli te briga da li te ona iz I2 ceka ispred skole, a tebi je vazno samo da dodjes kuci i zaboravis se! ![]() A sto za Tomb Raider pricate, jeset to akciona avantura ali meni dodje ko neka arkada. Avantura dodje kao Evil Under The Sun, ili ovaj novi Nostradamus. Po meni. |
![]() |
![]() |
#68 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() P.S. "Akcione avanture" su izmislili oni koji smatraju da su ljudi debili koji ne bi izdržali da razmišljaju ni pola sata dok se igraju. ![]() Uzgred, avanturama najbliži žanr je RPG, pa (u nedostatku PRAVIH avantura) dajem svoj glas "Witcheru". |
|
![]() |
![]() |
#69 |
Starosedelac
Član od: 25.8.2006.
Zahvalnice: 403
Zahvaljeno 241 puta na 173 poruka
|
![]()
Ha ha dobra ova fora sa nestajanjem poruka!!!
![]() Uzgled igrao sam dosta Witcher cini mi se da me lomi izmedju CoD 4 i nje. Zaista dobar naslov za hladne dane ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Veteran
Član od: 25.7.2006.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 258 puta na 113 poruka
|
![]() Citat:
Akcione avanture su zanr ko i svaki drugi, mada se zna da je to najcesce 90% akcija 10% mozganja. Nista u svetu igrara nije okamenjeno pa se da grubo strpati u kojekakve kategorije. I prvi HL je imao neke elementarne logicke zagonetke, a bio je pre svega cista pucacina. Sve skupa gledano listi stvarno fali najbolja avantura godine (u klasicnom point & click smislu) Sam & Max, a TR anniversary je tu cist visak jer igra nije nesto posebno kvalitetna vec je cini se na silu ubacena, da popuni postojecu zanrovsku prazninu. U brate al ih je Witcher sve pokupio ![]() Go Witcher, Go Witcher! ![]() Btw ovo je verovatno jedina nagrada za igru godine gde Witcher upada u konkurenciju jer su ga svi glavni sajtovi zaobisli, i nagurali KOTOR klon - Mass Effect kao RPG godine. E zato mi je drago sto sam na ovom forumu, jer se ovde vidi sta stvarno gejmeri vole, ![]() |
|
![]() |
![]() |
#71 | ||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Citat:
![]() Izvinjavam se za skretanje sa teme. Poslednja ispravka: zoran845 (16.12.2007 u 16:45) |
||
![]() |
![]() |
#72 |
Član
Član od: 16.12.2007.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 15 puta na 8 poruka
|
![]()
Najbolja igra ove godine, po meni, jeste "The Witcher". I ne samo ove godine vec i par godina u nazad. Svidja mi se sve u njoj sem cinjenice da ima malo modela likova. Konacno jedna prava M rated igra sa sadrzajem koji se ne mora prilagodjavati deci. Evropa je zakon.
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Član
Član od: 26.11.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 10 puta na 8 poruka
|
![]()
Ace Combat
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Član
Član od: 7.2.2007.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 79 puta na 40 poruka
|
![]() Citat:
Probao sam STALKERA i igrao 10 minuta. Dajem glas njemu ![]() A probao sam i NFSPS i izbrisao odmah. Ne znam sta trazi u ovoj listi uopste ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#76 |
Deo inventara foruma
Član od: 10.3.2007.
Zahvalnice: 318
Zahvaljeno 780 puta na 600 poruka
|
![]()
Ukoliko se nesto uskoro ne promeni prvi put od kad se ove liste izglasavaju pobedice evropska igra.Uff, valjda ce ljudi nakon ovoga konacno shvatiti da i evropski gaming studiji imaju potreban skill da naprave odlicnu igru.Mada, glasao sam za CoD4
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Veteran
Član od: 18.10.2007.
Zahvalnice: 118
Zahvaljeno 149 puta na 117 poruka
|
![]()
Pes 2008, The Witcher i Anniversary nisam igrao, prvih pet igara na listi sam presao a ostale dve sam igrao neko vreme.
Nisam mogao da odlucim kojoj igri da dam glas ali sam Pro street odmah izbacio tako da su moj glas dobili BIOSHOCK, COD 4, C&C 3 i naravno ![]() Poslednja ispravka: Half-Life boy (18.12.2007 u 0:08) |
![]() |
![]() |
#78 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ove iz "time"cu da tuzim jer zamalo da se udavim od smeha dok sam ono citao,i ja glasah za Bioshock,a nisam video da ima Tib.Wars,steta,po meni lista ide ovako
1)Bioshock-bez komentara 2)Crysis-ko je video grafiku zna zasto je po meni na drugom mestu 3)Tib.Wars-najbolja strategija ove godine(i World in conflict naravno) |
![]() |
![]() |
#79 |
Veteran
|
![]()
Guys da li neko može da mi objasni zašto na listi nema Gears of War
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Deo inventara foruma
Član od: 10.3.2007.
Zahvalnice: 318
Zahvaljeno 780 puta na 600 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
best games, igre, igre u 2007, kompjuterske igre, najbolje igre 2007 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Najbolje igre za mobilne telefone... | Željko | Igre za mobilne telefone | 108 | 14.8.2009 22:49 |
Koje su najbolje igre za k750i? | smeker | Igre za mobilne telefone | 37 | 2.5.2009 13:35 |
Najbolje igre za SE k800i | Extreme Player | Igre za mobilne telefone | 5 | 18.5.2008 16:20 |
Wii - igre 2007 | renegade_of_funk | Konzole | 96 | 24.12.2007 9:40 |
Najbolje igre 2005. godine | Nenad Vasovic | Tekstovi u SK | 73 | 26.12.2006 14:50 |