![]() |
![]() |
![]() |
#1161 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1162 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1163 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1164 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1165 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1166 | |
Starosedelac
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 154 puta na 115 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1167 |
Starosedelac
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 154 puta na 115 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1168 |
Starosedelac
|
![]()
@GrimReaper
Ponashanje ima veze sa vaspitanjem tako da ce to teze ici, a sto se tice igre ja samo mogu da pokupim neku foru jos... Sto se tice mog pileta ja sam na daleko poznat po tome.Pile mi donosi iteme i u protivnickoj bazi, ali ne gine tada.Chesto se deshava da uposlim pile, a u medjuvremenu dodje do nekog fight-a...Uletim u fight, zaboravim na pile i eto belaja...Koliko sam puta iteme izgubio strasno... @Irondacha Pa svaka chast za igru narochito u onoj partiji sa Miranom.Ja sam vidio 2-3 svoja heroja otprilike kao kad igras sa meepom.Jos sam mashao build...partiju sa Crixalis nisam uzimao 3. magiju sto u zivotu nisam uradio... E da...Bem ti "Lav" 3x dvolitra... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku LunaticRS na korisnoj poruci: | ||
Irondacha (26.4.2008) |
![]() |
#1169 |
Veteran
|
![]()
Hmmm u poslednje vreme cesto dobijam spectre-a u pubovima i ne ide mi bas sa njim , pa me zanima koji je item najbolji za njega?Ja sam krenuo na SaY da bi imao veci hp,dmg,AS i MS ,ali dosta ljudi kazu radiance,koji zahteva dosta para,a spectre je late game heroj pa mi i nije lako da ga isfarmam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1170 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Telepatic na korisnoj poruci: | ||
GrimReaper (4.5.2008), Irondacha (30.4.2008) |
![]() |
#1171 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() E sinoc je jedan lik sa geom nas maltretirao sa pufom.Ja to ne koristim, al' izgleda da je gotivno... Zao mi ljudi koji nas zapadnu na pub-u...Nije nas sinoc bilo dovoljno pa je nas 5 shurilo jadne ljude na pub-u.Shto je najgore bili su sve dobri igrachi i nije bilo leavera.Otprilike to ovako izgleda...Kidamo se medjusobno do jednog trenutka kad ih jednostavno recheno pregazimo.Ljudi se ponadaju i onda se sjbu...Sto je najgore furka nam da kampujemo u protivnickoj bazi. Kako bi ono...Dota is game when one team of nerds wait for other team of nerds to own them! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1172 |
Član
Član od: 20.3.2007.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 60 puta na 48 poruka
|
![]()
Pošto je spectre agi heroj, najbolje da praviš iteme koje mu pojačavaju te atribute. Znači odmah napraviš butterfly, jer spectre već ima bonus dmg ako naletiš na nekoga ko je sam. Posle lagano sklopiš critical, neki lifesteal (satanic ili vladimirs) i padajće ko kruške. Ovo je po meni mnogo bolja i praktičnija varijanta od radiance.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1173 |
Starosedelac
|
![]()
Netachno!
Spektri treba pojachati ulty i nabaciti refresher tako da se stvori 25 spektri na mapi.Probajte... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1174 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1175 |
Starosedelac
|
![]()
@Telepatic
??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1176 |
Starosedelac
|
![]()
Mogli bismo malo da prichamo o Invokeru.Kad se pojavi novi heroj ja ga pochnem uzimati tek poslije dugo vremena.Invokera sam prvi put uzeo prije jedno 15 dana i bas sam se napatio.skontao sam sam kako funkcionishe.Medjutim ono sto mi se ne svidja je dug proces da se promijene magije.Takodje neke magije su beskorisne.Ja sam dosad igrao 3 puta sa invokerom i uvijek koristim windwalk, meteor i onaj defending blast.Vidim da sa tim herojem ima mnogo kombinacija kao npr sa svim orbovima posjachati ms i uletiti u ww i uchiniti mega slow protivnicima dok tvoj sevaju.
Sta mu je gotivno skupljati i koju taktiku koristiti?Mozda je bilo rijechi o ovome prije, al' mi je smor da trazim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1177 |
Član
|
![]()
kucas -invokelist i izbaci ti spisak svih magija za njega...
![]() ali vec dokazano da je meteor najbolji kod njega... i u kombinaciji sa tornadom koji te deseabluje na tren dok metero pada na tebe... to sam vido od jednog lika i bogami dobro mu je islo... ali nije mogao protiv mog Huskara ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1178 |
Veteran
|
![]()
Ipak mislim da je deafening blast bolji od tornada,vredniji je za tim po meni...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1179 | |
Starosedelac
|
![]()
Ma zezam se
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1180 |
Član
|
![]()
ja sa invokerom volim da mu sastavim dagon i da imam onda i blink i onda da se blinkam sa windwalkom i da ubijem heroja
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
dota |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
DotA All-stars | Lucic Nemanja | Online susreti | 79 | 14.6.2009 22:48 |
Izrada mapa: DotA Marvel comics edition | Adonai037 | Mrežne igre | 5 | 1.8.2007 2:03 |
Dota i Kanter | skorpius | Akcione igre | 24 | 23.11.2006 6:55 |
Metacritic lista - Strategije | The mighty Boo | Strateške igre | 14 | 4.9.2006 22:37 |