![]() |
![]() |
![]() |
#1001 |
Starosedelac
|
![]()
Cuti nije to nishta.Jednom davno igrao sam neki pub.Axe od pochetka partije kupio sacred relic.Nije imao apsolutno nishta, chak ni patike!Zatim je kupio demon edge.Tada sam rekao :"Omg, ovaj ide odmah na divine!"Naravno sljedece shto je kupio je bio claymore.Onda sam pocheo da urlichem na njega da stoji kod fontane i da se ne pomjera do kraja partije.Na svu srecu je poslushao...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1002 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1003 |
Starosedelac
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 154 puta na 115 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1004 |
Novi član
|
![]()
E momci, instalirao sam skoro wc3 i tft i sa tim i dotu. Svaki put kad krenem da igram samo se zamrzne ekran, pa se posle 10 sec restartuje. I tako svaki put..... any suggestions =]
Edit: pod restartuje mislim restartuje mi se komp Poslednja ispravka: wildboy-d[-_-]b- (14.1.2008 u 22:38) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1005 |
Novi član
|
![]()
'zvinte ako double postujem, ali morao sam ovo da podelim.... bejah ja u igraonici danas, igrao dotu...naravno...I bilo nas troje, LAN party, isli mi da igramo na bnetu...A ja...najveci moguci n00b medju njima. I nasli mi neku partiju -arem i udjosmo. Dobijem ja iz prve geomancera...hmmm sucks, Enter>-repick i zapadne mi Kardel... I tako podelismo se mi, i ja na sredinu..... a ono samnom Ulfsaar..... Kad me scepo, savio me, istresao me iz stolice..... Jel imate neki Kardelov recept koji moze da se primeni efektivno?
I da, znam da sam n00b, igram dotu tek od skoro =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#1006 | |
Novi član
Član od: 17.6.2007.
Zahvalnice: 21
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku LICH F@N na korisnoj poruci: | ||
wildboy-d[-_-]b- (15.1.2008) |
![]() |
#1007 |
Novi član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1008 |
Starosedelac
|
![]()
Ukratko na pocetku preservance , budzis i 3 onoga pored bracera(mislim za agil.) od magija prvo 1 do kraja da skupis sto pre i trecu(i zadnju naravno) ,preservance ce da ti hiluje mane pa mozes da zaradjujes pare veoma brzo , 1 pa 2 ultimate orb i slopis eye of skadi. Samo nauci da bacas prvu ako pravilno bacis mozes odjednom da pobijes sve kripove pa se tvoj protivnik nece razvijati.
![]() I ako krene neko da te bije bezi i oslanjaj se na range... ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Gordon Freeman na korisnoj poruci: | ||
wildboy-d[-_-]b- (15.1.2008) |
![]() |
#1009 | |
Novi član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1010 | |
Novi član
Član od: 21.1.2008.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1011 | |
Član
|
![]() Citat:
sa zevsom mozes da oleshis creepove... nabudzi mu 2 divinea i hiper i da vidis kako kida... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1012 |
Novi član
|
![]()
omiljeni heroj mi je broodmother(ili kako vec se pravilno pise)...obavezno prva stvar vladimir(imas lifesteal i dajes isti tvojim paucima),zatim nogicu(celu, ukljucim je na str.)ili ako probijem kulu brzo skupljam radiens(lako pravis pauke)...kula se probija sa njim prosecno od 5-15 min,zavisi od protivnika na tvojoj strani,ukoliko ste 1vs1 i nema aoe ili chan magiju ide do 10 min,a ukoliko je drugacije do 15 min 100%...roshana mozes ubiti na 10 lvl ako imas manu za 2xzadnju,sa vladimirom bi imao,i onda krece gang.nikako orb zbog trece ,mnogo usporava...kasnije bi dobro dosao buterfly sa 90 % lifestealom sa zadnjom i vladimirom 1vs1 juris i u bazu...naravno nije svemocan,protiv ranged heroja obavezno uzimatei mrezicu,osvetljavati mrezicama rosana,sumu,praviti put za bekstvo,daju dobar speed...a da zamalo da zaboravim 2-3 wrath banda na pocetku bi bilo odlicno pre vladimira ili ako imas pare vladimi pa bandovi...
isprobajte slobodno!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1013 |
Novi član
|
![]()
haha 2xdevine,to su po 8k ,tj. 16k,za 16k sklopis bilo kom agility heroju 2xbuterfly i ti si mrtav ili nekom satanik i hart i opet si mrtav...inace da ne preterujem zevs je ubica u pocetku,sa refresh orbom bacis onaj grom(bije 300+) puknesga 2-3 puta i ulty i to jos jenom i on je mrtav...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1014 |
Član
|
![]() ![]() ![]() Zeus je Early game heroj a Late game jo boolja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1015 | |||
Starosedelac
|
![]() Citat:
Evo da se i ja malo ukljuchim!E'o ga ope' onaj Lich Fan sto Lichu skuplja battlefury ![]() Citat:
Citat:
Pozdrav i vezarama i pro madafukas |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1016 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() http://forums.dota-allstars.com/inde...owtopic=126861 Tu imas puno korisnih detaljnih informacija o njemu,i naravno skill i item build koji je preporucljiv za koriscenje,imas na tom forumu i ostale guidove ali ja ti preoprucujem da citas samo "chosen guides" posto su oni najboljeg kvaliteta ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1017 |
Član
|
![]()
ohoho madafakaz Lunatic pa nema te 200 godina na doti aj malo da playamo bre
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1018 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1019 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1020 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
dota |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
DotA All-stars | Lucic Nemanja | Online susreti | 79 | 14.6.2009 22:48 |
Izrada mapa: DotA Marvel comics edition | Adonai037 | Mrežne igre | 5 | 1.8.2007 2:03 |
Dota i Kanter | skorpius | Akcione igre | 24 | 23.11.2006 6:55 |
Metacritic lista - Strategije | The mighty Boo | Strateške igre | 14 | 4.9.2006 22:37 |