![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1181 |
Starosedelac
Član od: 6.1.2007.
Zahvalnice: 406
Zahvaljeno 358 puta na 199 poruka
|
![]()
Nego da vas pitam, jel ima neko iskustva sa placanjem preko kreditne kartice, jer sam razmisljao da ponovo pocnem malo a kartica je nekako isplativija
![]() Cuo sam ja neke price preko rajfajzen banke ili tako nesto ima neka kartica za placanje preko net-a i extra je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1182 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
Pa raifaisen je kao mnogo dobra varijanta jer je:
1) Lako da se izvadi. Samo treba da si punoletan i da imas uvek najmanje 20 evra na racunu i u pitanju je VISA tako da mozes da je koristis lako na svim sajtovima. 2) Cak i da ti je ukradu (broj) tesko da mogu da te mnogo ostete jer je mali depozit koji moras da imas stalno a ne moze da ide u minus. I druge kartice naravno rade lepo i prosto se vade. Ja recimo koristim VISA AIK Banke i nikada nisam imao problema. Prihvataju je apsolutno svuda. Cak mi se desava i nesto smesno da kada mi naplacuju u nekoj valuti, nakon obracuna uvek nekako ja ostanem u plusu. Kupovao sam sa njom nesto u Americi (uzivo na POS terminalima po radnjama) i posle sam vratio visak (tamo uzmes po pet-sest modela necega, isprobas i onda jedan zadrzis a ostale vratis i to je sve ok) i vratili mi novac na racun i na kraju je ispalo da sam imao vise para na kartici kada sam se vratio nego kada sam posao ![]() Isto i u Grckoj sam kupio Toshiba lap top kada sam bio na letovanju (uhvatila me kriza posle tri dana nekoriscenja interneta) i na kraju je ispalo da sam ga platio oko 400 evra. Ako imas blizu AIK banku probaj kod njih. Ako neces ni kod AIK ni kod Raifaisen onda definitivno ti ostaje Intesa kao dobro resenje. Sve ostalo neznam kakve su a za ove tri znam iz licnog iskustva da su dobre... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku genius na korisnoj poruci: | ||
Dr Zoidberg (23.6.2007) |
![]() |
#1183 |
Starosedelac
|
![]()
Nego sta je bilo sa onim vasim SK guildom na Frostmane-u ? jel to jos uvek aktivno ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1184 |
Veteran
|
![]()
ja sam sada krenuo na novom nalogu, sa ud rougom, piletina, lvl 6. uzecu novi guild charter, zvace se zvezde granda. mislim da je to bolje zbog toga sto mnogi ne vole srbe (a serbian horde je, vidi se, srpski gild)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1185 |
Deo inventara foruma
|
![]()
To CARE
![]() ![]() ![]() Zvezde granda je bilo moje omiljeno ime za gild. EXCELENT ![]() Javi samo kada budes bio online da dodjem da se potpisem. Ja nisam tu pocetkom meseca. Idem na put, ali kada se vratim imam samo da odradim neku operaciju (necu ja da operisem nego mene da operisu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1186 |
Veteran
|
![]()
oces sad?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1187 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Tesko. Spremam se za put pa se pakujem. Cisto svrnem na forum povremeno da vidim nove poruke... Cim uzmogne javicu ti se...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1188 |
Starosedelac
|
![]()
Evo ja cu za koji dan da aktiviram stari acc, gde mi je main na Jaendar-u
u hordi, uglavnom cu tu da igram sa ortacima, ali ako me bude smorilo eto mene u Frostmane-u ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1189 |
Starosedelac
Član od: 3.5.2006.
Zahvalnice: 18
Zahvaljeno 194 puta na 64 poruka
|
![]()
ljudi ocu da napravim rogue twinka, pame zanima sta da mu stavim osim blacked defias seta, jel ima neko predloge
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1190 |
Starosedelac
|
![]()
za koji lvl ? 70 ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1191 |
Starosedelac
Član od: 3.5.2006.
Zahvalnice: 18
Zahvaljeno 194 puta na 64 poruka
|
![]()
pa aoko je blackend defias set onda definitivno 19
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1192 |
Član
Član od: 15.10.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 7 puta na 7 poruka
|
![]()
Zanima me samo koje UI modove koristite za TBC.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1193 |
Starosedelac
|
![]()
Titan, dr.damage[spell casteri only] Natur Casting Bars, Atlas+Atlasloot, CTraid, KTM[threar metar], Arcanum[mage only], Auctioner, dmg meter[titan addon], Deadly Boss Mod i Scroling Combat Text. To bi bilo to od mene
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1194 |
Član
Član od: 29.5.2007.
Zahvalnice: 19
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Planiram da igram sa rasom TAuren sada razmisljam koja klasa da budem druid ili shaman?Sta je bolje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1195 |
Starosedelac
|
![]()
sve ti je jedno, samo treba da znas da igras sa necim.Btw tauren je dobar za warriora i drooda jer imaju dosta hp pa su strvine...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1196 |
Banned
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 278
Zahvaljeno 363 puta na 216 poruka
|
![]()
cao svima
vidim ovaj wow free test na 10 dana, pa odlucio i ja malo da zaigram... onako nije losa igrica... igrao sam sat-dva sad sam neki 5-6 lvl undead warrior. uzivacu ovih 10ak dana, ali dalje... pa jedino ako bude besplatno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1197 |
Banned
|
![]()
e jedno malo n00b pitanje:
kada idem u duel sa nekim (do sada nisam - samo sam odbijao) i izgubim... sta gubim pri tome (npr items-e i sl.)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1198 |
Banned
Član od: 8.12.2005.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 9 puta na 7 poruka
|
![]()
naravno da negubish nisha,samo ostanesh na 1 hp,cak i neumresh
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1199 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1200 |
Član
Član od: 9.3.2007.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 15 puta na 13 poruka
|
![]()
Ni pobednik ne dobije nista osim sto mu je zadovoljan ego jer je pobedio
![]() Dueli nemaju nikakvu drugu ulogu osim vezbe za PVP (do kog moze da dodje samo na Battlegrounds-u ako si na PVE serveru). Ali ni ta uloga duela nije mala jer su PVP i PVE nebo i zemlja. Mob igra predvidljivo jer AI tako funkcionise, ali igrati protiv igraca jet potpuno druga stvar. Ne znas kad ce sta da uradi i dal' zna da iskoristi sve prednosti klase koju igra. Za to su dueli dobri: da upoznas sve mogucnosti svoje klase a ljudi obicno u PVE i ne koriste neke od mogucnosti koje su im dostupne (ja npr. imam lvl 68 rogue-a i ne znam dal' sam "blind" upotrebio 10 puta u PVE, dok je to life saveing move kad ti debeli tauren warrior nalegne na ledja ![]() Toliko o upotrebnoj vrednosti duela. Pozz ! |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
blizzard, mmo, mmorpg, world of warcraft, wow |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
PD kutak | G.G. | Tekstovi u SK | 17 | 1.11.2005 23:01 |