![]() |
![]() |
![]() |
#861 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Stvarno mocna ekipa,u ovim da kazem normalnim okvirima...Martins je neuhvatljiv,ali zato -pas,centarshut i shut na gol su mu ochajni,ali dobro da su mu dali josh i to,ne bi bilo zanimljivo...A t usu josh i Duff,Owen,fantastichni Given(mada i on ume da kiksne)... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#862 |
Starosedelac
|
![]()
Meni je najbolja srednja jaka ekipa Marsej, sa njima igram ako se dogovorimo da uzmemo slabije ekipe, ako neko hoće da igra sa jakim ekipama naleti na otpor Milana..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
Član
Član od: 26.11.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 10 puta na 8 poruka
|
![]()
Jer primetio neko da pes 2008 ista fifa shit, samo bolja grafika i kontrole. Za mene je PES6 i dalje neprevazidjen. -.-
****li su ga tesko ove godine... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku IYIARKO na korisnoj poruci: | ||
Lokigodofirendlies (25.11.2007) |
![]() |
#864 |
Novi član
Član od: 24.11.2007.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
ja ne znam zasto, ali meni komande poput duplog pasa, simuliranja faula ne funkcionišu.
Ima li neko ideju zašto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#865 | |
Član
Član od: 11.4.2007.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 47 puta na 29 poruka
|
![]() Citat:
1.Igras na tastaturi, koja nije USB, a i da jeste to je malo manje *****e(sto se tice PES-a, nemogu vise tastera odjednom , ili mogu ali opet..) Predji na kakav god gamepad i osetices razliku. 2. U slicaju da igras na gamepad-u onda neznas pravilno da izvedes to sto hoces. Ajde sad pitaj kao i njih 157 pre tebe kako se pada i sl ... |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku nikos na korisnoj poruci: | ||
Maladikt (27.11.2007) |
![]() |
#866 |
Veteran
|
![]()
Imam problem sa instalacijom igre. Odaberem jezik i pise preparing install shield wizard i loaduje neki dll file pa nestane taj prozor sa preparing install shield wizard i nista se ne desava. Sta da radim?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#867 | |
Veteran
|
![]() Citat:
problem bi trebalo da bude u toj crackovanoj verziji igre,naime smesh da izaberesh samo engleski i nijedan drugi jezik,da bi instalacija bila uspeshna...Pokushaj! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#868 |
Veteran
|
![]()
samo sam engleski i birao. Da probam onda neki drugi jezik? U sustini sad cu ja da probam i to.
EDIT Nece ni tako. Ja sam to od druga pozajmio samo sto su vec extractovane arhive cini mi se. Vec je tu setup.exe... nista nisam morao da extractujem pa da mountujem. Poslednja ispravka: holodoc (28.11.2007 u 15:47) Razlog: Sledeći kome padne na pamet da boji tekst u belo ima da bude za poene duži ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
Član
Član od: 26.11.2006.
Zahvaljeno 10 puta na 8 poruka
|
![]()
@mr.Jack
instaliraj pes 5 i idi na training i tamo imas step by step sve objasnjeno kako se dribla, sutira, centrira, pasovi, SVE SVE!! posle pes 5 nista nije menjano na dalje, samo su dodati specijalni potezi ronaldinjo, cristiano ronaldo i t.d. Ja i brat kad igramo to je katastrofa, odbrana je mnogo vaznija od napad!! Drzis c na tastaturi i pretisnes x da oduznes loptu videces vec kako igrac uzima drugi pristup. Onda ona dobra fora sa R1 kad trcis pored linije auta pustis sve, ides R1, on nagazi loptu, pa onda nastavis da trcis (speed control -ima u pes 5 isto) kad drzis Q (L1) i centriras uvek ide igracu koji je zadnji u napadu, Q+trouglic visoka lopta mnogo jako ako si 1x1, rolinzi se rade na C i Q imas ovde http://www.youtube.com/watch?v=xv40m9eygoc probaj obavezno da uzdignes loptu i marsejski rulet (ako imas samo tastaturu podesis na TFGH up,down..desni analogni). Isto imas foru kad ti stoji igrac pored lopte pecnes dvaput gore ili dole i on se samo cimne nogom. C+nazad napred je ono sto radi prvo na youtube video... svi potezi su stari iz pes5 mozda je neki noviji... kad sutiras loptu na go pretisni u isto vreme C (R2) i bice sut unutrasnjom - kontrolisani, dobar za pogodak u raslje ili one slucajeve kad igrac tezi da prebaci ceo go, ti samo R2 i on sutne smireno. Kocka pa X je imba potez. ili krug x... Nemog vas ucim sve ![]() ![]() Jos bolje dodaj me na msn marko.big@hotmail.com i cu ti pokazem preko kamerice kako se radi (ne obicna kamerica, nego cu da pustim da vidis ono sto ide na moj monitor...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#870 | ||
Član
|
![]() Citat:
![]() Posle Pes5 "nista nije menjano, samo dodate neke finte" , ? nek si timeni ziv i zdrav ako nikakvu razliku ne primecujes,(sem finti ) onda ne vredi da torsim reci. Citat:
![]() Inace ne treba ti CPL (cesto im organizacija manjka bar sto se tice pesa) imas LIVE TURNIRE koji su uglavnom solidno organizovani pa tu proveri koliko zaista vredis ..... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#871 | |
Starosedelac
Član od: 21.8.2006.
Zahvalnice: 841
Zahvaljeno 973 puta na 624 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#872 |
Član
Član od: 10.8.2007.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
![]()
Imam narodnu verziju igre. U settingsu mi nudi maximalno rez 1024X768 i medium detalje i ne da nista vise od toga. Kad pokusam da stavim na high, daje mi poruku da mi karta ne podrzava zadato. Da li ima neko resenje za postavku vise rezolucije (recimo 1280X1024) neki fix, posebni drajver ili sl? Imam 8600Gt sa drajverima v163.75.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#873 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#874 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#875 |
Veteran
|
![]()
hum,izgleda da necesh,mislio sam da ti je wide monitor pa sam ti preporuchio ovo,ovde su ponudjene rezolucije:
1152settings = 1152x864 1360settings = 1360x768 1440settings = 1440x900 1680settings = 1680x1050 ------------------------------------------------------------------------- Nishta,googlaj malo,sigurno ima neki fix... ------------------------------------------------------------------------- Evo nashao sam ti ja, klikni ovde, pa na "Общий FTP / Public FTP" i downloaduj... Poslednja ispravka: next (29.11.2007 u 14:10) Razlog: nasaho |
![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
Veteran
|
![]()
Meni radi i ovako na 1280x1024 ? Bez ikakvog fixa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#877 |
Član
|
![]()
Nasao sam neki 1280x1024 HIGH Fix. Videcemo da li radi. Ako radi stavljam ovde.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#878 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#879 |
Starosedelac
Član od: 21.8.2006.
Zahvalnice: 841
Zahvaljeno 973 puta na 624 poruka
|
![]()
Ma pusti grafiku, to ti je najnebitniji deo... igrao bih PES da je sa čiča glišama (ali šesticu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
Član
|
![]()
Konami je izbacio patch 1.2 kaze
Description: Changes in version 1.20: -Searching for opponents in “Quickmatch” tries first to pair you with players having a good connection -Occasionally appearing slow downs during matches have been fixed to improve game play quality -Some changes to the network structure have been introduced in order to solve issues for users which are not able to connect to opponents -Issues with Windows Vista causing PES 2008 not to recognize the full amount of the video card's VRAM have been fixed. -Various other minor issues have been corrected Sutra bi trebalo da izadje podrska za "narodnu" verziju oli za one koji nece da habaju svoje orginale ![]() http://www.gamershell.com/download_22247.shtml |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pro evolution soccer 5 | ZverBre | Sportske simulacije | 99 | 16.6.2010 17:40 |
Pro Evolution Soccer 4 | zWest | Sportske simulacije | 10 | 19.4.2009 16:40 |
Pro Evolution Soccer - Golovi, akcije | Patton | Sportske simulacije | 35 | 21.9.2008 19:54 |
Problemi sa Pro Evolution Soccer 2005 | Dusan Zamurovic | Sportske simulacije | 5 | 20.6.2006 10:37 |