![]() |
![]() |
|
O igrama uopšte Uopšteno, dakle sve ono što se ne tiče samo konkretnog igranja i konkretne igre (poređenje raznih igara, o žanrovima, o sociološkom i drugim uticajima igara itd.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#81 |
Veteran
|
![]()
Raven shield je bio genijalan, Vegas nisam igrao, već samo GRAW.
Od igara koje su me razočarale u poslednje vreme... POP, NFS undercover, još mi trenutno ništa ne pada na pamet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Veteran
|
![]()
Evo da dodam i Saint row 2.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Član
Član od: 21.11.2008.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Taj NFS bi bio dobar,da je izashao 2004 ili 2005-ete.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Banned
Član od: 4.10.2008.
Zahvalnice: 14
Zahvaljeno 10 puta na 10 poruka
|
![]()
ako sam dobro vidio rekao si prince of persia....sto on...jeste da ima manjak tezine ali odlicna igra......a tek grafika.......ali kao sto je vec Letherface rekao svako ima svoje misljenje....za mene licno gta iv....zbog lose optimizacije
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Banned
Član od: 26.8.2008.
Zahvalnice: 402
Zahvaljeno 838 puta na 361 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Veteran
Član od: 18.12.2007.
Zahvalnice: 520
Zahvaljeno 356 puta na 192 poruka
|
![]()
Samo se vi zalite na pro street,sad ste zato dobili to sto ste trazili.Prostreet je imao mnogo dobar koncept,budzenje,grafiku,dizajn.Da su lepo to sve uzeli i popravili upravljanje automobila i damage model i bas bi dobra igra ispala.A vi morate da se zalite kako to 'nije nidforspid'.Tako vam i treba sad....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
V.I.P. Test Drive
Član od: 18.2.2007.
Zahvalnice: 1.159
Zahvaljeno 2.446 puta na 1.922 poruka
|
![]()
Stavio bih ovde Red Alert 3, ali kada uporedim sve ostale igre sa time koliko me je ovo razocharalo, deluje kao da su ostale ispale kako treba
![]() Inache ni Tiberium Wars nije bio neshto, UT3 takodje nije ispao kako sam ochekivao (nije losh ovaj deo, ali su prethodni bili urnebesni). Takodje i Red Faction 2 pre 4-5 godina... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Basterd...
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Veteran
|
![]()
Fallout 3.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Veteran
Član od: 27.6.2008.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 273 puta na 155 poruka
|
![]()
Najveca razocarenje od igara koje su gromoglasno najavljivane:
-Farcry 2 bez premca najveca dosada od igre,jednolicnost -Fallout 3 mnogo veca ocekivanja,nikakva prica,brz kraj igre -Hellgate London uzas pun bagova bez daljih komentara |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Veteran
|
![]()
Skoro svi Super Mario rimejkovi koje mogu da nadjem za PC.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Veteran
|
![]()
Vidis, o tome nisam razmisljao...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | ||
Veteran
|
![]() Citat:
Citat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Banned
Član od: 4.10.2008.
Zahvalnice: 14
Zahvaljeno 10 puta na 10 poruka
|
![]()
Po meni prica nije losa...sto se tice princa trebali su se malo vise potruditi........borbe i nisu toliko bas dosadne ali sto rece da ti ne valja muzika.....ako su ista dobro uradili to je muzika i grafika.....i da je bilo samo malo vise tezine bila bi to igrica godine po mom misljenju....ali i ovako je extra..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Član
Član od: 9.10.2008.
Zahvalnice: 120
Zahvaljeno 103 puta na 68 poruka
|
![]()
GTA 4 , zbog mnostva bagova, i zbog nedostatka sporednog sadrzaja, iako je kod mene solidno radila, kad sam zavrsio glavnu pricu, nisam imao sta da radim, da su barem ubacili tenk, sve bi bilo oprosteno !
GIVEUSATANK |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Član
Član od: 30.10.2007.
Zahvalnice: 236
Zahvaljeno 145 puta na 110 poruka
|
![]()
NFS ProStreet i Tony Hawk's Project 8.
ProStreet je ziva dosada. Igrao sam ga oko pola sata i nakon toga mi uopste nije pobudio neki interes da stavim opet DVD u PS2. Najgori NFS do sada. THP8 isto, najgori deo u serijalu. 20 min. i eject. Ocajne Create-A-Skater opcije i glup Story mode. Za razliku od P8, Proving Ground me je prijatno iznenadio - odlicna grafika + animacija, interesantan 'story mode', vratili su 'classic mode', odlican soundtrack, vise Create-A-Skater opcija od P8-a... |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Starosedelac
Član od: 6.7.2007.
Zahvalnice: 64
Zahvaljeno 776 puta na 399 poruka
|
![]()
Uzmes zadnje dve godine, zatim pogledas koje su igre izlazile. Od svih tih igara oduzmes Call of Duty delove i dobijes "rezultat". Znaci NISTA pametno par godina unazad.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Starosedelac
Član od: 14.3.2009.
Zahvalnice: 209
Zahvaljeno 276 puta na 179 poruka
|
![]()
GTA IV najvise od svih u zadnjih godinu dana,prvo mapa je troduplo manja od San Andreasa,samo zgradurine,beton,ulice,bandere i kola.Enterijera ima na kashicicu,a logicno bi bilo obrnuto zbog mesta desavanja,Menhetn ovo ono sex and city,a ono nista.Prirode koje je u San Andreasu bilo plenty ovde ima mozda 2-3 kilometra kvadratna u poredjenju sa likom.Ne znam kako je na kompu,igram na 3-ci ali vidi se jasno 20 metara napred a posle modeli kola i ljudi ne postoje samo obrisi zgrada,je_e_ ti next gen konzolu i 5 mb rama e za toliko prikazuje igrica detalje.Ali zato fizika otkida stvarno,najbolja fizika u arkadama ikad.
GTA IV PROMASAJ sem ako vam nije dosadno da " idi tamo pa tamo pa se vrati pa ovamo,njega ubij njega ne,nju zovi,vozi ovo vozi ono.Bilo bi bolje da su napravili "novi" San Andreas sa lepsom grafikom fizikom and so on... By the way Spore je smesan i crtkolik previse |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Prva igra koju sam ikada igrao | Jankerman | O igrama uopšte | 190 | 16.1.2011 23:30 |
Slavs (RTS igra iz '96) | ktulu | Stare igre | 2 | 4.11.2007 13:06 |
Kamera koja snima i prebacuje video u animaciju!? | Master Of The Air | Tekstovi u SK | 5 | 28.8.2007 14:56 |
Odlichna flash igra --Heli Atack 3-- | freeminder | Male igre | 5 | 24.7.2007 22:51 |
Koja je po vama najbolja sportska igra u 2005. godini? | Rene | Sportske simulacije | 55 | 13.12.2006 6:33 |