![]() |
![]() |
![]() |
#8561 | ||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
+ https://twitter.com/#!/gustavhalling...84120277524480 Citat:
Poslednja ispravka: uros@3D (3.4.2012 u 11:00) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8562 |
Član
Član od: 20.3.2012.
Zahvalnice: 53
Zahvaljeno 17 puta na 14 poruka
|
![]()
Sinoc sam testirao metodu filterisanja servera i radilo je zadovoljavajuce. Sve ok.
Opsti utisak jaceg recoil-a je da je bitno teze ciljati. Pogotovo na daljinu. Ali to je sasvim ok, realnije je i manje ima besmislenog pwnega. Od kad mi je odkljucan sprint za celi squad ja sam postao nezaustavljiv ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8563 |
Starosedelac
Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 899
Zahvaljeno 1.188 puta na 638 poruka
|
![]()
Kakve sad to veze ima, valjda je ista brzina i za SPRNT i za SQD SPRNT samo se ovaj drugi prenosi i na celi squad.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8564 | |
Član
Član od: 20.3.2012.
Zahvalnice: 53
Zahvaljeno 17 puta na 14 poruka
|
![]() Citat:
Pitanje: da li se takvi perkovi (za celi squad) kumuliraju kada npr. neki drugi clan squada ima takodje perk (ne obavezno sprint, npr) za celi squad? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8565 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8566 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Server fixevi koji se danas obavljaju nece uticati na PC vec na konzole... PC serveri ce naknadno biti "opravljeni".
Mada meni onaj bug se heatseekerima ne izgleda kao nesto sto je problem do servera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8567 |
Starosedelac
Član od: 1.2.2009.
Zahvalnice: 525
Zahvaljeno 1.136 puta na 594 poruka
|
![]()
naravno da nije, kad hitbox nije na serveru vec klijentu.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku 2SaiNt4U na korisnoj poruci: | ||
... i bidi fin (3.4.2012) |
![]() |
#8568 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Problem je samo sto raketa ustvari ni ne pogodi avion/heli. Jednostavno eksplodira iza njega, a letelici ne bude nista.
Primetio sam da Stinger/Igla uglavnom pogadjaju ali Heatseeker iz aviona ne. Barem je meni tako bilo dok sam vozio avion. Uglavnom, pokusace da urade sve osim da izbace pravi patch da to sredi. Jer ako izbace za PC, onda moraju za konzole isto, pa onda opet verifikacija bla bla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8569 |
Veteran
Član od: 8.8.2007.
Zahvalnice: 62
Zahvaljeno 152 puta na 104 poruka
|
![]()
Pogadjaju i Igla i Stinger sinoc skinuh jedan helikopter i avion. Mada je prilicno za****no jer ste laka meta obzirom na blizinu letelica.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8570 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8571 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Rade Igla i Stinger ali ne rade Heatseekers (na njih sam mislio u prvoj recenici).
Live Scoreboard uskoro stize na Battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf3...4780672366278/ Igraci ce klikom na server biti u mogucnosti da vide dokle je partija odmakla kao i rezultat u real-time-u. Konacno nesto korisno od tog Battlelog-a. Poslednja ispravka: uros@3D (3.4.2012 u 13:48) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8572 |
Starosedelac
Član od: 13.2.2008.
Zahvalnice: 968
Zahvaljeno 1.027 puta na 583 poruka
|
![]()
E super!A ne ono upadnes u partiju i za dve sekunde -Your team lost!(ili win)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8573 |
Banned
Član od: 8.6.2010.
Zahvalnice: 451
Zahvaljeno 164 puta na 91 poruka
|
![]()
Izvadio sam internet karticu,ali stize za 10 dana,jel moze neko da mi kupi back to karkand placam odmah preko post neta!Mnogo mi se igra!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8574 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8575 |
Starosedelac
Član od: 1.2.2009.
Zahvalnice: 525
Zahvaljeno 1.136 puta na 594 poruka
|
![]()
mozda ce biti i hooah opcija u live tajmingu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8576 |
Član
Član od: 30.11.2007.
Zahvalnice: 38
Zahvaljeno 30 puta na 26 poruka
|
![]()
Ja sa obradovao sredili hs, opalim kad ono puce iza aviona.
Sada samo neiskusan pilot moze da pogine od stingera/igle. Izbaci ecm i odleti u nebo i niko mu nista ne moze. Onda se okrene i sruci ti rakete koje sada bolje rokaju pesadiju. Niti moze heli da ga obori sa hs, niti mobile aa niti drugi avion. Ako to lepo ne srede i poprilicno otezaju izbegavanje hs onda nek se nose i oni i bf. Jedina nada je da se dosta cod igraca zali na avione, mada meni nije jasno zasto favorizuju avione. Ne zele svi da provedu zivot doktorirajuci voznju avionom. To bi bilo ekstra da ubace live score, da vidim dal ima jet ***** na tom serveru. Otprilike u svakoj trecoj partiji se ubace 2 odlicna pilota u jedan tim i mozes da se slikas. Oslabise tenkove pa bi valjda red bio i avione. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8577 |
Deo inventara foruma
|
![]()
^ nisu sredili HS jos uvek...
LOL, bas ti k*rceviti sto se obrusavaju sa rocket pods najvise su ranjivi. Mozes ih razvalis tenkom, rpg-om iz jednog poteza. AA isto moze da ga osakati mitraljezom. Skoro sam bas ukrao protivnicki AA na Caspian Border i ustekao se u brda, ljudi zabatalili voznju aviona, nisam im dao trunke mira zajedno sa kolegom u nasem AA. Avioni uopste nisu toliko nepobedivi kao sto ti sad napisa, jbg neko zna da vozi, sta da mu radis. To sto heatseekeri ne rade kako treba nista ne znaci iskusnim pilotima, oni to ionako ne koriste vec obaraju iskljucivo mitraljezom. Ja sad koristim priliku dok ne poprave seekere, pa malo aktivnije vozim avion a rocket pods su konacno namesteni da budu kako valja. Ne tako jaki protiv pesadije ali jaki za vozila, pogotovo tenkove koje sad mozes u jednom naletu da skines posto su ih oslabili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8578 |
Član
Član od: 30.11.2007.
Zahvalnice: 38
Zahvaljeno 30 puta na 26 poruka
|
![]()
Ja sam bas malo pre napravio 32-2 lavom na cb, uglavnom sam skidao avione i helikoptere. Nisu imali dobre pilote, samo par puta su me ozbiljnije napali iz vazduha. Ali da je dosao neko ko malo bolje vozi ubili bi me jos iz baze.
Ne znam dal si nekad upao na server gde dva pilota teririsu celu mapu i nabiju te u bazu iz koje ti ne daju da izadjes vozilima. Onda se njihovi tenkovi i snajperi nameste pa mozes da izadjes ni dzipom niti pesaka. Moze igrac da bude ekstra pesadinac, tenkista itd ali niko od njih sam ne moze da utice na celu rundu kao odlican pilot, a to je meni glupo. I ja sam kao jet noob par puta cistio sva vozila sa mape dok me ne diraju drugi avioni. I jos avioni mogu da uspore da maltene stanu u vazduhu sto im daje vremena da izrokaju sta hoce, a da ne udju u domet. Nego da sacekamo hs fix, mozda pomogne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8579 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jesam, igrao sam a i sam sam to nekad radio.
Zato su u bazi postavili AA, samo da nekom klikne u glavi da ga iskoristi. I naravno da ce te skidati skilled piloti, ti stisni zube pa se uvezbaj, nisu ni oni preko noci postali pro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8580 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]()
Nema teorije ni da me obore raketom posle patcha
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
battlfield 3, bf3 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Battlefield: Bad Company 2 | masteri | Akcione igre | 8994 | 8.2.2020 12:10 |
Battlefield 2 zona | spalejela | Mrežne igre | 310 | 11.11.2013 1:27 |
Najbolja igra iz Battlefield serijala | zidan grobar | Akcione igre | 24 | 29.6.2010 17:10 |
Prvi Srpski Klan Za Battlefield 2142 | GRUJA272 | Online susreti | 2 | 25.1.2009 3:35 |
Operation Peace Keeper - Battlefield 2 Mod | Ghost | Akcione igre | 3 | 19.9.2007 10:08 |