![]() |
![]() |
![]() |
#981 |
Banned
Član od: 29.3.2008.
Zahvalnice: 162
Zahvaljeno 107 puta na 81 poruka
|
![]()
Jos malo ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
Novi član
Član od: 30.4.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
...
... ... Error: Waited 102 msec for missing asset "water_droplet". Error: Could not load material "water_droplet". Error: Could not load material "water_dynamic_spray". ------- sound system initialization ------- Loading fastfile 'ui' used 39.48 MB memory in DB alloc Error during initialization: Unhandled exception caught Nece da mi pokrene igru! ![]() Intel Core 2 Duo E4500 2.2 NVidia 9600GT 3 Gb ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
Starosedelac
Član od: 2.5.2008.
Zahvalnice: 207
Zahvaljeno 186 puta na 124 poruka
|
![]()
patch 1.4 for Call of Duty: World at War
What's New in This Release: · 3 new Multiplayer maps: Knee Deep, Nightfire, Station! · Nazi Zombies map with more weapons, Perks-a-Cola machines, and electroshock defenses: Verrückt! · Improved spawning logic. · Auto balancing improvements. Players are no longer auto balanced while completing objectives. · Mods: IWD’s can be placed in the usermaps folder. · Mods: Hold Breath / Sprint functions as intended. · Mods: MissingAssets.csv is generated when maps are run with developer set to 1. · Fixed lag caused by shooting at tanks. · All rifle grenades fired during the first 15 seconds of Search & Destroy will be duds. · Players who equip a Bouncing Betty and melee teammates in Hardcore game modes are now credited with a team kill penalty. · Players are now deducted 200 points for team killing the bomb planter/defuser in Hardcore Search & Destroy. · Martyrdom no longer causes direct impact deaths in Hardcore modes. · “Bayonet jumping” has been disabled. http://games.softpedia.com/get/Patch...ar-Patch.shtml |
![]() |
![]() |
![]() |
#984 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Update donosi tri nove multiplayer mape, kao i ispravke određenih bugova |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Guest
|
![]()
imam veliki problem u cod 5 naime otvori mi igru i ja idem na solo
i stisnem new game i izaberem nivo tezine i nista nece tako i sa select mission , mozel neko pomoci |
![]() |
![]() |
#986 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
Veteran
Član od: 6.2.2007.
Zahvalnice: 130
Zahvaljeno 196 puta na 147 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#988 |
Neozbiljni kolega
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 245
Zahvaljeno 2.933 puta na 1.238 poruka
|
![]()
Odigrah je i ja za par sati. Neviđen krš od igre, sa pričom koja je tako smorna i nabacana, čisto da ima nešto dok se nivo učitava. Isto spawnovanje (kad ne znaju da napišu normalan AI), isto nerealno "vidanje rana", isto nerealno sve! A sve je već odavno viđeno i prežvakano. COD serijal je postao ono što i Need for speed serijal, mašina za zgrtanje para i ništa drugo. Koliko je prvi deo bio dobar i njegova expanzija, toliko je drugi bio krš. Četvrti je pokušao da igra na kartu modernih sukoba, pa malo maznuo foru iz Stalkera sa Pripyatom i elektranom, pa malo od Ghost Recona čitavu atmosferu i na trenutak vratio nadu da bi serijal opet mogao da bude vodeći u svom žanru. Sa ovim nastavkom, definitivno se pokopao načisto. Igra je za decu do 12 godina (i to decu koja baš nemaju šta drugo da rade). Važnije su im pare od slave...šteta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
Starosedelac
|
![]()
moje misljenje je da je cod5 90% bio namenjen samo za multiplayer, a ovo za misije su ubacili reda radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Veteran
|
![]()
Ni meni se igra ne svidja, bolja mi je naprimer dvojka od ovoga, ovo je skroz bezveze.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#991 | |
Banned
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#992 |
Neozbiljni kolega
|
![]()
Što onda prave SP? Kako je Quake lepo u trećem delu bio MP only i bio prilično uspešan, nisu se ni mlatili sa SP. Q4 je već bio sasvim OK i u SP varijanti. Ništa revolucionarno, ali dobra igra. MP aspekt nikada ne može da bude presudan, jer tu nema priče nego samo međusobnog tabanja, a kada se ocenjuje igra, valjda se i neka radnja uzima u obzir? A i šta je na kraju cilj MP-a sem malo blejanja s ekipom ili takmičenja. To ne čini jednu igru. Druga je stvar ako je pravljena samo za MP i ako je uspešna, onda svaka čast, ali prodavati ovakav krš kao full igru zato što atmosfera MP-a vadi prosek je čist bezobrazluk.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#993 |
Banned
|
![]()
Vidis imam original i CoD4 i CoD5 za PC. Nisam igrao SP ni u jednom ni u drugom
![]() ![]() Isto kao i za C&C npr. SP je tu cisto da postoji, ni tu nisam igrao SP, smor bre protiv kompa, ali zato MP kida... |
![]() |
![]() |
![]() |
#994 |
Neozbiljni kolega
|
![]()
A šta je to tačno bolje, sem inteligencije protivnika? Gde je tu priča? Ili je cilj igre besomučno napucavanje drugih igrača dok ne popadate ili dok vas gazda uljudno ne zamoli da izađete iz igraonice?
Svaka igra koja ima SP kampanju, kakva god ona bila, biće sadržinski prvenstveno vrednovana na osnovu nje, ne na osnovu MP-a. Ili bar MP utisak nikako neće moći da poboljša ukupan utisak. Onda neka se taj aspekt i posmatra kao posebna celina (čak i kao posebna igra). Ali u slučaju da pričate samo o MP, onda ste promašili temu, ima posebna soba za MP igre. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#995 |
Banned
|
![]()
CoD: WaW se sastoji iz SP i MP dela. Nisu dve zasebne celine. Jedna jedina igra,jedan jedini CD. MP je uvek zanimljiviji u ovakvim igrama od SP. Nema price u MP-u naravno
![]() ![]() ![]() Mislim isto ko i kad igras neki RTS SP i MP, ista stvar. Koliko je bolji MP, pa jedno 10 puta. I opet u MP nemas pricu... mada odigracu SP i u CoD4 i u CoD5, ali me jos mrzi... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#996 | |
Novi član
Član od: 19.11.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na jednoj poruci
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#997 |
Starosedelac
|
![]()
ljudi, jel dobija neko do vas sledeci problem sa pankbasterom??
ja ne mogu od danas popodne ni na jedans erver da se igram vise od 30sec ![]() " RESTRICTION: corrupted File/memory [81407]" |
![]() |
![]() |
![]() |
#998 |
Član
Član od: 7.11.2007.
Zahvaljeno 2 puta na jednoj poruci
|
![]()
..I pored svih malTRETMANA kroz koje chlanovi uvazzenog SK forooma prolaze, josh sam samo ja falio sa do sada najbizarnijim problemom do sad apropo CODWaW...
Paz`vamo.. Cenim da poprilichno skup hardver nije ni blizu uzroka problema pa ne bih davio sa specifikacijama. Pa O5 mi igra prska na Visti64Ult. i to tako shto je iz prve, ko mina upalilo igricu koju sam igrao sat vremena a ONDA kad sam je prvi put iskljuchio i ponovo pokushao da je ukljucim kasnije jer izleti na desktop pri ucitavanju a dobiJAO sam sl.poruku" ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Problem Event Name: APPCRASH Application Name: CoDWaW.exe Application Version: 1.0.0.1 Application Timestamp: 48f00000 Fault Module Name: CoDWaW.exe Fault Module Version: 1.0.0.1 Fault Module Timestamp: 48f00000 Exception Code: c0000005 Exception Offset: 002b26fe OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1 Locale ID: 2074 Additional Information 1: 0838 Additional Information 2: bc0b442af0302a6a5e6ddd1150fff9c0 Additional Information 3: 7bac Additional Information 4: 61b74de211c8669b57cdfa13262dab59 ------------------------------------------------------------------------ used 1.13 MB memory in DB alloc Setting initial state... DirectX reports 512 MB of video memory and 2238 MB of available texture memory. Using video memory size to cap used texture memory at 496 MB. Texture detail is set automatically. Using picmip 0 on most textures, 0 on normal maps, and 0 on specular maps Waited 137 msec for asset 'shadowcaster' of type 'material'. Waited 51 msec for asset 'cinematic' of type 'material'. Error: Waited 186 msec for missing asset "water_droplet". Error: Could not load material "water_droplet". Error: Could not load material "water_dynamic_spray". ------- sound system initialization ------- Loading fastfile 'ui' used 39.48 MB memory in DB alloc Error during initialization: Unhandled exception caught ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ![]() A da sve poprimi element zone sumraka javi mi se pri svakom sledecem pokusaju i opcija da je poteram u "safe mod_u" i shta kod da pritisnem..nece...ALI par puta je htelo pa proradi na par min i prsne opet ![]() Bio bih vrlo zadovoljan ako neko/bilo ko i bilo kad me usmeri sa nekim hintom jer ja ne igram MPlayer i valjda mi ne treba patch..Ili.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#999 |
Starosedelac
Član od: 16.7.2007.
Zahvalnice: 303
Zahvaljeno 676 puta na 365 poruka
|
![]() Poslednja ispravka: DeCoy (23.4.2009 u 15:03) Razlog: kad već hostuješ na imageshack,mogao bi i u thumbnail da staviš... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1000 |
Novi član
Član od: 27.10.2008.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
problem sa zvukom ........ na pochetku ga ima i u delu pred start misije ..... posle mrtva tishina .....
![]() zvuchna je E-MU o4o4 ....... da nije ona problem ? ........ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
CoD 6: Modern Warfare 2 | Isko | Akcione igre | 3416 | 2.5.2019 13:07 |
Call of Duty online - problem | Kevin_Garnett | Mrežne igre | 23 | 30.12.2010 22:07 |
Najbolji način za igranje Call Of Duty 2 preko Interneta! | Guterill | Online susreti | 64 | 16.2.2010 4:20 |
Call of Duty Real-Time Card Game (kartaška igra sa tematikom drugog svetskog rata) | Liquid Nitrogen | Brbljaonica | 9 | 7.6.2008 12:56 |
Call of Duty - Nema teksta u meniju | ForceWare | Kvarovi | 15 | 28.8.2006 19:28 |