![]() |
![]() |
![]() |
#841 |
Veteran
|
![]()
Ja pricam ljudima da postoji scripting u ovoj igri a oni se prave ludi. Pricajte sta hocete, posle odigranih 300+ utakmica tacno osetis kada je igra protiv tebe i kada sta god da uradis ima da primis gol.
Zbog ovoga umalo nisam polomio i ruku i dzojpad u isto vreme. http://www.ea.com/intl/football/videos/ugc/149673926 Jednostavno nije fer da u jednom trenutku izgubim od najveceg moguceg debila 1 - 0, a vec u sledecoj utakmici izdominiram lika 6 -1 (a taj lik igra duplo bolje od prethodnog degena). Kao sto sam rekao dole, jedini razlog sto je igram je zato sto nema boljih alternativa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#843 |
Veteran
|
![]()
Igram original na netu, tako da i nema bas alternativa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
Veteran
Član od: 21.4.2010.
Zahvalnice: 240
Zahvaljeno 206 puta na 138 poruka
|
![]()
Imam i ja original fifu 11 ali ne pricamo o tome. Jesu ugasili zvanicne servere ali sta fali Gamerangeru? Meni je oduvek sustina svake fudbalske simulacije bio gameplay, broj liga i timova i ostala sminka i razni kupovi i ultimate-i su sekundarna stvar. Ne pada mi tesko da ukljucim gameranger mada dosta redje sada nego ranije, ljudi polako izgubili volju. Sto ne menja cinjenicu da, do danasnjeg dana, boljih simulacija od winning elevena za ps1 i fife 11, nema. I uvek cu rado da im se vracam. Ali vec sam dosta pisao o tome fufama 12 i 13... Steta sto je EA uspeo po prodaji da rasturi Konami (osim mozda u Srbiji gde je PES i dalje sveta krava ma koliko retardiran bio), i poceli su vise da prodaju a manje da rade. Nadam se da ce Konami da iskoristi tu njihovu lezernost i u skorije vreme da napravi nesto revolucionarno da malo i mi koji volimo fudbalske simulacije profitiramo i dobijemo nesto sto vredi. Od EA se ne nadam da nam to pruzi kad vec ne mora, oni su vec pokazivali u proslosti da mogu dooooosta dugo da prodaju upakovane gluposti bez pardona, posebno PC igracima. Fifa 10 za PC je recimo po mom misljenju skandalozna igra, onako nesto izbaciti i ostati ziv...
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Osbourne na korisnoj poruci: | ||
Nadvojvoda (5.2.2013) |
![]() |
#845 |
Veteran
Član od: 25.8.2010.
Zahvalnice: 276
Zahvaljeno 81 puta na 67 poruka
|
![]()
koja tipka u control settingsu je za pokrete golmana prilikom branjena penala? igram na tastaturi, sve sam živo isprobao ali on se ne baca ni na jednu stranu posle šuta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#846 |
Član
Član od: 15.3.2010.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
I ja vec pocinjem da sumnjam da je igra na strani losijih igraca jer je njih mnogo vise pa da ne batale igru, bolje mi nego oni. Nije meni problem da izgubim od nekog ko zna da igra. Ali ja imam 25 poraza i mozda 5-6 sam izgubio od dobrih igraca sve ostalo od nekih idiota za koje se cudim kako uopste znaju i da upale komp a kamoli da igraju. Sta meni vredi sto imam 20+ suteva po utakmici kad njihovi golmani brane ko Ivan Randjelovic. Laganice skidaju suteve uz samu stativu. I onda izbiju loptu i odjednom se stvori stopostotna sansa za njih. Ako slucajno omase kompjuter ce se pobrinuti da se lopta odbije do njih(ili do mog koji ce ili da padne ili pokusati da izbaci loptu ali samo do prvog protivnickog igraca). A onaj first touch je izgkeda tu samo kako bi mi ****o pola napada
Poslato s kompjutora iz mog novog Jugica |
![]() |
![]() |
![]() |
#847 |
Član
Član od: 9.4.2011.
Zahvalnice: 136
Zahvaljeno 32 puta na 26 poruka
|
![]()
Jeste fifa 11 zakon i sećam se kako smo je peglali kad je izašla online, i to je donekle najbolji fudbal... FIFA 13 jeste skriptovana, ja je igram online i ne smeta mi mada nekad mi se stvarno smuči ali igram je i ne žalim se, vas niko ne tera da igrate fifu 13, uvek ima ljudi koji će biti na gamerangeru i igrati fifu 11 pa sa njima možete da igrate koliko hoćete. A to što su ugasili servere je stvarno debilno, možda sam ja hteo da odigram poneki put i fifu 11 online ali bez da palim GR već odmah preko origina ali jok... ajde bar da poboljšaju servere, a ne kad mi dođe neko ko je malo dalje počne da laguje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#848 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Значи или играо против живог створа који сједи поред тебе, или против компа, тачно се осјети дио игре када губиш ритам, не иду ти пасови.. и тачно видиш да ускоро примаш гол... некад је немогуће избјећи. И по мени такође, то сам и доста раније спомињао, Фифа 11 је и даље најбољи фудбал. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku joximovic na korisnoj poruci: | ||
Osbourne (29.1.2013) |
![]() |
#849 |
Član
Član od: 17.7.2012.
Zahvalnice: 16
Zahvaljeno 316 puta na 112 poruka
|
![]()
Takodje imam 300+ meceva i tacno je to sto pricas. EA odluci ko je pobednik pre pocetka meca, barem takav utisak ja imam. Ali i pored toga je igram jer nema boljeg fudbala :P.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#850 | |
Starosedelac
Član od: 5.12.2007.
Zahvaljeno 1.271 puta na 932 poruka
|
![]() Citat:
Go to "Customize FIFA" and look at the controller configuration. There, you'll see which keys do what. If you want, change the controls set for RS to something else. Igram Fifu na joypad-u pa nisam siguran da li ces posle ovakvog podesavanja kontrola moci da branis penale ali nista te ne kosta da probas. Poslednja ispravka: Acanen (1.2.2013 u 9:53) |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Acanen na korisnoj poruci: | ||
kapetan_Miki (31.1.2013) |
![]() |
#851 |
Starosedelac
Član od: 24.11.2009.
Zahvalnice: 142
Zahvaljeno 616 puta na 467 poruka
|
![]()
Da li je neko imao problem da mu sve radi normalno, i sada kada sam samo uradio update drajvera sa 12.6 na 13.1, pocne da zakucava negde oko kraja pvog poluvremena, nekako kao neko zapucavanje.. Jel zna neko sta je problem probao sam i uninstall i opet instalirao i opet isto, resenje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#852 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2007.
Zahvalnice: 1.354
Zahvaljeno 2.410 puta na 2.255 poruka
|
![]()
Klasicno,zasto koji djavo menjas drivere,ako je sve radilo,fifa ne trpi menjanje drivera,i onda vrlo brzo zapuca. PRobaj malo da se igras sa podesavanjima,spusti ih pa vrati na def,pa namesti kako si koristio. A da i pametno bi bilo da ti je u toku fife tema na classic,tj win7 basic,bez aeroa. Takodje je jako bitna i defragemntacija gde je igra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#853 |
Starosedelac
|
![]()
Hvala, druze... Resio sam problem tako sto sam prvo stavio W7 basic temu, pa sam onda u podesavanjima fife malo cackao, smanjio rezoluciju, stavio detalje na medium i iskljucio MSAA i na kraju obe one opcije na dnu iskljucio, i prestalo seckanje, posle samo vratio na najveca podesavanja i sve radi bez ikakvog cudnog seckanja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#854 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#855 |
Starosedelac
|
![]()
Msi 7770
|
![]() |
![]() |
![]() |
#856 |
Veteran
|
![]()
ja uvek posle instaliranja novog drajvera ili patcha za fifu 13 odem u onaj njen config i resetujem postavke na defaultne vrednosti, spasim i onda opet ih dignem na one koje meni odgovaraju, za svaki slučaj, mada dosad nisam imao problema na nvidia karti.
a očigledno fifa i daje zeza na radeonima u tim nekim "sitnicama". |
![]() |
![]() |
![]() |
#857 |
Član
Član od: 2.10.2010.
Zahvalnice: 103
Zahvaljeno 10 puta na 9 poruka
|
![]()
E sada mi se desila ista stvar o kojoj pricate fifa 13 nije seckala dok nisam instalirao nove drajvere za nvidiu.Sada sve secka i nba 2k13 i fifa 13 pa me zanima sta da uradim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#859 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2007.
Zahvalnice: 1.354
Zahvaljeno 2.410 puta na 2.255 poruka
|
![]()
Procitaj sta sam napisao par postova pre pa primeni.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku flamingos na korisnoj poruci: | ||
ZOGLI (8.2.2013) |
![]() |
#860 |
Veteran
|
![]()
zna li neko "change log" oficijelnog 1.7 patcha za pc?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
molim, za pomoc |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |