![]() |
![]() |
![]() |
#861 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#862 |
Starosedelac
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 154 puta na 115 poruka
|
![]()
Pa da, to je sad fora, svi kupuju Blink Dagger i svi kupuju boce. Video sam jednom tim Panda - Blink, boca, Lina - Blink, boca, Sven - Blink, boca, uzas jedan kako su ih razvalili.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#864 |
Starosedelac
|
![]()
Pa brate takva taktika...Pazi sta radi tinker u toj partiji.BoT, prazna boca, cikloni...Opali nekog 1. pa 2. zatim digne ga ciklonom, refresuje magije sa ultijem iskoristi u medjuvremenu bocu pa kad ovaj padne opet prva pa druga i lik ubiven!
Neka me neko ubjedi da onaj zombi nije najveci lesh od heroja.Valjda se IceFrog vodio tom chinjenicom da kad je zombi bude prava leshina od heroja.Nema goreg od tog.Bio je mnogo jak kad se tek pojavio, al' su ga poslije oslabili.Sad je shit! Da!Jos nesto...Kad se sastavi spectri leptir je li onda onda radi reflect napada iako bude recimo miss tj. da li u istom trenutku radi i miss i reflect. |
![]() |
![]() |
![]() |
#865 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#866 | |
Veteran
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 95 puta na 71 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#867 |
Starosedelac
|
![]()
To je to shto si ti mislio i zove se diminishing returns. To radi ovako - ako imash 2 bashera neces imati 15% + 15% = 30% shanse za bash, vec 15% + (100% - 15%) * 15% = 27,75%. Shto se vishe bashera kupuje, sve je manji procenat koji svaki sledeci dodaje. Isto je i za Disperse, samo shto sam ja skratio ceo taj postupak - shansa za Disperse je 100% - 30% (od Evade-a) * 16% = oko 12%.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#868 | |
Član
Član od: 8.3.2006.
Zahvalnice: 74
Zahvaljeno 34 puta na 27 poruka
|
![]() Citat:
Uz radiance, hex, i još par perverzija on otkida... ![]() Evo baš ću večeras odigrati kasnije par partija sa njim, pa ću da ti stavim replay da vidiš... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
Novi član
Član od: 25.8.2007.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
ja sam se sada tek učlanio
još baš neznam previše o doti pa cu vam nešto reči ja igram s enchantressom ili s axom to si mi dva najbolja. možete mi dati kakav savjet što da za kojeg kupim. ![]() i može mi ko poslati na mail replaye klempastus@hotmail.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
Starosedelac
|
![]()
radianca je dobra za njega..mada posto puno heroja koriste j3benu radiancu(izvinite sto je zovem j3bena ali vise me je smorilo da u svakom guide-u citam:"..and radiance is imba good for this hero!!...".
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#871 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Telepatic na korisnoj poruci: | ||
aragorn909 (26.8.2007) |
![]() |
#872 | |
Novi član
|
![]() Citat:
ja sam zainteresiran za sve heroje a najviše za enchantressa ili axa može mi ko poslat replaye na moju addresu klempastus@hotmail.com ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#873 | ||
Veteran
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 95 puta na 71 poruka
|
![]() Citat:
![]() Citat:
Poz |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#874 |
Starosedelac
|
![]()
Prilichno sam siguran da se stackuju, poshto nije isti tip skilla (Butterfly je Evasion, a Disperse je Triggered, a to nije evasion vec kad se procc-uje lechi za dmg koji je primljen). Nashao sam i na forumu http://forums.dota-allstars.com/inde...owtopic=136404 , znachi stackuju se, i ukupna shansa da se izbegne dmg je 41,2% u ovom sluchaju (ipak sam se malo zeznuo za 0,8%). Pozz!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#875 |
Novi član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#877 |
Član
Član od: 9.2.2006.
Zahvalnice: 44
Zahvaljeno 72 puta na 57 poruka
|
![]()
A evo i mene posle dugo vremena! Moj klan je ucestvovao na svim vecim e-turnirima i nazalost nismo postigli neki veci uspeh uglavnom zbog problema sa netom, mada smo prosli najbolje od ostalih nasih klanova. Na kvalifikacijama za Prime Defending 7 imali smo nesrecu da nam u bracketu bude novoformirani klan od starih zvezda XsK (Teg-rainwalker, GunzComeOut, eNe.enigma, darky-, fanat1c i drugi top igraci a jos plus najbolji igrac nam je bio bolestan). Anyway ako nekome treba savet kako da sa svojim klanom u cestvuje na nekim prestiznim online turnirima, prati iste, ili mu jednostavno treba savet za dotu nek posalje p.m.
P.S. Imam 800 replaya svih vaznih online turnira u doti jos od pre 2,5 godina pa ako nekog interesuje nek cima P.P.S. Rusija je svetski prvak u doti a sto se klanova tice to je ruski Virtus.Pro ciji su igraci Virtus.Vigoss, NSKA, Virtus.Sahka,ARS-ART aka Jermain aka Virtus.Smile, M.Admiration aka Virtus.Admirrr i Virtus.Jolie cisto ako nekog zanima. C ya guys i vezbajte dotu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#878 |
Veteran
|
![]()
Da li bi neko mogao da kaze neke strategije za alchemista,posto stim herojem ne mogu skoro nista da uradim,i skillovi mu nisu neki,vecinom za farm(goblin's greed ahhh).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#879 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
XXXtreme
|
![]()
acid spray je vrlo korisna magija, nema kripovanja za njega ako uzme stun..stun nije dobro izbalansiran i acid je ono sto ti daje pare za iteme..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
dota |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
DotA All-stars | Lucic Nemanja | Online susreti | 79 | 14.6.2009 22:48 |
Izrada mapa: DotA Marvel comics edition | Adonai037 | Mrežne igre | 5 | 1.8.2007 2:03 |
Dota i Kanter | skorpius | Akcione igre | 24 | 23.11.2006 6:55 |
Metacritic lista - Strategije | The mighty Boo | Strateške igre | 14 | 4.9.2006 22:37 |