![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#8981 | |
Član
Član od: 14.5.2009.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 20 puta na 15 poruka
|
![]() Citat:
Inace, mozes da odes na WoWarmory, pa na stavku Items, itd... Happy New Year 11111011010! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8982 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pljujem po igri zato sto mi se ne svidja kakva je nakon wotlka.U 100 razlicitih pogleda mi se ne svidja.U TBCu sam obozavao da igram wow i davala mi je zabavu.Uzivao sam napadajuci u 2 sata preko noci sa jos 4 lika SW,setajuci se po pre TBC instancama.Pokusavajuci da nabavim stvari koje se jako tesko nabavljaju,najvise mi se svidjelo kad sam dobio onu karticu da te ozivi(10% sanse) sa 20% helti i mane.Znaci neverovatno koliko sam ispao lucky za tu karticu,boss mi je dropao onu zadnju karticu iz drugog puta,a ima samo 2% sanse da dropa a vec sledeceg dana sam naisao na fest da pokupim trinket,i sve je to bilo nekako extra,cak i trinketi iz BWLa su bili dovoljno jaki da posluze na lvl 70,ali koji ce sad nekome bilo sta sa lvl 60.Ako vec nista za razliku od polovine populacije wowa znam kakve su pre TBC instance jer sam isao na lvl 70 tamo,a neki nisu isli ni tada.To je bilo cisto ti objasnim zasto pljujem po igri.
Takodje ovde pise da ljubicasti itemi jesu epic.Sto znaci da nismo mi smislili ime ljubicastim itemima nego blizz.Odnosno ljubicasto=epic nije bitno dal je lvl 200 ili 277 to je epic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8983 |
Starosedelac
Član od: 4.6.2006.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 407 puta na 228 poruka
|
![]()
aj ovako...prvo, sa izlaskom WotLKa uopshte nije bilo bash tako lako nabaviti flaskove... ako se neko priseti, flask je tada koshtao i po 70-80g (2hr flask), jer drop rate lotusa je bio znatno manji nego sada... sada (1hr) flask moze da se uzme za 18-22g... isto vazi i za Fur... nekada je koshtao ~100-150g, a sada moze da se uzme za 30ak... ali to je buff koji je doshao sa 3.1 ili 3.2 ne secam se...
drugo, TFBlade su ljudi koristili za tank chak i u tbc end raidovima na nekim bossevima, jer je bio BiS threat generator, jer je ono *****e procovalo maltene svaki hit, i stvaralo je ogroman threat... shto se statsa tiche, njih je bilo lako nadoknaditi na drugi nachin... da se vratimo na raidove... ToC kao sama instanca je jedna veoma debilna stvar (stojish u mestu, i bossovi se smenjuju... veoma debilan koncept...) ali shto se tiche tezine, uopshte nije tolko naivan... bar ne kolko su svi izvikali to... ali evo, tvrdim, i zaista stojim iza toga, da se ostavi svaki raid trenutno kako je, a da se vrati attunement, kao shto je trebalo u vanili i donekle u tbcu, svaki od raidova bi bio mnoooogo interesantniji... Takodje, da su uradili odavno, ono shto su sad uradili sa t10 (slichan princip koji je bio sa dg1 => dg2 itemima), znachi morash da imazh osnovni tier, da bi ga unapredio, gear ne bi bio tolko lak... Drugo...svi koji pljuju sada po igri... (ne samo ovde, nego maltene svuda) ne vidim da pljujete zato shto ste sve clearovali i imate zaista sve BiS iteme, ili tako neshto, pa da tvrdite da je igra previshe laka... vecina vas je dogurala neshto malo, uzela tier iteme iz VoA (NAJ NAJ NAJ DEBILNIJA stvar u igri koja se ikada pojavila, i koja je ukaljala vrednost Tier itema), i kao tvrdite da je igra laka, i tra la la... Pa kolko je igra laka sada, imate i chinjenicu da sa dostupnoshcu 264ilvl itema (i 277 ringa i cloaka) ljudi i dalje nisu u mogucnosti da dodju do Algalona (prvenstveno zbog tezine Firefightera, chak i posle nerfa) a ne da ga ubiju chak na 10, a kamoli na 25m... zato i dalje imate gomilu playera koji kupuju starcaller titulu (chak smo mi kao guild prodali par komada, a na serveru ima josh jedan guild koji prodaje...). Da sumiram, (citiracu blizzard chak), ovo je mmo, i kao takav on napreduje, stvari se menjaju, nekome se to svidja nekome ne. Zaista, sa wotlkom josh vishe (mada se ovo pojaivlo u tbcu) je omoguceno casual igrachima malo veci pristup raid instancama, ali isto tako su im i dalje nedostupne pure end game stvari. Chak je i u vanili bilo toga, samo je sada to u mnooogo vecoj meri (ne mozete porediti end instance vanille, sa begginer-mid instancama wotlka, jer je i u vanili bio ubrs ili zg, koji su bili znatno lakshe dostupni nego nrp aq40 ili tako neshto...) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Pivalica na korisnoj poruci: | ||
joximovic (4.1.2010) |
![]() |
#8984 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8985 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
tako neshto? |
|
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Pivalica na korisnoj poruci: | ||
RUSuper (3.1.2010), []D.[].[]v[].[]D. (4.1.2010) |
![]() |
#8986 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Nisam znao. Rekao sam ti da fino logicki razmisljas i izbacis sebi tu boju iz glave, jer izmedju ilvl200 i 264 ogromna razlika, i 200 se moze smatrati bukvalno green itemom, valjda nije toliko to tesko za neciji mozak, da ne tripuje toliko na ljubicastu boju itema, nego da vidi koji je to u stvari item, i kakve statse daje. Mrzi me da pisem dalje, vec sam uglavnom sve rekao, i eto Pivalica je dopunio i objasnio realno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8987 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa ok ja izbacim boju iz glave,ali to ce se i dalje zvati epic.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8988 |
Starosedelac
|
![]()
pa nece bash...
Ti se recimo apply za neki guild koj trenutno clearuje ICC25, a ti imash sve epice ilvl 200/213... mislish da ce te primiti? Don't think so... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8989 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Osecate li vi granicu kad ozbiljna prica prelazi u zezanje?Pa ovo zadnje sto sam napisao pre ovog posta je tu cisto da vas malo iznervira.......Razumem ja sta je on hteo da kaze......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8990 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8991 |
Starosedelac
|
![]()
troll 0/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8992 |
Deo inventara foruma
|
![]()
axaxaxa ql slika xD
Btw http://eu.wowarmory.com/character-sh...n=Fartzwrgoben Polako,ali sigurno prilazi 1m killova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8993 |
Član
Član od: 16.10.2008.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 25 puta na 19 poruka
|
![]()
Ljudi da li postoji neki sajt na kome se moze pogledati koliko ima igraca na nekom odredjenom serveru,odnos horde i allianse....?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8994 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8995 |
Starosedelac
Član od: 12.9.2009.
Zahvalnice: 73
Zahvaljeno 807 puta na 347 poruka
|
![]()
Cisto da obavestim moguce zainteresovane da je otvoren 100% Blizzlike privatni server u verziji 1.12.1 ...
|
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku High life na korisnoj poruci: | ||
RUSuper (9.1.2010), virtuoz pavle (9.1.2010) |
![]() |
#8996 |
Član
Član od: 9.1.2009.
Zahvalnice: 21
Zahvaljeno 7 puta na 4 poruka
|