![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Veteran
Član od: 20.10.2005.
Zahvalnice: 433
Zahvaljeno 111 puta na 79 poruka
|
![]() Citat:
![]() Poslednja ispravka: Psychon@ut (1.11.2006 u 21:32) Razlog: Velika greška,hvala highlanderu na hintu! |
|
![]() |
![]() |
#82 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() Isto tako i za mesto primera kako vecinu stvari ne treba raditi. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#83 |
information junkie
|
![]()
I još nešto:
Ne kaže se zagrejavanje, nego zagrevanje; nisu izuzetci, nego izuzeci; ... ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Starosedelac
|
![]()
Ma sta vam je
![]() ![]() Uostalom ja nikad nisam ni znao da slikam tako da bolje da ne ocekujete nista spektakularno.Ionako ovde ucestvujem da bih stekao neko iskustvo ![]() Ni ne mislim da cu pobediti. Ali posmatarajte to ovako: NIJE VAZNO POBEDITI!!!VAZNO JE UCESTOVATI ![]() Kad bih vam samo rekao na koliko sam skolskih takmicenja isao,a nikad nisam dogurao dalje od gradskog ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Član
|
![]()
E pa da nebude da samo izmisljam, evo i mog skromnog doprinosa ozivljavanju ove teme...
U skladu sa tendencijama u svetu OS-ova (ili OS-a) vrlo sam ubedjen da ce se pojaviti OS koji podrzava SVE do sada smisljene OS-ove. Bice baziran na LINUX-u a podrzavace i rad OS X-a i Windowsa (za stare aplikacije). P.S. Ikone su besplatne i skinute sa net-a. Ima ceo set pa kome se svide nek ih izgugla kao "OS X icons" pa komentarisite, inace ode tema u zaborav... ![]() ![]() edit: ah da, zaboravih da kazem - zove se OS YX - kao OS Year X (2010) , |
![]() |
![]() |
#86 |
Član
|
![]()
ja sam ikone skinuo sa
http://www.yannminh.com/IconsYannMinh/index.htm Poslednja ispravka: kinteC (7.12.2006 u 15:00) Razlog: pravilno upisivanje adrese |
![]() |
![]() |
#87 |
Starosedelac
|
![]()
Nije lose samo sto koliko ja shvatam nesto slicno vec postoji
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]()
Jel onaj "Deviance" u stvari "Deviance" koji ja mislim da jeste
![]() BTW, nije loš "WinOS" ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
information junkie
|
![]()
BossCo: Da znaš da sam pošao da kliknem na Max XD.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Ponosni Eipixovac :)
|
![]()
evo, da uradim nesto sto nije tema za Windows XPAPFPAPFGPG koji ce da sljaka na 78-incnom monitoru.... elem, kako stvari stoje imacemo kompove u sebi i oko sebe... evo mog vidjenja (fotka + retush u PS-u):
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Starosedelac
|
![]()
Super manjace
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Starosedelac
|
![]()
Koliko pratim ovu temu ulazis u uzi izbor,samo napred.
|
![]() |
![]() |
#93 |
|
![]()
fala kolege
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
|
![]()
sto se ova tema ovako upokojila?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Banana
Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 697
Zahvaljeno 2.635 puta na 1.358 poruka
|
![]()
3dM@niak: Što si "help" opciju onako sakrio bre?
Šalim se, super slika... ![]() Evo mog skromnog doprinosa temi.... Koristio sam samo PS7... malo smanjivanja, tekstura, transparencije, ništa posebno... Ceo OS2K8 se zasniva na prozoru. Bukvalno. Napolju vidite kakvo je vreme. iako ga teoretski možete instalirati na bilo koju staklenu površinu, po mogućnosti providnu. Zasnovan je na slobodnom softveru nekada davno poznatom kao GNU/Linux, pokreće se na mikro-apu platformi, i ima jako jednostavnu navigaciju, skoro svemu se pristupa preko jednostavnog izbora koji sve aplikacije i resurse deli u 9 grupa... savršeno za početnike i profesionalce... naravno, konstantno je online... bežično... brzo... Onaj mali pingvin je "asistent" na kojeg samo prevučete rukom (da, nema miša ili tastature, već rukavicu navučete a na prozoru se onda pojavi ruka, kao u B&W igrici što izgleda kursor) npr. knjigu, i on je čita na glas, ili playlistu, on je pusti... ili vas obaveštava ovako o svemu... a može da se promeni da bude gola žena, ali smatrao sam da taj screenshot nije primeren forumu gde ima i maloletnih lica ![]() ![]() Poslednja ispravka: Eni (14.12.2006 u 4:20) |
![]() |
![]() |
#96 |
|
![]()
hahaha, da se korisnici osecaju bespomocno
![]() fala za komentar ![]() dobar je ovaj tvoj rad, lepa ideja, a i svidja mi se fotka za nebo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]()
Bravo za slike! Svi su radovi dobri samo zameram što se još članova nije aktiviralo. I ja sam se malo aktivirao ali sam skoro formatirao HDD a backup diskovi neće da rade. Izgubio sam "masu" muzike, klipova, nekih svojih fajlova itd.
![]() http://i25.photobucket.com/albums/c5..._aca/slika.jpg Po kvalitetu bi bio jedan od najlošijih ali zato po ideji bi bio jedan među prvima, sigurno. Sad ne mogu ispočetka bez jedino da me večaras u'vati..... |
![]() |
![]() |
#98 |
CSC
Član od: 23.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2.588 puta na 1.856 poruka
|
![]()
@3dM@niak
Daj okači negde sliku u nekoj većoj rezoluciji recimo 1280 x 1024... Svaka čast..... ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Veteran
Član od: 20.10.2005.
Zahvalnice: 433
Zahvaljeno 111 puta na 79 poruka
|
![]()
@3dmaniak
Strava... Koliko sam ćorav i koliko je rad dobar!Tek nakon 4 dana uočio sam one opcije po drvetu.Ql. ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Veteran
Član od: 14.1.2006.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 64 puta na 26 poruka
|
![]()
3dm@niak, doista inivativan i interesantan (a posve originalan) rad, ali zar ne smatras da je jedna od osobina dobrog OSa lako i intuitivno snalazenje u njemu?
Mislim, komentar prosecnog korisnika bi bio 'grr gde mi je sad tekstprocesor prokleto drvo prokleto granje prokleti 3dm@niakosoft' ![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
predlog za konkurs | Echo | Grafički softver i radovi | 23 | 2.9.2006 1:06 |
3. SK wallpaper konkurs | oluja | 2D radovi | 88 | 31.7.2006 18:59 |
Wallpaper konkurs | bobi | Grafički softver i radovi | 51 | 13.3.2006 10:31 |
1. SK wallpaper konkurs... | oluja | 2D radovi | 174 | 17.1.2006 0:06 |