Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Akcione igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Akcione igre First-person-shooteri i slično...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 6.4.2012, 19:49   #8301
JAZO
Deo inventara foruma

Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.223 puta na 731 poruka
Određen forumom Re: Battlefield: Bad Company 2

Citat:
kapetan_Miki kaže: Pregled poruke
evo opet zavrzlama.

momak tvrdi da nije dobio cd key, jer je on preko kupio akaunt na originu, skinuo preko origina igru i odigrao single player. kaže da mu nikakav cd key nije tražilo. ima samo email i password.

jel to moguće, znate li vi o čemu se tu radi? znači u pitanju je bc2 deluxe verzija sa vijetnam ekspanzijom.
Kupio je onda preko origin store....
JAZO je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.4.2012, 19:51   #8302
Rainman
Starosedelac

Član od: 5.1.2006.
Zahvalnice: 1.365
Zahvaljeno 2.322 puta na 924 poruka

daj brate iskuliraj tog lika, uzmi lepo kupi igru, i da das 500 dinara vise, nema da te boli glava. Nema origina, nema menjanja accountova.

Imas gomilu sajtova koji nude i povoljnije od tog lika download igre, samo ti posalju cd key a ti ga nakacis na tvoju instaliranu igru (vratis naravno original exe fajl).

I svaka verzija koju kupis ti je digital deluxe, nema vietnam ali buhu, jaka stvar.
Rainman je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.4.2012, 19:54   #8303
kapetan_Miki
Veteran

Član od: 25.8.2010.
Zahvalnice: 276
Zahvaljeno 81 puta na 67 poruka

Citat:
Rainman kaže: Pregled poruke
daj brate iskuliraj tog lika, uzmi lepo kupi igru, i da das 500 dinara vise, nema da te boli glava. Nema origina, nema menjanja accountova.

Imas gomilu sajtova koji nude i povoljnije od tog lika download igre, samo ti posalju cd key a ti ga nakacis na tvoju instaliranu igru (vratis naravno original exe fajl).

I svaka verzija koju kupis ti je digital deluxe, nema vietnam ali buhu, jaka stvar.
ovo mi je prvi i zadnji put da kupujem nešto ovog tipa od nekog. bezveze se 2 dana peglam.

Citat:
JAZO kaže: Pregled poruke
Kupio je onda preko origin store....
šta to onda znači konkretno za mene?
kapetan_Miki je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.4.2012, 20:55   #8304
minist@r
Veteran

Član od: 13.2.2011.
Zahvalnice: 402
Zahvaljeno 144 puta na 119 poruka

Ako nemas karticu onda imas u computerland gamesu za 1500 i bog da te gleda.
minist@r je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.4.2012, 21:55   #8305
Cofi
Starosedelac

Član od: 24.8.2009.
Zahvalnice: 768
Zahvaljeno 796 puta na 513 poruka

Vi koji mu stalno pricate da kupi na drugom mestu, ne mucite se. Zapucao je za ovog lika i to je to.

@Miki
Kazi liku da u Originu ide u svoje igre i da klikne malo "i" kod BC2. To ce mu dati neke informacije o igri koje ukljucuju i CD-key.
Cofi je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Cofi na korisnoj poruci:
kapetan_Miki (7.4.2012)
Stara 7.4.2012, 0:41   #8306
jonathan
Deo inventara foruma

Član od: 26.11.2006.
Zahvalnice: 947
Zahvaljeno 1.398 puta na 678 poruka

Moras imati kljuc. Ne znam da li trazi za SP ali cim pokrenes MP, trazi ti login podatke sa origina + da uneseš kljuc.
jonathan je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.4.2012, 0:47   #8307
kapetan_Miki
Veteran

znači nema šanse da je on kupio online tu deluxe verziju i da nije dobio ključ?

jer momak kategorično tvrdi da je samo skinuo preko akaunta, instalirao i igrao single player. nije spominjao multiplejer da je igrao.

šta može biti u pitanju? ima li ikakve šanse da je tako kao što kaže? doima se iskreno, kaže da bi mi vratio lovu ako ne radi nešto.

ako zaista nema šanse da nije dobio cd ključ, gde bi tačno i precizno moglo da se proveri ima li tog cd ključa?
Stara 7.4.2012, 1:21   #8308
jonathan
Deo inventara foruma

Član od: 26.11.2006.
Zahvalnice: 947
Zahvaljeno 1.398 puta na 678 poruka

Ja imam osjecaj da je on taj koji je kupio origin acc od neke trece osobe i da nije dobio kljuc. Inace, online kupujes nista drugo vec kljuc. A igru kao igru skines sa origina ili steam-a.

Ne mozes uci u origin i skinuti BC2. Da dobijes pristup igri, verifikujes kljuc. Nakon toga, pojavi se igra medju igrama i pritisnes download. nakon downloada ide instal pa kada instalira, pokrenes igru i prilikom pokretanja MP opet uneseš podatke (mail i pass) te ponovo uneseš kljuc.
jonathan je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku jonathan na korisnoj poruci:
kapetan_Miki (7.4.2012)
Stara 7.4.2012, 14:51   #8309
kapetan_Miki
Veteran

Citat:
jonathan kaže: Pregled poruke
Ja imam osjecaj da je on taj koji je kupio origin acc od neke trece osobe i da nije dobio kljuc. Inace, online kupujes nista drugo vec kljuc. A igru kao igru skines sa origina ili steam-a.

Ne mozes uci u origin i skinuti BC2. Da dobijes pristup igri, verifikujes kljuc. Nakon toga, pojavi se igra medju igrama i pritisnes download. nakon downloada ide instal pa kada instalira, pokrenes igru i prilikom pokretanja MP opet uneseš podatke (mail i pass) te ponovo uneseš kljuc.
bio si u pravu, malopre smo bili u kontaktu i na moje pitanje da li je kupio preko origin store-a ili na neki drugi način digitalno, rekao mi je da je i on kupio od druge osobe taj akaunt.

šta sad da radim?
Stara 7.4.2012, 15:07   #8310
TearDrop
Veteran

Član od: 23.5.2010.
Zahvalnice: 246
Zahvaljeno 408 puta na 221 poruka

Citat:
bio si u pravu, malopre smo bili u kontaktu i na moje pitanje da li je kupio preko origin store-a ili na neki drugi način digitalno, rekao mi je da je i on kupio od druge osobe taj akaunt.

šta sad da radim?
Crni covece zasto tolko komplikujes.Il kupi kutiju,il sacekaj popust na steamu(ceo paket dakle bc2+bc2 vietnam+spectat kit) bio je za 5e.Ako pak nemas internet karticu zamoli nekog ko ima da ti uzme i problem resen
TearDrop je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.4.2012, 15:14   #8311
kapetan_Miki
Veteran

pa radi se o tome da sam praktično sve lepo dogovorio s čovekom dok nije došlo do ovih zezancija sa cd ključem.

znači sve smo dogovorili i glupo mi bilo da otkazujem. i evo danas mi reče da je i on kupio od nekog i sad ne znam ima li šanse da to proradi kod mene ili ne.

ne bih hteo bez razloga da otkažem (prodajem i ja neke stvari preko istog sajta), pa da dobijem etiketu lošeg kupca/prodavca.

zato ove i pitam za pomoć šta da radim.

ali nevezano za ishod, kao što sam već rekao, ovo mi je prvi i zadnji put da probam nešto kupiti vezano za igre od nekog.
Stara 7.4.2012, 15:18   #8312
TearDrop
Veteran

Citat:
pa radi se o tome da sam praktično sve lepo dogovorio s čovekom dok nije došlo do ovih zezancija sa cd ključem.

znači sve smo dogovorili i glupo mi bilo da otkazujem. i evo danas mi reče da je i on kupio od nekog i sad ne znam ima li šanse da to proradi kod mene ili ne.

ne bih hteo bez razloga da otkažem (prodajem i ja neke stvari preko istog sajta), pa da dobijem etiketu lošeg kupca/prodavca.

zato ove i pitam za pomoć šta da radim.

ali nevezano za ishod, kao što sam već rekao, ovo mi je prvi i zadnji put da probam nešto kupiti vezano za igre od nekog.
Ako uzimas od nekog origin account moras od njega dobiti i username i pass accounta.Sve igre koje su na njemu su vezane za taj account dakle tebi ne treba nikakav cd key jer je igra vec vezana na njega.Svog vojnika mozes sam kreirati u okviru igre tako da nema nikakve frke.
Stara 7.4.2012, 15:20   #8313
kapetan_Miki
Veteran

Citat:
TearDrop kaže: Pregled poruke
Ako uzimas od nekog origin account moras od njega dobiti i username i pass accounta.Sve igre koje su na njemu su vezane za taj account dakle tebi ne treba nikakav cd key jer je igra vec vezana na njega.Svog vojnika mozes sam kreirati u okviru igre tako da nema nikakve frke.
vidiš, ti si prvi koji mi je to napisao.

dosad su kolege forumaši pisali da obavezno moram imati cd key.

ako ne treba cd key, šta ako instalacija zatraži isti? šta onda?

više ne znam ni sam ko je 100% u pravu.
Stara 7.4.2012, 15:23   #8314
TearDrop
Veteran

Citat:
vidiš, ti si prvi koji mi je to napisao.

dosad su kolege forumaši pisali da obavezno moram imati cd key.

ako ne treba cd key, šta ako instalacija zatraži isti? šta onda?

više ne znam ni sam ko je 100% u pravu.
Ako je igra vezana za neciji account cd key je vec iskoriscen( da bi vezao igru na account) dakle tebi cd key nece trebati...U okviru library gde ti stoje sve igre kliknes samo na info i pisace ti cd key tvoje kopije igre koji je koriscen kad se igra vezivala za taj account...Ako pak lik nikada nije igrao mp a igra ponovo trazi cd key(sto ne bi trebalo jer je igra vec registrovana za account dakle kao sto rekoh NE TREBA TI)samo klikni na info igre...
Edit:Ukratko kad se budes logovao na MP koristices username i pass sa origina....
Stara 7.4.2012, 15:30   #8315
kapetan_Miki
Veteran

Citat:
Ako je igra vezana za neciji account cd key je vec iskoriscen( da bi vezao igru na account) dakle tebi cd key nece trebati...U okviru library gde ti stoje sve igre kliknes samo na info i pisace ti cd key tvoje kopije igre koji je koriscen kad se igra vezivala za taj account...Ako pak lik nikada nije igrao mp a igra ponovo trazi cd key(sto ne bi trebalo jer je igra vec registrovana za account dakle kao sto rekoh NE TREBA TI)samo klikni na info igre...
Edit:Ukratko kad se budes logovao na MP koristices username i pass sa origina....
kaže da je probao samo single player i ništa više. tako barem tvrdi.

onda znači ne bi trebalo biti problema, jel tako?

eh sad, pretpostavljam da u ovom slučaju moram ipak ponovo skidati celu igru s tog akaunta? odnosno ne mogu iskoristiti reloaded verziju koju imam (nije instalirana, samo skinuta s neta)?
Stara 7.4.2012, 15:34   #8316
TearDrop
Veteran

Citat:
kaže da je probao samo single player i ništa više. tako barem tvrdi.

onda znači ne bi trebalo biti problema, jel tako?

eh sad, pretpostavljam da u ovom slučaju moram ipak ponovo skidati celu igru s tog akaunta? odnosno ne mogu iskoristiti reloaded verziju koju imam (nije instalirana, samo skinuta s neta)?
Aj ti i to pojasnim bez preterane filozofije.Kao sto ti je vec receno reloaded verziju bi mogao da koristis samo u slucaju BOX verzije jer za BC2 jos uvek nije bio obavezan origin da bi ga igrao.Sto u prevodu znaci mogao bi samo da instaliras reloaded verziju naravno bez cracka.Kad aktiviras BC2 odradice ti update na poslednju verziju(i on je poveci oko 3gb) s kojim ce se skinuti poslednji update za igru.Onda kad bi ulazio u igru u mp(za sp ti ne treba cd key) unosio bi cd key BOX verzije.Posto je u pitanju origin vezana igra(u tvom slucaju) dakle sve skidas sa origina i cd key ti ne treba samo username i pass accounta i to je to
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku TearDrop na korisnoj poruci:
kapetan_Miki (7.4.2012)
Stara 7.4.2012, 15:46   #8317
minist@r
Veteran

Član od: 13.2.2011.
Zahvalnice: 402
Zahvaljeno 144 puta na 119 poruka

A ako ti bude trazilo verifikaciju imas stisnes ovde
tu imas cd key
minist@r je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku minist@r na korisnoj poruci:
kapetan_Miki (7.4.2012)
Stara 7.4.2012, 15:47   #8318
kapetan_Miki
Veteran

Citat:
Aj ti i to pojasnim bez preterane filozofije.Kao sto ti je vec receno reloaded verziju bi mogao da koristis samo u slucaju BOX verzije jer za BC2 jos uvek nije bio obavezan origin da bi ga igrao.Sto u prevodu znaci mogao bi samo da instaliras reloaded verziju naravno bez cracka.Kad aktiviras BC2 odradice ti update na poslednju verziju(i on je poveci oko 3gb) s kojim ce se skinuti poslednji update za igru.Onda kad bi ulazio u igru u mp(za sp ti ne treba cd key) unosio bi cd key BOX verzije.Posto je u pitanju origin vezana igra(u tvom slucaju) dakle sve skidas sa origina i cd key ti ne treba samo username i pass accounta i to je to
hvala ortak.

eh, zaboravio sam još nešto... trebam li skidati origin aplikaciju ili je dovoljno sve preko origin sajta odraditi?
Stara 7.4.2012, 16:00   #8319
gagi011t
Veteran

Član od: 20.4.2011.
Zahvalnice: 260
Zahvaljeno 426 puta na 202 poruka

Citat:
eh, zaboravio sam još nešto... trebam li skidati origin aplikaciju ili je dovoljno sve preko origin sajta odraditi?
Moras aplikaciju, preko nje skidas igru.
gagi011t je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku gagi011t na korisnoj poruci:
kapetan_Miki (7.4.2012)
Stara 7.4.2012, 17:39   #8320
kapetan_Miki
Veteran

evo novi problem. ne može da prebaci da ide preko moje mail adrese. a kad je on kupio, uspeo je da prebaci da ide na njegov mail. dao sam mu obe mail adrese koje koristim i kaže da ne prihvata niti jednu.

zna li neko šta bi mogao biti problem? ne bih hteo da ostane na njegovom mailu.
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
bad company, battlefield, bc2

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Company of Heroes Tales of Valor masteri Strateške igre 107 21.6.2011 18:04
Najbolja igra iz Battlefield serijala zidan grobar Akcione igre 24 29.6.2010 17:10
Company of Heroes: Opposing Fronts shimec Strateške igre 106 10.4.2009 11:25
Battlefield: Bad Company Markosam Konzole 12 24.6.2008 7:39

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 2:24.