Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Sportske simulacije
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Sportske simulacije Svi sportovi, fliperi i druge takmičarske igre...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 5.9.2010, 14:29   #1101
Stefan 5
Starosedelac

Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 597
Zahvaljeno 301 puta na 178 poruka
Određen forumom Re: Pro Evolution Soccer 2011

Da se razumemo PES je prevashodno konzolaški naslov dok je FIFA do tamo 2005 bila PC orijentisana,kasnije sa FIFA 2006 Road to WC stvari su se izmenile i postaje NG exclusive naslov.Nažalost PES-u ta tranzicija uopšte nije prijala tj. pobedjivao je FIFU samo po pitanju grafike.Ali thumbs up KONAMIJU zato što nikada nije razdvajao PC i konzole,niti je pravio nakaradne box 360 portove već igre koje su odlično optimizovane.I kada je zasrao kao u PES 2008 ponovo je izdao raznorazne pečeve.Takodje iz KONAMIJA nikad nisu naplaćivali DLC već su davali nove i to za dž za razliku od EA koji je silne pare sgrnuo na tim glupostima(izgleda da će naplaćivati DLC za CG komentatore tj WC komentar).Sve u svemu msm da će ove godine rezultat biti 1:1 tj. i KONAMI I EA će ponuditi nešto interesantno.
Stefan 5 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 5.9.2010, 14:33   #1102
Bratori
Starosedelac

Član od: 4.6.2010.
Zahvalnice: 357
Zahvaljeno 1.100 puta na 450 poruka

Citat:
maremas kaže: Pregled poruke
Stvarno mi nije jasno sto se ljudi opterecuju sta ce ko da igra, igra ce svako ono sta vise voli i sta mu vise lezi, njihov izbor, tako da ste dosadni sa tim fanbojizam pricama.
Ako ce neko da igra PES pre fife ne znaci da je on fanboj i obrnuto!
This! ^

Neki ljudi su to "rivalstvo" izmedju ovih dveju igara shvatili bas preozbiljno pa zbog toga i postoje glupe rasprave na temu fifa vs pes. Pobogu, pa cela igracka industrija je zasnovana na nekom rivalstvu i konkurenciji izmedju igara. Pa ne potoji samo jedna simulacija voznje, ne postoji samo jedna pucacina... Samo sto to vide na razlicite nacine i realizuju i to je dobro posto igraci na taj nacin imaju vise izbora da pronadju sta njima vise odgovara....

Sad su pocele i da postoje Cod vs Bad Company price tako da ne znam kud ovaj svet ide...

Ljudi zaborave svrhu igara na kraju i zabavu koje one pruzaju samo zbog nekih glupih rasprava...

Citat:
Stefan 5 kaže: Pregled poruke
Sve u svemu msm da će ove godine rezultat biti 1:1 tj. i KONAMI I EA će ponuditi nešto interesantno.
Koji rezultat? Gde je taj rezultat? Ja ne vidim stvarno..

Ma ajde onda bolje da mi ovde otvorimo kladionicu i nagadjamo kakav ce rezultat biti ove godine umesto da uzivamo u onome sto imamo i zabavi koje te igre pruzaju....
Bratori je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Bratori na korisnoj poruci:
Sh0m1 (5.9.2010), stankovic82 (5.9.2010), treci (5.9.2010)
Stara 5.9.2010, 14:33   #1103
treci
Veteran

Član od: 17.8.2007.
Zahvalnice: 124
Zahvaljeno 79 puta na 74 poruka

Citat:
Giallo kaže: Pregled poruke
Pa mnogi su tako presli sa FIFE, mislim, pre se na PCu samo fifa i igrala, bila je vrh, za to vreme...Nema veze sto si igrao FIFU, to te ne sprecava da budes fanboy(iako kako ti kazes nisi).I da biti fanboy jeste lose. Kad vidis kako neki pljuju igru bez razloga i hvale drugu takodje bez razloga, smuci ti se zivot, bar meni.
Ne vidim da je neko ovde pljuvao po fifi. Svako kaze koja igra mu vise lezi i to je to. Nemoj nazivati nekoga da je fanboy bez osnova.
treci je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 5.9.2010, 14:50   #1104
Giallo
Član

Član od: 2.7.2008.
Zahvalnice: 30
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci

Ne bih se slozio da je bez osnova.
Giallo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 5.9.2010, 14:54   #1105
Uros12
Deo inventara foruma

Član od: 2.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 812 puta na 556 poruka

Citat:
treci kaže: Pregled poruke
Ne vidim da je neko ovde pljuvao po fifi. Svako kaze koja igra mu vise lezi i to je to. Nemoj nazivati nekoga da je fanboy bez osnova.
Mozda nisi video sad ali da si pre bio video bi.Naravno svi smo pljuvali po Fifi 10 za PC zato sto igra jeste nevidjeni krs ali bilo je,moze se reci,pljuvanja na Fifu NG,totalno bezrazloznog.
Uros12 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Uros12 na korisnoj poruci:
Giallo (5.9.2010), Sh0m1 (5.9.2010)
Stara 5.9.2010, 16:17   #1106
Aleksandar1987
Deo inventara foruma

Član od: 17.1.2007.
Zahvalnice: 388
Zahvaljeno 462 puta na 304 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Aleksandar1987 Slanje poruke preko Skypea korisniku Aleksandar1987

Ma sa nekim ljudima ne treba ni raspravljati.
Ako smatras da sam fanboy zato sto mi se vise svidja PES, onda ja jesam fanboy, i ja tu ne vidim nista lose.
Aleksandar1987 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 5.9.2010, 16:33   #1107
DoooX
Veteran

Član od: 23.8.2010.
Zahvalnice: 55
Zahvaljeno 170 puta na 125 poruka

Citat:
Sh0m1 kaže: Pregled poruke
Fanboy.
Koji si ti spamer....
Ko da ima veze sta je bolje ..igra ko sta voli i kraj.. Gluposti -.-
Ja dajem prednost PES-u .. Neko Fifi pa sta... Glupe rasprave ..
DoooX je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 5.9.2010, 18:07   #1108
Stefan 5
Starosedelac

Citat:
Bratori kaže: Pregled poruke
This! ^

Neki ljudi su to "rivalstvo" izmedju ovih dveju igara shvatili bas preozbiljno pa zbog toga i postoje glupe rasprave na temu fifa vs pes. Pobogu, pa cela igracka industrija je zasnovana na nekom rivalstvu i konkurenciji izmedju igara. Pa ne potoji samo jedna simulacija voznje, ne postoji samo jedna pucacina... Samo sto to vide na razlicite nacine i realizuju i to je dobro posto igraci na taj nacin imaju vise izbora da pronadju sta njima vise odgovara....

Sad su pocele i da postoje Cod vs Bad Company price tako da ne znam kud ovaj svet ide...

Ljudi zaborave svrhu igara na kraju i zabavu koje one pruzaju samo zbog nekih glupih rasprava...

Koji rezultat? Gde je taj rezultat? Ja ne vidim stvarno..

Ma ajde onda bolje da mi ovde otvorimo kladionicu i nagadjamo kakav ce rezultat biti ove godine umesto da uzivamo u onome sto imamo i zabavi koje te igre pruzaju....
Koliko stvari shvataš bukvalno to nije normalno...Čovek bi pomislio da si užasno glup(zajedno sa još trojicom na ovom forumu koji se zahvaljuju )svakome na bilo koju glupost koju stavi).Ono što sam hteo da kažem da jaz izmedju PES-a i FIFA-e ove godine neće biti veliki kao recimo u sličaju prošlogodišnjih simulacija.I PES i FIFA će ponuditi različit gmp ove godine ,gde će svaki biti bolji u nekim sferama u odnosu na konkurenta a za nas je najbolje da probamo obe igre pa da igramo ono što nam se više svidi.Što se mene tiče igraću ih podjednako pa šta bude bolje.
Stara 5.9.2010, 18:26   #1109
Bratori
Starosedelac

Citat:
Stefan 5 kaže: Pregled poruke
Koliko stvari shvataš bukvalno to nije normalno...Čovek bi pomislio da si užasno glup(zajedno sa još trojicom na ovom forumu koji se zahvaljuju )svakome na bilo koju glupost koju stavi).Ono što sam hteo da kažem da jaz izmedju PES-a i FIFA-e ove godine neće biti veliki kao recimo u sličaju prošlogodišnjih simulacija.I PES i FIFA će ponuditi različit gmp ove godine ,gde će svaki biti bolji u nekim sferama u odnosu na konkurenta a za nas je najbolje da probamo obe igre pa da igramo ono što nam se više svidi.Što se mene tiče igraću ih podjednako pa šta bude bolje.
Ne shvatam ja stvari bukvalno, ne brini se.

Ja sam se samo spustio na nivo koji si ti postavio svojim postom, u kome se spominje nekakav "rezultat" i koja je igra "bolja". A istina je da ne postoji "rezultat". Nikada i nije. A to sto si napisao da mislis da ce ove godine jaz biti manji i da je proslih godina bilo drugacije dokazuje da na to gledas kao rezultat i bitku. Kada prestanes da razmisljas koja je igra "bolja" moci ces da uzivas maksimalno u obe, veruj mi.
Stara 5.9.2010, 18:43   #1110
Stefan 5
Starosedelac

Citat:
Ne shvatam ja stvari bukvalno, ne brini se.

Ja sam se samo spustio na nivo koji si ti postavio svojim postom, u kome se spominje nekakav "rezultat" i koja je igra "bolja". A istina je da ne postoji "rezultat". Nikada i nije. A to sto si napisao da mislis da ce ove godine jaz biti manji i da je proslih godina bilo drugacije dokazuje da na to gledas kao rezultat i bitku. Kada prestanes da razmisljas koja je igra "bolja" moci ces da uzivas maksimalno u obe, veruj mi.
Nije tebi lako.Ako misliš da si me spustio nisi.Nekakav rezulat e magarče. Pa naravno šta hoćeš da kažeš da se u FIFI 10 moglo uživati.Nisi probao FIFU za PC od 2008 a ovamo tupiš priču.Da si probao znao bi da se u FIFI 10 PC ne može uživati .U svim delovima za PC sam uživao samo u ovoj ediciji nisam.I naravno da će uvek postojati konkurencija i koja je igra bolja.Trubiš o FIFA 10 sa nekakvim brojkama na metakritiku a sada kobajagi pričaš neku drugu priču.Ne razmišljam o pameti koja je igra bolja već prvo odigram pa koja mi se više svidi za nju odmah kažem da je bolja a ne ***** demagoške gluposti kao ti ovde na forumu sa nekakvim boldiranim,iskošenim slovima i odvajanjima kao da smo svi maloumna deca.Uživao sam i u PES 2009 i FIFA 2009 ali jednostavno u prošlogodišnjim edicijam za PC nisam mogao.PES 2010 sam mogao jedino sa ortacima a i tu je nastajala svadja oko glupih sudija i ostalih bagova(kašnjenje komandi je užasno smetalo).I naravno da postoji JAZ i to izmedju KONAMIJA i EA Sportsa ko će da napravi bolju igru.I hvala Bogu da postoji tako igre postaju bolje.Aj' sad vozdra.
Stara 5.9.2010, 18:51   #1111
Bratori
Starosedelac

Ok. Al zasto sad onakve reci, pa ovo je diskusija i ja ne zelim nikoga da "spustim" i nemoj da se ljutis. Imam utisak da si moj prethodni post protumacio pogresno. Samo sam dosao do zakljucka da ne postoji univerzalno bolja igra i da svako igra ono sto njemu vise odgovara. A te brojke na metacriticu su misljenje kritike i to je to. Svako drugacije vidi fudbal i dobro je da moze da bira izmedju fife i pes-a slazem se,....
Stara 5.9.2010, 20:10   #1112
Stefan 5
Starosedelac

Citat:
Ok. Al zasto sad onakve reci, pa ovo je diskusija i ja ne zelim nikoga da "spustim" i nemoj da se ljutis. Imam utisak da si moj prethodni post protumacio pogresno. Samo sam dosao do zakljucka da ne postoji univerzalno bolja igra i da svako igra ono sto njemu vise odgovara. A te brojke na metacriticu su misljenje kritike i to je to. Svako drugacije vidi fudbal i dobro je da moze da bira izmedju fife i pes-a slazem se,....
OK je sve ali imam utisak da ovde misliš da si jedini ti merodavan da daješ instrukcije,previše brate soliš pamet...Evo kako nikog nisi hteo da spustiš kada si sam to napisao.Zbog toga sam se naljutio...Ajde u zdravlje .
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Stefan 5 na korisnoj poruci:
Bratori (5.9.2010)
Stara 5.9.2010, 21:14   #1113
Flexyy
Veteran

Član od: 23.1.2010.
Zahvalnice: 225
Zahvaljeno 79 puta na 37 poruka

Ova tema sluzi za vesti i novosti o pesu kasnije ce sluziti da se postave neki pecevi,modovi....

Ja razumem da se nekom svidja jedna igra a nekom drugom druga,svako ima svoj ukus,ali da se vi ubedjujete koja je bolja i u kojoj se vise uzivalo nema smisla kao prvo nepostujete misljenje onog drugog a kao drugo sigurno ga necete naterati da promeni misljenje.

Nemojte molim vas da napravite ovu temu kao temu o mafiji 2 koju sam pratio zbog vesti o novim dlc ovima a prestao sam jer je na dan bilo ispamovano 5 strana i nisam imao volju da trazim i citam sav taj spam.Takodje i zbog ubedjivanja koji su zanrovi muzike postojali od 1935 do 1945 npr ili dali je u redu sto oni nisu odma stavili sve mislije,ja mislim da nije ali nisam ispamovao 10 posta dnavno i da jesam oni sigurno nebi povukli igru iz prodaje ubacili sve misije pa je o5 pustili u prodaju...

Nemojte se nadovezivati na moj post jer ce rezultat biti samo jos veci spam i niko vise nece posecivati temu,a to nezelimo.
Flexyy je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku Flexyy na korisnoj poruci:
Bratori (5.9.2010), Mocko (5.9.2010), Sh0m1 (5.9.2010), Stefan 5 (5.9.2010)
Stara 5.9.2010, 21:51   #1114
Sh0m1
Deo inventara foruma

Član od: 28.11.2009.
Zahvalnice: 5.145
Zahvaljeno 994 puta na 697 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Sh0m1

Citat:
Flexyy kaže: Pregled poruke
Ova tema sluzi za vesti i novosti o pesu kasnije ce sluziti da se postave neki pecevi,modovi....

Ja razumem da se nekom svidja jedna igra a nekom drugom druga,svako ima svoj ukus,ali da se vi ubedjujete koja je bolja i u kojoj se vise uzivalo nema smisla kao prvo nepostujete misljenje onog drugog a kao drugo sigurno ga necete naterati da promeni misljenje.

Nemojte molim vas da napravite ovu temu kao temu o mafiji 2 koju sam pratio zbog vesti o novim dlc ovima a prestao sam jer je na dan bilo ispamovano 5 strana i nisam imao volju da trazim i citam sav taj spam.Takodje i zbog ubedjivanja koji su zanrovi muzike postojali od 1935 do 1945 npr ili dali je u redu sto oni nisu odma stavili sve mislije,ja mislim da nije ali nisam ispamovao 10 posta dnavno i da jesam oni sigurno nebi povukli igru iz prodaje ubacili sve misije pa je o5 pustili u prodaju...

Nemojte se nadovezivati na moj post jer ce rezultat biti samo jos veci spam i niko vise nece posecivati temu,a to nezelimo.
Slazem se.
Sh0m1 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 5.9.2010, 23:12   #1115
Aleksandar1987
Deo inventara foruma

Slanje poruke preko MSN-a korisniku Aleksandar1987 Slanje poruke preko Skypea korisniku Aleksandar1987

Shomi se vec nadovezao

Nista, now wait demo!!!
Stara 6.9.2010, 10:32   #1116
Wastelander00
Član

Član od: 30.7.2010.
Zahvalnice: 65
Zahvaljeno 9 puta na 6 poruka

Jel se zna koji ce licencirani timovi iz engleske biti ove godine ??
I onako cu posle skinuti neki patch sa prvim grbovima i dresovima
Wastelander00 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.9.2010, 10:37   #1117
Uros12
Deo inventara foruma

Član od: 2.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 812 puta na 556 poruka

Licencirani su Mancester Junajted i Totenhem.
Uros12 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.9.2010, 12:32   #1118
Aleksandar1987
Deo inventara foruma

Citat:
Uros12 kaže: Pregled poruke
Licencirani su Mancester Junajted i Totenhem.
A sta je sa Liverpoolom?
Stara 6.9.2010, 13:09   #1119
Mocko
Starosedelac

Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 1.020
Zahvaljeno 290 puta na 201 poruka

Citat:
Aleksandar1987 kaže: Pregled poruke
A sta je sa Liverpoolom?
Liverpool will walk alone this year
Mocko je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.9.2010, 13:16   #1120
Packy
Deo inventara foruma

Član od: 19.1.2008.
Zahvalnice: 1.787
Zahvaljeno 1.270 puta na 496 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Packy

Liverpul je bio prosle godine a i nije postigao rezultate koji su mnogi prosle godine ocekivali,a i Totenhem kao drugi licencirani tim deluje kao pravo osvezenje.Bolje i sada sto je Totenhem sada drugi licencirani tim,zato sto tesko da ce biti bolja sansa od ove ako me razumes.
Packy je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
2011, pes

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Pro Evolution Soccer 4 zWest Sportske simulacije 10 19.4.2009 16:40
Pro Evolution Soccer 2008 PC resenje za sve relja1234 Sportske simulacije 7 3.6.2008 10:01
Laptop za Pro Evolution Soccer? Sledge_Hammer ŠDK - Prenosni računari 20 20.10.2007 22:14
Problemi sa Pro Evolution Soccer 2005 Dusan Zamurovic Sportske simulacije 5 20.6.2006 10:37

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 0:01.