![]() |
![]() |
|
Upravljačke simulacije Menadžeri, tycooni, "mali bogovi" i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#81 | |
Veteran
Član od: 21.4.2010.
Zahvalnice: 240
Zahvaljeno 206 puta na 138 poruka
|
![]() Citat:
![]() Ja kao server odredujem kad se napreduje? Negde sam procitao da se igra nastavlja kad dva ili vise igraca klikne Continue. Isto je vazno da se odstiklira "Move matches for TV" da bi svima nama utakmice bile u isto vreme... Da li mozemo da igramo samo kad smo svi online ili samo kad je server (Ja) online ili moze svako da loaduje igru kod sebe na kompu i da zavrsava "poslove" a da kasnije se to nekako sinhronizuje i da svi zajedno idemo dalje. Ako bi mogao da me uputis u detalje tog tipa... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Veteran
Član od: 15.9.2008.
Zahvalnice: 260
Zahvaljeno 87 puta na 85 poruka
|
![]() Citat:
![]() U principu može to da se podesi, da npr. ''turn'' traje određeno vreme, ali po meni je to dosta komplikovano, jer nekome možda treba neki igrači pa ga traži, ili sprema taktiku za važan meč pa mu treba više vremena. Mi smo uvek igrali tako da kad svi kliknu continue, ide se dalje. To si u pravu, ''Move matches for TV'' vam ne treba, jer se može desiti da poneku kolo svako igra u drugom terminu i morate da čekate dok svi odigrate svoje utakmice a ostatak čeka. Ukoliko se odstiklira, svi igrate u istom terminu i čekanje je minimalno, dok svi ne završe utakmicu. Ono jeste zanimljiva teorija, ali u praksi nije izvodljiva. U principu, ti kao host, ćeš jedini imati sejv(naravno ako ne odlučiš da ga deliš sa ostalima) i ako bi ste hteli da igrate offline(tj. online, ali svako kod sebe pa prosledi sejv) bilo bi potrebno sledeće. Ti odradiš sve što ti treba, ne ideš na continue,nego na save game, proslediš sejv drugom, taj odradi isto to i tako u krug. Pored toga što je to veoma vremenski zahtevno, svako mora da uploaduje sejv, drugi ga skida, itd., pitanje je i stabilnost sejva posle svih tih kombinacija. Druga mana ovog tipa igranja, je što kada igra jedan, ostali timovi imaju iste menadžere, ali su oni takoreći pasivni i komp odrađuje stvari za njih i tu može doći do grešaka(potpisivanje/nepotpisivanje igrača, može se slučajno ići na continue dok je neko imao da odigra neki meč,...). Ja bih preporučio da igrate svi zajedno, bolje i 3/4 sata nedeljno pa i da igrate iz više puta, nego da tumbate sejv, jer je rizik preveliki a i mnogo više vremena će vam to uzeti, negoli samo igranje zajedno a i mnogo je bolje kada se igra u istom trenutku. ![]() Ako vam je vreme problem, preporučujem da uzmete neku jaču ligu i jače klubove i da loadujete manje sporednih liga i manju bazu, čisto zbog brzine igranja. Ja i cimer smo igrali npr. Milan-Inter, Barsa-Real, Mančester-Liverpul, Dortmund-Leverkuzen i slično. Ne znam koliko vas hoće da igra, ali ako će vas biti 3 i više najbolje vam je npr. Milan, Inter, Juve, Fiorentina, Roma, Napoli,... ili englezi MU, City, Arsenal, Čelsi, Liverpul,... Naravno, moguće je da igrate vi i u različitim ligama, ali po meni se gubi ona draž kada igrate u 5 ujutru u internatu derbi protiv cimera i derete se ko nenormalni pa probudite ceo internat. ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Dzajo5 na korisnoj poruci: | ||
Osbourne (17.1.2014) |
![]() |
#83 |
Veteran
Član od: 21.4.2010.
Zahvalnice: 240
Zahvaljeno 206 puta na 138 poruka
|
![]()
Pa izgleda da je tako najbolje, da se dogovaramo kad cemo da igramo i svi online... Team speak uz to naravno i krece show
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Veteran
|
![]()
Dobar je FM10, mada možete malo pogledati za koji FM postoje data update ove sezone, ako vam je to bitno, ako nije onda odaberete onaj koji vam najviše odgovara.
Mislim da i CM 01/02 ima za free a ima i baza sa trenutnim igračima, mada ne znam kako ide online. |
![]() |
![]() |
Osbourne (17.1.2014) |
![]() |
#85 |
Član
Član od: 10.3.2011.
Zahvalnice: 96
Zahvaljeno 45 puta na 24 poruka
|
![]()
Jel može neko da mi predloži dobru taktiku ako imam brze igrače u sredini i napadu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Veteran
|
![]()
Uf, pa kombinacija je milion. najbolje bi bilo da kazes skim igras, da stavis sliku ekipe, jer ovako su cista nagadjanja. ili barem koju formaciju bi hteo da igras.
ja trenutno igram 4-4-1-1 i odlicno mi ide. krenuo nezaposlen. dobio posao u norveskoj trecoj ligi, izborio dve uzastopne promocije i u prvoj sezoni u prvoj ligi izborio opstanak. jedino me **** sto sam i dalje semi-pro klub, pa niko nece da dodje. |
![]() |
![]() |
Rilex (27.2.2014) |
![]() |
#87 |
Član
|
![]()
Jel ima negde na netu detaljno objašnjenje, šta tačno skillovi znače?
Npr, znam šta je finishing, dribbling, crossing, corners, ali mi nisu jasni pace, anticipation, eccentricity i mnogi drugi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.653
Zahvaljeno 11.184 puta na 7.153 poruka
|
![]()
http://gaming-maniac.blogspot.com/20...-atributi.html
Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Član
|
![]()
Bravo!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Veteran
|
![]()
Novi peč:
Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
Veteran
|
![]()
previše je za jedan post:
Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Član
Član od: 19.1.2007.
Zahvalnice: 186
Zahvaljeno 86 puta na 63 poruka
|
![]()
Citam ja ovaj prevod i primetim da sam vec citao to
![]() ![]() Sto se tice patcha Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Intel Inside
|
![]()
Kupio sam igru pre nekih mesec dana i odigrao dve sezone. Što se mene tiče zaista ima previše povreda i to povreda na treningu ne u igri. 75 % golova pada iz prekida (nije do moje taktike, i AI uglavnom tako daje golove), a takođe ima i previše autogolova posebno iz kornera. Na svakoj drugoj-trećoj utakmici koju odigram padne autogol, nekad i dva. Na kraju krajeva, možda nije idealan, ali to je ipak FM, ne mož` da se ne voli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Starosedelac
Član od: 14.11.2010.
Zahvalnice: 1.228
Zahvaljeno 1.374 puta na 728 poruka
|
![]()
Za povrede se slazem,sto je mnogo,mnogo je.... U 4-oj sezoni kao trener Lokomotive iz Moskve ostao sam bez titule jer u poslednjih nekoliko kola nisam mogao da skrpim tim od silnih povreda.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Veteran
|
![]()
Odigrao sam ukupno 30+ sezona na nekoliko sejvova. Uopšte nisam imao problem sa povredama. Pogledajte trening(da ne preforsirate igrače), pogledajte koji igračie se povređuju(možda su skloni povredama ili su preforsirani pa se lakše povrede).
Što se tiče prekida to je tačno. Ali, ipak zavisi od postavke. Npr. 3/4 sezone zaredom sa istom ekipom sam imao oko 7/8 primljenih golova iz kornera, pa sam rešio da je to mnogo i probao da sredim problem. Epilog je bio 18 golova iz kornera. Posle toga sam pričao sa jednim kolegom, postavio odbranu po njegovim instrukcijama i primio manje od 5 golova. Što se tiče poslednjeg peča, ME mi deluje fino ispeglano, ali nisam ga još detaljno testirao. Posle vikenda ću biti pametniji. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Intel Inside
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Starosedelac
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 812 puta na 454 poruka
|
![]() Citat:
Flair - je sklonost igraca da pokusa napravi nesto neocekivano. Creativity - mogucnost da vodi sto vec broj opcija, prvenstveno za pas. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Član
|
![]()
Ja sam u prvoj sezoni sa Evertonom osvojio Premijer ligu koristeći formaciju 4231, i jedva izgubio u finalu FA kupa
![]() Neke igrače poput Lukakua, Delafjua i Barryja sam izgubio, ali sam uspeo da dovedem pojačanja. Međutim, nova sezona mi je počela očajno, trenirao sam ih preko leta i igrao prijateljske utakmice, ali u prva 3 kola imam 2 poraza ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Član
Član od: 29.3.2013.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 33 puta na 25 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Član
|
![]() Citat:
Cudna neka formacija, ali OK, probacu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Game-o-Kwiz | Patton | Opšta kultura | 15955 | 9.6.2017 14:42 |
Football Manager 2011 | HiddEn | Upravljačke simulacije | 1669 | 24.10.2013 12:23 |
Football Manager 2012 | Anceloti`85 | Upravljačke simulacije | 1010 | 6.9.2013 16:45 |
Football Manager 2008 | vertigo | Upravljačke simulacije | 493 | 3.6.2013 23:23 |
Zarada uz online football manager? | bojan23 | otpaTci | 2 | 13.2.2012 22:29 |