![]() |
![]() |
![]() |
#1061 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Bez ljutnje...Samo vjezbaj... Sfera je veoma diskutabilan recept kao i avatar...Vidi se da telepatic dobro barata materijom ![]() Uglavnom postoje 2 opcije.Jedna je da igras i igras i igras...i da tako vremenom skontas sta moze, sta ne moze...ili da odes po sajtovima i fino prochitash info iz 1. ruke... Evo nesto sto sam sam otkrio.Kada se aktivira avatar kod BKB recepta drvo te hvata u ulty.Medjutim fazon je pustiti prvo drvo da baci ulty pa onda aktivirati avatar i odshetati i josh mahnuti treantu! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1062 |
Član
Član od: 8.3.2006.
Zahvalnice: 74
Zahvaljeno 34 puta na 27 poruka
|
![]()
Nešto mi se vrzma po glavi ovih dana da je budućnost dote u Invokeru.
Elem, krčme sa herojima su sve punije i punije, a stari heroji ne postaju zanimljiviji sa vremenom... I tako se neko dosetio Invokerove šeme. Stvarno svaka mu čast! Da sam sklapaš osobine heroja u zavisnosti od 1,2,3 koje izabereš je genijalna šema! Mislim da će mooožda ice_žabac da prepravi stare heroje na ovu varijantu. To mu opet stvara mesta za sveže kombinacije, a i mi ćemo biti još neko vreme vezani za dotu. Ja znam da ja više ni biram snajpera, potom, balanara i ostalu old school ekipu jer su mi postali imba dosadni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1063 |
Starosedelac
|
![]()
http://www.dce-gaming.com/forum/news.php
Ovde imas rubriku-"Did you know?",u gornjem levom uglu,u kome mozete da nadjete korisne informacije. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Telepatic na korisnoj poruci: | ||
LunaticRS (1.3.2008) |
![]() |
#1064 | ||
Član
|
![]() Prvo: odrasti pa onda soli nekome pamet... Drugo: obe magije se svode na isto a to je da kod njih nema redukcije Trece: Sedi ti malo pa vezbaj posto ionako mudrujes po piratskim serverima,a ne ides na zvanicne gde uvek mozes naci pro igrace(i bez izgovora tipa igrao sam vise pputa i ljudi nemaju pojma),a sebe smatras za nekog "extra" igraca i poznavaoca dote Cetvrto: mogao si i da citiras moj komentar od pre dve godine ![]() Citat:
![]() ![]() Citat:
Da li se tako tumace i magije koje imaju svi heroji u D2 LOD na primer? Tako bi bilo po tvojoj logici-a svi koji su igrali D2 LOD znaju da je to samo "mehanika D2 engina" |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1065 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1066 |
Veteran
|
![]()
Ovo poslednji put postujem jer ti si bas mnogo tvrdoglav vagabundo...
Physical dmg znaci fizicki dmg tj. nije magijski(spell dmg) tj. racuna se kao i obicni udarci i REDUKOVAN je obicnim(hero armorom),precise dmg je precizni dmg i kao chaos dmg bypassuje bilo kakav armor i magic resistance,a magijski tj. spell dmg je redukovan spell resistance-om!!! ![]() ![]() I lunatic ti nije solio pamet nego pokusava da ti pojasni neke stvari koje ocigledno ne shvatas, nema potrebe da flamujes i da vredjas druge.Ne verujem da bi ovde iko izjavio "Ja sam PRO" iako neki jesu (ja sam igrao samo sa lunaticom koji btw odlicno igra) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1067 |
Član
Član od: 8.3.2006.
Zahvalnice: 74
Zahvaljeno 34 puta na 27 poruka
|
![]()
A šta je "pure" dmg?
Mislim da sam ideo taj pojam kod impetuske i opisa njenog koplja...? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1068 |
Veteran
|
![]()
Slicno kao precise ili chaos dmg,pure dmg direktno ostecuje helte za onoliko koliko pise,osim koplja od enchantress,pure dmg prave ( ja mislim) glaives od silencera i arcane orb od destroyera...
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Irondacha na korisnoj poruci: | ||
Medvedenko (1.3.2008) |
![]() |
#1069 | |
Član
|
![]()
Ma samo sto nije...
I ako je ovo sto sam ja poslao par komentara po tebi flamovanje(sta god mu to znacilo) bas me zanima kako izgleda kad neko spamuje(takodje ne poznajem termin) pa bih vas sveznajuce molio za objasnjenje ![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1070 |
Član
|
![]()
auuuu vagabundo ti bas mislis da samo ti igras dotu i da listas forume o doti
![]() sto se tice flamovanja i spamovanja ni ja nemam pojma o tome... fizical dmg se redukuje armorom... magical dmg se redukuje armorom ali manje nego fizical... precise se ne redukuje tj. ako pise da Tinkerov laser nanosi 325 dmg-a onda tacno toliko helta skida bez obzira koliki je armor... a sto se tice pure dmg-a to mu dodje isto kao precise... destroyerova prva i silencerov glave... a za enchantres se secam da sam procitao da su u nekoj verziji stavili da bude magical a ne pure jer je bila imba ![]() mada je to bilo pre 3-4 meseca tako da su mozda vratili, ne znam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1071 |
Veteran
|
![]()
Ok, dosta o ovome, milion puta smo postovali isto,menjajte temu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1072 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1073 |
Veteran
|
![]()
Ivoker ima ogroman potencijal early-mid game, samo treba da napravi 2 ultija, to su sunstrike(tako nesto) i chaos meteor,i moci ce da nukuje toliko da ce drugom timu usi otpasti,a bas me zanima da li mu pasuje refresher..mogle bi lepe kombinacije da se prave.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1074 | |||||
Starosedelac
|
![]()
I ja se predajem...
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1075 | |
Član
|
![]()
Samo ako igras na blizzardovom b.net-u
Citat:
Igrao sam jednom sa nekim likom koji mu je masovao dmg i nista vise U prvoj polovini partije imao je vec desolator i par sitnijih recepata,dok smo mi ostali kuburili mid-game receptima |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1076 |
Član
|
![]()
meni se recimo svidja sa njim kad jedan ulti stavis (kako beshe)
na mini stun na svaki udarac... a drugi na attack speed... tu se jos dodaju neki itemi za attck speed (3 hipera ![]() ![]() P.S. da da... naravno da igramo na e b netu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1077 |
Starosedelac
|
![]()
Nabavio bih ja org igru, al' ne zelim jer na ebnet-u imam opasnu ekipu.Nas dvadesetak svaki dan/veche igramo posljednje 2 godine.Zamisli sa istim ljudima igrati non-stop, a svi su pro (gotovo svi) kakvi su to dueli...Obichno ja pravim server, a bude nas otprilike 15 pa neko mora da pauzira sto obichno rezultira psovkama na moj rachun
![]() Ima nas iz Bijeljine/RS oko 20 i iz Srbije jos jedno 20 uz par Hrvata i Bosanaca. Tako da mani te priche da nubovi igraju na ebnet-u...Mi igramo pvt, al' ako udjesh na pub logichno da ce biti likova koji igraju po prvi put...Nema nishta jache nego kad udjesh na pub i ispostavi se da je to bila jedna od najboljih partija koje si odigrao.Ljudi kad znaju dobro da igraju onda se i dobro kontaju. Eto ja sam npr teshki farmer, al' zato moj tim ima ogromnu korist od mene.Ako ima support-a onda jbg igram tako mada ne volim int.Obichno igramo sp mod, al' ako igram sa par ljudi sa kojima se dobro kontam, a imam nekog ubicu onda svi igraju za mene.Radim ks, al' mi niko ne prigovara ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku LunaticRS na korisnoj poruci: | ||
Irondacha (2.3.2008) |
![]() |
#1078 | |||
Član
|
![]() Citat:
Doduse nas nema toliko ali se solidno slazemo(da ne kazem odlicno ![]() Citat:
Naravno ponekad se desi da se nadje dobra partija i na public,ali to je retkost Citat:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1079 | |
Član
|
![]() Citat:
nije mi frka nisu velike pare ali jbg... P.S. ajde bre Lunatic kupuj vise taj flat rate ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1080 |
Starosedelac
|
![]()
Dajte bre ljudi,uzmite orig. b-net da vidim kako igrate
![]() ontopic:Kod Invokera je "samo" fora da kombinujete prave magije u pravim trenutcima,zato se i smanjuje cd po lvl-ovanju Invokerovog ultija-"Invoke". |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
dota |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
DotA All-stars | Lucic Nemanja | Online susreti | 79 | 14.6.2009 22:48 |
Izrada mapa: DotA Marvel comics edition | Adonai037 | Mrežne igre | 5 | 1.8.2007 2:03 |
Dota i Kanter | skorpius | Akcione igre | 24 | 23.11.2006 6:55 |
Metacritic lista - Strategije | The mighty Boo | Strateške igre | 14 | 4.9.2006 22:37 |