![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#81 |
Banned
|
![]()
Kada stize ova igra u nase prostore?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Član
Član od: 23.6.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 54 puta na 40 poruka
|
![]()
eh taman sam hteo da prestanem sa igranjem igrica... a ovo me sad mami...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() ![]() a opet kazhem ako se poredi sa wowom sada wotlk ce ga pojesti, a ovakve igre ce samo da guraju WoW napred ![]() a i kolko sam chuo O:C odnos je 1:10 ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Veteran
|
![]()
Ne, stigla je full igra koju mozes da kupis za nekih 40 evra, instaliras, skines patch od oko 800 MB i igras mjesec dana besplatno. Zato im valjda jos ne radi login na web stranici, ne mozes da se logiras, zasad je to nebitno sve dok ne isteknu tih mjesec dana, onda ce morati to da osposobe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Član
|
![]()
Danas je proradio Login na web stranici.
BTW, evo još malo slika iz sinoćnjeg napada na Order utvrdu ![]() Ovde pokušavamo da rasturimo njihove topove pucujaći iz naših hellcannon-a. Bio je tu pogođen i koji elf ![]() http://i296.photobucket.com/albums/m...KorgathM_3.jpg ![]() Razvaljujemo vrata sa ovnom ali nam sipaju vrelo ulje na glavu http://i296.photobucket.com/albums/m...KorgathM_4.jpg ![]() I konačno smo uspeli da uđemo u utvrdu ![]() http://i296.photobucket.com/albums/m...KorgathM_5.jpg ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Veteran
|
![]()
E to je igra !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Starosedelac
|
![]()
a shta je ovo The Wise ispred imena?
moram priznati da su SSovi BOLES'... chekam wotlk i tad kupujem njega ili ovo josh malo da vidim kako ide ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Član
|
![]()
To The Wise su titule, potrefilo se baš da trojica njih na slici nose istu titulu, al kao što rekoh možeš sam da biraš svoje titule a ja ih npr. trenutno imam 29.
Balans među klasama je za sada dobar, mogu samo da kažem da je Ironbreaker poput kule i da je težak za ubijanje a da je Warrior priest veoma izdržljvi skot (nešto slično Ret Paladinu). Ostale klase mi manje-više predstavljaju problem. Što se topova tiče oni skidaju od 50-500 hp-a, sve zavisi koji je top u pitanju i kolko precizno si ga pogodio kao i to koja je klasa i kolko armora ima. Ako mene pitaš ovo vrelo ulje koje su sipali po nama je prava smrt, oduzima od 1500-2000 u jedno 5 sekundi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Starosedelac
|
![]()
aha a igrao si wow... koja je klasa najblizha shamanu? goblin shaman? :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
Kako moze da se kupi europe verzija online putem kreditne kartice?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Član
|
![]()
Igrao sam wow sve dok WAR nije pušten u opticaj
![]() Pa da, najbliže shamanu iz WAR-a je definitivno Shaman iz wowa, ako te zanimaju njegovi abilities pogledaj ovu stranicu. Meni se mnogo sviđaju nazivi svih greenskins abilitie-a, tako su originalni! |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Starosedelac
|
![]()
haha kako ludo xD Bunch o' Waaagh XD
a kakav armor ima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Banned
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 278
Zahvaljeno 363 puta na 216 poruka
|
![]()
igrao sam malo war kod prijatelja i igra me razocarala, a bas sam imao visoka ocekivanja (priznajem, i sam sam kriv zbog toga).
necu da flejmujem samo cu da prenesem komentar jednog game designer-a: i've already played warhammer, it was called world of warcraft. detaljnije cu razmotriti igru kada izidje trial, ali za sada mi ne pada na pamet da kupujem ![]() Poslednja ispravka: sasha vukelic (23.9.2008 u 0:07) |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Član
|
![]()
Iskreno, mislim da bez nekih 20-30 sati igranja ne možeš da doneseš realne zaključke u vezi ove igre. A komentar tog dizajnera je po meni veoma neosnovan zato što Warhammer nudi više od wow-a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Banned
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 278
Zahvaljeno 363 puta na 216 poruka
|
![]()
jeste, u pravu si... ali meni je ovih 2-3 sata igranja (i gledanja njega kako igra) bilo dovoljno da me natjera da ne ulazem pare dok ne izidje trial i kad mognem sjesti fino i odigrati bar desetak sati.
strpljiv sam ja... ako valja, nece igra nigdje pobjeci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Veteran
|
![]()
Uzimanje igre tek dok je izasla moze biti, a i jest dvosekli mac. Ako je sada uzmes, mozes da kazes da si igrao igru od njenog samog pocetka, i kako ljudi sve vise budu uzimali i igrali igru, ti ces daleko dogurati i imaces neki respect medu noobvima. A s druge strane, smetaceti svi ti sitni bugovi u u igri, nemas koga sta pitati jer su svi ostali isto tako kao ti na samom pocetku i ne znaju gdje se sta nalazi i kako sta radi, i na kraju, ne znas buducnost igre. Da li si potrosio vrijeme bez veze na igru koju niko za par mjeseci nece da igra i koja ce pasti u zaborav. Sto se Warhammera tice, mislim da nece dozivjeti takvu tuznu sudbinu i da ce igra kao takva s vremenom imati sve vise i vise igraca, i da ce s vremenom biti sve bolja i bolja. Jer sve u svemu, Wow je trebao da bude Warhammer, i ljudi koji su odbili Blizzard koji je htio da napravi igru prema Warhammer fransizi, ne znaju da su mu napravili golemu uslugu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
Stigla i u Pozarevac pa sam je kupio... na kojim ste serverima da znam gde da upadnem i ja...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Samo kako se leveluje to me zanima,teze ili lakse nego u wowu?Ako je PvP bolji nego sto je u WoWu.A jeste izgleda onda cu je uzeti.Obozavam PvP
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
DDonline - Dragons and Dungeons online (MMORPG) Beta! (0.91) | Nosf | Mrežne igre | 11 | 12.11.2007 0:53 |
Pirati sa kariba ONLINE | dodgeme | Mrežne igre | 23 | 25.6.2007 14:27 |
Jos 25 dana do izlaska Warhammer: Mark of Chaos | Isko | Strateške igre | 12 | 21.10.2006 21:54 |
Freelancer online | rexma | Mrežne igre | 40 | 20.9.2006 21:06 |
Online igranje... | dzambo | O igrama uopšte | 7 | 28.12.2005 0:57 |