![]() |
![]() |
![]() |
#821 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka
|
![]()
Bas to... meni je bezveze da igram tako, i trudim se da igram interesantno, sa lepim akcijama, a kad vidis da ti protivnik svaki napad igra isto...
![]() Mada necemo da se lazemo, kada zapadnem u losu gol-razliku (gubim sa makar 2 gola razlike), i ja nerado pribegavam toj fori, jbg... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#822 |
Veteran
Član od: 13.1.2007.
Zahvalnice: 505
Zahvaljeno 162 puta na 126 poruka
|
![]()
ma i ja bas kad zesce gubim nekad koristim tu foru ali to mi je vise nekako ocajnicki potez, kad gubim gol razlike lako stignem dovoljno je da jedanput bude lampard slobodan (posto sam navijac chelsea) na 30 m komotno ide lopta u mrezu covjek suta ko lud
![]() ![]() vecinom igram ne neke kombinacije dodavanja i proigravanja obozavam proigravanja petom cesto zna da izbaci celu odbranu iz igre pa 1 na 1 jedan sa golmanom. posebno mi se svidja u ovog pes-a ono vazdusno proigravanje bas zna da posluzi i onaj dupli pas kad povratnu vracas ubacajem i ima dosta tih forica koje da mogu posluze ako se iskoriste u pravom trenutku. moram sad da idem da spavam jbg sutra tj. danas ustajem u pola 6. pozz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#823 |
Starosedelac
|
![]()
E vidis, ja dupli pas ne koristim uopste, na PES6 mi se ne svidja kako je odradjen, mada je sad poboljsan, al zato to vazdusno proigravanje (L1+ trougao) koristim bas dosta, ume da bude korisnije nego centarshut u pojedinim situacijama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#824 | |
Član
Član od: 21.3.2007.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#825 |
Veteran
|
![]()
Pa nije baš da ne prolaze po strani. Ali mnooogo manje nego u 6ici i bar su to izgrađene akcije, pa lepše za oko.
Ja i brat igramo Atletiko Madrid (ja) -Real Madrid(on) i najviše volim kad mu sa Simaom sa leve strane šesnaesterca ubacim u prazno Manišu na penal, iz drugog plana (a njegovi odbrambeni svi na ivici čuvaju Gomesa i Ronalda) hehehe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#826 |
Veteran
|
![]()
znam ja da prolaze ali kad ti vidis da to neko radi ti onda naravno neces stalno trckarati za tim igracem koji ce sa strane doci nego stisnes dugme za sut i fino jedan drugi igrac sam otima loptu a ti fino stanes u sesnesterac i docekujes svaku loptu koju on posalje dole ili procijenis otprilike putanju lopte ili ako je dole jedan samo igrac ti fino stanes kod njega mnogo bolje mozes ti igraca tako cuvati nego kad ti gore trcis a komp cuva igraca komp uvjek nesto za**** dok kad ti igras protiv kompa sasvim je druga stvar...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#827 |
Veteran
|
![]()
naravno. onda isprobaš nešto drugo, npr. jedan šut s 16m ili dribling to je to.
Čini mi se da bi ovaj pes bio odličan za 2vs2. Nisam još probao. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#828 |
Starosedelac
Član od: 16.5.2006.
Zahvalnice: 555
Zahvaljeno 617 puta na 284 poruka
|
![]()
Probao sam ja 2vs2. I izgubio 5-6 utakmica od likova koji su prvi put uzeli džojstik u ruke.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#829 |
Novi član
Član od: 28.10.2007.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Koja je fora sa izvođenjem kornera?
Ja sam uspeo da dam samo 1 ili 2 gola od 10000 kornera koje sam izveo, stvarno nikako da provalim u čemu grešim. Probao sam na sve moguće načine (i bliže golmanu i dalje od njega, po zemlji, jako itd.) ali ne ide. |
![]() |
![]() |
![]() |
#830 |
Starosedelac
|
![]()
Probaj kad izvodis da ti jacina bude na pola.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#831 |
Starosedelac
|
![]()
Gađaj prvu stativu tj. tvog igrača na prvoj stativi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#832 |
Član
|
![]()
Hehe ljudi, ja sam mislio da ovo nije moguce, ali jeste... Evo ga gol sa 51 metra iz slobodnjaka!!!
http://rapidshare.com/files/70424982/Gol_sa_51m_.zip ![]() ![]() Jedino mi je krivo sto sam ga dao protiv Srbije, ali ja na pocetku sam bio srbija, pa je buraze hteo da se menjamo, tako da sam ja poceo od 1:0 za Srbiju! |
![]() |
![]() |
![]() |
#833 |
Novi član
Član od: 28.10.2007.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Probao sam i to ali nije pomoglo, kao i svaku drugu jačinu. Probaću to da uparim sa prvom stativom.
Ovo za prvu stativu mi se čini smisleno, jer sam oba gola upravo tako postigao, s tim da je jedan bio centaršut po zemlji. Ali je problem što igrač često centrira tako da loptu odmah izbaci u gol-aut kada skroz okrenem kameru (u liniji sa gol-aut linijom, skroz prema golu). Može i neki savet u vezi slobodnih udaraca, tu sam takođe tanak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#834 |
Starosedelac
|
![]()
Slobodnjake šutiraš sa igračima koji imaju jake ocene.
Iz blizine (16-20m) šutiraš do pola, držiš strelicu na dole ili držiš pas. Tako se lopta samo prebaci preko živog zida. Iz daljine, takođe do pola, pa držiš gore ili pas u prazno. Lopta ide pravo i brzo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#835 |
Banana
Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 697
Zahvaljeno 2.635 puta na 1.358 poruka
|
![]()
Sad sam dobio sms od druga kojem sam za rođendan dostavio PEs2008 - a koji je inače kupio PS2 samo zbog fudbala - kaže najbolji fudbal ikad
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#836 |
Veteran
|
![]()
ma iz kornera je lako dati gol ali naravno nemozes uvijek ja samo pravac ostavim isti i napunim do pola i tako najcesce postizem gol a mozes i da pokusas skroz prema levo-ne bas skroz ali skoro do kraja i napunis do pola ili malko vise ali to kad sutas sa desnjakom iz levog kornera ili ljevak iz desnog kornera i lopta ide nekako uvrnuta prema unutrasnjosti gola i golman se cesto ili zbuni il neznam sta ko neki bag ili ne uspije da odbrani il se lopta nekad odbije mom igracu...dalje znas. za sut ti je dobro objasnio ForceWare
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#837 |
Veteran
|
![]()
Pa mislim da su korneri generalno laki (ili se to meni samo čini?)
Mislim da sam opasniji iz prekida nego iz igre. Obavezno staviš igračima koji imaju dobar header (iz odbrane pogotvo) da ti dodju u napad. Ja kornere izvodim tako što felširam loptu od gola (desni), levi je ka golu, ali onda ciljam na penal pa felširam (ovako ako je igrač koji centrira dešnjak), da bi igrač što jače naleteo na nju. E sad uvek može da te prose** pa da daš npr gol Sneiderom glavom sa 14m kao moj brat meni. PS. malopre sam izgubio 2 zaredom i tek treću pobedio, od lika koji večeras igra 2008icu prvi put. Nisam mogo da verujem. A u 6ici sam ga pobeđivao 9-2, ja totenhem a on bars. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#838 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ljudi imam problem u multiplayer-u. Imam prikljucen gamepad i tastaturu. U kartici keyboard sve stavke osim onih za biranje dugmica su izbledele (neupotrebljive) tj. nemogu da namestim da mi tastatura bude controller 1,2,2,4... To mogu da menjam samo kod gamepada. Bilo sta da stavim on uvek vrati gamepad na controller1 tako da nemogu da igram tastatura vs. gamepad nego samo gamepad vs. gamepad sto mi ide na zivce
![]() What's the cacth? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#839 |
Starosedelac
|
![]()
Catch je da podesis tastere na tastaturi kako ti odgovaraju, a kada podesavas za dzojped odes na Controller 2, keca ostavis praznog.
Edit: cekaj, lose sam razumeo... On ti vrati gamepad na controller1? Da nabavis novi settings.exe fajl eventualno? Eventualno promenis usb port na kom ti dzojped... :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#840 |
Veteran
|
![]()
Burazer i ja od juce igramo Totenhem - Atletiko...A ja i dalje jedva zaustavljam njegov napad
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pro evolution soccer 5 | ZverBre | Sportske simulacije | 99 | 16.6.2010 17:40 |
Pro Evolution Soccer 4 | zWest | Sportske simulacije | 10 | 19.4.2009 16:40 |
Pro Evolution Soccer - Golovi, akcije | Patton | Sportske simulacije | 35 | 21.9.2008 19:54 |
Problemi sa Pro Evolution Soccer 2005 | Dusan Zamurovic | Sportske simulacije | 5 | 20.6.2006 10:37 |