![]() |
![]() |
![]() |
#11521 | |
Član
Član od: 9.11.2011.
Zahvalnice: 18
Zahvaljeno 19 puta na 16 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11522 |
Član
Član od: 30.11.2007.
Zahvalnice: 38
Zahvaljeno 30 puta na 26 poruka
|
![]()
Pa tako je na normali. I na hardcore je slicno samo sto dobri jet igraci izbegavaju hardcore. Jednostavno ako stavish mesh quality na ultra vidis sve na vreme tako da mu disable ne gine. Ako se puca sa nekim gotov je.
Ako je neko rad da navezba avione nek javi. Imam par servera, nisu rankovani pa ne ulazi u statistiku. Ja sam slab u avionu pa ako se nadje neko ko isto hoce da trenira taman da u toku dogfight-a navezbamo odrzavanje optimalne brzine i manevre. Dva dobra pilota na normali i ostali mogu da menjaju server ako su losiji u avionu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11523 |
Banned
Član od: 22.1.2011.
Zahvalnice: 32
Zahvaljeno 335 puta na 264 poruka
|
![]()
E ljudi nasao sam Battlefield 3 Premium Edition key download version jeftino na Amazonu za 29.99 dolara ili 22.66 eura pa hocu da ga kupim sutra recite mi jel moze da se aktivira kod nas na Originu mislim jel region free? Da ne izgorim 22 eura za dzabe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11524 |
Veteran
Član od: 25.10.2005.
Zahvalnice: 57
Zahvaljeno 283 puta na 191 poruka
|
![]()
Pa do sada sve sto su ortaci uzimali preko US Amazona je moglo regularno da se aktivira na originu/Steamu isl te bi trebalo da to bude slucaj i sa BF3, ali sacekaj jos nekog da ti to definitivno potvrdi.
Sto se tice same igre, ako volis da igras COD i da zavisis samo od sebe onda go ahead, jer timske igre nema ni u naznakama na bf3 public serverima, osim ako igras sa drustvom. Male mape su za grindovanje i tamo ce te eventualno ozivljavati i davati ti municiju zbog poena a ne zbog timskog duha(na CQ mapama te cak nece obicno ni ozivljavati ![]() Naravno tu je i dalje ocajna hit detekcija i supression efekat koji nagradjuje neprecizne igrace tj. moze se reci da je to jedina igra koja to radi. Ali ako zanemaris bagove i odsustvo timske igre i volis da se samo zabavis ne misleci na pobedu i killove onda se mozes i dobro zabaviti uz BF3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11525 |
Deo inventara foruma
Član od: 26.11.2006.
Zahvalnice: 947
Zahvaljeno 1.398 puta na 678 poruka
|
![]()
^Covjek kada te slusa rekao bi da se radi o poluproizvodu kojeg treba povući sa tržišta. Inace je hit reg barem sto se tice pusaka u savršenom stanju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11526 |
Veteran
Član od: 4.4.2008.
Zahvalnice: 92
Zahvaljeno 143 puta na 117 poruka
|
![]()
Johathane tebi se nikada nije desilo da zadjes iza covera i da te pogodi posle toga metak? Ili da pucas lik pogodis ga jednom ili dva puta.. i u toku tvog pucanja neko ga ubije i ti samo dobijes suppresion i spot bonus?
Nekada mi hit detekcija bude ok i sve je kako treba , a nekada... To je zbog toga sto nije server side nego client side , pa tako ako je on na njegovom ekranu video da nisi zasao iza covera , a ti ustvari jesi , on ce pucati i ubice te.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11527 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Inace postoje dva nacina za hit reg a to je ovaj ili server side pa lik koji ima veci lag trebas ispred njega više pucati u zavisnosti od njegovog pinga. Ispravite me ako grijesim. Ako uzmeš balistiku, ja te pitam pomocu kojih filmskih trikova pucati na lika u pokretu ? Postoji i treci nacin naravno, hit scan gdje nema balistike sto je zaista stara tehnologija. To kada zadjes iza zaklona pa padnes mrtav je stvar sto kasni informacija o pogotku a ne da te ubilo iza zida a kada smeta.. pa smeta kada si statican i trebas traziti zaklon. No, kao sto sam i prije govorio, taj info lag ne traje ni jednu sekundu. Bila je ista rasprava gdje su se neki zalili da im je lag i mnogo veci. Meni je minimalan da ni ne obracam paznju na to. To teoretski stoji, ako si na njegovom ekranu ubit ce te ali opet kazem, nikada mi se nije desilo da je taj info lag veci od sekunde. Da se nadovezem gore, avioni. Jedina stvar jeste sto na zemlji nema dovoljno uredjaja da ih se riješiš, a drugi problem je taj sto i ti mozes uzeti avion i biti "glavni". Da se razumijemo, mrzim avione i ne ulazim vise u njih jer mi stoji u glavi misao da je onaj tamo neko sa gamepadom koji moze raditi loop u beskonacnost dok sam ja sa tastaturom. Takodjer kada letim i ciljam tenk na zemlji, ako sam malo lijevo od mete, kada pritisnem desno onda preletim metu i onda sam malo desno od nje. Nemam finog podesavaja sa tastaturom tako da ih ne koristim i ako s vremena na vrijeme uletim u iste. Skinu me manje vise jako brzo te ako se to moze desiti meni, moze i njima samo jel.. treba biti bolji pilot. Ne bih sada da solim pamet i da budem licemjeran jer me u zraku skinu brzinom svjetlosti ali na zalos to je činjenica. Nije da im se ne moze stati u kraj. Ono sto morma priznati jeste da sa avionima licno nemam nikakvih problema na zemlji onoliko koiliko igram mape sa avionima. Zadnjih 2 sedmice sam igrao AK DLC te me avion ubio mizerno puta. Vjeruj ti meni da se ne sjecma kada me neko sa vionom ubio u tenku. To je dosta cešce od helikoptera. Takodjer sam viozio i AA nesto vise i morma priznati da je ocajan. Za ganjati helikopetre je ok ali za avion, mozes ga sma oskinuti ako preleti preko tebe ili bas blizu a i tada moras biti jako brz. Bio bi sasvim ok da je na sredini mape ali.. kako se odbraniti od tenkova i ostale napasti ? Mislim da AA treba imati veci domet i sa gunnom i sa lockom. Il irecimo da neka zastavica na sredini mape ima stacionarni AA. Timska igra je sama po prirodi nemoguca ako 32 covjeka nisu u komunikaciji. U BC2 si imao manje ljudi i igrao rush gdje svi koriste istu liniju kretanja te sam identican timski rad imao i u BF3 i u BC2 kada je rijec o rush-u sa 32 igraca na serveru, odnosno 16 u tvome timu. Volidla se par puta diskusija kako bi bilo epic sa vise igraca ali tek onda bi timska igra olazila u pitanje. A mape kao mpe su stvar ukusa. Ja se opet vracam na CB i karkand dok mi je recimo AK DLC odlicna kada zelim vozila. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11528 | |
Starosedelac
Član od: 1.2.2009.
Zahvalnice: 525
Zahvaljeno 1.136 puta na 594 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11529 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne postoji osoba u igri koja ima manju letaciju od sekunde, odnosno manju od one koju ja imam. Tako da je svima isto i svi ravrnopravni.
U prosjeku je to svima oko sekunde. U teoriji pa i po tvome postu izgleda katastrofalno no u praksi je samo hit scan bolje rjesenje sto se tice brzine informacija sto je opet ponavljam tehnologija "starog vremena" gdje iplementacija balistike nije moguca. Eh da, sada se sjetih... po tvome komentaru mozes ubiti dva lika pa cak i tri s ledja a da se ni jenda ne okrene sto naravno apsolutno nije tacno. Jedan lik cim zapucas i prije nego sto je mrtav se "porkene" tako da.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11530 |
Banned
|
![]()
Uzeh ja Battlefield 3 Premium Edition na Amazonu za 22 eura. Uspesno sam ga aktivirao na Originu.
![]() Samo imam jedno pitanje, jos nisam skinuo igru al kad udjem u info igre na Originu zasto su mi ova tri DLC-a zatamljena? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11531 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Procitaj sta psie na slici: LIMITED EDTITION |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11532 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11533 |
Starosedelac
Član od: 1.2.2009.
Zahvalnice: 525
Zahvaljeno 1.136 puta na 594 poruka
|
![]()
@jonathan
Nisi ukapirao poentu. Tvrdish kako je super zadovoljavajuca latencija od jedne citave sekunde, (s moje strane bez obzira da je i svima ista) a ja ti kazem da je jedna sekunda dovoljan vremenski period da ubijes dva lika sa precizno plasiranim shotovima, bez obzira da li prilazis s ledja, ili frontalno. Tako da recimo kada stojis kod coska i cekas metu, neko ti pridje / izviri sa strane, pocne da puca u tebe, ti dok dobijesh prvi hit indikator pocinjes da bezis iza zaklona, zavrsavas 5m iza ali ginesh jer si citav sekund stajao dok te je neprijatelj pogadjao. Tebi klijent "kaze" da si 5m iza zida, ali neprijatelju kaze da si poginuo kod coska kad si poceo da trcish. Eventualno da se poravna, neprijatelj vidi prijavu killa dok si ti pored coska, ali ti telo warpuje iza zida. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11534 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Typhoon
Da sad' vidim. Onda ih vjerovatno nisi downloadovao. 2SaiNt4U - Kao sto sam rekao, to u teoriji stoji ali sam u najmanj 80% slucajeva uspio pobjeci takvom napadu tako taj info lag mozda i nije uvijek jednu sekundu. Znaci u teoriji bi bilo da nikada nisma uspio pobjeci kada stojim pa neko zapuca na mene. Postoji i ono koliko je igrac bio precizan ali ja tebi kazem da to ne kvari igru, kao prvo, kao drugo hit reg radi bezprijekrono sa puskama a trace, ako postoji neko bilje rjesenje vjerovatno bi ga ubacili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11535 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11536 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Ako je poceo download onda nema frke. To je to. Inace ces imati dva downloada AFTERMATH po 4GB ali je jedan DLC a drugi je zapravo patch. Sretno sa igrom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11537 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11538 |
Starosedelac
Član od: 13.2.2008.
Zahvalnice: 968
Zahvaljeno 1.027 puta na 583 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11539 |
Starosedelac
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 1.020
Zahvaljeno 290 puta na 201 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11540 |
Deo inventara foruma
|
![]()
@jonathan
Vidis, da si pilotirao uopste video bi sta se sve dogadja zbog laga u igri i gde i mili sekunda puno menja. Kada si u avionu pri brzini od 300+ m/h avion, tj. njegova tekstura putuje tolikom brzinom da moze da predje citavu mapu za par sekundi. Kada tu ubacis lag sta dobijas? Dobijas teleportaciju. Licno sam je iskusio tako sto sam udario u drvo, nisam eksplodirao i igra me teleportovala preko pola mape. Zasto? Objasnicu ti. Ja letim na svom racunarau na mojoj mapi i sa mojom teksturom aviona, mene i moju teksturu prati server na njegovoj mapi sa njehovim teksturama kao sto me vidi drugi igrac kome server prenosi svoju interpretaciju mog leta. On vidi njegovu teksturu aviona u kojoj ja letim. U istom trenutku svi vidimo moj avion na razlicitim lokacijama. Ja ga vidim pre pomenutog drveta na 10 metara. Server me vidi vec kako eksplodiram udarajuci u drvo, a protivnicki igrac me vidi 20 metara pre drveta. U trenutku kada ja promenim putanju, na 5 metara ispred drveta, server me je prateci moju putanju stavio sada celog i zivog na 5 metara posle drveta tj. teleportovao me je jer me je vec unistio pre mili sekunde. Igrac koji je sa strane ovo sve gledao vidi sve glatko i lepo bez eksplozije i teleportacije jer on najvise kasni i ne znas sta se sve vec odigralo, po njemu ja sam tek sad promenio putanju i necu udariti u drvo. U tome je ceo problem. Sto sa tri razlicite tacke, postoje tri razlicita dogadjaja. Sve je to lepo kada ja letim lepo i pravo kroz prazan vazduh, ali kada se dogadaju akcije koje traju krace od duzine laga pocinje ekstrapolacija dogadjaja i time line se razdvaja s obzirom na tacku gledista. Potpuno isto se dogadja sa ispustanjem mamaca protiv projektila. Kada ti cujes da je projektil ispaljen, onaj poslednji, 3 tip zvuka, projektil je vec bio u letu koliko traje lag, tj. vreme koje je bilo potrebno da ti server kaze da je projektil ispaljen taj projektil je vec toliko leteo ka tebi. Sada dok ti pustis mamce i dok server kaze proektilu lika koji je ispalio da prati mamac a ne tebe za to vreme je projektil vec presao dodatnu razdaljinu koju igra lika koji je ispalio salje serveru. Dok server razmeni podatke izmedju ispaljivaca projektila i aviona koga projektil prati proslo je dovoljno vremena da te projektil vec pogodi. Time vreme koje prodje rusi igru. Potpuno isto se dogadja i na zemlji izmedju dva pesadinca samo je brzina kretanja manja stoga se manje oseti. Isto se dogadja kada se dva vozila na zemlji sudare, teleportuju se u momentu sudara u stanje kako ih vidi server u trenutku kontakta. Ti juris dzipom ispred tenka na tvom ekraju, tenk na njegovom uopste tebe ne vidi. Sledeceg trenutka Tenk gura dizpa koji mu stoji ispod gusenica. Teleportovan je tamo jer je server morao da izmiri dve vremenske linije koje su dosle u kontakt tako sto ih teleportuje kroz prostor u mesto na koje ih je on video. Poslednja ispravka: perablenta (27.12.2012 u 15:49) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
battlfield 3, bf3 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Battlefield: Bad Company 2 | masteri | Akcione igre | 8994 | 8.2.2020 12:10 |
Battlefield 2 zona | spalejela | Mrežne igre | 310 | 11.11.2013 1:27 |
Najbolja igra iz Battlefield serijala | zidan grobar | Akcione igre | 24 | 29.6.2010 17:10 |
Prvi Srpski Klan Za Battlefield 2142 | GRUJA272 | Online susreti | 2 | 25.1.2009 3:35 |
Operation Peace Keeper - Battlefield 2 Mod | Ghost | Akcione igre | 3 | 19.9.2007 10:08 |