Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Akcione igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Akcione igre First-person-shooteri i slično...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 31.7.2009, 15:09   #901
pentraksil
Deo inventara foruma

Član od: 14.4.2007.
Zahvalnice: 4.589
Zahvaljeno 3.921 puta na 2.441 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku pentraksil
Određen forumom Re: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Auf ljudi kakav glich. Pucaju mi teksture opasno. Samo kod ljudi, kao da im trouglovi vire iz glave. Bash smeta ne moze normalno da se igra. Pojavi se nakon nekoliko minuta igre. Imam HD 2600 XT ne bi trebalo da je problem u grafi? Ima li neko istih problema i kako da resim

Poslednja ispravka: pentraksil (31.7.2009 u 23:29)
pentraksil je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 3.8.2009, 12:08   #902
pentraksil
Deo inventara foruma

Zar niko ne zna? Molim vas pomozite ne znam shta da radim, moram da izadjem iz igre na svakih 15 minuta kako bih eliminisao bag.
Stara 3.8.2009, 12:34   #903
... i bidi fin
Banned

Član od: 1.3.2007.
Zahvalnice: 937
Zahvaljeno 331 puta na 173 poruka

Citat:
pentraksil kaže: Pregled poruke
Zar niko ne zna? Molim vas pomozite ne znam shta da radim, moram da izadjem iz igre na svakih 15 minuta kako bih eliminisao bag.
Testiraj koliko ti se greje graficka za vreme igranja,narocito posle tih 15 min..
Stalker ume da bas izgazi gpu,moju GTX285 sa dva ventilatora podesena na 100% u ovim vrelim danima ugreje do 70' !!!!
... i bidi fin je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ... i bidi fin na korisnoj poruci:
pentraksil (3.8.2009)
Stara 3.8.2009, 12:44   #904
player1
V.I.P. Test Play

Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.757
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka

Da, definitivno. Clear Sky je igra koja najvise greje moju grafu od svege sto sam u poslednje vreme igrao.
player1 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku player1 na korisnoj poruci:
pentraksil (3.8.2009)
Stara 3.8.2009, 18:08   #905
pentraksil
Deo inventara foruma

Citat:
player1 kaže: Pregled poruke
Da, definitivno. Clear Sky je igra koja najvise greje moju grafu od svege sto sam u poslednje vreme igrao.
Ok hvala, otvorio sam kucishte, secam se da mi se proshli godine nakon pistanja gasio, a kada sam otvorio kucishte sve normalno. Sada cu da probam

EDIT: Josh uvek se deshava, mozda se opet pregreva, nisam siguran. Nishta kada zahladni napolju onda da nastavim sa igrom jer stvarno nervira.

Poslednja ispravka: pentraksil (3.8.2009 u 22:29)
Stara 3.8.2009, 22:32   #906
... i bidi fin
Banned

Član od: 1.3.2007.
Zahvalnice: 937
Zahvaljeno 331 puta na 173 poruka

Citat:
pentraksil kaže: Pregled poruke
Ok hvala, otvorio sam kucishte, secam se da mi se proshli godine nakon pistanja gasio, a kada sam otvorio kucishte sve normalno. Sada cu da probam

EDIT: Josh uvek se deshava, mozda se opet pregreva, nisam siguran. Nishta kada zahladni napolju onda da nastavim sa igrom jer stvarno nervira.
Nabavi riva tuner pa pojacaj hladjenje a mogao bi i da javis koliko ti se karta greje!
... i bidi fin je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.8.2009, 1:39   #907
pentraksil
Deo inventara foruma

Citat:
... i bidi fin kaže: Pregled poruke
Nabavi riva tuner pa pojacaj hladjenje a mogao bi i da javis koliko ti se karta greje!
Pa greje otprilike kad stavim prs' ono vruce ne moz' se drzi duze od 2 sekunde
Stara 4.8.2009, 15:06   #908
s.stefan
Član

Član od: 4.8.2009.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka

Imam jedno pitanje stigo sam do one laboratorije x18 i uzeo neke dokumente sto mi trazi onaj barmen, kad sam uzeo dokumenta pojavljuju se tri kugle koje bljuju vatru ali shvatim da su mi vrata zatvorena takodje nekom vatrom
s.stefan je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.8.2009, 15:08   #909
matrix_ninja
Veteran

Član od: 13.1.2007.
Zahvalnice: 505
Zahvaljeno 162 puta na 126 poruka

Pucaj u tu vatrenu kuglu, i btw. promašio si temu
matrix_ninja je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.8.2009, 15:33   #910
Pjanovic
Banned

Član od: 22.1.2007.
Zahvalnice: 2.940
Zahvaljeno 2.739 puta na 1.903 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Pjanovic

Citat:
s.stefan kaže: Pregled poruke
Imam jedno pitanje stigo sam do one laboratorije x18 i uzeo neke dokumente sto mi trazi onaj barmen, kad sam uzeo dokumenta pojavljuju se tri kugle koje bljuju vatru ali shvatim da su mi vrata zatvorena takodje nekom vatrom
To je iz Stalker Shadow Of Chernobyl, kao sto rece ninja, pogresna tema.
Taj deo koji pominjes, te vatrene kugle, je dosta tezak, znaci "puni shotgun puni shotgun" .
Pjanovic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.8.2009, 16:11   #911
lijenština
Starosedelac

Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 142
Zahvaljeno 703 puta na 359 poruka

Trči i pucaj na vatrene kugle. Nemoj da stojiš u mestu duže od sekunde, jer čim staneš plamen se spawnuje. Čini mi se da imaš i još jedna vrata za sobu gde ima municije i medicine.

Inače igram i dalje SoC sa već 4. velikim modom ( sada je SMP 2.4 baziran na OL-u u pitanju ) dok CS nisam igrao odavno a nisam probao ni jedan mod. Jednostavno, igra je za razliku od SoC-a, uglavnom veliko razočarenje.
lijenština je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.8.2009, 17:39   #912
Pjanovic
Banned

Ja sam stigao do (pret)poslednjeg nivoa, kada pocinje emisija, pa se utrcava u elektranu, i sledeci nivo me poceo konstantno izbacivati.
A u pitanju je Stalker SoC 2009 Release (znaci svi najbolji modovi, uz najnoviji patch(eve)). I ladno nisam mogao da je zavrsim .
A igrao sam pre 2 godine verziju bez ijednog patcha, ali bez ijednog, i uz manje problema sam zavrsio.
Bas steta, jer sam presao gotovo sve podmisije, ponovo se uziveo ...
Stara 4.8.2009, 18:01   #913
lijenština
Starosedelac

Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 142
Zahvaljeno 703 puta na 359 poruka

Nisam njega probao, mada pogledaj po forumu GSC-a da nisu izbacili neki fix. Ovaj mod koji sada igram ima već 15 za nedelju dana od kada je izbačen.
lijenština je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.8.2009, 18:13   #914
Pjanovic
Banned

Ma popiz.deo sam i obrisao igru, a bogami i .iso fajl .
Stara 7.8.2009, 11:42   #915
brandzaman
Član

Član od: 12.4.2009.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 50 puta na 49 poruka

Stvarno jel zna neko gde skinuti verziju bez baga igrao sam davno igru i bila mi je dobra kad posle samo obavi zadatak i obidji tog i tog uradim sve i nista odem kod lika i on HI sta ti treba umesto da uzme to sto sam mu doneo. I poludim i obrisem nisam gledao sve postove ali vidim zale se ljudi mislim da sam na netu citao da je to jedna od ogara sa najvise bagova.
brandzaman je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.8.2009, 14:13   #916
purke62
Veteran

Član od: 22.7.2008.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 301 puta na 180 poruka

Citat:
brandzaman kaže: Pregled poruke
Stvarno jel zna neko gde skinuti verziju bez baga igrao sam davno igru i bila mi je dobra kad posle samo obavi zadatak i obidji tog i tog uradim sve i nista odem kod lika i on HI sta ti treba umesto da uzme to sto sam mu doneo. I poludim i obrisem nisam gledao sve postove ali vidim zale se ljudi mislim da sam na netu citao da je to jedna od ogara sa najvise bagova.
Jeste, istina je da je ovo jedna od naj bagovitijih igara ali zadnjim zakrpama je dovedeno sve u red.Sa patchom 1.5.07 je igra ispeglana tako da nepravi problema.Poslednji patch je 1.5.10 i neznam u čemu je fora jer posle 1.5.07 nisam isprobavao, valjda su oni za MP i nemenjaju ništa u singlu.
I pored toga što je Clear Sky u ukupnom utisku blago razočarenje u odnosu na SoC ipak mislim da je izvanredna.Bagovitost na svakom korako i traljavi Rat Frakcija su priličan broj stalkera udaljili iz Zone.Nadam se ne zadugo.Verujem da su izvukli pouku i da će Call of Pripyat vratiti stare fanove i regrutovati puno novih fanova Zone.

Naravno i Pjanovića pod obavezno!
purke62 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku purke62 na korisnoj poruci:
brandzaman (7.8.2009), Pjanovic (7.8.2009)
Stara 7.8.2009, 15:25   #917
Pjanovic
Banned

Ja sam pricao za 1.deo, kako sam ga ranije presao, a ovaj drugi put nisam pa sam ga obrisao.

A presao sam ja i 2.deo, ali cisto zbog price...
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Pjanovic na korisnoj poruci:
... i bidi fin (17.8.2009)
Stara 8.8.2009, 2:21   #918
purke62
Veteran

Citat:
Pjanovic kaže: Pregled poruke
Ja sam pricao za 1.deo, kako sam ga ranije presao, a ovaj drugi put nisam pa sam ga obrisao.

A presao sam ja i 2.deo, ali cisto zbog price...
Ma znam ja da sam te sreo negde u Zoni, dal u prvom ili drugom delu.Sjajan stalker nema šta , srešćemo se mi još u Zoni.
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku purke62 na korisnoj poruci:
Stara 8.8.2009, 2:38   #919
Pjanovic
Banned

Cek jel sam tebe bio nesto istripovao, kako sam nekog od usera sa foruma sreo u Zoni, pa si se ti pitao da li igram multiplayer .
Ili je to bio neko drugi.
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Pjanovic na korisnoj poruci:
Stara 8.8.2009, 7:27   #920
purke62
Veteran

Citat:
Pjanovic kaže: Pregled poruke
Cek jel sam tebe bio nesto istripovao, kako sam nekog od usera sa foruma sreo u Zoni, pa si se ti pitao da li igram multiplayer .
Ili je to bio neko drugi.
Ne ne.nisi me dobro razumeo.ja sam se našalio apropo toga što si besno odradio uninstal i delete .iso file.Siroti Iso.Ništa strašno za unistal, ali me iznenadilo da što si to uradio sirotom Isu.Nisam to očekivao od tebe jer sam stekao neki utisak da si ti pripadnik "stare garde" stalker fanova.I to nepopravljive, ne baš kao Lijenština ili moja malenkost ali nepopravljiva statakerčina svakako.Izgleda da sam se prevario.Ili ipak možda nisam, a?
Nema potrebe da se ljutimo na modere, ljudi su amateri ili polu amateri ali prepuni entuzijazma i greše brate.Šta sad, pa čak i ako zabrljaju na kraju, šta reći, trudili su se momci( i devojke) , svaka im čas.Realno gledano , odradili su fenomenalne stvari dostojne divljenja profesionalaca.Kad su profesionalci u pitanju ,njihove brljotine je, u najmanju ruku ne primereno prećutati.
Pre par dana sam instalirao ovaj mod što je pomenuo Lijenština, S.T.A.L.K.E.R. SMP 2.4 za SoC.Super Mod Pack, da, "mališa" kad se raspakuje , razbaškari se na nekih 4GB.Istina je da mi je konfa , najblaže rečeno prevaziđena za bilo koji ozbiljniji naslov, ali je ipak i takva solidno odrađivala na nekim srednji podešavnjima( u rezoluciju 1024x768) oba Stalkera u vanila verzijama.Kad sam ovaj Pack instalirao i pokrenuo,učitavalo se kao da instaliram komletnu igru i plis instaliram Adobe CS4 Master Colection (full extentend, normalno pro), i kad se napokon pojavilo umiljato lice Sidoroviča , došlo mi da ga izljubim, ali rešrtke nedaju.Posle oznatog upoznavanja izađem napolje i popričamsa Wolfom i na kraju razgovora , buć.Roknu me na desktop.Ništa novo, najmanje 5-6 poznatih modova su upravo na toj rečenici, kad prihvatiš zadatak i treba da dobiješ neko oružje, pucali.Koliko se sećam ABC Inferno je pucao tu a i OL je u prvim izbedbama imao taj bag koliko se sećam.Kažem ništa novo, ali ipak je prošlo dve godine , valjda su to apsolvirali.Opet nema veze, ali vidim da mi crash logo kaže da je razlog izgleda nedostatak RAM-a.Kako bre, imam 2.5 GB, jeste da je autor moda rekao da je 3GB preporučljivo za fino igranje, ali ja sam mislio za one koji igraju u full dinamic light sve na max, još veli da je mod ko`stvoren za Vstu ili Win 7 64bitni u DX10.Ja sam mslio da na mojim skromnim medium and low podešavanjima nebi smeo da imam sa 2.5GB RAM-a tih problema.
Ma nema veze, nije to važno, nisam ga obrisao, daću mu barem još 5-6 šansi, trudili se ljudi.Mada i tih par minuta je bilo dovoljno da primetim neke bzvz detalje, kao naprimer neka grafička "rešenja" gde je na primer zemljani put blago zelen, umesto one oker ili crvenkaste boje.Još nemogu ništa da sudim o ovom modu ali mislim da je taj mod koji te na samom kraju izneverio, grafički mnooooogo bolji od ovog.Stakler Complite 2009 je svakako, pre svega grafički mod, i nije čudo da je tako.Priča je 98% ista kao vanil
PS.
Što se tiče Multy Playera , ne verujem da smo se sreli u Zoni.Jeste da imama original SoC i da sam par puta probao, ali nije igrivo, nažalost.Imam ADSL 1024/128 i veruj mi na reč reacija na tvoju akciju kasni najmanje 3 -5 ekundi.Frustrirajuće, krajnje frustrirajuće.pritisneš levi taster miša da opališ metak, i onda možeš komotno da odeš do WC-a i kad se vratiš , ono opalilo, ali već si mrtav, odnosno živ jer si respawnovan i tako u nedogled.Šteta, a mape su baš dobre.
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku purke62 na korisnoj poruci:
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
clear sky, stalker

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl BigBadVuk Akcione igre 1890 14.5.2025 19:41
Greške/zamerke Nash Knight Tekstovi u SK 285 23.9.2016 5:55
S.T.A.L.K.E.R. i mod FLOAT 32 - 0.36 a suspirija Akcione igre 5 2.5.2007 17:56
S.T.A.L.K.E.R. Aftermath Trailer illidan Akcione igre 11 26.12.2006 17:48

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 16:50.