![]() |
![]() |
![]() |
#881 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2005.
Zahvalnice: 374
Zahvaljeno 456 puta na 282 poruka
|
![]()
Izgleda da je sve do brzine procesora. Sa onim starim sam imao usporenja cak i sa 1.1 patch-em. A sad sa ovim klokovanim na 3.1 i ramom na 900 cl4 ne da nema usporenja, nego sve leti ekstra. Cak i kod replay-a i kod izvodjenja slobodnjaka sve ide full. naravoucenije: uzmite nov cpu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#882 |
Veteran
|
![]()
Ma kakav procesor ,ovo je neki zesci bug! Prvo sam igrao normalno sve na HIGH ,bez seckanja , i onda odjednom iz cista mira poce da secka. Spustim detalje na medium ,isto radi extra bez seckanja i posle 1-2 nedelje opet iz cista mira poce da secka jos gore nego na high. I eto sad igram na low ,sa povremenim seckanjem. Mislim da mene ova igra mrzi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#883 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2005.
Zahvalnice: 374
Zahvaljeno 456 puta na 282 poruka
|
![]()
Slusas li ti sta ja pricam? Imao sam isti problem kao i ti. Dok mi igrom slucaja nije stigao novi procesor kog sam klokovao. Sad sve ide najnormalnije
|
![]() |
![]() |
![]() |
#884 |
Član
Član od: 11.4.2007.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 47 puta na 29 poruka
|
![]()
Sto brzi procesor + sto zategnutija setovanja skoro eliminise problem (vlasnici dual c. ih nemaju), mada Konami svakako treba da ispravi ovaj propust jer npr. Vlasnici PS3 nemogu nista da overklokuju, a njima *****ava jos vise
![]() Ceka se "podrska za 1.2" pa da se vidi jel su konacno ispravili ovo. |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku nikos na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#885 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#886 |
Član
Član od: 7.11.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 25 puta na 25 poruka
|
![]()
meni je na atnlon-u 64 seckao ponekad kad je gusto, ali posle zamene procesora sa x2 4000+ kao sat
|
![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Član
Član od: 29.11.2006.
Zahvalnice: 82
Zahvaljeno 50 puta na 40 poruka
|
![]()
Пошто мени не сјецка готово никада (једном у 10 утакмица и то у ситуација када и нема баш много дешавања на екрану), а имам Athlon64 3000+ чини ми се да тај проблем није до процесора. Иначе обавезно инсталирајте верзију 1.2 јер исправља неке иритантне багове.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]()
koje iritanyne bagove ispravlja???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
Veteran
|
![]()
To se i ja pitam. Osim replaya, nista nisam primetio...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#890 |
Član
Član od: 7.11.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 25 puta na 25 poruka
|
![]()
ma radi i prva verzija sam je do hardvera, siguran sam, menjao sam komponente pre nedelju-dve i to je to. mozda sa patchom nece biti problema ni na malo slabijim kompama neznam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
Član
|
![]()
ma to je do hardware-a garant.jednostavno single core polako gubi bitku, omatorio je vec
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
Veteran
|
![]()
Pa kada malo pogledamo naslove i od ove jeseni, single core je prevazidjen
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
Veteran
Član od: 27.5.2007.
Zahvalnice: 774
Zahvaljeno 504 puta na 244 poruka
|
![]()
Moje prvo misljenje o PESU 2008.
Igra super,sve je sada dovedeno skoro do savrsenstva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
Član
|
![]()
igra je ok ,chist prosek ni gore ni dole, ali chekamo next engine, sve ovo je vec vidjeno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#896 |
Starosedelac
|
![]()
Drzim te za rec
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka
|
![]()
Ma jeste, oni ce svake godine da razvijaju novi endzin...
![]() Ne znam, ja mislim da ce za sledecu godinu da se poveca zahtevnost za grafu i eventualno vise rama, mada ne verujem. Drzace se oni ovog endzina makar 2 godine, bar ja predvidjam tako. U sustini, bolje bi bilo da su sacuvali onaj iz 6tice, i nabudzili shejdere i ove fensi kerefeke... al sta ces, jbg. |
![]() |
![]() |
![]() |
#898 |
Starosedelac
|
![]()
nisam igrao odavno sad se setih na demou se ronaldinju pomerao rep a na full ne(ili ja nisam primetio)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
Veteran
|
![]()
Ja sam svoj problem sa usporavanjem resio ,i da ,kao sto je Master Neo rekao problem je bio u procesoru...Samo sto ja nisam morao da menjam procesor nego samo da ocistim kuler na istom (bilo je jedno kilo prasine
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
Veteran
|
![]()
`Bem ti kompjuter da ti j*bem kompjuter. Vecito se meni neka sr*nja desavaju. Nabavih PES 2008 narodnjaka i instaliram ja sve lepo.
![]() ![]() Pomozite mi barem preko PM ako ovako ne moze. ![]() Inace kod druga sam primenio isti metod instalacije i radi! Kako to?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pro evolution soccer 5 | ZverBre | Sportske simulacije | 99 | 16.6.2010 17:40 |
Pro Evolution Soccer 4 | zWest | Sportske simulacije | 10 | 19.4.2009 16:40 |
Pro Evolution Soccer - Golovi, akcije | Patton | Sportske simulacije | 35 | 21.9.2008 19:54 |
Problemi sa Pro Evolution Soccer 2005 | Dusan Zamurovic | Sportske simulacije | 5 | 20.6.2006 10:37 |