![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#81 |
Kekule Mekule
|
![]()
Po defaultu UE4 kompajlira sejdere prilikom pravljenja bilda i to je to, iskompalirani u binarni fajl i nema vise kompajliranja. Kako i zasto su namestili da se to radi u runtime-u igre pitaj boga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Veteran
Član od: 1.9.2019.
Zahvalnice: 612
Zahvaljeno 207 puta na 143 poruka
|
![]()
Zanimljiv opis. Prakticane primedbe . Na primer sejviranje pamti poziciju ali ne loot ,apgrejd, cak i sinematike. Ako je istina to su neke sitnice koje mogu da srozaju igru veoma.Svidja mis e jer je praktican , koristan dozivljaj bez besnila samo kako bi dvoje ljudi jedan drugom rekli sta im smeta u igri .
https://steamcommunity.com/profiles/...ended/1544020/ I od pozitivnih ovaj se cini realistican .Obicno na Stimu medju komentarima ocenjenji sa "korisni" on dosta ljudi za svaku igru nadjem najbolje ,najprakticnije opise bez spojlera . Ono od igraca igracu , koliko je moguce bez sopstvenog iskustva sa igrom. Izbace ih na vrh glasovi ljudi koji su zainteresovani za igru i znaju koje informacije su korisne. Naravno nije ko dobra dubinska recenzija ali za brzo sto tacnije a sazeto bez puno listanja i kliktanja , to je to. https://steamcommunity.com/id/lekser...ended/1544020/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Starosedelac
Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 610 puta na 369 poruka
|
![]()
Pa iskreno posle svega što vidim i čitam o igri, ispada da jedino što zaista briljira jeste grafički aspekt, sve ostalo je na nivou nižem i od OG Dead spacea, koji je star boga oca.
Priča nepostojeća, combat monoton, puzzle elementi neprisutni, nema horora osim jeftinih jumpscare-ova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 1.008
Zahvaljeno 4.068 puta na 2.438 poruka
|
![]()
Gledao malo klipove po YT i meni ovo deluje dobro. Atmosfera je odlična a i produkcija. Animacija likova i neprijatelja su baš kvalitetno odrađeni takođe. Onaj lik iz DF tvrdi da je gameplay dobar, dizajn nivoa takođe i da prirodno tražiš put bez vučenja za rukav. Borba po njemu izazovana ali ne preteška.
Vidim da je sve sem PS5 verzije raspalo, a PC pogotovo, ali igraće se kada sve fino ispeglaju. Bolje što je uopšte napravljen fin survival horor pa da čekam malo da ga srede, nego da je suša. Nije da u ovom žanru preliva od izbora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Veteran
Član od: 25.4.2008.
Zahvalnice: 361
Zahvaljeno 363 puta na 242 poruka
|
![]()
Upravo, a ovo deluje dovoljno zanimljivo. Malo se mindset prebaci iz Dead Space u npr Resident Evil 6 mod (više očekivanja od izvođenja, manje od priče) i teraj. Još ako uleti nova grafička pa se tu malo nasvira grafika i ostalo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja mislim da je to jedan od problema, sto ovako po klipovima izgleda fenomenalno, ali kada krene licno da se igra i ponavlja non stop onda dodje do jakog zamora i razocarenja jer je izgleda moglo bolje...Tako sam bar ja stekao utisak gledajuci neke recenzije.
Probace se ali na nekom debelom popusti i naravno nakon dobrog peglanja |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Starosedelac
Član od: 15.7.2016.
Zahvalnice: 107
Zahvaljeno 498 puta na 292 poruka
|
![]()
Sve što sam do sada pozitivno čuo o igri je samo grafika i gore
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.940
Zahvaljeno 2.134 puta na 1.186 poruka
|
![]()
Na igru se ocigledno i vec zaboravilo, idemo dalje. Nek izbace nesto sto valja vise, majku mu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.788 puta na 1.849 poruka
|
![]()
Ide jako brzo na 20$
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.940
Zahvaljeno 2.134 puta na 1.186 poruka
|
![]()
^Cim padne Elden ring, za jedno mesec i po.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Član
Član od: 30.7.2007.
Zahvalnice: 52
Zahvaljeno 33 puta na 26 poruka
|
![]()
Igra je trenutno na popustu - 20%.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 500
Zahvaljeno 3.159 puta na 1.329 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Veteran
Član od: 16.3.2015.
Zahvalnice: 850
Zahvaljeno 253 puta na 159 poruka
|
![]()
Nisu zadovoljni?! Nabijem ih, pa kad uvaljju milione u studie koji se ne pitaju nista sa gacama i plus im se zadaju ludacki rokovi i zahtevi da to bude najbolja igra ikada, a tek im prvi projekat.
I onda se zbrza na kraju, sve se raspada, optimizacija nula a igra kao igra nije nista spektakularno cak i da je savrseno optimizovana. Industrija megalomanskih projekata konstantno posrce, jedva cekam da se desi neki krah da ode sve u pm. Poslednja ispravka: Vlajk@ (17.1.2023 u 16:54) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Vlajk@ na korisnoj poruci: | ||
player1 (19.1.2023) |
![]() |
#95 |
Veteran
Član od: 27.1.2011.
Zahvalnice: 311
Zahvaljeno 162 puta na 120 poruka
|
![]()
Naravno, igra je bas dead space klon ali nema taj smek
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Veteran
|
![]()
Verujem da će ovaj jednog dana ostariti ko vino. I da će se ispod gejmplej linkova pisati koliko je ova igra "underrated".
![]() Ista matrica se ponavlja već godinama unazad za mnoge igre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Član
Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 14 puta na 10 poruka
|
![]()
Danas završio The Callisto Protocol. Pa ono, nije loše... Igra vredi da se nabavi kada bude na nekom popustu, jednom da se pređe i to je to. Naravno Dead Space je mnogo bolja igra, mada nisam još igrao remake već poredim sa prvim i drugim delom. Za prelazak mi trebalo skoro 12 sati igranja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Striking Distance CEO Glen Schofield is leaving the Krafton-owned studio after its debut game, The Callisto Protocol, failed to meet expectations.
Ostaje jos samo da zatvore studio (vec su ranije otpustili blizu 50% zaposlenih) steta nije ovo bila toliko losa igra ali nazalost ni blizu onog sto je mogla da bude... |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Veteran
Član od: 25.4.2008.
Zahvalnice: 361
Zahvaljeno 363 puta na 242 poruka
|
![]()
Prosečna igra, ima taj vajb Dead Space-a što se tiče izvođenja i to mi je fino leglo u ovom periodu. Još mi više odgovara što ne traje predugo jer nema baš neku supstancu da mi je nešto stalo priče i sl. Final Transmission dlc sam odgledao na yt jer ga nisu delili uz osnovnu igru preko PS monthly. Mogao je komotno da bude deo osnovne igre kao poslednji chapter ili makar da ga besplatno podele vlasnicima originala, ovako je cena ispala prenaduvana za pruženo. Twist na kraju je možda i najbolji deo cele igre što se tiče priče. Nemam želju da nekad odigram ponovo sve ovo (za razliku od Dead Space-a koji bih mogao više puta) ali bih možda odigrao nastavak ako ga ikad naprave.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Alpha Protocol | Sarmatian | Role-Play | 559 | 17.9.2014 23:21 |
Internet Protocol version 4 (IPv4) | Milan1997 | Internet usluge | 2 | 9.1.2013 11:26 |
Protocol v4 i v6? | Aleksandar1987 | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 1.6.2011 16:01 |
Alpha Protocol 2 | Vulee | Role-Play | 12 | 16.8.2010 13:22 |
Modemske greške (error kodovi) | Kaiser Soze | Kvarovi | 27 | 16.10.2009 3:49 |