![]() |
![]() |
![]() |
#11881 | ||
Veteran
Član od: 5.11.2005.
Zahvalnice: 180
Zahvaljeno 212 puta na 167 poruka
|
![]() Citat:
Citat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Remedy na korisnoj poruci: | ||
polarnimeda (6.11.2017) |
![]() |
#11882 |
Veteran
Član od: 9.4.2010.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 238 puta na 159 poruka
|
![]() ![]() Оцена 8/10. Мет Ривсов наставак који, по други пут гледано, изгледа опет боље као и у случају првог дела. Није само да има више акције, борбе и адреналина, него има доста више емоција стављених у центар приче и више људскости у самој причи, али и повезаности људске природе са природом мајмуна. Крај се одлично надовезује на 3. део серијала. Оцена 8/10. Диван наставак са доста квалитетном глумом, причом, доста емоција, предела, а са јако мало акције. Прича је добила нову димензију увођењем оне девојчице и дешавањем око вируса, јер је то суштински коначан удар за људе+неслога међу људима те је постављен добар темељ за будућност и жељно ишчекујем да видим правац којим ће серијал поћи. Највише сам одушевљен музичком подлогом савршено уклопљеном са (нажалост углавном непријатним) сценама. Крај ме доста растужио...али је то ваљда нужан саставни део будућности серијала. Минус је што је пар сцена непотребно, а неке су превише развучене, те мислим да има вишка неких 15, 20 минута, иако филм као целина изгледа одлично па и тај ситан минус није уочљив. Оцена 8/10. Baywatch ![]() Оцена 7,5/10. Unforgettable ![]() Оцена 7,5/10. Captain Underpants: The First Epic Movie ![]() Оцена 7,5/10. Annabelle 2: Creation ![]() Оцена 7,5/10. Atomic Blonde ![]() Оцена 7,5/10. The Last Word ![]() Оцена 7,5/10. |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Romantic na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#11883 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.878
Zahvaljeno 998 puta na 619 poruka
|
![]()
@romantic
morao sam da ti se zahvalim bar jednom, jer se uvek potrudis da u gomilici ostavis sve! ![]() uvek ide uredno podebljan naslov sa linkom iza sebe, slika u prikladnoj velicini, opis koji nije ni kratak ni dug i na kraju ocena! ![]() bilo bi super da svi rade slicno. kada vidim duzi opis bez ocene na primer, ne pocinjem ni da citam. ovako je super. ![]() a da ne bude off, odgledah upravo pomenuti annabelle creation i nekako... ne znam. postpuci jedne od klinki su mi toliko nenormalni da mi ubi film u pojam, a malo mi zalicilo sve i na buckuris. ima svega po malo, drzi zato i paznju, ali ne bih mu dao preko 6/10. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku polarnimeda na korisnoj poruci: | ||
Romantic (6.11.2017) |
![]() |
#11884 |
Starośeđelac
|
![]()
Conjuring i Annabelle su dio istog univerzuma, a Insidious?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11885 |
Veteran
|
![]()
#Polarnimeda, хвала.
![]() ![]() #Dimo, Insidious није, али их повезује исти творац - Џејмс Вон који је и режисер првог Saw филма и надолазећег Аквамена. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11886 |
Starosedelac
Član od: 15.7.2016.
Zahvalnice: 107
Zahvaljeno 498 puta na 292 poruka
|
![]()
The Emoji Movie (2017)
http://www.imdb.com/title/tt4877122/?ref_=nv_sr_1 ![]() Gledao i preživeo The Emoji Movie ![]() ![]() ![]() ![]() Ocena 2/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11887 |
Veteran
Član od: 22.6.2011.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 166 puta na 110 poruka
|
![]()
Thor: Ragnarok (2017)
Gledao sam sinoć u Rodi i nisam se pokajao. Da se razumemo, nije ovo film koji je sad pomerio granice i doneo nešto originalno ili ne znam ti ja šta, prosto jedna herojska, akciona papazjanija, zbog koje sam izašao zadovoljan iz bioskopa. ![]() Takođe, ono što fali ovakvim filmovima je više Kejt Blanšet, koja je pokidala i ako ni zbog čega drugog, vredi pogledati film zbog nje. Uhvatio sam sebe kako navijam za nju, oduševila me stavom, pokretima, dikcijom, tako izgleda i ponaša se jedna Boginja, prosto rečeno - silno. ![]() Od mene preporuka i jedna 8ica. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11888 | |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.400
Zahvaljeno 1.946 puta na 1.424 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() Iskreno, film je veoma zanimljiv, prepun duhovitih komentara i replika. Sama radnja je osmišljena odlično, što uz izvanredne specijalne efekte i odličan izbor glavnih glumaca i glumica (ipak one nose najveći deo ocene filma!), ovom filmu donosi zasluženo visoku ocenu 7/100 |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ZoNi na korisnoj poruci: | ||
polarnimeda (13.11.2017) |
![]() |
#11889 |
Deo inventara foruma
Član od: 1.12.2006.
Zahvalnice: 1.929
Zahvaljeno 1.916 puta na 819 poruka
|
![]()
Totalno mi deluje kao film za uz dorucak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11890 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.196 puta na 7.161 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11891 |
Deo inventara foruma
Član od: 22.10.2007.
Zahvalnice: 239
Zahvaljeno 425 puta na 351 poruka
|
![]()
This Is Your Death (The Show) (2017)
http://www.imdb.com/title/tt2088950/ ![]() Jedan od najbizarnijih filmova koji sam gledao. Na stranu njesra od postave, posle ubijanja svih životnih vrednosti, na red je došla i smrt. Poruka? Meni ne treba, odavno sam prestao da gledam TV. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11892 |
Veteran
|
![]()
Ne znam sta mi bi da to napisem. Vidjao sam ih prosle zime u Narodnoj biblioteci, nego bilo hladno pa ih nisam prepoznao
![]() The little hours ![]() Gledala mi se neka komedija, i posto znam da Aubrey Plaza nije bas dokucana ovo je delovalo kao solidan kandidat. Film je zasnovan (loosely) na Dekameronu. Komentari na netu su mesoviti, ali s obzirom na tematiku (i da se predstavnicima Katolicke crkve nije bas dopao) uzeo sam komentare sa rezervom (moguce da su neki vernici pogodjeni tematikom filma). Sama ideja nije losa (da se pripadnici crkve prikazu kao ljudi od krvi i mesa), realizacija ne bas. Ocekivao sam kvalitetniji/inteligentniji humor. Prilicno je prizemno izvedeno, ima delova koji su okej, ali ima i onih - blam da gledas iako si sam u sobi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11893 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Od komedija, topla preporuka za Adamovu jabuku. Nema šanse da ti se ne svidi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11894 |
Starosedelac
Član od: 1.9.2012.
Zahvalnice: 797
Zahvaljeno 681 puta na 431 poruka
|
![]()
Atomic blonde
![]() Dobar akcioni film... i ne baš sjajan špijunski film. Priča je ubedljivo najslabiji deo, prilično je spetljana i teška za praćenje ali na svu sreću akcione scene su fenomenalne. Svi mi imamo neku predstavu kako tuče treba da izgledaju u špijunskim filmovima, obično sa dosta kung fu-a i i silnim vratolomijama, ali to dobijemo u nerealističnom pakovanju sa dosta "shaky" kamere. E pa, ovde toga nema. Sve se lepo i jasno vidi i izgleda sjajno. Koliko god nerealno bilo da jedna plavuša tuče tim specijalaca, borba ipak ima neku dozu fizičke uverljivosti (umaraju se, krvare, povrede im smetaju itd.). Šarliz i Mekavoj su dobro odglumili svoj deo ali su im likovi prilično površni, bez neke veće dubine zbog koje bi ste mogli da se vežete za nekog od njih. Do kraja filma sam shvatio da ne navijam ni za kog. Muzika je odlična. Od mene 7/10. Voleo bih da vidim drugi deo. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Vladimirus86 na korisnoj poruci: | ||
ezenkiel (10.11.2017) |
![]() |
#11895 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11896 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 1.008
Zahvaljeno 4.069 puta na 2.439 poruka
|
![]()
Manchester by the Sea (2016)
![]() Kvalitetna, realistična, životna drama. Rekao bih da opis same radnje (koji npr. stoji na IMDB) i ne znači puno jer je po meni ovde noseći stub glavni lik i njegova lična priča. Gluma je odlična. Atmosfera je jako dobra sa sve prirodnom paletom boja, a scene gradića na moru su umirujuće. Nakon gledanja sam imao onaj osećaj - ej živote... Sigurno nije laka večernja zabava i nije za svakoga ali meni je ovo dobar film. 8/10 |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Aibo na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#11897 |
Starosedelac
Član od: 1.9.2012.
Zahvalnice: 797
Zahvaljeno 681 puta na 431 poruka
|
![]()
Thor Ragnarok
![]() Pogledao u bioskopu i razočarao se (imao sam malo veća očekivanja jer sam mislio da neće biti gori od Guardians of the Galaxy 2 koji mi je pak slabiji od keca). Glup film sa zbrzanom radnjom (naročito u početku), super akcionim scenama i odličnom muzikom. Najviše me je razočarao humor jer mi većina šala nije bila smešna ili su bile previše "out of place". Mada, više ljudi se smejalo tamo gde ja nisam tako da moj ukus možda nije relevantan što se toga tiče. Tor i Loki predstavljaju parodiju samih sebe iz prethodnih delova. Kapiram da je ovo akciona komedija ali su malo preterali jer se u filmu ređa šala za šalom što oduzima od ukupnog utiska kada se desi neki epski trenutak. Kejt Blanšet je odlična kao Hela i voleo bih da ima više scena sa njom. Najbolji deo filma su akcione scene, preterane, stripovske, sa odlično uklopljenom muzikom (naročito Immigrant song od Led Zeppelin-a, koja je čak 2 puta tokom filma sjajno uklopljena sa akcijom, nema šanse da se ne naježite). Moja neka ocena je 6.5/10. Poslednja ispravka: Vladimirus86 (16.11.2017 u 15:54) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Vladimirus86 na korisnoj poruci: | ||
ezenkiel (16.11.2017) |
![]() |
#11898 |
Veteran
Član od: 22.12.2005.
Zahvalnice: 1.606
Zahvaljeno 524 puta na 179 poruka
|
![]()
^^^
| | | Sve što si rekao je na mjestu - prije svega, Kejt Blanšet je stvarno maestralna - jedino što bih ja ipak dao veću ocjenu - minimalno čvrstu sedmicu Inače, vjerovatno je moje mišljenje subjektivno pošto nisam čitao previše Marvelove stripove (o Toru baš ništa). Prije svega, ja sam imao dosta loša očekivanja od Ragnaroka jer mi se filmovi o Toru kao samostalnom liku i ne sviđaju baš (u principu po mom mišljenju super likovi ali nekako loša priča) dok mi se Avengers baš sviđaju. Meni su baš dobro legli taj šmek Guardians of the Galaxy-ja i humor - mada, možda je to zbog bioskopa, kad se svi smiju, vala ću i ja ![]() Ono što mi se sviđa je priča, pogotovo kraj, jer sam imao potpuno drugačiju predstavu o dešavanjima u filmu na osnovu trejlera. Spoiler za Mrzim kad ...:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11899 |
Veteran
Član od: 23.5.2008.
Zahvalnice: 614
Zahvaljeno 148 puta na 86 poruka
|
![]()
Од комедија препорука за Death at a Funeral.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11900 |
Veteran
|
![]()
To the Bone
![]() Оцена 8/10. The Book of Love ![]() Оцена 7,5/10. The Lost City of Z ![]() Оцена 7,5/10. The Zookeeper’s Wife ![]() Оцена 7,5/10. How to Be a Latin Lover ![]() Оцена 7,5/10. Sleight ![]() Оцена 7,5/10. Wilson ![]() Оцена 7,5/10. The Ottoman Lieutenant ![]() Оцена 7/10. Everything, Everything ![]() Оцена 7/10. Wish Upon ![]() Оцена 7/10. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
filmovi, preporuka, review |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Da li neko zna koji je ovo film? | DJ_MY_SOUL | Kompjuteri i film | 2593 | 4.12.2024 0:05 |
Najbolji horror film ikad napravljen? | FRIghTMaN | Kompjuteri i film | 734 | 6.11.2013 1:57 |
Problem tokom gledanja filmova, tacnije steka mi slika a zvuk ide normalno | Dijenek | Kvarovi | 27 | 15.5.2010 13:19 |
Slabiji zvuk govora od ostatka zvukova (prilikom gledanja filmova)... | polarnimeda | Operativni sistemi | 2 | 14.10.2008 13:12 |
Taj film... | aerochivija | Brbljaonica | 15 | 20.7.2008 21:46 |