Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Akcione igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Akcione igre First-person-shooteri i slično...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 25.3.2009, 23:18   #821
Pjanovic
Banned

Član od: 22.1.2007.
Zahvalnice: 2.940
Zahvaljeno 2.739 puta na 1.903 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Pjanovic
Određen forumom Re: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Citat:
Psycho13 kaže: Pregled poruke
Ma ja sam odusto od igre zbog glupe radijacije!Ides malo negde odmah umires!Ma tu glupost od igre sam odmah izbrisao!!!
Kralj ^ .
Pjanovic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Pjanovic na korisnoj poruci:
... i bidi fin (27.3.2009), matrix_ninja (26.3.2009)
Stara 25.3.2009, 23:20   #822
dacajak
Deo inventara foruma

Član od: 22.4.2008.
Zahvalnice: 505
Zahvaljeno 704 puta na 573 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku dacajak

Sta da vam kazem, koristi trainer kod nekog dela koji ne mozes da predjes ili je nerealan? Mada ja sam jako protiv takvog nacina igranja, ali kad se ne moze, ne moze se.
dacajak je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 26.3.2009, 13:57   #823
MICROCOMP DOORS
Veteran

Član od: 26.1.2008.
Zahvalnice: 473
Zahvaljeno 182 puta na 77 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku MICROCOMP DOORS

ja kad sam trebo da odem do portala u red forestu kod onog tenka mene ubija radijacija a ja neam medikita ni zavoja ni anti rad droge...
i kad mi je ostalo 2-3 helta setih se da imam votku...
MICROCOMP DOORS je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 26.3.2009, 16:50   #824
matrix_ninja
Veteran

Član od: 13.1.2007.
Zahvaljeno 162 puta na 126 poruka

Citat:
Pjanovic kaže: Pregled poruke
Kralj ^ .
Definitivno, xaxaxaxa -ček da ustanem sa poda xaxaxa
matrix_ninja je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 26.3.2009, 18:14   #825
purke62
Veteran

Član od: 22.7.2008.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 301 puta na 180 poruka

Citat:
MICROCOMP DOORS kaže: Pregled poruke
ja kad sam trebo da odem do portala u red forestu kod onog tenka mene ubija radijacija a ja neam medikita ni zavoja ni anti rad droge...
i kad mi je ostalo 2-3 helta setih se da imam votku...
Do Red Foresta si došao a nemaš medicine ni "droge", a verovatno vučeš 60 kila municije i gluposti koje možeš da nađeš pored svakog žbuna.Votku samo koristim u prvom nivou dok ne nabavim gudru i neki kamenčić što skida radijaciju, posle votku ne pijem , više volim domaću šljivku ili vopi.U RedForest ne idem bez 15 paketića medicine i toliko ampula gudre.Kako već rekoh jednom, Zona je opasna sama po sebi i medicine nikad dosta.
A šetnja kroz Red Forest je mnoooogo opasna.Anomalije i radijacija na svakom koraku, monstrumi, kerovi i svakake karakondžule ali se nakraju isplati kad uzmeš onaj mitraljez sa tenka i uvališ trgovcu u bazi Dutyevaca za 70 soma rubalja i kupiš Exoskeleton odelce i ostane ti za gajbu piva.
purke62 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku purke62 na korisnoj poruci:
player1 (26.3.2009)
Stara 27.3.2009, 20:27   #826
slayer85
Član

Član od: 19.12.2008.
Zahvalnice: 18
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka

Kako da trazim te artifakte do sada nisam nasao niti jedan a dosao sam do dark valey???
slayer85 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 28.3.2009, 20:41   #827
Psycho13
Deo inventara foruma

Član od: 23.3.2009.
Zahvalnice: 2.048
Zahvaljeno 971 puta na 571 poruka

Istini se u zube ne gleda...
Psycho13 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 30.3.2009, 3:16   #828
purke62
Veteran

Citat:
slayer85 kaže: Pregled poruke
Kako da trazim te artifakte do sada nisam nasao niti jedan a dosao sam do dark valey???
Pogledaj malo u opcije i biće ti malo jasnije kako.Ostalo se pomuči,mada i nije neka fora.Mislim da im ta ideja i nije naj briljantnija.Većinom ti kamenčići nisu vredni truda ali ima bogami i vrednih primeraka.Užasno je destimulativno bakćati se sa njima kao na primer u Garbage mapi sa nekim gotovo bezvrednim kamenčićem a on je u 300 anomalija i stalno se pomera,potrošiš 15 medik kitova i nakraju digneš ruke,lakše je pobiti 30 bandita i prodati njihovu opremu i gotova stvar.A na primer u Warehause mi je ispred nogu iskrsao odličan primerak od 17.000 rubalja.Šta ti je život.Kad te oće, oće.
I zbilja, ja sam odigrao Clrear Sky najmanje 7-8 puta i nijednom nisam naišao na G36 puščicu.Doduše nisam neki njen obožavalac ali u SoC je bilo na tone.To se izgleda te godine tek pojavila u Zoni a posle u SoC je bilo ko pleve.
Stara 30.3.2009, 4:55   #829
lijenština
Starosedelac

Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 142
Zahvaljeno 703 puta na 359 poruka

Citat:
purke62 kaže: Pregled poruke
I zbilja, ja sam odigrao Clrear Sky najmanje 7-8 puta i nijednom nisam naišao na G36 puščicu.Doduše nisam neki njen obožavalac ali u SoC je bilo na tone.To se izgleda te godine tek pojavila u Zoni a posle u SoC je bilo ko pleve.
Koliko se sećam (nisam odavno igrao) g36 ima samo jedna jedina u zoni i dobija se kao nagrada za quest lonera u Army Warehouses.
S druge strane vintara ima mnogo više u CS-u nego u vanila SoC-u gde sam našao svega tri dok ovde malo -malo pa je neki loner "ispusti" .
lijenština je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 30.3.2009, 9:41   #830
matrix_ninja
Veteran

Citat:
Pogledaj malo u opcije i biće ti malo jasnije kako.Ostalo se pomuči,mada i nije neka fora.Mislim da im ta ideja i nije naj briljantnija.Većinom ti kamenčići nisu vredni truda ali ima bogami i vrednih primeraka.Užasno je destimulativno bakćati se sa njima kao na primer u Garbage mapi sa nekim gotovo bezvrednim kamenčićem a on je u 300 anomalija i stalno se pomera,potrošiš 15 medik kitova i nakraju digneš ruke,lakše je pobiti 30 bandita i prodati njihovu opremu i gotova stvar.A na primer u Warehause mi je ispred nogu iskrsao odličan primerak od 17.000 rubalja.Šta ti je život.Kad te oće, oće.
Neznam dal si primetio al svaki taj artifakt ima, kako da kažem "prolaz" kroz te anomalije bez da te ijedna zakači, samo što je taj prolaz na čudnom mjestu, uglavnom tamo gdje izgleda da je najteže proći gdje ima najviše anomalija, tako da sve jedan artifakt skoro možeš da pokupiš bez ijednog med-kita osim ako je tu puno radijacije onda ti treba one inekcije, al med-kit ne. Jedina anomalije koju nemožeš da zaobidješ da te neošteti je ona otrovna zelena al o5 netreba med-kit samo se zaletiš zgrabiš artifakt i bjež'
Stara 31.3.2009, 4:12   #831
purke62
Veteran

Citat:
matrix_ninja kaže: Pregled poruke
Neznam dal si primetio al svaki taj artifakt ima, kako da kažem "prolaz" kroz te anomalije bez da te ijedna zakači, samo što je taj prolaz na čudnom mjestu, uglavnom tamo gdje izgleda da je najteže proći gdje ima najviše anomalija, tako da sve jedan artifakt skoro možeš da pokupiš bez ijednog med-kita osim ako je tu puno radijacije onda ti treba one inekcije, al med-kit ne. Jedina anomalije koju nemožeš da zaobidješ da te neošteti je ona otrovna zelena al o5 netreba med-kit samo se zaletiš zgrabiš artifakt i bjež'
Verujem ti da si uspevao sve te artafekte da skupiš bez upotrebe medik kitova, ali mi nije jasno kako si to uspeo kod Warehase na primer (tamo kod onog kamiona, gde u prvom delu Duty-evci miniraju zid i prave prolaz za napad) gde je na svakom koraku neka anomalija i radijacija kolje ili naprimer u nivou garbage na početku gde spašavaš one lonere od bandita pa na na kraju tog "parking placa" iza ograde u onoj gomili anomalija uhvatiti artefakt koji stalno menja mesto, a taj artefakt i nije neki primerak za toliki trud.
Meni na par mesta je trebalo baš mnogo truda i medika da uspem u nalaženju "kamenčića".
U prvom delu ,em su bili vidljivi em je bilo potrebno mnogo manje truda da se dođe do njih, a sad je nekako ne izbalansirano, to mi najviše smeta.Za gotovo bezvredne stvari se izmrcvariš do bola a zato dođeš do super stvari gotovo slučajno.
Evo jedan primer koliko je slabo nagrađen trud jednog stalkera istraživača:U novou Cordon ,vozač zarobljenog vojnog komandanta(onaj mali ispod mostića) ti ponudi zadatak da pronađeš njegovog prijatelja i doneseš njegov PDA a on se nalazi u tunelu gde te na ulazu čeka jedna neobična anomalija koja te stalno vraća nazad.I sad ti pokušavaš i naakraju (većina) digneš ruke jer neide i nakraju spaziš nešto i onako čisto da probaš(pre tog se normalno sejvuješ) i buć, eto te tamo u tunelu, a tamo, bljak,par konzervi,medik, municije za šutericu i tako neke sitnice.A stvarno su retki koji su provalili rešenje tog zadatka i red bi bio da dobiju i nešto barem malo vrednije (na primer tu famoznu g36 ili neko odelce "za izlazak u grad").
No opet da kažem, takav je život, nekad ti nešto dođe olako a nešta nedođe nikad ili gotovo nikad koliko god se trudio.
Al sam se ja raspisao.Da , igram ovaj Alfa Build 1935 i jako je zanimljiv, nivo Agroprom je gotovo 95% isti kao u zvaničnoj verziji, stim što je Underground potpuno otvoren.Samo mi je problem kako da pređem u neki drugi nivo osim Cordon , Garbage i Agroprom jer me izbacuje na desk.
Stara 31.3.2009, 10:01   #832
matrix_ninja
Veteran

Citat:
Verujem ti da si uspevao sve te artafekte da skupiš bez upotrebe medik kitova, ali mi nije jasno kako si to uspeo kod Warehase na primer (tamo kod onog kamiona, gde u prvom delu Duty-evci miniraju zid i prave prolaz za napad) gde je na svakom koraku neka anomalija i radijacija kolje ili naprimer u nivou garbage na početku gde spašavaš one lonere od bandita pa na na kraju tog "parking placa" iza ograde u onoj gomili anomalija uhvatiti artefakt koji stalno menja mesto, a taj artefakt i nije neki primerak za toliki trud.
Meni na par mesta je trebalo baš mnogo truda i medika da uspem u nalaženju "kamenčića".
U prvom delu ,em su bili vidljivi em je bilo potrebno mnogo manje truda da se dođe do njih, a sad je nekako ne izbalansirano, to mi najviše smeta.Za gotovo bezvredne stvari se izmrcvariš do bola a zato dođeš do super stvari gotovo slučajno.
Evo jedan primer koliko je slabo nagrađen trud jednog stalkera istraživača:U novou Cordon ,vozač zarobljenog vojnog komandanta(onaj mali ispod mostića) ti ponudi zadatak da pronađeš njegovog prijatelja i doneseš njegov PDA a on se nalazi u tunelu gde te na ulazu čeka jedna neobična anomalija koja te stalno vraća nazad.I sad ti pokušavaš i naakraju (većina) digneš ruke jer neide i nakraju spaziš nešto i onako čisto da probaš(pre tog se normalno sejvuješ) i buć, eto te tamo u tunelu, a tamo, bljak,par konzervi,medik, municije za šutericu i tako neke sitnice.A stvarno su retki koji su provalili rešenje tog zadatka i red bi bio da dobiju i nešto barem malo vrednije (na primer tu famoznu g36 ili neko odelce "za izlazak u grad").
No opet da kažem, takav je život, nekad ti nešto dođe olako a nešta nedođe nikad ili gotovo nikad koliko god se trudio.
Al sam se ja raspisao.Da , igram ovaj Alfa Build 1935 i jako je zanimljiv, nivo Agroprom je gotovo 95% isti kao u zvaničnoj verziji, stim što je Underground potpuno otvoren.Samo mi je problem kako da pređem u neki drugi nivo osim Cordon , Garbage i Agroprom jer me izbacuje na desk.
Sa ovim boldovanim se apsolutno slažem, a što se tiče skupljanja artifakta koji se kreće, i nije neki problem,samo ga sačekaš, al je zato problem kad se kreću i artifakt i anomalija, npr. ona strujna... Fazon je da ne ideš odmah u anomaliju i bacaš one šerafe, jer to ti neće nimalo pomoći, nego približiš se koliko god možeš a da te ne zakači i stojiš tu jedno minut-dva i pratiš putanju artifakta, jer stalno se vraća i po mogućnosti bar približno putanju anomalije, kad se i gdje pojavljuje ono bijelo na zemlji i kad ti je artifakt najbliži zaletiš se i zgrabiš ga i bjež'
Taj kod duty-a nemogu da se setim a taj u garbageu nikad neću zaboravit, tad sam i skonto da te anomalija nemora zakačit pri skupljanju artifakta, jer tu kad me god zakačila ubila me (nisam imao odijelo do yantara skupljo pare za exoskeleton)a anomalija ko u priči stvar je u tom da se držiš ograde lijevo od anomalija i kad dodješ do mjesta gdje radijacija već ukida i vidiš artifakt na detektoru skreneš desno-vidi se mali razmak izmedju 2 anomalije ali taman jedva da prodješ, jedino što ti treba je 2 votke ili one inekcije.
Stara 31.3.2009, 17:36   #833
lijenština
Starosedelac

Treba da izađe 1.509 patch. Lista promena se odnosi na multiplejer ali i kaže se da je poboljšana stabilnost igre. Živi bili pa videli.
Stara 31.3.2009, 17:38   #834
purke62
Veteran

Citat:
lijenština kaže: Pregled poruke
Treba da izađe 1.509 patch. Lista promena se odnosi na multiplejer ali i kaže se da je poboljšana stabilnost igre. Živi bili pa videli.
A jesi li ti završio Alfa build 1935.
Stara 31.3.2009, 19:09   #835
lijenština
Starosedelac

Citat:
A jesi li ti završio Alfa build 1935.
Nisam imam neke ispite da završim pa nemam vremena, a i odlučio sam da probam OL 2.2 mod za Shadow i navukao se igrao sam ga do Pripjata kada je počeo da puca na svakih 5 minuta slično kao i 1935. Čim izađem iz frke ču da pogledam malo opširnije alfu.
Stara 1.4.2009, 0:38   #836
slayer85
Član

Član od: 19.12.2008.
Zahvalnice: 18
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka

Pozz, hvala na korisnim savetima sto se tice artifakata, sada mi nije neki problem pronaci ih ali se valja pomuciti da bih se uzeli, no to je draz igre, nego dosao sam do onog portala u red forestu i popeo se na onaj tenk,ali nigdje ne vidim taj mitraljez famozni koji kosta kako rekoste 70 soma,ne ide mi se dalje da vidim da li sam nesto propustio, jednostavno ga ja ne vidim, popnem se na tenk i pravac preko cevi u portal-jeli to uopste taj tenk na kome se nelazi taj mitraljez ili neki drugi??? POMOC
slayer85 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 1.4.2009, 2:18   #837
purke62
Veteran

Citat:
slayer85 kaže: Pregled poruke
Pozz, hvala na korisnim savetima sto se tice artifakata, sada mi nije neki problem pronaci ih ali se valja pomuciti da bih se uzeli, no to je draz igre, nego dosao sam do onog portala u red forestu i popeo se na onaj tenk,ali nigdje ne vidim taj mitraljez famozni koji kosta kako rekoste 70 soma,ne ide mi se dalje da vidim da li sam nesto propustio, jednostavno ga ja ne vidim, popnem se na tenk i pravac preko cevi u portal-jeli to uopste taj tenk na kome se nelazi taj mitraljez ili neki drugi??? POMOC
Problem je da na početku šume treba da dobiješ zadatak od jedne grupe Stalkera da im nabaviš taj mitraljez.Normalno oni će ti dati nešto bezveze kao nagradu, i to moraš da ideš nazad u nivo Cordon u njihovu bazu.Nedaj im nego idi kod Duty trgovca u Agroprom i lepo ga unovči, posle kupiš šta hoćeš i spreman kreni u Limansk.Ja sam nosio dva odela i jako malo municije.Kad pređeš most za Limansk nema više trgovaca ni majstora za repariranje odela i oružja.
@lijenština
Alfa nije baš za igru ali je interesantna zbog samih nivoa.Mislim na razlike u vanila verziji.
Cordon i Garbage su potpuno drugačiji ali Agroprom je gotovo isti, neznam kako će biti dalje sa Bar i Warehaus itd, i dali ću moći redovno kroz igru da dođem tamo ili ću morati u konzolu da učtavam nivoe.
Meni se dopadaju neke stvari mada sam takođe mišljenja da je Vanila mnogo bolje odrađena i lepša za oko bez obzira na DX9, jer sam igrao dosta i na DX8 Vanilu.
Verujem da će neko od moderskih timova ubaciti neku mapu iz Alfe koja ne postoji u Vanili.

Poslednja ispravka: purke62 (1.4.2009 u 2:39)
Stara 1.4.2009, 16:15   #838
munited
Član

Član od: 18.7.2007.
Zahvalnice: 89
Zahvaljeno 21 puta na 19 poruka
Question Re: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Imam problem.Instalirao sam rusku verziju igre i sa njom Patch 1.5.03, 1.5.04, 1.5.05 i lek.Kad probam da je pokrenem izbaci mi Cannot open file"fsgame.ltx". Fsgame.ltx sam nasao preko neta i ubacio sam ba u folder Bin i sad nesto drugo **be.Nemoze da nadje system.ltx.Jel neko zna kako ovo da se resi ili da brisem igru, isto bude kad je pokrenem sa 1.5.04 verzijom
Priložene slike
Kliknite na sliku za veću verziju

Ime:	Snap1.jpg
Viđeno:	17 puta
Veličina:	44,6 KB
ID:	28133  
munited je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 1.4.2009, 16:33   #839
voodoo_
V.I.P. GNU/Linux

Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.174
Zahvaljeno 5.002 puta na 2.915 poruka

Instaliraj englesku verziju igre.
voodoo_ je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku voodoo_ na korisnoj poruci:
munited (6.4.2009)
Stara 1.4.2009, 16:42   #840
munited
Član

Član od: 18.7.2007.
Zahvalnice: 89
Zahvaljeno 21 puta na 19 poruka

6h sam izgubio skidajuci ovo neispravno **anje ne planiram to ponovo da uradi ,zato sam postavio pitanje dali postoji neko drugo resenje da se to resi
munited je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
clear sky, stalker

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl BigBadVuk Akcione igre 1890 14.5.2025 19:41
Greške/zamerke Nash Knight Tekstovi u SK 285 23.9.2016 5:55
S.T.A.L.K.E.R. i mod FLOAT 32 - 0.36 a suspirija Akcione igre 5 2.5.2007 17:56
S.T.A.L.K.E.R. Aftermath Trailer illidan Akcione igre 11 26.12.2006 17:48

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 9:46.