![]() |
![]() |
|
O igrama uopšte Uopšteno, dakle sve ono što se ne tiče samo konkretnog igranja i konkretne igre (poređenje raznih igara, o žanrovima, o sociološkom i drugim uticajima igara itd.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#61 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() ![]() nerazumem pa znas kad ce te vi kupiti nove igre poput far cry.fear,cod2,nfs:mw.Serious Sam 2,Black & White 2 kad spadnu na 1000din to je za 2 god,,,a zbog cega toliko da se ceka ,kad moze te da kupite kod pir.... i da igrate kad hocete? po jeftinoj ceni Poslednja ispravka: mniz (12.1.2006 u 23:05) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.171
Zahvaljeno 5.001 puta na 2.914 poruka
|
![]()
To što ćeš da igraš sad pa nikad više i ne zaslužuje da se kupi. Ali recimo ja imam neke igre kojima se vraćam periodično na svakih 3-6 meseci već godinama...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() oces da kazes da far cry.fear,cod2,nfs:mw nemogu da se igraju 2,3 puta? da su te igre toliko glupe da neces ni da ih kupis a kamoli da ih igras vise puta? ovo je off topic i replika na repliku ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Član
|
![]() Citat:
ma nije stvar u ceni! kad bi ja znao da ce te nove igre da mi pruze sate i sate igranja i ponovnog igranja iste ja bi je kupio bez obzira na cenu! npr za wow sam spreman da dam pare! ![]() i niko nije rekao da mi ne kupujemo pirate ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.171
Zahvaljeno 5.001 puta na 2.914 poruka
|
![]()
Nije tačno, evo ja ne kupujem piratske diskove.
Dobijam ih džabe from my friendly underground neighbours ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Deo inventara foruma
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 164 puta na 141 poruka
|
![]()
blago tebi, ja placam igru na dvd romu 350 dindzi. nesto i nabavim preko ortaka ili burazera. brz net je cudo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Starosedelac
Član od: 15.12.2005.
Zahvalnice: 334
Zahvaljeno 334 puta na 149 poruka
|
![]()
Ha!
Ja imam lego island 2 - the brickstetrs's revenge... ![]() p.s. sačuvala sam samo omot... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Član
|
![]() Citat:
kolko se ja secam jedne teme sa yum-a ti si taj "friendly underground neighbour"... ![]() neshto si prichao kako delish dechici iz kraja igrice... dza bu... neshto tako... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Starosedelac
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 142
Zahvaljeno 703 puta na 359 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Veteran
Član od: 4.1.2006.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 113 puta na 92 poruka
|
![]()
Glupo pitanje u vezi ovoga:
Kako bre da igraš bilo šta od MMORPG a da nije original...e ko to izvede svaka čast!Moraš da uzmeš original da bi se igrao....Ja sam sada na GW-u a spremam se da pazarim i WoW...BTW kolika je pretplata za njega i jel ga ima u knezu...Jedno vreme je bio nešto nestao sa rafova... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Veteran
Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 8 puta na 7 poruka
|
![]()
Morrowind III, Ghost Reacon... A nijedno jos nisam igrao....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Član
|
![]() Citat:
u vreme dok sam imao kesh i dok sam bio veoma zagrejan za wow NIJE ga bilo u knezu... imash rad da iz engleske naruchish! stigne avionom i sve u svemu ispadne oko 3000 din!!! a ovi ped*** prodaju po 4000 din... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Član
Član od: 10.1.2006.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imam Baldurs Gate, Icewind Dale, Warcraft 2, i jos neke kojih ne mogu da se setim (sa rasprodaja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Član
Član od: 27.12.2005.
|
![]()
Grand Prix 4
Moto gp 2 Colina 1 i 2 i 3 jamesbond nighfire counter 1.6 i CZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Novi član
Član od: 15.1.2006.
|
![]()
Pa trenutno imam samo Metal Gear Solid 2:Substance. Bio je na popustu (nekih 1000 dinara) i definitivno ne zalim pare (obozavam Hideo Kojimine igre
![]() ![]() Bio sam blizu da kupim novi Splinter Cell 3 Chaos Theory ali nekako sam ga "svukao" sa net-a i zaobisao Starforce 3 zastitu. ![]() Poslednja ispravka: reljaz (23.1.2006 u 0:22) |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Mislim, ko ima para neka kupuje originale, svaka čast, vrlo savjesno od njega, ali ja pare nemam. Ili mi trebaju za neke preče stavri. A ne prihvatam da odustanem od igara zbog toga što nam je nikakav standard. Eto tako! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Član
Član od: 7.12.2005.
|
![]() Citat:
![]() Ja,recimo nikada ne bih kupio original kad mogu pirata,sto da bacam pare... Kad smo vec ovde toliko napaceni i bez para ajde da iskoristimo makar neke prednosti...Borbu protiv piraterije podrzavam samo u slucaju DOMACIH filmova,da makar zarade ljudi za sledeci film... Ako je neko zaludjen nekom igrom i hoce da ima original to mogu da razumem,ali da baca pare na nesto prosecno...ma malo je takvih... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Veteran
Član od: 14.1.2006.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 64 puta na 26 poruka
|
![]()
Originali? Fallout 1 i 2, naravno
![]() I cim nadjem Torment i Baldur's Gate II ![]() I brdo polustupidnih igara koje sam dobio uz graficku (npr prince sands of time, xiii, URU etc) :P Ako mesecno izadje recimo 20 komercijalnih, velikih igara u proseku je oko 10 'igrivo', oko 3-4 su ono kao dobre, a MOZDA jedna odlicna. Sta to znaci? Da dam 1000 evra za 20 igara da bih igrao JEDNU od njih i to mozda? Ili da dam, say, 1000 dinara za phyrate i pregledam sve ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Starosedelac
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 864
Zahvaljeno 261 puta na 147 poruka
|
![]() Citat:
|
|