![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#101 |
Banned
|
![]()
Najbolje da je mocno
![]() Nisi ti blago meni odigrao prvi deo serijala, pa bi onda znao kako je igra bila odlicna. I 2.deo je bio solidan, 3. manje vise, najavio je pad, 4.deo je bio dno, a ovaj 5. ce da ga utera ispod dna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Starosedelac
Član od: 12.4.2006.
Zahvalnice: 243
Zahvaljeno 482 puta na 244 poruka
|
![]()
I meni je prvi deo najbolji,ali baš da je dvojka solidna,a trojka najavila pad (?).To teško.
I oni su "prvoligaški" naslovi isto - prvoligaški -,i ne vidim da im nešto fali uopšte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Član
|
![]()
Ma svi ćemo ga igrati sa uživanjem i ne verujem da ćemo biti nešto razočarani....bar ja tako mislim...
![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Kempesh na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#104 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Deo inventara foruma
Član od: 21.5.2008.
Zahvalnice: 1.072
Zahvaljeno 1.096 puta na 715 poruka
|
![]() Citat:
Svi mi preporucuju da instaliram Chaos theory jer je najbolji. Ako je ovo tacno pocecu da igram stare splintere. Conviction je isto ko i stranglehold,ides,glupiras se,skaces,prevrces i ubijas...sto i nije nezabavno,a to da li odstupa od serijala nisam siguran |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Banned
|
![]()
Ok, mozda sam preterao, daleko od toga da je Chaos Theory los, odlicna je to igra, nego je meni prvi deo bio najbolji, drugi odmah iza po kvalitetu.
Ti lepo uzmi pa redom, 1., 2. pa 3 deo. Sto bi igrao odmah 3. deo, to mi nije jasno, pa gameplay je i u 1 i u 2. delu odlican, a i grafika je za danasnje standarde solidna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Član
|
![]() Citat:
A i ne očekujem da mogu da svi prave igre kao što je Hitman, koji ima odlične nastavke.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.792 puta na 1.851 poruka
|
![]()
nzm dal je do mene,ali me pocetak onog demoa dosta podseca na AC 2 pocetak...nzm zasto,ima nekih slicnih elemenata...
@Pjanovic...igrao sam sve SC,osim keca,double agent me ubio i nisam mogao da ga zavrsim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Starosedelac
Član od: 12.4.2006.
Zahvalnice: 243
Zahvaljeno 482 puta na 244 poruka
|
![]() Citat:
Malo "stisni zube" kod keca da se svikneš na grafiku,ali je zagarantovana zabava. Pa onda Pandora Tomorrow ,pa Chaos Theory. Imaćeš 10 dana luuude zabave ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Banned
|
![]()
Jaoj, opet ovo obelezavanje. Pa ovo vise nije pucacina, naciljas pa pucas, nego obelezis pa pucas
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Starosedelac
|
![]()
^ Mozda je to za konzolase, da im je lakse :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Banned
|
![]()
Pa potpuno je ocigledno da je ova igra prvenstveno pravljena za konzole.
I na videu se testira na konzoli, kaze u opisu, ako drzis X... A kad se setim prvog SC, kad treba recimo izmedju dva uska zida, da skocis na jedan, pa od njega se odbacis na drugi zid, pa sa njega na ivicu. Nije bilo lako izvesti, barem ja nisam mogao uvek. A ovde se penje i vere kao majmun, bez po' muke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Banned
|
![]()
U pravu si, delimicno.
1. deo je prvo izasao za Xbox, pa za PC, pa za PS2. Ali je bio nesto totalno drugo u odnosu na ovaj iz ove teme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka
|
![]()
Koliko godina Fisher ima ovde, a skace i preskace sve zivo ko Spajdermen. Majke mi, ovo je vishe Assasins Creed nego SC. Ali okej, valjda nece biti lose, da je igra bila na stari kalup, vec bi mnoge stvari delovale isfurano i vec vidjeno...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.3.2009.
Zahvalnice: 2.048
Zahvaljeno 971 puta na 571 poruka
|
![]()
A vrhunac gluposti je sto ce da vam kazu u igri koga da ubijate a koga ne odnosno da obeleze neprijatelje,kao da smo mi n00bovi da ne razlikujemo civile od neprijatelja naoruzanih do zuba...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Splinter Cell 4: Double Agent | F@n@T!c_KV® | Akcione igre | 359 | 28.2.2014 15:15 |
Splinter Cell 3 (Chaos Theory) | Enco Shifo | Akcione igre | 106 | 2.7.2011 23:36 |
Problem sa CSI: Miami + Splinter Cell 3 | dzambo | O igrama uopšte | 14 | 3.5.2008 18:51 |
Kako da pokrenem Splinter Cell 3? | S-man | O igrama uopšte | 14 | 2.2.2007 1:04 |