![]() |
![]() |
![]() |
#1261 |
Banned
Član od: 8.6.2010.
Zahvalnice: 451
Zahvaljeno 164 puta na 91 poruka
|
![]()
^ Ja razumem da se nervirate,ali ima pravo da drzi loptu,uzmi je,daj gol pa ces da vidis kako ce da napada i da se otvara.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku OrthodoxBabec na korisnoj poruci: | ||
nb97 (24.10.2011) |
![]() |
#1262 |
Član
Član od: 1.10.2008.
Zahvalnice: 371
Zahvaljeno 174 puta na 108 poruka
|
![]()
Veruj mi,nije to tako jednostavno.Kada neko ne zna,mozes sa njim da radis sta hoces.Ovaj idiot zna da cuva loptu.Jednostavno se postavio lepo,i poceo da salje loptu u krug,pa golmanu i opet iz pocetka.A i sta sam mogao,dva puta sam oduzeo loptu i nisam dao gol i to je to.I ne,svrha igre je nadmudrivanje i nadigravanje a ne to sto on radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1263 |
Banned
Član od: 23.1.2010.
Lokacija: Jay-Z and Alicia Keys - Empire State of Mind In New York
Zahvalnice: 413
Zahvaljeno 203 puta na 162 poruka
|
![]()
Kako da uzmem loptu ako se samo dobacuje? Jedino ako pogresi, a to je ne moguce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1264 |
Član
Član od: 15.2.2010.
Zahvalnice: 40
Zahvaljeno 153 puta na 74 poruka
|
![]()
All Attack i presing sa tri igraca i uzimate loptu.
Sent from my HTC HD2 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1265 |
Član
Član od: 23.1.2007.
Zahvalnice: 36
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Kada udjem u meni edit chants u igrici i kliknem pod crowd chants od ponudjenih opcija imam samo default.Zanima me u kom direktorijumu treba da kopiram fajlove da bih ih u igrici imao kao opciju za biranje?Pitanje je malo konfuzno ali...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1266 |
Član
Član od: 30.7.2010.
Zahvalnice: 65
Zahvaljeno 9 puta na 6 poruka
|
![]()
Kako mi je *****e u Carear Modu igraci mi crknu kad imam utakmicu za vikend i u sredu ili cetrvtak dok igaci protivnickih timova stamina puna
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1267 |
Novi član
Član od: 23.4.2011.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Kupi izmene dobre i onda menjaj celu postavu i uvek ce ti biti odmorni, ako nemas para za celu izmenu, polako menjaj samo na kriticnim pozicijama, a te ostale ekipe mozda ne igraju kupove i evropske utakmice pa imaju veci razmak izmedju utakmica.
http://www.youtube.com/watch?v=9pOFj...&feature=feedu kako volim ovu fifu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1268 |
Član
Član od: 30.7.2010.
Zahvalnice: 65
Zahvaljeno 9 puta na 6 poruka
|
![]()
**** mater ako ovde nemaju isti oni slideri kao u NBA utakmicu mogu lagano da odigramo 0-0 bez problema ali ako dam gol one ce posle par minuta sigurno sa vecom sansom nego pre dati gol
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1269 |
Član
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 20 puta na 11 poruka
|
![]()
http://www.zavvi.com/games/games-acc.../10240506.html
Mogu li ja ovo da povezem normalno sa kompom i igram ko covek? Mislim da je mnogo dobra ponuda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1270 | |
Starosedelac
Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 597
Zahvaljeno 301 puta na 178 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1271 |
Član
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 20 puta na 11 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1272 |
Starosedelac
Član od: 10.3.2008.
Zahvalnice: 915
Zahvaljeno 345 puta na 249 poruka
|
![]()
znaci kad se igra takmicarska tekma, nije moguce menjati brzinu pasova i ostalo?? Bzvz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1273 |
Član
Član od: 9.7.2011.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
imam sledeci problem...igra nimalo ne sjecka, ne koci, sve na high...kad se ono udje u igru, pa se upre "esc" sa kakom igram lagano, sutiram, trcim i sve...al kad krenem utakmicu, ucita i cim tekma treba da pocne izbaci iz igre, a ponekad i pri odabiru dresova O.o i u instalacioni folder se formiraju neki "crash dump" ikonice i tako svaki put, nema sanse da upalim tekmu normalno....sta je problem i kako da ga rijesim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1275 |
Veteran
Član od: 11.3.2006.
Zahvalnice: 249
Zahvaljeno 252 puta na 147 poruka
|
![]()
Mogu reci da konacno sam stao na noge sa ovom igrom. Ne mogu da mrdnem od prefessionala, jos mi nije jasno kako jedan igrac preseva petoricu i udje ti u kazneni, a ti ga pipnes, sudija daje instant penal. Po gol liniji mogu da se krecem samo pre suta, dok bacanje uopste ne funkcionise.
Sve sam probao, od numericke tastature, desnog i levog stika na dzoju u kombinacijama sa dugmetom za sut i bez njega. Kada sutiram penal, nakon sto pogodim zeleno polje obavezno promasim ako napunim vise od prvog polja za snagu. Cak stavise lakse mi je da pogodim 5 puta zaredom precku ili stativu nego gol. Ovo je samo mogao jos Ronaldinjo pored mene zivog. Cak i ovaj novi sistem odbrane nije toliko los da ga kompjuter maximalno ne zloupotrebljava maestralnim driblinzima na sve strane koji su toliko munjeviti da ce komp svejedno da te baci po burek bio ti spreman ili ne, skoro nista tu ne mozes da preduzmes. Kristijano je decko neunistiv kako u napadu tako u odbrani, trci bolje Huseina Bolta. Malog mesija samo Fata moze da obori na zemlju, Rio Ferdinand je za njega malo dete po snazi. Igra mi se svidja vizuelno i uprkos mojim zamerkama nastavicu da je igram. Izgleda da previse dana i noci igranja 2011-ce polako ali sigurno uzima svoj danak. Ova terapija je itekako bolna. Inace ko ima problema sa malim budzetima u carrer modu i platama, utehu moze naci u ch. enginu koji verzijom 6.1 radi posao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1276 |
Član
Član od: 17.1.2011.
Zahvalnice: 85
Zahvaljeno 38 puta na 31 poruka
|
![]()
Ja igram na legendary i uvek sam tu sa rezultatom jedan,dva nula,nereseno i kada izgubim to je minimalno.I cim se prebacim na online onda to postaje banja i uzivanje,odnosno celo iskustvo koje sam naucio kroz igranje sa kompom mi dosta pomaze u online mecevima,skoro pa extra.Meni je recimo Fernanidnjo ili Wagner Lovve su vece zivotinje od mesija i c.ronalda jednostavno mi lezi takav profil dok sa ovom dvojicom mi nikako ne ide,I da Naravno D'Alesandro covek je pravi plej u formaciji 4-1-2-1-2 Mislim na CAM poziciju i plus ako igra sa saviolom i fernanidnjom u naoadu, to je onda extra i ima neverovatno jak udarac i uvek se otvara u prazan prostor.( sve ovo pricam o Ultimate Team-u koje je pravo zadovoljstvo igrati).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1277 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.878
Zahvaljeno 998 puta na 619 poruka
|
![]()
meni secka pomalo...
![]() jel neko nasao neki korsini .rna fajl koji bi igru ucinio tecnijom (kao sto mi je proslogodisnji ini fajl ucinio inace zahtevniju fifu 11 igrivom)? Poslednja ispravka: polarnimeda (24.10.2011 u 20:34) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1279 |
Član
Član od: 25.2.2009.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 57 puta na 48 poruka
|
![]()
Ne znam, pocinje zestoko da me nervira online... Kao prvo ne mogu da vjerujem da ne mogu da podesim brzinu pasova kako meni odgovara u online modu...Default je uzas, u single koristim 73 i tek tada je to kako treba...
Kao drugo opet ne mogu da vjerujem kako nece da mi upamti formaciju za neki tim nego posle svaaake utakmice, moram da namijestam formaciju i squad...Uzas... (edit team radi samo dok ne izgasim igru, posle ponovnog startovanja sve se resetuje) Kao trece rangiranje timova... Barselona 5 zvjezdica, i neki drugi timovi tipa Man City koji je isto jak, al barem eto treba da bude 4ipo zvjezdice... Ovako Man City ima 5 a npr prsla Fiorentina 4ipo... Balans je bas lose uradjen... Onda dalje, napad je favorizovan u odnosu na odbranu itekako, prvenstveno mislim na kad napadac probija i ja uz njega vucem ga za dres na "kocku" i pokusavam da mu oduzmem loptu cijelo vrijeme, on promijeni pravac u kontra i u 90% ispadam (pes like fora) Isto tako kao, okret u 16, po zemlji lopta za saigraca redovno je gol...Isto fora s pes-a... Da ne pricam kad povedem vise od jednog gola razlike, kako se odbrana razrijedi nekako i vrlo cesto protivnik dodje do remija ili cak pobjede iako npr vodim po 2-3 nula... I na kraju mnogo mi je bolje bio organizovan online kod PES-a, mogao si prije svakog meca da znas protiv koga igras, a sad koliko sam shvatio ovdje u utakmicama koje se boduju je random...Mozes da vidis protiv koga igras jedino u friendly utakmicama, koje mi nisu toliko bitne jer se ne upisuje pobjeda/poraz... Ne znam u pocetku sam bio odusevljen a sad je vec to odusevljenje daleko manje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku BiTrAtE na korisnoj poruci: | ||
Morandi (25.10.2011) |
![]() |
#1280 | |
Veteran
Član od: 11.3.2006.
Zahvalnice: 249
Zahvaljeno 252 puta na 147 poruka
|
![]() Citat:
To za napad se potpuno slazem, munjevitom brzinom te skidaju s kicme, a u kaznenom padaju kao od sale. Pogresio si sto sansu nisi dao prethodnoj Fifi kao ja, sa ovom sam samo nastavio novopecenu tradiciju. I ja sam igrao PES 10 godina, ali kako je Fifa pocela da postaje PES i jos bolje od toga, a PES da ne lici na sebe, desilo se neminovno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
FIFA Online | Stefan 5 | Sportske simulacije | 234 | 23.7.2013 23:54 |
Fifa 11 Jelen Super Liga | Devilish Soldier | Sportske simulacije | 62 | 27.7.2011 21:22 |
Fifa 09 | Red Wing | Sportske simulacije | 275 | 13.7.2010 21:47 |
Fifa 08 | Никола 91 | Sportske simulacije | 129 | 13.1.2010 22:28 |
Domaci FIFA patchevi | pcigre | Sportske simulacije | 14 | 10.9.2006 17:32 |