![]() |
![]() |
![]() |
#1041 |
Član
Član od: 9.10.2011.
Zahvalnice: 31
Zahvaljeno 75 puta na 47 poruka
|
![]()
Probao sam mapu i dobra je
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku vlad na korisnoj poruci: | ||
Acahakler (17.3.2015) |
![]() |
#1042 |
Član
Član od: 10.1.2014.
Zahvalnice: 40
Zahvaljeno 41 puta na 35 poruka
|
![]()
Vozio sam rutu Beograd>Ljig posle mosta prema Novom Beogradu mi je igrica 3 puta crashovala.Nazalost tema je bila zakljucana pa sam ja obrisao profil i krenuo novi tako da ne znam tacnu lokaciju
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku DusanN na korisnoj poruci: | ||
Acahakler (17.3.2015) |
![]() |
#1043 |
Član
Član od: 7.2.2013.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 13 puta na 5 poruka
|
![]()
Svaka cast kako je mapa uradjena... Spreman sam da pomognem....
Valjda I mi iz Srbije možemo oko nečega da se složimo I napravimo nešto što definitivno valja.... Smatram da su kritike uvek korisne jer pomazu da se mnoge stvari valjano razmotre.... Mislim da ova tema nije mesto za svadje već autorima treba pomoći, ipak oni su potpisnici naše mape. Ako se već nekima ne svidja ova mapa, pa izvolite ljudi pravite bolju pa ćemo I vašu testirati, ali koliko vidim niko se još na to nije odlučio. Pozdrav svima... ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku TENT na korisnoj poruci: | ||
Acahakler (17.3.2015) |
![]() |
#1044 |
Veteran
Član od: 16.9.2012.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 585 puta na 266 poruka
|
![]()
Sada su mi skrenuli paznju da je DeCoy obrisao moju poruku gde sam napisao da ja vise ne ucestvujem u pravljenju mape.
Pa se javljam na ovu temu (inace sam prestao da je posecujem) da ponovim da sam ja zvanicno odustao od rada na mapi i da zamolim sve koji mi pisu privatne poruke sa pitanjima u vezi mape, da to vise ne cine jer ja vise nemam nikakve veze sa mapom. Modele vise nema kod da pravi. Ja ih, eto, ne znam praviti i nisam ni jedan napravio a ni necu vise ![]() Wille Coyote jos "crtka" nove puteve i gradove ali kako ce to izgledati samo sa standardnim SCS modelima ne znam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1045 |
Član
|
![]()
Samo da dodam da je objavljena verzija 1.10.01 Beta. Nadamo se da su ispravljeni svi bagovi ili bar vecina. Changelog:
v1.10.01: - Ispravljeni nevidljivi zidovi u Beogradu i Zemunu - Ispravljen vertikalni polozaj firmi u Cacku i Pancevu - Zamenjeni pogresni prefabovi u Beogradu i Raskoj - Smanjena visinska razlika na Gazeli (Beograd) - Smanjen nagib kod zeleznickog podvoznjaka u Zemunu sa strane ka mostu i promenjena petlja - Izbaceni neaktivni gradovi sa mape - Izmene u ekonomiji - Ispravljen pogresan polozaj bandera u Zemunu - Izbacen duplirani zid i trava sa firme u Beogradu kod Luke Beograd - Dodat semafor na ulazu u Luku Beograd - Postavljene barijere na krajevima puteva - Smanjena brda kod Bubanj potoka (Beograd) - Ispravljena preklapanje firmi u Beogradu - Ispravljeno kresovanje dilera na Novom Beogradu - Ispravljeni bugovi na traktoru (sare na gumama i zadnji pomocni far) - Izmene saobracajnih pravila na putu - Popravljeno pogresno saobracajno pravilo za pojedine znakove - Popravljen deo autoputa kroz Beograd sa petljama - Izmenjena putanja aviona na aerodromu u Kraljevu - Izmenjena ucestalost pojavljivanja AI vozila - Sitne estetske izmene detalja Linkovi za download su u prvom postu u temi. Ukoliko neko zeli da se prikljuci radu na mapi, to moze sada. Neka objavi koji deo mape bi radio (tj. koje sektore) da ne bi doslo do sudaranja u radu. Poslednja ispravka: Wile E. Coyote (19.3.2015 u 14:10) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1046 |
Član
Član od: 9.2.2015.
Zahvaljeno 14 puta na 12 poruka
|
![]()
hvala
![]() sinoc sam primetio nesto dok sam vozio da u kraljevu ima servis i radnja sa kamionima jedna pored druge a takodje i u novim pazaru.. a u raskoj nema ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1047 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1048 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1049 |
Član
Član od: 7.2.2013.
Zahvaljeno 13 puta na 5 poruka
|
![]()
Ja mogu da radim, da prosledim slike što se tiče saobraćajnica ali ne znam da pravim te puteve, modele ili već kako se nazivaju.
Što se tiče gradova mogu da učestvujem Beograd, ostružnica, umka, obrenovac, debrc, šabac, surčin, ub, lazarevac, stepojevac... Uglavnom sve puteve koji vode od obrenovca ka svim većim gradovima |
![]() |
![]() |
![]() |
#1050 | |
Veteran
Član od: 3.7.2006.
Zahvalnice: 314
Zahvaljeno 311 puta na 238 poruka
|
![]() Citat:
currency_code[]: "DIN" currency_ratio[]: 115.95 currency_sign1[]: "" currency_sign2[]: "" currency_sign3[]: "din" Da u meniju može da se izabere dinar. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1051 |
Član
Član od: 21.10.2012.
Zahvalnice: 85
Zahvaljeno 209 puta na 93 poruka
|
![]()
currency_code[]: "RSD"
currency_ratio[]: 120 |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Debeli na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#1052 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1053 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Unuche na korisnoj poruci: | ||
MARE GSX R (20.3.2015) |
![]() |
#1054 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1055 | ||||||
Veteran
|
![]()
Malo vožnje po Srbiji...
Steam: http://steamcommunity.com/sharedfile.../?id=411544838 p.s. Izvršavajući zadatak, naišao sam na nezgodnu krivinu. Da li postoji mogućnost da se napravi bolje?
![]() Poslednja ispravka: tobra (21.3.2015 u 23:21) |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1056 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1057 |
Član
|
![]()
p.s. Izvršavajući zadatak, naišao sam na nezgodnu krivinu. Da li postoji mogućnost da se napravi bolje?
odlicna krivina za profesionalce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1058 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1059 |
Član
Član od: 6.12.2012.
Zahvalnice: 69
Zahvaljeno 116 puta na 79 poruka
|
![]()
Pozdrav svima, nije me dugo bilo na forumu, a mapu sam provozao tek pre par dana.
Nije mi najjasnije biranje poslova. Otkrio sam sve gradove od Panceva (kao pocetnog grada) do Kraljeva na jugu i sad bih do Raske i Novog Pazara iz bilo kog od otkrivenih gradova, medjutim ni iz jednog od njih uopste ne postoje poslovi za Rasku i Novi Pazar. Ako je poenta da se poslovi do tih gradova ne mogu dobiti dok se ne otkriju sami gradovi (a ne verujem, jer kad sam otkrio, recimo, Gornji Milanovac, postojao je u ponudi posao za Kraljevo, koje u tom trenutku nije bilo otkriveno, znaci gradovi se otkrivaju kroz poslove), ispada da je jedini nacin da otkrijem Rasku i Novi Pazar da odem free voznjom do njih, pa da onda dobijam poslove i odatle. Sto se tice mape - sjajna je. Mala, ali odlicna, sigurno jedna od boljih koje sam probao. Prilicno je verna i ispostovano je mnogo vise od osnovne topografije, zaista sve pohvale za Kojota, Debelog i Srela, a i sve druge koji su na bilo koji nacin doprineli mapi. Moj naklon za trud i postignuto. Inace, da se zaista osecam kao da vozim kroz Srbiju nije samo zbog "Jugića i Tamića", vec i zbog ovakvih bilborda. ![]() ![]() Poslednja ispravka: Alchemist (22.3.2015 u 16:14) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1060 |
Član
|
![]()
pa ja mislim kako napredujes tako se i stvara dalja relacija gradova ``prosirenje napretka duzine puta``
pa ne znam torba odosmo mi od profi do profi i tako dalje do ultra profesionalaca |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
[Android] Offline mapa Srbije (i Evrope)? | ZoNi | Programi za mobilne telefone | 12 | 28.4.2013 15:31 |
18 WoS Euro Truck Simulator | dallyborr | Simulacije vožnje | 619 | 21.3.2012 22:49 |
Konferencija mladih lidera iz dijaspore i Srbije 2011, Beograd, 15. i 16. jul | Dukes | Dešavanja i događaji | 7 | 9.7.2011 17:05 |
GPS mapa Srbije | Alek92 | Programi za mobilne telefone | 52 | 20.8.2009 22:06 |
Projekat: GNU/Linux mapa Srbije | Eni | Slobodni softver | 18 | 20.5.2008 21:54 |