![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Basterd...
|
![]()
^Bas sam ga malopre igrao malo...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Ketchua na korisnoj poruci: | ||
G@Rtn3R (21.12.2008) |
![]() |
#802 |
Starosedelac
|
![]()
E ovako...
Ne znam bolje da objasnim. U pitanju je neki nindza, sa onih starih aparata i guess, Znam da je prvi boss neki debeli shto bljuje vatru, drugi nivo je na vozu i boss je neki sa kao nekim testerama na rukama, posle beshe neka shuma a boss je neki nindza koji se umnozava... itd... Inache, koliko se secam, ovaj lik ima bele pantalone i majcu na bratele. :] Hvala unapred, znam da opis i nije neki ali kome je poznato ovo, verovatno ce se setiti. Imam oko hiljadu i neshto romova i nigde ga nema, sve sam ruchno pretrazio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Starosedelac
|
![]()
Ej, hvala puno.
![]() Josh uvek mi se dopada kao i onda. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Veteran
Član od: 4.1.2006.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 113 puta na 92 poruka
|
![]()
Problem je..znam da je igra lavirintskog tipa ( jako liči na JEt set willy)
Kosmonaut je glvani lik i perspektiva je sa strane.ima tu raznih karakondžula,otprilike mešavina Underworlda i JSW-ja Postoji gomila prostorija i lik može da pokupi neki tip vozila ( ne sećam se baš kakvo je ) ali znam da onda može da ga vozi i da liči na nekog malog guseničara...Ako se nevaram ima jako dobar skok i urađenu neku vrstu gravitacije.... Ima pucanja (horizontalno i pod 45 stepeni na gore,ako me sećanje služi) i mislim da je izašla pre `89 godine... Spalio sam svoju dugu pre 2 godine ![]() Ako neko zna kako se zove ( a pritom je iz NS-a) palćam piće! |
![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Banned
Član od: 23.10.2005.
Zahvalnice: 1.059
Zahvaljeno 821 puta na 447 poruka
|
![]()
Aman covece imas temu za ovakve stvari, prva je u podforumu pise ogromnim slovima.. Inace, ne znam (ne se pise odvojeno, to vazi i za ne mogu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Veteran
Član od: 4.1.2006.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 113 puta na 92 poruka
|
![]()
Kakogod..Nasela mi krv u očima..pusti sad pravopis,bitan mi je naziv IGRE!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
C64 Legend
|
![]()
Moguce da je u pitanju Nodes of Yesod ili Arc of Yesod, ako se dobro secam igre koju mi je drug opisivao
|
![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Član
Član od: 12.12.2008.
Zahvalnice: 33
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
trazim igru iz devedesetih za pc.. mislim da se zove viking!? al ne mogu da je nadjem nigde...
ovako.. imas tri lika,od toga jedan ima valjda mac,drugi stit,a treci trci i skace...i sa njima furas dok im ne nadjes izlaz iz nivoa,svaki ima svoj zadatak.. gde bi mogao to da nadjem? Hvala!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Treba mi naziv igre...
Spoiler za ...:
U pitanju je neka logicka igra za C64. Neka kuglica se kotrlja kroz neki lavirint, vi je eventualno usmeravate nekim "usmerivacima" koji izgledaju ovako / ili ovako \ ... itd. Sta je cilj nemam pojma, verovatno da ta kuglica izadje iz lavirinta. Postoji odlican level editor integrisan u igri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#813 |
Banned
Član od: 23.10.2005.
Zahvalnice: 1.059
Zahvaljeno 821 puta na 447 poruka
|
![]()
Nije Marble Madness?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#814 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nije... pogled je skroz odozgo, 2d. Loptica je bela... svi nivoi su zuckasti, ako me secanje ne vara. Sad cu malo da proguslam onaj GBC da vidim, imal sta tamo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#815 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Niko ne zna?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
C64 Legend
|
![]()
Meni je pao na pamet Tilt (video shotove na lemonu skoro), ali ne verujem po opisu da je to ta igra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
V.I.P. Programiranje
|
![]()
Evo i mene
![]() Sad sam se setio jedne igre za PC, igrao sam je kod drugarice kad sam bio mali ![]() Ime je bilo kratko, to je sve što znam oko imena igre ![]() Ako neko može da se seti pomoć je dobrodošla, obožavao sam tu igru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#818 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.659
Zahvaljeno 11.213 puta na 7.170 poruka
|
![]()
Da nije Croc? Već smo ga pominjali ovde...
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku DeCoy na korisnoj poruci: | ||
Geomaster (16.1.2009) |
![]() |
#819 |
V.I.P. Programiranje
|
![]()
Da, jeste! Croc... Hvala puno. Nisam video, već dve strane pre ove je već bio, nisam čitao. Sorry.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
Veteran
|
![]()
Igrica je jako stara....
Radi se o cikici koji zivi na nekom ostrvu i ima zmaja. Zmaj je bolestan, ne moze da leti i mora da mu kupi lek ali nema para. Pa ce mu neka zena dati lek, ali ako nadje neke kisobrane...valjda... Uglavnom tako nesto.... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
ime igre, imena igara |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ne mogu da se setim imena igre... | !!!NWO | O igrama uopšte | 729 | 8.10.2024 13:06 |