![]() |
![]() |
![]() |
#881 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#882 |
Starosedelac
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 154 puta na 115 poruka
|
![]()
Yup, uzmi AS koji mozes da iskoristish jednom u 150 godina, jer ti mana do late game ne prelazi 500. Veruj mi, bolje je UC, s njim mozes chak i da ubijesh neshto, ako imash lanemate-a - razmisli, 5 sec channel-a za 300dmg, 5 sec stun, mislim da je poshteno. Josh ako imash nekog kao Rhastu pored sebe... Brrr, shta njih dvojica zajedno mogu... Na pochetku UC i GG, Acid Spray uzimam tek od 17-20. lvla, plusitji su mnogo bolji, narochito shto Alchemistu fali... pa, sve.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#883 |
XXXtreme
|
![]()
napravis bonuse za intel? ili uzmes basillus? to je sve mizerno jeftino a znaci..
i da dok ti nachargujesh taj stun neki fighter ce vec da te ispresavija kao vunu.. drugachije sa njime ne mozes kripovati zato je ta magija dobro izbalansirana..taman ima mane da moze da baci dva tri puta + tu je greed i imas novca za dalji tok igre..i kod nas ljudi u ligi dosta korste acid..vrlo korisna stvar |
![]() |
![]() |
![]() |
#884 |
Veteran
|
![]()
Hvala svima,u prevodu alchemist je jadan support heroj za kojeg treba mnogo truda da bi se napravilo nesto od njega a i tada nije nesto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#885 |
Starosedelac
|
![]()
Moze da bude i hero killer, ali treba josh mnogo, mnogo truda, i tvoji protivnici bi trebali svi od reda da budu noobovi da bi te pustili da sve to nafarmash (BoT, Dagger, EoS, HoT, Cuirass, Radi).
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#886 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Član
|
![]()
Ja bih radije uzimao acid spray, na pocektu kupis basilius i nekoliko clarity-a, i farmujes dok ne skupis pare sa preservence, posle toga imas mane koliko hoces.
Ne bih uzimao stun na pocetku zato shto ima puno heroja koji imaju neki disable pa mogu da ga prekinu vec na prvoj ili drugoj secundi channel-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#888 | |
XXXtreme
|
![]() Citat:
to sto je oproban build ne znaci nuzno da je najbolji..ja imam par buildova za northroma za koje nikad ne bi rekao da se dobri ali kad ih uvezbas to je masakr.. taj stun njemu nije od presudnog znacaja koliko acid osim ukoliko nije jedini stuner u timu a onda mu isti djavo kao da ga i nema ako ima u drugom timu jedan klasican stuner.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
Starosedelac
|
![]()
Btw dobra fora je sto UC moze da se channeluje u lotharu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#890 |
Starosedelac
|
![]()
Pa Alchemist je heroj sa kojim bas pazljivo mora da se igra.Sto se mene tice mnogo je jak.Malo ubijas protivnicke kripove pa onda odes malo u shumu pa neutralne i para bruka.Ja mu uzimam arcane ring tako da s tim zavrshim sa manom.Imas b'ate za sve...i za 1. i za 2. iza ulty!Treba mu BF ili Radiance, SaY i Valdimr's offering.
Recept koji je pokvario dotu je bas Arcane ring... |
![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
Starosedelac
|
![]()
Korisne detaljne informacije o svim herojima i njihovim skillovima
![]() http://forums.dota-allstars.com/inde...owtopic=163773 |
![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
Novi član
Član od: 18.10.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
e ovo nema veze sa tvojom temom ali moram da kazem nesto u vezi ggc gde je neki lik reko da neradi kako treba ovde ima tolko postova da nemogu da ga nadjem da ga citiram ja kad igram na b netu i imam reqwest time out (prekid u vezi) izbaci mi cmd jedno 5 6 req.... nekad i vishe ja uvek na b netu dobijam disk a na ggc kad mi se to desi ostajem u igri a igro sam i sa modema koji je imo tu noch 160 pinga non stop ja sam na ggc igro bez laga a na b netu nisam ni pomislio na igru steta sto je dce zatvorio sobu na ggcu ): a ovaj LC sto koristite na b netu kazu da radi na principu ggc ali ggc OWN
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#893 | |
Član
|
![]() Citat:
Tako da nemoj da pricas neproverene stvari, tj. lupas, posto je b. net nastao mnooogo pre ggc-a, mozda jedno 3 puta sadasnjeg staza ggc-a, tj. sve sto vidis na ggc-u je prepakovan battle net sa malo lepsim bojama, i principom virtuelne lan mreze. Moje licno misljenje da igranje na ggc-u je samo to igranje, bez ikakve zabave, zezanja, chata itd. itd. sto se naravno ne moze reci za b.net, i to posebno eurobattle.net, gde ima veoma aktivan forum i jos aktivniji igracki svet... Mada moram reci da mnogo dobrih igraca dote(ovde mislim na pro igrace) je preslo sa eurobattle.net-a na ggc, iz meni nekog ne poznatog razloga, ali verovatno je bio razlog to sto na ggc-u realno ima boljih igraca nego na eurobattle.net-u. Tako da sledeci put razmisli o komentarima i informacijama pre nego sto ih izneses, ili se malo vise pozabavi materijom... Do tada: XPAM RULES! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
Novi član
|
![]()
vidim da vishe gotivish b net ggc nisi mnogo koristio na ggc imash opciju tunel koja proverava ping hostu i prenego sto udjesh u partiju porveri hosta ako je host losh ti mozesh da imash i japanski net neche te spasiti od laga a nemoguche je da ti na adslu imash delay 7 8 9 sek sa 60 pinga ako ja na modemu imam 160 pomeno si da su mnogi igrachi otishlli sa b neta neznash iz kog razloga razlog je jasan svi ozbiljniji klanovi igraju iskljuchivo na ggc i vechina pro liga ti je na ggc kazesh b net je bolji za chat dali si koristio ggc za chat a sta ima da se dopisujesh sa nekim usred partije kazesh b net je STARIJI dali ti jedesh hleb od prekjuche
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
Član
|
![]()
BA!
n/c... P.S treba da naucis kada da koristis pravopisne znake... |
![]() |
![]() |
![]() |
#896 |
Novi član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
Veteran
|
![]()
Jel moze neko da mi kaze odakle mogu da skinem taj ggc ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#898 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
Novi član
|
![]()
http://www.gg-game.com/ ovde mozesh da skinesh ggc a ovde imash u slikama kako da namestish game path http://www.gg-game.com/support/Guide1.html#ui i kad budesh igro javi sta ti je bolje za igry b net ili ggc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#900 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
dota |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
DotA All-stars | Lucic Nemanja | Online susreti | 79 | 14.6.2009 22:48 |
Izrada mapa: DotA Marvel comics edition | Adonai037 | Mrežne igre | 5 | 1.8.2007 2:03 |
Dota i Kanter | skorpius | Akcione igre | 24 | 23.11.2006 6:55 |
Metacritic lista - Strategije | The mighty Boo | Strateške igre | 14 | 4.9.2006 22:37 |