![]() |
![]() |
![]() |
#841 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
Ne slusaj Leonidu... on je ostrascen
![]() Falcon ima mnogo mnogo manje sanse za rrod nego prve verzije koje su izbile na los glas. Jednostavno to se sad ne desava kao nekad, a ako se i desi imas garanciju i u tom periodu ces da vidis koji te je primerak zapao. Da li je dobar i ne pravi probleme ili je u pitanju los komad... |
![]() |
![]() |
![]() |
#842 |
Član
Član od: 28.9.2008.
Zahvalnice: 46
Zahvaljeno 44 puta na 21 poruka
|
![]()
ok...hvala vam svima na odgovorima...leonida,sto si prodao xbox?...jel zato sto nije valjao ili je trebala kinta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#843 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da bi igrao MGS4
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
Veteran
|
![]()
Evo, ja imam nekoliko dana sexkutiju i xtra je.Juce sam igrao oko 3h i zagrejao se tek blago, kao sto genius kaze.Ma meni je xtra, samo jos halo 3 da uzmem kad stigne...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#845 |
Član
|
![]()
e imam jos samo 3 pitanja:
2.koliko se krecu cene kod nas novih fleshovanih xbox-ova u prodavnicama sa recimo sa pristojnom velicinom hard diska? 3.ukoliko bih primetio da xbox cesto dobija rrod i da ne radi svoj posao adekvatno,da li bi mi zamenili xbox za novi ukoliko je u garantnom roku? izvinjavam se sto smaram ali mi je ovo jako bitno...hvala Poslednja ispravka: Ocelot (29.10.2008 u 19:53) Razlog: ako nije prikladno, onda nemoj |
![]() |
![]() |
![]() |
#846 |
Član
Član od: 27.9.2007.
Zahvalnice: 52
Zahvaljeno 46 puta na 42 poruka
|
![]()
Napomena za potencijalne kupce Xbox-a 360
![]() Ukoliko kupujete konzolu pazite da ne budete prevareni za cenu. Cena paketa u EU koshta 239,90 E i ukljuchuje Xbox360 pro pack 60 gb HD plus dve originalne igre ( Kung Fu Panda i zaboravio sam koja je druga igra ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#847 |
Veteran
|
![]()
1. Ako uzmesh nov neces se naigrati pirata jer su skoro svi sad lite on optickim uredjajem koji jos nisu razbili.
2.Ne znam, ja uzeo original nekako mi sigurnije. 3.Verovatno bi, ali ako si dobio sa falcon plocom, dobicesh rrod samo ako igras vise od 5 sati dnevno i to bez prestanka. ![]() @wolfologin Pa u srbiji nema officijalni distributer tako da za tu cenu mozes samo naci arcade dok pro jos ni nema kod nas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#848 |
Deo inventara foruma
|
![]()
U Pozarevcu moze da se iznajmi PS3 na ceo dan... dostava na kucnu adresu sa 4 gamepada i igrom po izboru... Sad mi tek nije zao sto sam uzeo box jer i ovih par exkluziva cu da odigram za male pare
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#849 |
Veteran
|
![]()
Hehe secam se kad sam ja sa burazerom iznajmivao ps2, fora kao preko noci, pa celu noc pikamo sony dok na oci ne ispadnu.E nego mene zanima onih mesec dana free igranje.Nemam pojma kako to da namestim?Mozda zato sto sam acc pravio preko neta?Gledao sam neki kod tamo da onim papirima i nema ili ja to pogresno gledam?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#850 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Meni je odma kad sam napravio akaunt ponudio da mi aktivira mesec dana gold... neznam kako si propustio...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#851 |
Veteran
|
![]()
Pa rekox mozda zato sto sam radio preko neta, a ne preko box-a?Moze jos jedan acc da se napravi i da bude gold?Nego da bi se preko boxa snimali klipovi treba mi onaj uredjaj na d...(ne mogu da se setim kako se zove), i ako mora koliko to kosta kod nas?
Edit: Ponovo sam napravio acc i kad imam da izaberem silver sto se ne placa, ali nigde nema month free.Samo jos ima redeem code al koda nema tako da to nije.Sta sad? ![]() Edit2: Nadjoh nista ne treba.Samo jos ovo cudo za snimanje. Poslednja ispravka: Veljko the King (29.10.2008 u 20:26) |
![]() |
![]() |
![]() |
#852 |
Član
|
![]()
Xbox 360 Elite
20gb hdd,flesovan,ugradjen kuler za hladjenje GPU-a(Napaja se preko adaptera),uradjen X clamp fix,1 wireless joypad,1 zicani,dvadesetak igara(Gta4,Grid,AC...). Cena-330e jedam lik prodaje na jednom forumu ovo pa vas pitam dal je ovo ok ponuda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#853 |
Veteran
|
![]()
A koja je ploca?Ovako izgleda ok, eh sad veca je mogucnost da ces pre dobiti rrod zato sto konzola nije nova.Al dobro je sto je ugradjen cooler i x clamp.Samo je prob ako popijes rrod daces dosta para za popravku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#854 |
Član
|
![]()
znam,svestan sam nedostataka polovnjaka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#855 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa u nekom rangu oko 50-ak evra... mada meni ovo lici na neku zestoku budzevinu od masine... probaj da skapiras sto ga prodaje. Takodje elite ide sa 120 giga, proveri da li je stvarno crni elite sa zamenjenim hardom i u cemu se tu radi zapravo.
Sto se tice ploce vaznije je da ima hdmi nego da ima kulere. Normalan falcon se u normalnim uslovima skoro i ne greje. Pitaj bilo koga od nas na forumu koji imamo kutije. Samo bude mlako toplo, definitivno ne vrelo. Monitor mi se greje vise od njega... |
![]() |
![]() |
![]() |
#856 |
Član
|
![]()
trenutno sam u velikoj dilemi sta mi je ciniti
![]() ![]() a taj lik prodaje belu kutiju (ne crnu ko sto kazes da treba) i rekao mi je da ce pogledati koja mu je ploca...ako nije falcon mislim da bi trebao da odustanem od kupovine al mislim da nije zato sto je i on sam kupio polovno pre mozda pola godine...jos sto taj lik zivi u valjevu... sta mi se najvise isplati da uradim?...novi mozda nece moci da se fleshuju a ovi polovni sa strarijim flashovanim drajvovima ce da nestaju polako...ne znam...mozda i nisam u pravu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#857 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa... novi ne moze da se flesuju jos uvek a kad ce i dal ce... nezna se...
Sto se tice polovnjaka... ja sam mnogo toga kupio polovno ali nisam imao problema vecih nikada, tako da generalno nisam protiv polovnjaka... Ali kad je xBox u pitanju opcija bez garancije mi se ne svidja. Sem toga ja trenutno sam u poziciji da i ako mi se ukvari bacim i uzmem drugi dok tebi verovatno tako nesto nije opcija u ovom trenutku tako da neznam sta da ti kazem. Mozda ipak da uzmes nov... i dalje je jeftiniji od PS3... igras po neki original dok ga ne razbiju i tako... U sustini svi ce sad da kupuju novu konzolu tako da ce vise originala poceti da se vrti u opticaju pa ce mozda moci da se radi menjaza kao ovi za PS3 sto rade... a sem toga pitaj donatora, mislim da mozes jeftino da narucis originale za box po ceni od 1000-1500 dinara tako da je cak to i najbolje mozda. Ne brines da li ce da ti banuju konzolu, imas online i sve super. Ja imam flesovanu konzolu ali ozbiljno razmisljam da nabavim par originala koji vrede... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku genius na korisnoj poruci: | ||
daniloBG (30.10.2008) |
![]() |
#858 |
Član
|
![]()
nisam te bas shvatio sta ti znaci "donator"...koliko standardno kostaju original igre za xkutiju?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#859 |
Veteran
Član od: 31.1.2007.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 171 puta na 98 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
xbox, xbox360 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Xbox | JCDenton | Konzole | 140 | 15.3.2024 22:30 |
XBOX 360 Update | n1n3 | Konzole | 13 | 2.6.2009 17:57 |
UPS i XBOX | Phat | Konzole | 3 | 8.2.2009 17:03 |
Xbox se zamrzava, RRoD u iscekivanju | n1n3 | Konzole | 7 | 27.8.2008 14:26 |
Microsoft priznao da su sve Xbox 360 konzole defektne | Gadoguz | Konzole | 52 | 26.2.2008 14:36 |