![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
Pregled rezultata glasanja: Srpski prevod za S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat | |||
http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=52117 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Linkovi za download: |
0 | 0% |
http://www.mediafire.com/?glzzol4oyrzyz0t |
0 | 0% |
http://www.4shared.com/file/ZG7g-Wln...bian_v101.html |
0 | 0% |
Za englesku verziju igre: Kad ubacite folder "gamedata" od prevoda u glavni folder igre, potrebno je da promenite naziv foldera rus ( gamedata\configs\text\rus) u eng |
0 | 0% |
Prevodilački tim: kvare_cg; Pjanovic; purke62; Alomovica; Strelok; BooQy; strelok4556 |
0 | 0% |
Glasova: 0. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1201 |
Veteran
Član od: 13.1.2007.
Zahvalnice: 505
Zahvaljeno 162 puta na 126 poruka
|
![]()
Jbte, pa na samom pocetku igre mozes da se opremis da ti niko pera odbit nemoze, cim sam skupio 25k narucio od brzog snajper i pistolj, dobio neku unikatnu verziju deagla precizan ko snajp i jos se moze nadogradjivat, i dobio dragunov, popnem se na brdo i dokle god vidim u daljinu ima domet sa minimalnim padom
![]() Btw. svaka cast za prevod tek sad imam priliku da ga isprobam, al ono sto sam dosad video je maestralno uradjeno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1202 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Pjanovic na korisnoj poruci: | ||
matrix_ninja (23.3.2010) |
![]() |
#1203 |
Veteran
Član od: 6.9.2009.
Zahvalnice: 166
Zahvaljeno 32 puta na 23 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1204 |
Veteran
|
![]()
Kako sam odusevljen ovom igrom, to je nevjerovatno, upravo izlazim iz igre (zavrsio quest od Medveda, kad treba spasiti nekog lika kojeg drze banditi)
Krecem na misiju u 2 sata noci, napolju grmi i pada kisa, dolazim na 120 metara od baze i vadim Dragunov, naravno posto se nista ne vidi cekam da munja osvjetli bazu da vidim gdje se neprijatelji nalaze, nanisanim jednog odoka onako po mraku i sledeci grom kad je udario u trenutku osvjetljenja je i prvi bandit primio metak u glavu, samo sam vidio na djelic stotinke naglu promjenu izraza lica i onda mrak, cekam sledeci grom da vidim dal jos stoji taj bandit posto nisam vidio kako pada (naravno ne stoji ![]() ![]() Ono sto je najbolje u ove igre (ne samo u ovog dijela nego i prosla 2) je to sto za svaku misiju mozes drugaciji pristup da odaberes, i dosta zavisi i od vremena, kao u ovom slucaju, i nijedna borba dosad nije bila dosadna, nego je svaka na poseban neki nacin zanimljiva (jeste da vi to sve znate, al ako neko nije igrao igru ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku matrix_ninja na korisnoj poruci: | ||
nameless1 (24.3.2010) |
![]() |
#1205 |
Deo inventara foruma
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka
|
![]()
Au, knindzo, ala si se zaneo.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku nameless1 na korisnoj poruci: | ||
matrix_ninja (24.3.2010) |
![]() |
#1206 |
Starosedelac
|
![]()
ma igrica je strava ja jedva cekam da zavrsim sa poslom da bih igrao igricu ,devojku sam zanemario.
nocu pogasim svetla pa i gram ,a danju zamracim sve i naravno pojacam prilicno. do sad nisam odradivao nesto preterano kvestove sporadne ,ali sad cu morati posto moram da iskupim lovu da kupim odelo od brzog sto mi treba da stignem do pripyeta. samo ne mogu da skontam kako da vidim sta rade stalkeri sad neznam tacno gde da li kod prerade metala sto sam dobio zadatak od onog lika sto trguje na brodu. mnogo su jaki ne mogu da pridjem nikako ,ali probacu nocu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1207 |
Banned
|
![]()
Bice u Stalker2 zenskih likova / NCP-ova.
Onda ti ni nece trebati devojka u real life ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1208 |
Starosedelac
|
![]()
e to mi jos treba i onda sa propao nacisto
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1209 |
Veteran
Član od: 1.10.2009.
Zahvalnice: 144
Zahvaljeno 273 puta na 158 poruka
|
![]()
Ljudi to igra moze da se zavrshi drugacije ..... Poshto na kraju mi je izlistao poduzu listu K.I.A. ..... Sokolov, Kovalski, onaj stalker na kraju, Vano, neznam gomila njih .... Nekako mi se cini da sam na kraju zabrljao .... Nisam otisho kod Kardana da vidim shta je sa onom pushkom itd. Nisam nasho oazu .... Shta bi bilo da sam na kraju odabrao no kad pita hocu li da napustim zonu ....
Valja li igrati Shadows of Chernobyl i Clear Sky poshto cujem da imaju dosta bagova ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1210 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.762
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]()
Meni i dalje nije jasno, kako mi je na kraju poginuo Zulu (po epilogu), s obzirom da sam bez gubitaka uradio proboj u Pripyat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1211 |
Starosedelac
|
![]()
a da pitam i ja nesto
![]() kako da kupim odelo kada nemam para? je moram da odradjujem sporedne kvestove da bih dosao do para ili postoi i druga fora? i gde mogu da nadjem one spravke sto onaj uredjaj pokazuje to pocinje sa A... ,jbg zaboravio sam kako se zove? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1212 |
Veteran
|
![]()
Pa spravke (ako mislish na detektore) mogu da se nadju kod drugih stalkera ako nadjesh nekog mrtvog ponekad i kod zombija. Ili se kupe kod Havajca (yanov station) ili Owl (skadovsk).... Onda najunosniji poso je trazenje i prodavanje artefakta .... Recimo Beard ti daje narudzbine a mozesh i ovako da ih prodajesh kad koji nadjesh ....
Josh jedan utisak igra mi je kratka iako sam igrao ja mislim sve sporedne misije .... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku M1L0SH na korisnoj poruci: | ||
kuureee (24.3.2010) |
![]() |
#1213 |
V.I.P. Test Play
|
![]()
Lepo zaradi. Ili kvestovima, ili prodajom artefakata, ili opreme od mrtvih stalkera/zombija. Kao u svakom RPGu. Mada Stalker nije RPG, al dobro; pun je RPG elemenata.
![]() Artefakte je najlakse naci okolo velikih anomalija (oznacene ko posebne oblasti), a obicno posle Emisije neke od tih anomlaija ce da dobiju nove artefakte (ne uvek, ponekad). Inace, trik je prodati robu onome koji najvise trazi. Koliko sam ukapirao, trgovci najvise daju za oruzija i slicno, a neke stvari mogu samo njima da se prodaju. Dok sa druge strane stalkeri daju najvise para za municiju/granate i slicno. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku player1 na korisnoj poruci: | ||
kuureee (24.3.2010) |
![]() |
#1214 |
Starosedelac
|
![]()
kapiram to ,cak sam nabavio neki crni poslednje generacije.
interesujeme gde da nadjem artefakte? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1215 |
Starosedelac
|
![]()
to sam i ja skapirao da trgovci najvise daju love.
a jel mi savetujete da kada naletim na stalkere ,bandite uzmem i pobijem pa uzmem njihove zalihe? nisam to radio do sada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1216 | |
V.I.P. Test Play
|
![]() Citat:
![]() A za artefakte, rekoh, najcesce su blizu velikih anomalija (koje su oznacene na mapi). |
|
![]() |
![]() |
kuureee (24.3.2010) |
![]() |
#1217 |
Veteran
|
![]()
Ma samo prodavaj obicnim npc likovima koje sreces vani ili u skadovsku/yanovu one bombe slabe (ima ih i previse) i one inekcije protiv radijacije, to ti skoro i netreba a dobro se prodaje a mozes i municiju za kalas i .45 metke za pistolj da prodajes i to se dobro placa ako imas viska, a uglavnom ima...
EDIT: Da nema mozda neki mod za ovu igru da mjenja zvukove oruzja, sad sam trazio i sta god nadjem ne mjenja samo zvukove nego i pola igre uz zvukove, a to mi ne treba... Poslednja ispravka: matrix_ninja (25.3.2010 u 0:35) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1218 |
Starosedelac
|
![]()
kolko mi ljudi treba da prodjem tuel za pripyet ,iskupio sam troicu ,vana,platio sam mu dug ,onog lika u bunkeru i onog lika sto visi sam kod baza?
i kako da otvorim kutiju sa gasom da postim onim muntantima to sam jos na pocetku igre poceo pa batalio ,a moram resit sto tamo na neko mostu u kamionu zakljucana? i imam onog drugog lilka u bunkeru sto imam sa njim akadamski dogovor da mu donesem parce mesa i kozak ,a neznam ni to kako da odradim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1219 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Kutija sa gasom onaj srusheni deo mosta dole je jedan auto i u njemu neka dokumenta i kljuc. Drugi kljuc je na sredini mosta u dzipu. Onaj dzip shto je izdvojen iz kolone malo dalje od oklopnih vozila. Onda otvarash kutiju .... Dokumenta mogu da se prodaju ... Ja sam u pripyat posho sa Sokolovom (vojnik iz bunkera), Vano, Zulu i onaj bivshi monolith fighter. Naravno poginuli su svi sem Sokolova ... ![]() Pravi sam baksuz ko god je posho samnom poginuo je ... |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku M1L0SH na korisnoj poruci: | ||
kuureee (25.3.2010) |
![]() |
#1220 |
V.I.P. Test Play
|
![]() Spoiler za jos neko u Pripyat:
|
![]() |
![]() |
kuureee (25.3.2010) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
call of pripyat, cop, pripyat, radiation, s.t.a.l.k.e.r., stalker |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
CoD 6: Modern Warfare 2 | Isko | Akcione igre | 3416 | 2.5.2019 13:07 |
Najbolji način za igranje Call Of Duty 2 preko Interneta! | Guterill | Online susreti | 64 | 16.2.2010 4:20 |
Call of Duty Real-Time Card Game (kartaška igra sa tematikom drugog svetskog rata) | Liquid Nitrogen | Brbljaonica | 9 | 7.6.2008 12:56 |
Call of Duty - Nema teksta u meniju | ForceWare | Kvarovi | 15 | 28.8.2006 19:28 |