![]() |
![]() |
![]() |
#1201 |
Novi član
Član od: 20.7.2011.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1202 |
Veteran
Član od: 12.9.2007.
Zahvalnice: 51
Zahvaljeno 118 puta na 72 poruka
|
![]()
Kao što ni ti nisi naveo po čemu je hon bolja igra, a goldiju pričaš da je fanboy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1203 | |
Novi član
|
![]() Citat:
kao prvo ja sam igrao obe igre i imam pravo da komentarise i uporedjujem, grafika jeste mnogo bolja a kad kazes da je manje pregledna onda mora da si slep, lol je igrica pravljena za decu i za opusteno igranje dok hon ima pravi takmicarski duh kao sto je i dota imala, ima brzi i bolji gameplay. bolje i balansiranije heroje od kojih svaki ima svoju ulogu za razliku od lola gde ako imas dobar farm mozes 1v5 ladno... replay sistem, bolji pracenje stats-a svakog igraca, i naravno SVI heroji su dostupini nasuprot vasoj nazovi igrica gde moras da provodis sate i sate da otkljucas jednog heroja... treba da nastavim ?? i da hon ima trail period samo si ti dezinformisan pa sijes gluposti ![]() ali da sto se tice igracke baze to cu ti reci da si upravu, ima trolova i seljaka. ali ne mozes reci ni da je u lol-u puno bolje... i to je najveca mana hon-a ![]() a to da sam pametniji? pa ocigledno jesam posto ja ne lupam gluposti o necemu sto u zivotu nisam probao... a mogu i dalje da uporedjujem ali nema potrebe, jedina prednost lola je f2p ali to nije nikakav prob kad hon kosta od 500-2000 din zavisi on akcije ![]() da mi neko zna navesti neku realnu prednost igrice za kojom toliko patite lepo bih ga saslusao ![]() ali opusteno ja sam rekao. postavio sam link za one koju su zainteresovani za hon i zeljni da probaju nesto bolje... a ne da se raspravljam sa fanboy-ima koji ne mogu da iznesu bar jedan validan argument ![]() covek nasao da se buni za imena heroja... lol... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1204 |
Veteran
|
![]()
Bacam pogled na hon temu ponekad, i neko reče da je hon bio besplatan izvesne nedelje, onda je neko pitao da li se plaća posle te nedelje i odgovoriše mu potvrdno. To mi ne liči na trial period... Oh, silly me. A i nije bitno...
Elem, argumenti su ti neverovatni, ja inače imam odličan vid, i ne smeta mi kad heroj svetli kao svitac non-stop, smeta mi kad sevaju magije pa se sve šljašti. Ne znam po čemu si zaključio da je lol igra za decu? Zbog grafike? Drugačiji stil i odmah za decu. LoL nema takmičarski duh? Zašto, jel igra neozbiljna? Nije kopija dote pa je odmah bezveze. Dreamhack turnir je bio iluzija? A i WCG verovatno nema pojma o video igrama i takmičarskom duhu kada je odabrao LOL za zvaničnu igru. U lolu nijedan heroj ne može 1v5, replay postoji i u lolu, uveden je i sjajni observer mod, a što se tiče svih otključanih heroja, da, verujem da ih svi igrači sve do jednog igraju. Svaki heroj u lolu ima svoju ulogu, njihov koncept nije kopija dote, sistem itema nije kopija dote. LoL ima system masterija i runa, čime možeš da customizuješ heroja, laki rpg sistem. Ima koncept ability powera koji pojačava dejstva magija, ima spellvamp, što je lifesteal za auto attack. Ima skaliranje za svaki spell, bilo attack ili defence. Svaki heroj ima pasivni skil, life steal, mana regen i slično. Ima iteme koji daju crit, cdr, armor pen, magic pen. Ima summoner spellove koje koristiš nezavisno od heroja koga vodi. Ima... Ono što nema je debilni creep denying. LoL je pojam RPG-a i kompleksnosti za HoN. Mogu i dalje da lupam gluposti, nije potrebno da igram igru, u stanju sam da čujem i da vidim, reč nisam rekao o njenom gejmpleju. Ne postujem na temi igre koja me ne zanima, niti kvarim uživanje ljudima koji je vole i imaju o čemu da pričaju o njoj. Ako si toliko očajan za ljudima pa tražiš da kupe igru i da te dodaju, postuj na temi koja je predvidjena za to i nastavi da igre zoveš igricama. GG ![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 5 korisnika se zahvaljuje korisniku Anaxander na korisnoj poruci: | ||
acaf (28.7.2011), AngeR (21.7.2011), Garinca (21.7.2011), Indijanac95 (21.7.2011), Marezz (21.7.2011) |
![]() |
#1205 | |
Novi član
|
![]() Citat:
grafika je stvar ukusa... i nemoj lupati stvari koje ja nisam rekao... a sad ceo tvoj drugi pasus je retardiran, sve sto si tamo nabrojao je sam razlog nebalansiranosti igrice.. da imas gram mozga video bi zasto.. i ta slika ? jos neki pacenik napravio ocigledno... da se ne bi raspavlja pogledaj lepoj finale u hon i u lolu, bilo koje, i sam ces videti - da je jasnija grafika u hon - mnogo vise interakcije i kominaikacije izmedju clanova tima - i mnogo bolje strategije a ne tu da mi psotavljas neke slike koje je pravio neki saban koji ocigledno pati od toga sto je hon bolji od igrice za kojom on balavi ![]() pogledaj snimke i sam se uveri, ni jedan razlog mi nisi naveo u cemu je lol bolji i dalje ![]() ps i nemoj me smarati molim te, ja nema potrebu da se raspravljam o lolu kad igrica nije ni blziu honu i to je realnost. mozes da mi lupas tu neke gluposti i neke slike na kojim mozes videti komunikaciju i strategiju jel da ? ocigledno si slup i napaljen na lol cim ulazis u ovakvu raspravu ![]() i svakako neces nika priznati da je hon bolji koliko god te uveravao, tako da ti uzivaj u lolu a ja cu u superiornijoj igrici u svakom polgedu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1206 |
Veteran
|
![]()
I dalje ne shvatam odakle ti ideja da je igra neizbalansirana. Doduše, kompleksnije stvari teže je izbalansirati. Ja možda nemam mozga ali ja nisam otišao u hon temu, pljuvao igru na sav glas, pitao zašto je bolja i smejao se na odgovor. Mene briga za hon, kao i svakog ovde uostalom. Ja smaram tebe, ti smaraš sve nas. Neka bude da smo svi mi glupi a samo ti pametan. Mene briga šta neko misli, nervira me samo kad mi to nabija na glavu jer je onda prokleto dosadan. Za razliku od tebe, naveo sam neki konkretan argument zbog čega je LOL bolji, neću da ti tražim nijedan jer će to da te podstakne na dalju korespodenciju. I dalje pljuješ i ismejavaš a nekome pričaš o neodustajanju i smaranju. I kompleksima. Nastavi da uživaš u svojoj superiornoj igri, mi ćemo da uživamo u našoj inferiornoj...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1207 |
Deo inventara foruma
|
![]()
@Bojan_Su
Hajde ovako.Nadjem ja 4 igraca i odigramo custom game,ta 4 igraca i ja protiv tebe.Svi ulozimo po 100 evra i damo ti postenski da se nafeedas,izaberes bilo kog heroja i das nama bilo koje heroje da uzmemo.I ako nas dobijes 1v5 mi tebi 500 evra,ako ne onda ti nama 100 evra,deluje mi kao fer deal.O kakvih bre 1v5 ti pricas covece.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1208 | |
Član
Član od: 13.2.2010.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 14 puta na 14 poruka
|
![]() Citat:
MR'Š ODAVDE! NEPOŽELJAN SI! KOLIKO PUTA TREBA DA TI SE KAZE? ako zelis da pricas o lolu, dobrodosao si. idi hvali tu retardiranu kopiju negde drugde! |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Nodi na korisnoj poruci: | ||
Flamel (21.7.2011) |
![]() |
#1209 | |
Veteran
Član od: 22.11.2008.
Zahvalnice: 50
Zahvaljeno 310 puta na 115 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1210 |
Veteran
Član od: 16.5.2009.
Zahvalnice: 85
Zahvaljeno 36 puta na 30 poruka
|
![]()
Sada ozbiljno ja sam cuo da je hon mnogo bolja igra od lol. Samo ima malo igraca jer su samo oni najsrecniji uspeli da je kupe i da pokrenu ovo cudo od igre
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1211 |
Član
|
![]()
Vidi se da je lik kompleksas. Napisao je 10 poruka u zivotu, dosao na nasu temu da nam soli pamet i da hvali svoju noob igru. Niko se nije zapitao zasto bleji na nasoj temi a ne na HoN? Pa, zato sto vrlo malo ljudi igra (u odnosu na nas). A i tamo ga verovatno niko ne bi podrzao.
I jos nesto: od sad ga ignorisemo ma sta god pisao. trollovima ne treba posvecivati paznju, lik je ocigledno ovde samo da ![]() cheers! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1212 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1213 |
Veteran
|
![]()
Sutra trundle na popustu, želim ga otkako sam video kako Oddone kida sa njim. Nego, prija ovaj ip boost, svaka partija preko stotke, ima da se nakupi za mnogo toga
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1214 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da ga toliko zelis kupio bi ga do sada za poene.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1215 |
Veteran
|
![]()
Istina
![]() Heroji na popustu od sutra do ponedeljka - Trundle, Tristana, Udyr Skinovi - red Red Riding Annie, Pentakill Mordekaiser, Commando Jarvan IV |
![]() |
![]() |
![]() |
#1216 |
Član
|
![]()
Prvi put cujem da neko tako kupuje rune o.O mislim, samo 1 vrstu runa na celu stranu...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1217 |
Veteran
Član od: 8.3.2008.
Zahvalnice: 46
Zahvaljeno 35 puta na 28 poruka
|
![]()
sto volim ove koji su se reg bukvalno juce i odma se ubacuju u spiku i odma krece svadja i kritike.. ccccc open new topic and kritikujte tamo,ne spamujte ovde!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1218 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1219 |
Član
|
![]()
Ma pusti budalu. sto mu manje paznje dajete pre ce da ode (nije li vec?).
edit: @rusuper- minut razlike ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1220 |
Veteran
|
![]()
Pa gledaj Nodi, trenutne mage rune su mi mpen crvene, mana regen žute, cd plave i ap quint = 8.5mpen, 5.89cdr, 3.4mreg i 15 ap. Od svega pomalo i na kraju ništa. Isto važi i za tenk rune. Na 18-om nivou imaću ~70ap/70mres, što je mnogo bolje od ovoga, zar ne. 70mres je bukvalno force of nature umesto koga mogu da ubacim neki drug item, health regen ću da prežalim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
igrice, league of legends, online, proxy |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Stronghold Legends | Belfegor | Strateške igre | 28 | 16.9.2016 14:16 |
DotA | SuperG | Mrežne igre | 3586 | 27.8.2014 0:32 |
GT Legends | SV 84 | Simulacije vožnje | 20 | 13.9.2012 9:09 |
League Champions 2006-07 ONLINE SUSRET | L@KY | Online susreti | 0 | 7.1.2008 22:46 |
Rise of Nations VS. Rise of Legends | huligan | Strateške igre | 12 | 6.1.2007 23:17 |