![]() |
![]() |
![]() |
#1321 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1322 |
Starosedelac
Član od: 6.1.2007.
Zahvalnice: 406
Zahvaljeno 358 puta na 199 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1323 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1324 |
Član
Član od: 8.3.2006.
Zahvalnice: 74
Zahvaljeno 34 puta na 27 poruka
|
![]()
Hmmm...
![]() Zašto je Dk jači...? Pa recimo zato što je Knight Davion najkompletniji tenk u igri. ![]() Ima nuke, ima stun, ima oklop i hp regen, i ima jedan od najkorisnijih ultija u igri. Abadon ima shield, tako je, ali shield ima jako veliki cd 23 sec, i Death coil koji nanosi manje štete 250 hp-a, naspram 300 hp-a od Db-a, i naravno šteti sebi samom 125hp-a, dok je Davionu cooldown za db 12 sec a za stun 9 sec ![]() Što mu dođe, da te on skoro (1 sec razlike) dva puta ispoliva sa magijama, dok ti sačekaš cd svojih ![]() Elem, stun je penal za team work, i prekida chaneling spelove što ti ne možeš sa abaddonom. Dobar je takođe kada spašavaš svoje drugare itd... Priznajem da je abadonova treća korisnija late game tjs. 40% increased attack speed, slows enemy by 20%, je do yaya kasnije, pogotovo što dodaje -as ostalim tvojim drugarima ![]() Ali sve to sastrane, ulti je najvažniji. Abaddon kada zazeleni, to mu dođe kao velika sijalica za protivnički tim (udri mene ja sam pri kraju hp-a) ![]() Ovo sam pročitao u nekom njegovom guide-u jednom... ![]() I uglavnom kada igrač skonta da je Abaddon pod ultijem, počinje da bega ![]() Nema beganje more!!!! U suštini abaddon jedan je od boljih tenkova suportera, ali je DK tenak (armor i hp regen), suporter (stun i frost atack) ubica i brez magije DB 300dmg-a (samo early game sa ovim)! MOje mišljenje ( opet krajnje subjektivno ofc) je da je Knight Davion jedan od najjačih tenkova u igri. ![]() ako hoćeš mogu da odigram par replayova sa njim pa da me vidiš in action ![]() Poslednja ispravka: Medvedenko (30.7.2008 u 20:52) Razlog: zato |
![]() |
![]() |
![]() |
#1325 |
Veteran
|
![]()
Bilo bi cool kad bi postavio koji replay sa Dragon Knightom ali ok ako te mrzi, dovoljan bi bio kratak item i skill guide. Naravno ako te ne mrzi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1326 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() p.s Neki mu uzimaju Life Steal umesto S&Y sve zavisi, ja uzimam S&Y :P [mada ne volim dk-a generalno, nesto mi ljigav, sav trom ![]() p.s 2 Danas sam odigrao partiju od 90minuta, gde smo izgubili sa protivnickim tronom na 50hp -.- Samo zbog glupih stunera od kojih ne mozes da zivis >< |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Dr Zoidberg na korisnoj poruci: | ||
Ice-Man (31.7.2008) |
![]() |
#1327 |
Banned
Član od: 26.5.2007.
Zahvalnice: 70
Zahvaljeno 95 puta na 54 poruka
|
![]()
moze neko da mi kaze listu itema za teror blade-a
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1328 |
Starosedelac
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 154 puta na 115 poruka
|
![]()
Ccc, choveche, pa itemi nisu uopshte stalni. Sve zavisi od situacije i protivnika. Ali evo, na primer, ako si uspeshan u farmu, probaj Radiance (ako ga nafarmash ispod 30 min), posle Skadi, Butterfly, Buriza, shta ti je volja. Ako nisi tako uspeshan, probaj 4-5 wraith banda i Power Treads (str pozeljno). To tje dosta da ti boostuje health i dmg za male pare i sluzhitje kao odskochna daska za bolje iteme (SnY npr, posle opet Butter ili neshto po zhelji).
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku GrimReaper na korisnoj poruci: | ||
LunaticRS (1.8.2008) |
![]() |
#1329 |
Starosedelac
|
![]()
Za DK itemi-radi+satanic.Ako vam je tesko za farm,onda-armlet+s/y+hotdm(posle satanic),i moze treads uz oba builda zato sto DK vec ima bolestan MS u formi zmaja,treba mu IAS i dmg.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1330 |
Član
|
![]()
pa jel vi to sklapate uvek??!!Nemogu da verujem,znaci vi isto sklapate i kad igrate protiv butchera,line,darkterrora itd..To na pocetku partije moras da vidis sta protivnici imaju!Razumljivo je da ako igrash protiv inteligencije sklpapas hood,a moze i Linken'spere,da upija magije,a ovo ostalo po izboru,otprilike da znate sta mu treba...jedino ako igrate protiv kripova onda sklapajte shta hocete,osim naravno 2 orb effecta
![]() Poslednja ispravka: alex~elitna_ekipa (1.8.2008 u 13:23) Razlog: moja greska |
![]() |
![]() |
![]() |
#1331 |
Veteran
|
![]()
Pa realno gledano ne sklapas uvek isto ali imas neku osnovu sta se dobro slaze sa kojim herojem. Spectri i jos nekim mele herojima spajam jako cesto (gotovo uvek) Vladimir's Offering, Vanguard i Power Treads pa onda sta zatreba a ovo su kao osnovno korisni itemi. Rexxaru mnogo dobro idu Assault's Currias i S&Y. Bije ko svinja onda!
Da li se isplati spajati 2 bashera Troll Warlordu? Sta njemu inace spajate? Ja danas igrao sa Huskarom i sastavio mu Power Treads, Assault Currias i 4xHT i opet nismo pobedili. Igrali smo 2 na 2. Ja i Ogre Mage protiv Drvljashina i Magnusa. Makar je bila dobra partija. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1332 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1333 |
Član
|
![]()
evo za Huskara ako nekome treba itembuild...
2 bracera pa boots... onda Armlet pa zavrsis treads... pa stavim jos jedan bracer jer mu treba str zbog imba heala... i Helm of dominator... e sad zavisi od situacije kupujes reaver ili hiper... za dalje se snadji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1334 | ||||
Starosedelac
|
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1335 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1336 |
Član
Član od: 12.12.2005.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 16 puta na 10 poruka
|
![]()
Abadon nije bas prost 275 dmg shield i 250 dmg death coil (koji i vas ostecuje) kao sto neko rece u nekom od prethodnih postova.
Ako igrate kako treba te dve magije su opasna kombinacija. Znaci bacite shield na sebe i onda bacate death coil na protivnika. Death coil vas nece ostecivati, vec ce samo trositi shield (death coil bez losih strana). U jednom trenutku (ako ste dobro tempirali) vas death coil ce istovremeno aktivirati vas shield i dmg na protivniku ce biti 275+250 (naravno manje zbog magic resistance). Idealno za heroje koje progonite, a nista vas ne napada da vam aktivira shield. Posebno smrtonosno za inteligence i slicne heroje sa malo hit poena. Osetio sam to na svojoj kozi par puta, a priredio isto to i drugima. Neki su mislili da varam. Kazu: imao sam preko 400hp - kako si me ubio odjednom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1337 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1338 |
Član
Član od: 12.12.2005.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 16 puta na 10 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1339 |
Član
|
![]()
najjace su fore kad igras sa bloodseekerom i kazu da imas MH...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1340 |
Član
Član od: 8.3.2006.
Zahvalnice: 74
Zahvaljeno 34 puta na 27 poruka
|
![]()
Ljudi stavite me u frendse pls Medvedenko mi je nick, pa da se okušamo malo...
![]() Ispunio sam normu za SIG VIP trebalo bi da me prime, konkurisao sam, pa ako ima igrača dl-e (sem Telepatica i Zoidberga) stavite me u buddy-e i tamo! ![]() 1 slika govori više nego 1000 reči, a jedna partija vredi više nego 10000 postova! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
dota |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
DotA All-stars | Lucic Nemanja | Online susreti | 79 | 14.6.2009 22:48 |
Izrada mapa: DotA Marvel comics edition | Adonai037 | Mrežne igre | 5 | 1.8.2007 2:03 |
Dota i Kanter | skorpius | Akcione igre | 24 | 23.11.2006 6:55 |
Metacritic lista - Strategije | The mighty Boo | Strateške igre | 14 | 4.9.2006 22:37 |