![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#9382 |
Starosedelac
Član od: 4.6.2006.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 407 puta na 228 poruka
|
![]()
od gold sellera?
pa i mi moramo nekako da zaradimo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9383 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa ne razumem kad mi neko kaze,lenj me da lvl up profesiju hocu da levelujem heroja.Kao da ce negde pobeci taj lvl 80.Zar nije lakse uzeti skinning i skinovati sve zivo sta ubijes dok se levelujes i ujedno prodavati to.Tamo na lvl 80 mozes promeniti prof ako ti ta ne treba.
Edit:http://us.blizzard.com/en-us/community/conceptart/ Evo neke slike wowa imaju ovde,concept art......... Poslednja ispravka: RUSuper (23.4.2010 u 21:17) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9384 |
Veteran
|
![]()
OMG pa nasto ovo lici
http://internetgames.about.com/od/sc...WoW-Cataclysm/ I to ti je neka grafika... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9385 |
Starosedelac
Član od: 4.6.2006.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 407 puta na 228 poruka
|
![]()
pa u chemu je problem? grafika je odlichna!! pa ovo je mmo, a ne neka relana simulacija ili tako neshto... da su napravili znatno zahtevnije teksture, bile bi ti potrebne mnogo jaka mashina i mnogo jaka konekcija da bi igrao, i pride, da server bude maltene u tvojoj zemlji, da bi sve funkcionisalo kako treba...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9386 |
Član
|
![]()
Posto sam poceo Death Knighta od 55og mrzelo me da idem nazad u Durotar da levelujem. A pare imam od daily questove i od Druidovih profesija (Herbalism/Inscription).
1. Make million random glyphs 2. Put them on AH 3. ??? 4. PROFIT! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9387 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9388 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9389 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9390 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9391 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa nije njima problem napraviti grafu nesto goru nego u Crysisu,pa da izgube 50% igraca,jer dosta ljudi igra sa krs kompovima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9392 |
Starosedelac
|
![]()
Nije baš da grafika ne bi mogla da se poboljša, čisto sumnjam da ljudi koji imaju da plaćaju mesečno za igricu imaju Pentijume ( dobro, možda neko, ali to je retkost), i više bi dobili ljudi nego što bi izgubili... a baš i nije jednostavno menjati texture u tolikoj igri, trebalo bi vremena i vremena.... i isto toliko para.
Ali ako ti je grafika stvarno nešto toliko bitno onda MMO-ovi i nisu baš za tebe, ili eto- probajte Aion |
![]() |
![]() |
![]() |
#9393 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jedno je skupljati 10-15 evra mesecno,a sasvim drugo dati dosta para za dobar komp.Meni i ovako u 25 man raidovima ili Dalaranu umeju opadnu frejmovi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9394 |
Starosedelac
|
![]()
Ma ko danas kešira pare, šta ti je bre
![]() ![]() Uglavnom to mi nije bila poenta, al dobro, nema veze. Ali ne znam baš koliko danas ljudi ima GF2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9395 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Cini ti se.Ima ljudi koji jednostavno ne mogu priustiti bolji komp,a sami skupljaju pare za wow pretplatu nekako.Ali ako cemo iskreno meni ova grafika izgleda extra.Pogledam Nagrand i sve mi je jasno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9396 | |
Veteran
Član od: 9.6.2008.
Zahvalnice: 225
Zahvaljeno 160 puta na 99 poruka
|
![]() Citat:
Slazem se da dosta ljudi igra sa krsevima, znam mnoge, bio sam i ja jedan od tih ciji krs je daleko iznad so called "minimuma"... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9397 | |
Starosedelac
Član od: 12.9.2009.
Zahvalnice: 73
Zahvaljeno 807 puta na 347 poruka
|
![]() Citat:
Nije ti to grafika. Pod grafikom se podrazumeva broj poligona, kvalitet tekstura, shaderi itd. WoW je graficki poprilicno slaba igra, ali je ''cartoony'' stil sa odlicnim art dizajnom izvlaci... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9398 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9399 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Moguce je poboljsati grafiku recimo u outlandu ili northrendu(ali kad su pravili ekspanzije,sad je kasno),jer se to rangira kao sasvim drugi tako reci deo mape.Ista fora kao kod blood elfova,jeste kao povezan sa eastern plaguelands,ali ima portal do tamo,nisu uspeli da naprave tako da mozes bez loading screena da prodjes tamo.Verovatno da su hteli mogli bi da poboljsaju grafiku.Ja samo ne razumem sta vama smeta ljudi.Meni i ovako u raidovima ume da opadne na ispod 24 FPSa,i to nije mi sve na ultra,a i komp mi nije los za moju maksimalnu rezoluciju 12x10.Sta bi bilo tek sa onima koji imaju teske krseve od kompa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9400 |
Veteran
|
![]()
Ljudi imam veliki problem. Nakon nekog vermena , koje nisam proveo uz WOW, ulogujem se ja na svog hutera i ocu da odigram jedan BG. I pazio ovo , meni ukljucen auto-releasing (tj. cim me ubiju, mene odma poshalje na Graveyard) bez ikakvog kliktanja i ostalo. E, to ne bi bilo tako lose da mi se ne desava i u dungeonima. Namerno sam navuko mobove da me ubiju, i kad sam umro, eto mene kod Spirita, bez ikakvog klika.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
blizzard, mmo, mmorpg, world of warcraft, wow |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |