![]() |
![]() |
![]() |
#8081 |
d-_-b
Član od: 13.10.2007.
Zahvalnice: 1.643
Zahvaljeno 2.330 puta na 1.529 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Partybreaker na korisnoj poruci: | ||
Highlander (19.8.2014) |
![]() |
#8082 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.795 puta na 1.854 poruka
|
![]()
Au sad sam ponovo odgledao after credits iz Thor 2. To je direktan uvod u GotG....jizznuo sam, vec zamisljam
Spoiler za mcu:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8083 | ||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Citat:
Odgledao i jedan i drugi, odlicni naravno...Sada trazim jos neki slican, mada cini mi se da sam sve gledao ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8084 |
information junkie
|
![]()
Ništa ja tu ne razumem.
![]() Spoiler za spoiler:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8085 |
d-_-b
Član od: 13.10.2007.
Zahvalnice: 1.643
Zahvaljeno 2.330 puta na 1.529 poruka
|
![]()
^
Spoiler za ...:
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Partybreaker na korisnoj poruci: | ||
Highlander (19.8.2014) |
![]() |
#8086 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Ja se iskreno nadam da ce BvS ubosti tu comic-book magiju animiranih filmova. Odgledao sam teaser sa ComicCon-a i izgleda obecavajuce. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8087 |
Starosedelac
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 605
Zahvaljeno 2.479 puta na 595 poruka
|
![]()
Turbo (2013)
http://www.imdb.com/title/tt1860353/ Simpatican animirani film o puzu kome se ostvarila zelja d aucestvuje na Indy 5000 trkama. Zanimljiv zaplet i ideja, sasvim solidan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8088 |
Deo inventara foruma
Član od: 26.5.2008.
Zahvalnice: 752
Zahvaljeno 1.426 puta na 1.083 poruka
|
![]()
Noah
Каква досада од филма. За блокбастер и буџет, изгледа прилично неамбициозно, рутински одрађен пројекат, можда мало Расел Кроу, остало је баш "тезга" на свим нивоима, од глумаца до продукције, па и анимације. Податак да ово потписује Дарон Аронофонски је додатно разочарење, барем његови филмови су увек били, у најмању руку, солидни. Maleficent Ово бих упоредио са нашом омиљеном игром, "American Mcgee`s Alice", ок, филм можда није баш толико "даркерски" али то је била идеја. Иако ми се премиса украденог вилинског срца не допада, а језиво мршава Анђелина још мање (нисам сигуран, можда су те јагодице намерно акцентоване, али како било, потресно је гледати још увек лепу жену у таквом стању) филм је довољно добар. Баш ми је драго што сам га одгледао, двоумио сам се у вези њега. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8089 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Guardians Of The Galaxy (2014)
Dobar, zabavan film, pravi letnji blokbaster ![]() Sa GOTG je otvoren poptuno novi univerzum likova i prica, ne mogu da zamislim prosto koji ce spektakl da bude kada u Avengers 3 kada se svi spoje u jedan film. Vidim da se niko nije osvrnuo na ovo ali u GOTG se prvi put formalno pojavljue... Spoiler za the big bad...:
.. i izgleda brutalno dobro ![]() Preporuka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8090 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.795 puta na 1.854 poruka
|
![]()
The Raid: Redemption 6.5/10
The Raid 2: Berandal 7.5/10 Odgledah konacno ova dva filma, posle mnogo preporuka. Prica je mlaka, ali zato nacin snimanja i same akcione scene, tacnije scene borbi su NEVEROVATNE. Pogotovo u dvojci, scena u kuhinji, uspeli su da mi napumpaju adrenalin samo tako. Svaka cast glumcima/kaskaderima, pokazali su holivudu kako se prave akcioni filmovi. Trivija vezana za ovaj serijal, veoma interesantno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8091 |
information junkie
|
![]()
Odgledah Police Story 2013
Nije tipičan Džeki Čenov film, ima dosta mračniji ton, nema humora i nema nikakve veze sa prethodnim delovima, koji su bili komedije. Takođe, nema mnogo scena borbi, tek jedna veća i nekoliko minijaturnih. Ali zanimljiva priča, koliko sam uspeo da pohvatam, pošto je prevod bio malo... oskudan. Ne znam za vas, ali meni je bilo osvežavajuće da vidim Džekija u ozbiljnoj ulozi. Solidan film. Spoiler za spoiler:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8092 |
Veteran
Član od: 14.1.2011.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 140 puta na 103 poruka
|
![]()
Isto kao i ovaj:
http://m.imdb.com/title/tt0386005/?ref_=m_nmfmd_act_25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8093 |
Banned
Član od: 12.9.2007.
Zahvalnice: 744
Zahvaljeno 471 puta na 264 poruka
|
![]()
Meni se prvi deo vise svideo bas zbog ovog
![]() A mozda sam malo pristrasan, kad sam seo da gledam prvi deo znao sam da me ceka non stop krljanje. Od drugog ocekivao isto, kad me saceka mnogo manje akcije. Malcice se osecam prevarenim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8094 |
Deo inventara foruma
Član od: 26.5.2008.
Zahvalnice: 752
Zahvaljeno 1.426 puta na 1.083 poruka
|
![]()
Godzilla
Make no mistake, овај филм нема везе са оним из `98-е, ово је мало озбиљнији јапански римејк. Значи, прерасла гуштерњача баца громове и муње. Даље, све-амерички сентименти једноставно нервирају, па то је пар из бајке - он, војничина која деактивира мине и нуклеарне бомбе, она, доктор у локалној болници, имају дете, не питају за цену, жртвују се, давају и нуде. Приметићете гомилу клишеа и велики утицај Марвелових филмова по питању "драматизације" (која би прошла код ученика основне школе евентуално). И да, клифхенгер. Нажалост, гледао сам јапанске Гоиџире, и по мени, то је епска глупост. Далеко сам ближи филмовима као што је Cloverfield или поменута Годзила из `98. Овај мутант се не може и сме допасти људима. Вредно помена је траг осуђивања Хирошиме и Нагасакија од стране самих Американаца. Најискреније, не сећам се да сам икада видео и чуо у неком филму да се они тога стиде и не правдају са "није могло другачије". Ако можете, прескочите. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Rockstar na korisnoj poruci: | ||
goranmax (24.8.2014) |
![]() |
#8095 |
Član
Član od: 12.7.2008.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 48 puta na 33 poruka
|
![]()
Složio bih se. Godzila iz '98. ima jak šmek B filmova, i tako ga i treba tretirati. Ako iko pokuša da ga shvati ozbiljno, bzvz će se razočarati. Čini mi se da su ovim novim filmom baš to i hteli, a na kraju ispade fail, dosadno, šuplje...
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku _ToMeK_ na korisnoj poruci: | ||
Rockstar (24.8.2014) |
![]() |
#8096 |
information junkie
|
![]()
Ja sam novu Godzilu počinjao da gledam tri puta i stigao sam negde do 2/3 filma. Ne verujem da ću da odgledam do kraja uskoro, jer me film neviđeno smorio.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Highlander na korisnoj poruci: | ||
caine (25.8.2014) |
![]() |
#8097 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Pa ako volite ovakve filmove svakako je za preporuku, nikako za preskakanje...a od Godzile ne znam sta su ljudi ocekivali, intelektualni opus? Katastrofa iz 98 sada ispade bolja....ako je novi deo pun klise i patriotizma gde mu nije mesto, onda stvarno ne znam kako nekome onaj iz '98 moze da bude bolji film sa manje klisea i manje patriotizma.... Od mene preporuka za sve koji vole Kaiju filmove....nista preterano dobro ali svakako ne los film. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8098 |
Starosedelac
Član od: 5.1.2006.
Zahvalnice: 1.365
Zahvaljeno 2.322 puta na 924 poruka
|
![]()
Ja sam gledao Godzilu 98 u bioskopu i ostao mi je u secanju kao jedan odlicni letnji blokbaster. Ne znam cemu tolki hejt prema toj verziji. Ovu sam skinuo, ali mi se ne gleda nesto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8099 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8100 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]()
Taj iz '98. sam gledao odavno, pa necu da ga komentarisem, ali ova nova verzija je mozda najgenericniji film svih vremena. Ja se ne secam da sam ikad gledao film toliko lisen licnosti. Dobro, pocetak je okej, ali film vrlo brzo postaje neverovatno dosadan. Ne ocekujem "intelektualan opus", ali da bi ovakav film bio zabavan, najbitnije je da ima harizmaticne likove, a ovde su likovi potpuno zaboravljivi. Meni licno maltene nista nije bilo zanimljivo u filmu.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku caine na korisnoj poruci: | ||
goranmax (25.8.2014) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
filmovi, preporuka, review |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Da li neko zna koji je ovo film? | DJ_MY_SOUL | Kompjuteri i film | 2593 | 4.12.2024 0:05 |
Najbolji horror film ikad napravljen? | FRIghTMaN | Kompjuteri i film | 734 | 6.11.2013 1:57 |
Problem tokom gledanja filmova, tacnije steka mi slika a zvuk ide normalno | Dijenek | Kvarovi | 27 | 15.5.2010 13:19 |
Slabiji zvuk govora od ostatka zvukova (prilikom gledanja filmova)... | polarnimeda | Operativni sistemi | 2 | 14.10.2008 13:12 |
Taj film... | aerochivija | Brbljaonica | 15 | 20.7.2008 21:46 |