Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Ostale teme > Brbljaonica > Opšta kultura
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Opšta kultura Knjige, školovanje, muzika, film, TV...

Pregled rezultata glasanja: Koju muziku najviše slušate / preferirate?
Metal 337 18,53%
Rock 562 30,90%
Punk 63 3,46%
Rap/Hip-Hop 211 11,60%
Narodna 79 4,34%
Techno/Electro 315 17,32%
Ostalo 167 9,18%
Ono što puštaju na radiju 85 4,67%
Glasova: 1819. U ovom glasanju ne možete da učestvujete

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 7.6.2006, 15:56   #941
Rocker
Neozbiljni kolega

Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 245
Zahvaljeno 2.933 puta na 1.238 poruka
Cool Re: Sta slusate od muzike...

Predlažem da više ne spominjemo trolove od "narodnjaka". Svi znamo koliki su njihovi umetnički dometi. Zagadismo temu BRE!!!
Rocker je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.6.2006, 15:59   #942
SFRJ-Forever [CG]
Veteran

Član od: 25.12.2005.
Zahvalnice: 295
Zahvaljeno 95 puta na 55 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku SFRJ-Forever [CG]
Određen forumom Re: Sta slusate od muzike...

Citat:
6am3 Fana71c kaže:
cek cek, da se razumemo... kad sam sa drustvom u kaficu volim da cujem neke prave narodnjake, ali kad i dan danas cujem ono ''... i Evropo mIJEšaj !..." zazalim sto nisam poneo tetejac sa sobom da sebi skratim muke... znaci pliz bez karleuse, ane nikolic i svih ostalih kretenki [a i kretena] cije pesme nemaju veze sa mozgom... najsveziji primer Ceca: " secas li se lepi grome moj....
Pa tu je problem, ti navodno "ne volis" narodnjake, ALI volis da ih slusas sa drustvom.....
Onda ste ''face'' kada ih slusate
SFRJ-Forever [CG] je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.6.2006, 16:02   #943
bobi
Deo inventara foruma

Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka

Meni samo zao punkera u celoj prici
bobi je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.6.2006, 16:47   #944
Rocker
Neozbiljni kolega

Citat:
bobi kaže:
Meni samo zao punkera u celoj prici
Misliš na to što ih ima samo 10 na forumu (sudeći po broju glasova)?!
Evo, moj glas podrške njima. Ima nekih Punk bendova koje volim da čujem.
Stara 7.6.2006, 18:55   #945
Dimo
Starośeđelac

Član od: 28.10.2005.
Zahvalnice: 417
Zahvaljeno 931 puta na 700 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Dimo Slanje poruke preko Skypea korisniku Dimo

Citat:
Rocker kaže:
Ima nekih Punk bendova koje volim da čujem.
Ja obozavam DST i Punkreas
Dimo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.6.2006, 20:49   #946
Jolpaz Jolpaz
Član

Član od: 17.11.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 12 puta na 6 poruka

Citat:
Rocker kaže:
Ima nekih Punk bendova koje volim da čujem.
good riddance, circle jerks, rancid, NOFX,
Jolpaz Jolpaz je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.6.2006, 13:01   #947
W.Axl Rose
Novi član

Član od: 17.5.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka

Najbolji je Metal
Slipknot,Iron Maiden,Slayer,Rammstein,Sepultura,Nightwish...
W.Axl Rose je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.6.2006, 15:40   #948
galebns
Starosedelac

Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 1.691
Zahvaljeno 704 puta na 490 poruka

Uglavnom filmsku i new age muziku... Vangelis, J.M.Jarre, Mike Oldfield..ovih dana sam se nalozio na muziku iz filmova Gladiator i Conan. Zaista, filharmonijski orkestar u punoj snazi ostavlja bez daha...
galebns je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.6.2006, 15:42   #949
bobi
Deo inventara foruma

Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka

Citat:
galebns kaže:
Uglavnom filmsku i new age muziku... Vangelis, J.M.Jarre, Mike Oldfield..ovih dana sam se nalozio na muziku iz filmova Gladiator i Conan. Zaista, filharmonijski orkestar u punoj snazi ostavlja bez daha...
Muzika iz Konana je remek delo u svakom smislu. JOs kao klinac sam se nalozio na muziku iz Konana
bobi je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.6.2006, 17:20   #950
galebns
Starosedelac

Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 1.691
Zahvaljeno 704 puta na 490 poruka

Moram da dodam da volim da slusam i dobar goa trance
Btw ako neko slucajno ima muziku iz filma "Predator" (prvi deo) molio bih ga da me kontaktira na PM. Hvala!
galebns je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.6.2006, 19:05   #951
illidan
Starosedelac

Član od: 28.10.2005.
Zahvaljeno 352 puta na 254 poruka

/me curently playing BT feat. M Doughty - Never Gonna Come Back Down
illidan je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.6.2006, 22:12   #952
Covenant
Deo inventara foruma

Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka

Citat:
SFRJ-Forever [CG] kaže:
....da se tehno slusao samo u ruralnim djelovima Srbije. Da nije bilo ovih krupnih, losih, promjena svih ovih godina, folk, kakav ga danas znamo ne bi ni postojao.
Sa ovom konstatacijom sto se tice tehnoa ne mogu nikako da se slozim....
U svojim pocecima techno je bio teski underground i strogo ogranicena klubing muzika za odredjenu ciljnu grupu(uglavnom teski geek-ovi i technomani i po koji haker)
Inace,techo ima izrazito(bar je imao)urbanu formu-nikako nije to bila muzika za seljacine...
E sad,to sto ju je neko sa viseg nivoa pogurao i odlucio da je pretvori u klasican mainstrem za svaku susu je druga prica,tako da je danas cituacija znatno znatno drugacija....
Sada techno slusaju ili najveci fenseri ili najveci seljaci-pogledajte malo techo zurke i videcete kakvih zivopisnih likova tu ima....
U svim manjim gradovima(a bogami se to siri kao zaraza i vecim)poput mog,ljudi slusaju ili techo ili narodnjake(tacnije turbo folk)s tim sto su ti isti sto slusaju narodjanke poceli da konzumiraju i techo-nema nista izmedju-mislim da bi u mom gradu metalci,pankeri pa i rokeri mogli da se izbroje na prste dve ruke....
BTW pricam generalno i nemam nameru da ikog uvredim.....
Sto se tice ostatka tvog posta,apsolutno te podrzavam!
Inace,ja sam pre slusao techo bas dosta i to u vreme kada je vec pocela njegova komercijalizacija,slusam sam i industrial(i slusam ga jos uvek i danas)pa sam se polako preko njega presaltao na metal...
Techo sada da slusam nema sanse-ako i samo pokusam,krene da me smara strahovito....
Ima zaista sjajnih DJ-eva koji u takvu sinteticku muziku unose ipak nesto lepo i kreativno-ali takvih je jednocifren broj....
PoZ svima!
Covenant je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.6.2006, 22:34   #953
SFRJ-Forever [CG]
Veteran

Citat:
Covenant kaže:
Sa ovom konstatacijom sto se tice tehnoa ne mogu nikako da se slozim....
U svojim pocecima techno je bio teski underground i strogo ogranicena klubing muzika za odredjenu ciljnu grupu(uglavnom teski geek-ovi i technomani i po koji haker)
Inace,techo ima izrazito(bar je imao)urbanu formu-nikako nije to bila muzika za seljacine...
E sad,to sto ju je neko sa viseg nivoa pogurao i odlucio da je pretvori u klasican mainstrem za svaku susu je druga prica,tako da je danas cituacija znatno znatno drugacija....
Sada techno slusaju ili najveci fenseri ili najveci seljaci-pogledajte malo techo zurke i videcete kakvih zivopisnih likova tu ima....
U svim manjim gradovima(a bogami se to siri kao zaraza i vecim)poput mog,ljudi slusaju ili techo ili narodnjake(tacnije turbo folk)s tim sto su ti isti sto slusaju narodjanke poceli da konzumiraju i techo-nema nista izmedju-mislim da bi u mom gradu metalci,pankeri pa i rokeri mogli da se izbroje na prste dve ruke....
BTW pricam generalno i nemam nameru da ikog uvredim.....
Sto se tice ostatka tvog posta,apsolutno te podrzavam!
Inace,ja sam pre slusao techo bas dosta i to u vreme kada je vec pocela njegova komercijalizacija,slusam sam i industrial(i slusam ga jos uvek i danas)pa sam se polako preko njega presaltao na metal...
Techo sada da slusam nema sanse-ako i samo pokusam,krene da me smara strahovito....
Ima zaista sjajnih DJ-eva koji u takvu sinteticku muziku unose ipak nesto lepo i kreativno-ali takvih je jednocifren broj....
PoZ svima!
Ups, greska u mom kucanju [kucao sam prije spavanja pa sam grijesio], mislio sam da kazem folk muzika u ruralnim djelovima. Popravljeno

P.S. Ne znam za vas, ali ja sam odrastao na stranoj televiziji, tacnije Njemackoj, nas TV nisam gledao, Pink nisam imao, tako da sam bio izolovan od uticaja domace muzike. Takodje moji roditelji ne slusaju folk tako da je i to imalo uticaja na mene. HVALA BOZE da danas ne slusam folk!!!

P.P.S. Kamo srece da danas ima vise tehno zurki u BG-u, ne bih znao za sebe od srece
Stara 8.6.2006, 22:44   #954
Grimm_SBL
Veteran

Član od: 24.3.2006.
Zahvalnice: 16
Zahvaljeno 58 puta na 29 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku Grimm_SBL

Citat:
SFRJ-Forever [CG] kaže:
Ups, greska u mom kucanju [kucao sam prije spavanja pa sam grijesio], mislio sam da kazem folk muzika u ruralnim djelovima. Popravljeno

P.S. Ne znam za vas, ali ja sam odrastao na stranoj televiziji, tacnije Njemackoj, nas TV nisam gledao, Pink nisam imao, tako da sam bio izolovan od uticaja domace muzike. Takodje moji roditelji ne slusaju folk tako da je i to imalo uticaja na mene. HVALA BOZE da danas ne slusam folk!!!

P.P.S. Kamo srece da danas ima vise tehno zurki u BG-u, ne bih znao za sebe od srece
Ja sam odrastao na Cartoon Networku, naucio Engleski i izolovao se od domacih gluposti.
Grimm_SBL je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.6.2006, 23:47   #955
Rocker
Neozbiljni kolega

Ja sam odrastao pored pinka i turbo folka i ljudi koji su se tome divili. Na mene je ipak žestoko uticao: osećam nadublji prezir i gađenje prema pinku i njegovoj muzici a i prema ljudima koji to slušaju i nazivaju umetnošću (sve one guske s pinka sebe nazivaju "estradnim umetnicama" ) Neko će sad reći da je to zato što sam potpao pod uticaj R'N'R kome mnogi pripisuju upravo torezir prema neistomišljenicima. Možda su i u pravu, ali ja i dalje smatram da ne grešim niti me je posebno briga za različite kulturološke teorije. Long live R'N'R!!!
A što se elektronike tiče, pa, možda su za sve krive kompjuterske igre! Evo jednog malog citata :
Computer games don't affect kids. I mean if Pacman affected our generation as kids, we would all run around in darkened rooms eating pills and listening to repetitive music!
Stara 9.6.2006, 0:20   #956
Ghost
Starosedelac

Član od: 10.4.2006.
Zahvalnice: 167
Zahvaljeno 485 puta na 232 poruka

Citat:
Computer games don't affect kids. I mean if Pacman affected our generation as kids, we would all run around in darkened rooms eating pills and listening to repetitive music!
Стварно мислиш да није утицало

Што се тиче турбо фолка и ружичасте телевизије, реко би да си управу.
Ghost je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 9.6.2006, 0:39   #957
Rocker
Neozbiljni kolega

Citat:
Ghost kaže:
Стварно мислиш да није утицало
A šta ti misliš?! Mislim da tu ima neke tajne veze! Neko gore je napisao da je "elektronika" ionako nastala po klubovima gde su se skupljali techno geekovi i poneki hackeri!
Stara 9.6.2006, 1:42   #958
kinteC
paparazzo

Član od: 24.12.2005.
Zahvalnice: 121
Zahvaljeno 601 puta na 179 poruka

@rocker
bez ljutnje, ali brate, ti imas neke stavove kao da imas 12 god, a ne 22. Prvo, o ukusima ne valja raspravljati, neko voli rock, neko techno, neko narodnjake... I u svakom pravcu imas i shita, i dobre stvari. Koliko puta sam cuo neke indijance sto nemaju veze sa pevanjem kako pevaju....pa opet, nisam osudio ceo pravac, nisam rekao kako je sve shit. Druga je stvar ako neka televizija propagira ne kvalitetnu muziku, recimo kao pink.Meni nije jasno kako se neko moze nazvati umetnikom, a da mu neko drugi komponuje pesme, da neko drugi pise text...Jednostavno, to je biznis...umetnost sigurno nije
Kazes, eletronika, tupc tupc tupc...samo ponavljanje...Mozda ti to tako cujes, ili zelis da cujes, ali to uopste nije tako...veruj mi, i mene bi smorilo da slusam jedno te isto. I kada kazes, elektronika, to je toliko sirok pojam...Po meni, racunar je savrsen instrument. I preko kompa se pravi muzika, a note ne mogu da zabeleze svaki zvuk...razmisli malo

Shakedown (Rmx) - At Night -nadji ovu pesmu, odslusaj, pa mi reci da li je to samo tupc tupc tupc...
kinteC je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 9.6.2006, 10:50   #959
SFRJ-Forever [CG]
Veteran

Shakedown sam odavno cuo, vrhunska je pjesma, stvarno VRH

Evo vam neke ''fine'' pjesmice koja se vise sprda sa narodnjacima nego sto to jeste, slusajte tekst pjesme. DJ Krmak - Odigro sam keca na Juventus, ja sam pukao od smijega dok sam je slusao
Stara 9.6.2006, 12:17   #960
mfritz
Član

Član od: 4.12.2005.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka

neko rece pre par strana da bude haos na narodnjacima, znas-me-znam-te...

pa jeste, ali bas gledam kako se menja scena sa elJektornskom muzikom. ne znam da li ste skoro bili do Plastica? nisam ni ja bio jedno 5-6 meseci, ali tada kad sam otisao gledao sam batice...

znaci likovi visi od mene (a ja sam metardevedespet, siroki, veliki onako, pravi momci, masniji) fini neki duxicji, lonice, patikice, sve urbano/metro/gej, i setaju se sa mobilnim telefonima i slikaju curice. mislim, okej, ali ja to nikad nisam radio. valjda hocje da im pridju, sta li, i onda se tako setkaju i izigravaju reklamu svoje jadnjikave seksualnosti. skljoc, skljoc. znam kako da budem veci frajer, pozajmicu od drugara SLR pa ce moj skljocavac da bude vecji i deblji, hehehheh.

salu na stranu, mislim da je ovo pocetak nakaznosti. jos pre godinu dve su sa egzila bacili coveka u vodu. ej. pa ja nemam 15 godina da se sirim i da se bijem. svasta.
mfritz je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
metalsucks, muzika, satana, \m/

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
OGame! Pridružite nam se! suzie Mrežne igre 603 18.3.2017 20:16
Dobijanje broja koji je stepen od 2 Stevvan Programiranje 14 6.3.2008 9:25
Kazna od 222.000$ zbog skidanja muzike Bryan Fury Opšta kultura 23 13.11.2007 19:56

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 5:44.