![]() |
![]() |
![]() |
#11101 |
Član
Član od: 30.11.2007.
Zahvalnice: 38
Zahvaljeno 30 puta na 26 poruka
|
![]()
Jedno vreme je pb kikovao sve koji imaju avast. Morao sam da predjem na avg, posle vidim sredili pa sam se vratio na avast.
Ja koristim avast i comodo, nemam nikakvih problema za sada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11102 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Odgovorio mi je ponovo isti lik iz supporta:
Hi Peter, Thank you for the update and the information. No worries about sounding frustrated as this issue is irritating. I've been working with our DICE Studio concerning an issue that sounds similar to the one you are having. I also have our Origin and Battlelog team involved in this issue as I am seeing customers that change their password are having issues getting the password to stick along with getting that same error when trying to log into Battlefield 3. However, once the error appears, they are not able to get back into the game at all. Fortunately, I am glad that you are still able to access the game. When I logged into the account, I was able to join a server and get into a map. I don't move from there as I don't want to get anywhere in the game that would affect stats like getting killed on an account. However, I was able to get fully into a Quick Match. There are a few troubleshooting steps that have been successful with this issue and I want to see if we can get this resolved with one of the steps. 1) Manually log out of Origin and Battlelog. Make sure that the "Remember Me" button is unchecked and then log back in. If that did not help, log out again manually and then reset your password. After resetting the password, log back in and try. If resetting the password did not help, reset the password one more time and then repeat the steps. 2) Another step I want you to try that has worked for some of the locked accounts is resetting the password back to the password it was before. When resetting your password, try remembering the last 3 passwords (if applicable) you had for the account. 3) Avast has been making an impact on Origin for about a month. I'm also seeing the program starting to block people from connecting to their games, specifically Battlefield 3. As the game uses factors like the web browser, cloud saved storage, and other rewriting that Avast does not like and will block the connection from occurring. If you have not tried yet, you may want to try removing Avast and then see if the issue occurs. 4) The last step is to reset the password and allow 48 hours before logging into Battlefield 3 and Battlelog. Once you have tried these, please let me know if this cleared up the error or if it is still coming up for you. If you have any questions, please let me know. I'll be happy to help. Thanks again, Mylan Peterson Executive Customer Relations | Worldwide Customer Experience W: (512) 583-6153 | mypeterson@ea.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#11103 |
Veteran
Član od: 25.10.2005.
Zahvalnice: 57
Zahvaljeno 283 puta na 191 poruka
|
![]()
DICE je sve istrolovao
![]() http://www.mordorhq.com/showthread.p...ll=1#post84743 Nista od opcije za uklanjanje blue tinta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11104 |
Veteran
Član od: 20.4.2011.
Zahvalnice: 260
Zahvaljeno 426 puta na 202 poruka
|
![]()
Toliko o tome...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11105 |
Deo inventara foruma
|
![]() ![]() Ali tacno sam znao da ce da odustanu... Zvucalo je previse dobro da bi bilo istinito. Tj. ta opcija nije uopste toliko bitna koliko cinjenica da je DICE priznao gresku i ustupio pred community-em. Da ne pricam o tome sto su konzolasi poceli da cmizdre da i njima to odrade sto je nemoguce jer nemaju in-game konzolu a izmena UI-a je u ovom stadijumu igre takodje skoro pa nemoguca s obzirom da bi morali da opet out-source-uju projekat onoj firmi sto im je radila UI. Mozemo ocekivati samo DLC i patcheve uz njih sa tweak-ovima vec postojecih elemenata. Bar je taj Mikael razuman covek: |
![]() |
![]() |
![]() |
#11106 |
Starosedelac
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 1.690
Zahvaljeno 704 puta na 490 poruka
|
![]()
Zar je moguce da taj tint bas toliko smeta?! Mene vise nerviraju citeri koji prolaze nekaznjeno i prave me budalom. Razmisljao sam cak da prodam BF3...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11107 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Hehe, join my club.
Ni meni nikada nije smetao blue tint, to je BF 3 koji igram od prvog dana, i zasto bih menjao. A i sa chiterima igram od prvog dana... ali izgleda da su i oni deo igre koji se ne moze promeniti. |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku perablenta na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#11108 |
Veteran
Član od: 25.10.2005.
Zahvalnice: 57
Zahvaljeno 283 puta na 191 poruka
|
![]()
Za citere barem postoji resenje, a to je ako naidjes na nekog a nema admina na serveru da ga banuje predjes na drugi server, jer nema na svakom serveru citera.
Dok za plavi filter resenja nema(osim koriscenja tweakera), a kada se vidi koliko igra lepse izgleda bez plavog filtera onda se korisniku jednostavno ne igra takva igra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11109 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne osporavam ja da izgleda lepse, ali kazem da nije to za mene BF 3.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11110 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ako se korisniku ne igra igra zbog color toning-a onda svakako ni ne treba da je igra.
Kad smo kod cheater-a malopre sam igrao na serveru koji streamuje direktno na PBBans i gotovo svakih 10 sekundi je neko bio banovan zbog hack-a. Tuga... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11111 |
Deo inventara foruma
Član od: 26.11.2006.
Zahvalnice: 947
Zahvaljeno 1.398 puta na 678 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11112 |
Član
Član od: 30.11.2007.
Zahvalnice: 38
Zahvaljeno 30 puta na 26 poruka
|
![]()
Naisao manji talas banovanja
http://www.pbbans.com/mbi-latest50-bf3-lfb41.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#11113 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11114 |
Veteran
Član od: 17.10.2012.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 79 puta na 56 poruka
|
![]()
Da li se isplati kupovati? Mene to zanima.
Sa obzirom da je igra skoro 70 eura. I koliko vidim ovde nije bas da nema svojih problema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11115 |
Starosedelac
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 1.020
Zahvaljeno 290 puta na 201 poruka
|
![]()
Osnovna igra bez DLC-eva i premiuma je dosta manje od 70E, eventualno mozes kupiti nju pa da ocjenis da li je to za tebe ili nije,pogtovo sto ne znaci da ce svaki DLC da ti se dopadne a mogu pojedinacno da se nabave.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11116 | |
Deo inventara foruma
Član od: 26.11.2006.
Zahvalnice: 947
Zahvaljeno 1.398 puta na 678 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11117 | |||
Deo inventara foruma
|
![]()
Odlican, odlican video...
Kad pomislis da su pre koju godinu ovako izgledali uvodni pre-renderovani cinematici. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku uros@3D na korisnoj poruci: | ||
Game fever (25.10.2012), sibirac (26.10.2012) |
![]() |
#11118 |
Deo inventara foruma
|
![]()
I jos kad pomislis gde bi smo bili da nas konzole ne vuku stalno unazad!
Sta bi sa onim da EA uzima kes od reklama umesto ovih ljudi koji prave te videos za youtube? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11119 |
Starosedelac
Član od: 13.2.2008.
Zahvalnice: 968
Zahvaljeno 1.027 puta na 583 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11120 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ih, daleko je BF3 od 'vrhunskog proizvoda' ali mora im se stvarno skinuti kapa za animacije, grafiku, zvuk... Jako bitne stavke za immersive gameplay koji je jedinstven za BF.
Kad mi proleti RPG pored glave, ponekad se najezim nesvesno, a imam obicne Genius desktop zvucnike. Mogu misliti kako je nekome sa pro ozvucenjem. Takodje tecna i life-like animacija je nesto sto se moze videti samo ovde i eventualno u Crysis-u. (sto se tice FPS-ova) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
battlfield 3, bf3 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Battlefield: Bad Company 2 | masteri | Akcione igre | 8994 | 8.2.2020 12:10 |
Battlefield 2 zona | spalejela | Mrežne igre | 310 | 11.11.2013 1:27 |
Najbolja igra iz Battlefield serijala | zidan grobar | Akcione igre | 24 | 29.6.2010 17:10 |
Prvi Srpski Klan Za Battlefield 2142 | GRUJA272 | Online susreti | 2 | 25.1.2009 3:35 |
Operation Peace Keeper - Battlefield 2 Mod | Ghost | Akcione igre | 3 | 19.9.2007 10:08 |