![]() |
![]() |
![]() |
#981 | |
Veteran
Član od: 23.9.2009.
Zahvalnice: 597
Zahvaljeno 312 puta na 165 poruka
|
![]() Citat:
Druga stvra koja ce verovatno delovat ije Registry Mechanic. Skin bar trial verziju iodradi jedan registry scan. registry Mechanic ne brise vec samo popravlja. Ne mozes da biras i da sam brises sve zivo vec on pronadje samo ono sto niej u redu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
Novi član
Član od: 12.3.2010.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Uradio i to, ali bez uspeha. Nema tu pomoci osim reinstalacije W.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
Veteran
Član od: 1.10.2009.
Zahvalnice: 144
Zahvaljeno 273 puta na 158 poruka
|
![]()
U vezi moda Europa Barborum (ili kako vec) kad se udje u igru treba li da pishe 1.1 ili 1.2 ??? Mislim da nisam instalirao verziju 1.2 kako treba .....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
Veteran
Član od: 25.11.2009.
Zahvalnice: 200
Zahvaljeno 257 puta na 139 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Član
Član od: 26.6.2008.
Zahvalnice: 5
|
![]()
imam pitanje nabavio sam rtr mod platinum 1.6 ali imam problem kada sam instalirao normalno je uslo u igru ali kad sam hteo da selektujem kampanju pisalo je ne moze da nadje nesto i samo to nisam mogo nigde da udjem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
Član
Član od: 12.12.2008.
Zahvalnice: 33
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
imam i ja problem sa total realism modom 1.9. jel neko uzpeo da ga igra u win7?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
Član
Član od: 26.6.2008.
Zahvalnice: 5
|
![]()
ej ljudi jel zna neko znaci imam rtw+bi instaliran ali nezna kako da podesim ovaj mod
|
![]() |
![]() |
![]() |
#988 |
Veteran
Član od: 9.4.2010.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 238 puta na 159 poruka
|
![]()
Iako sam iskusan u strategijama,a narocito u TW seriji,proslo je 2-3 godine kako sam pauzirao sa igranjem i posto sada opet pocinjem,zeleo bih da instaliram modove za Rome Total War.E sad,par pitanja:
1.Koji je najbolji mod gde su svet i vojska,jedinice prikazani najrealnije moguce??(Zato sto zelim da mi vojska izgleda najrealnije.) 2.Nakon instaliranja Rome Total War pozeleo sam da instaliram i patch 1.3,ali nece da funkcionise... Poslednja ispravka: DeCoy (9.4.2010 u 1:33) Razlog: Piraterija je zabranjena na SK Forumu |
![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Veteran
Član od: 9.4.2010.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 238 puta na 159 poruka
|
![]()
Sad je sve ok sto se tice patch-eva. Neko mi je objasnio, ne smem reci ko, ali veoma sam mu zahvalan.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#991 |
Veteran
|
![]()
Jos jednom, unesvest ponovljena preporuka, EUROPA BARBARORUM! Nema greske! Apsolutni pobednik, nedostizni uzor TW modova!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#992 |
Član
Član od: 3.4.2009.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Da li moze neko da mi objasni kako da instaliram Rome Total Realism.
Instalirao sa Rome total war, ali imam problem sa patch-evima.Kada instaliram 1.2 patch,Rome Total Realism - 6.0 Full,Rome Total Realism - 6.2 Patch,Rome Total Realism - 6.2 Music Addon i hocu da pokrenem igru izbacuje mi "Rome tw.exe has encountered a problem and needs to close.We are sory for the inconvencience". Da li neko ima linkove za ispravan patch? |
![]() |
![]() |
![]() |
#993 |
Novi član
Član od: 3.1.2010.
Zahvalnice: 37
|
![]()
Да мало оживимо тему и на тренутак заборавимо на Шогуна :d.
По вама, који мод за РТВ вам је најбољи и зашто? |
![]() |
![]() |
![]() |
#994 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Rome Total Realism. Vanila se bez ovoga ne igra...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#996 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#997 | |
Starośeđelac
|
![]() Citat:
![]() Ja sam uživao igrajući i vanilu, kako je vi nazivate. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#998 |
Veteran
|
![]()
Nije hiperbola
![]() ![]() I ja sam se zabavljao sa vanilom ali cim izadje profi mod onda je prevazidjena. Mislim da je najbolji mod za Empire Death Mod, tipa ima 600 razlicitih jedinica i i dobar AI...nisam ga igrao samo sam citao opis i kritike, posto sam obrisao Empire da napravim mesto za Napoleon. A stvarno ako se nisu posramili trebalo je...grupa ljudi koji rade za dz je lepo iskoristila Osprey-va i druga slicna izdanjam da napravi tesku realnu ali i zabavnu igru...uz svo postovanje Ca tima kao sto sam rekao i u originalnom postu, ali su ih nadmasili. Elem @Divljak, sto se tice modova za Rome, za Barbarian Invasion ti je odlican mod Invasio Barbarorum, ima ga iz nekoliko delova koji pocinju u razlicitim godinama. A izasla je i dvojka za Medieval. |
![]() |
![]() |
![]() |
#999 |
Novi član
Član od: 3.1.2010.
Zahvalnice: 37
|
![]()
A izasla je i dvojka za Medieval.
Какав је то мод? О чему се ради? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1000 |
Deo inventara foruma
|
![]() Europa Barbarorum 2 za Medieval 2 nije josh izashla, ko zna kad ce. Prvi deo je pravljen za Roma Total War i ispravlja brojne istorijske greshke, dodaje nove jedinice, nacije i josh puno puno toga. Dvojka se radi za Medieval 2, bice jako slicna kecu, plus razna poboljshanja koja je doneo Medieval 2 (grafa i razlicitost jedinica) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
barbarorum, europe, factions, frakcije, gold, grci, legije, mod, modovi, patch, platinum, realism, rim, rome, settlement, total war |
|
|