![]() |
![]() |
|
Opšta kultura Knjige, školovanje, muzika, film, TV... |
Pregled rezultata glasanja: Koju muziku najviše slušate / preferirate? | |||
Metal |
![]() ![]() ![]() ![]() |
337 | 18,53% |
Rock |
562 | 30,90% |
Punk |
63 | 3,46% |
Rap/Hip-Hop |
211 | 11,60% |
Narodna |
79 | 4,34% |
Techno/Electro |
315 | 17,32% |
Ostalo |
167 | 9,18% |
Ono što puštaju na radiju |
85 | 4,67% |
Glasova: 1819. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#941 |
Neozbiljni kolega
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 245
Zahvaljeno 2.933 puta na 1.238 poruka
|
![]()
Predlažem da više ne spominjemo trolove od "narodnjaka".
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#942 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Onda ste ''face'' kada ih slusate ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]()
Meni samo zao punkera u celoj prici
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#944 | |
Neozbiljni kolega
|
![]() Citat:
Evo, moj glas podrške njima. Ima nekih Punk bendova koje volim da čujem. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#945 | |
Starośeđelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#946 | |
Član
Član od: 17.11.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 12 puta na 6 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Novi član
Član od: 17.5.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Najbolji je Metal
![]() Slipknot,Iron Maiden,Slayer,Rammstein,Sepultura,Nightwish... |
![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Starosedelac
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 1.691
Zahvaljeno 704 puta na 490 poruka
|
![]()
Uglavnom filmsku i new age muziku... Vangelis, J.M.Jarre, Mike Oldfield..ovih dana sam se nalozio na muziku iz filmova Gladiator i Conan. Zaista, filharmonijski orkestar u punoj snazi ostavlja bez daha...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#949 | |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#950 |
Starosedelac
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 1.691
Zahvaljeno 704 puta na 490 poruka
|
![]()
Moram da dodam da volim da slusam i dobar goa trance
![]() Btw ako neko slucajno ima muziku iz filma "Predator" (prvi deo) molio bih ga da me kontaktira na PM. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#951 |
Starosedelac
Član od: 28.10.2005.
Zahvaljeno 352 puta na 254 poruka
|
![]()
/me curently playing BT feat. M Doughty - Never Gonna Come Back Down
|
![]() |
![]() |
![]() |
#952 | |
Deo inventara foruma
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
![]() Citat:
U svojim pocecima techno je bio teski underground i strogo ogranicena klubing muzika za odredjenu ciljnu grupu(uglavnom teski geek-ovi i technomani i po koji haker) Inace,techo ima izrazito(bar je imao)urbanu formu-nikako nije to bila muzika za seljacine... E sad,to sto ju je neko sa viseg nivoa pogurao i odlucio da je pretvori u klasican mainstrem za svaku susu je druga prica,tako da je danas cituacija znatno znatno drugacija.... Sada techno slusaju ili najveci fenseri ili najveci seljaci-pogledajte malo techo zurke i videcete kakvih zivopisnih likova tu ima.... U svim manjim gradovima(a bogami se to siri kao zaraza i vecim)poput mog,ljudi slusaju ili techo ili narodnjake(tacnije turbo folk)s tim sto su ti isti sto slusaju narodjanke poceli da konzumiraju i techo-nema nista izmedju-mislim da bi u mom gradu metalci,pankeri pa i rokeri mogli da se izbroje na prste dve ruke.... BTW pricam generalno i nemam nameru da ikog uvredim..... Sto se tice ostatka tvog posta,apsolutno te podrzavam! Inace,ja sam pre slusao techo bas dosta i to u vreme kada je vec pocela njegova komercijalizacija,slusam sam i industrial(i slusam ga jos uvek i danas)pa sam se polako preko njega presaltao na metal... Techo sada da slusam nema sanse-ako i samo pokusam,krene da me smara strahovito.... Ima zaista sjajnih DJ-eva koji u takvu sinteticku muziku unose ipak nesto lepo i kreativno-ali takvih je jednocifren broj.... PoZ svima! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#953 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() P.S. Ne znam za vas, ali ja sam odrastao na stranoj televiziji, tacnije Njemackoj, nas TV nisam gledao, Pink nisam imao, tako da sam bio izolovan od uticaja domace muzike. Takodje moji roditelji ne slusaju folk tako da je i to imalo uticaja na mene. HVALA BOZE da danas ne slusam folk!!! P.P.S. Kamo srece da danas ima vise tehno zurki u BG-u, ne bih znao za sebe od srece ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#954 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Neozbiljni kolega
|
![]()
Ja sam odrastao pored pinka i turbo folka i ljudi koji su se tome divili. Na mene je ipak žestoko uticao: osećam nadublji prezir i gađenje prema pinku i njegovoj muzici a i prema ljudima koji to slušaju i nazivaju umetnošću
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A što se elektronike tiče, pa, možda su za sve krive kompjuterske igre! ![]() Computer games don't affect kids. I mean if Pacman affected our generation as kids, we would all run around in darkened rooms eating pills and listening to repetitive music! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#956 | |
Starosedelac
Član od: 10.4.2006.
Zahvalnice: 167
Zahvaljeno 485 puta na 232 poruka
|
![]() Citat:
![]() Што се тиче турбо фолка и ружичасте телевизије, реко би да си управу. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#957 | |
Neozbiljni kolega
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
paparazzo
Član od: 24.12.2005.
Zahvalnice: 121
Zahvaljeno 601 puta na 179 poruka
|
![]()
@rocker
bez ljutnje, ali brate, ti imas neke stavove kao da imas 12 god, a ne 22. Prvo, o ukusima ne valja raspravljati, neko voli rock, neko techno, neko narodnjake... I u svakom pravcu imas i shita, i dobre stvari. Koliko puta sam cuo neke indijance sto nemaju veze sa pevanjem kako pevaju....pa opet, nisam osudio ceo pravac, nisam rekao kako je sve shit. Druga je stvar ako neka televizija propagira ne kvalitetnu muziku, recimo kao pink.Meni nije jasno kako se neko moze nazvati umetnikom, a da mu neko drugi komponuje pesme, da neko drugi pise text...Jednostavno, to je biznis...umetnost sigurno nije Kazes, eletronika, tupc tupc tupc...samo ponavljanje...Mozda ti to tako cujes, ili zelis da cujes, ali to uopste nije tako...veruj mi, i mene bi smorilo da slusam jedno te isto. I kada kazes, elektronika, to je toliko sirok pojam...Po meni, racunar je savrsen instrument. I preko kompa se pravi muzika, a note ne mogu da zabeleze svaki zvuk...razmisli malo Shakedown (Rmx) - At Night -nadji ovu pesmu, odslusaj, pa mi reci da li je to samo tupc tupc tupc... |
![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Veteran
|
![]()
Shakedown sam odavno cuo, vrhunska je pjesma, stvarno VRH
![]() Evo vam neke ''fine'' pjesmice koja se vise sprda sa narodnjacima nego sto to jeste, slusajte tekst pjesme. DJ Krmak - Odigro sam keca na Juventus, ja sam pukao od smijega dok sam je slusao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Član
Član od: 4.12.2005.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
neko rece pre par strana da bude haos na narodnjacima, znas-me-znam-te...
pa jeste, ali bas gledam kako se menja scena sa elJektornskom muzikom. ne znam da li ste skoro bili do Plastica? nisam ni ja bio jedno 5-6 meseci, ali tada kad sam otisao gledao sam batice... znaci likovi visi od mene (a ja sam metardevedespet, siroki, veliki onako, pravi momci, masniji) fini neki duxicji, lonice, patikice, sve urbano/metro/gej, i setaju se sa mobilnim telefonima i slikaju curice. mislim, okej, ali ja to nikad nisam radio. ![]() salu na stranu, mislim da je ovo pocetak nakaznosti. jos pre godinu dve su sa egzila bacili coveka u vodu. ej. pa ja nemam 15 godina da se sirim i da se bijem. svasta. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
metalsucks, muzika, satana, \m/ |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
OGame! Pridružite nam se! | suzie | Mrežne igre | 603 | 18.3.2017 20:16 |
Dobijanje broja koji je stepen od 2 | Stevvan | Programiranje | 14 | 6.3.2008 9:25 |
Kazna od 222.000$ zbog skidanja muzike | Bryan Fury | Opšta kultura | 23 | 13.11.2007 19:56 |