![]() |
![]() |
![]() |
#1321 |
Član
Član od: 1.10.2008.
Zahvalnice: 371
Zahvaljeno 174 puta na 108 poruka
|
![]()
Izgubih vreme uzalud,ovo mi uopste ne lezi.Izgleda da nisam ja vise za ove "holivudske" igrice.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1322 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.9.2009.
Zahvalnice: 1.590
Zahvaljeno 1.080 puta na 773 poruka
|
![]()
ajde ne lupajte,ja sam odmah gledajuci trailer uocio da nesto nije bas ok sa grafikom,ipak cekam da instaliram.
sve to ne bi pravilo problem da nisu izbacili mw2 sa sasvim pristojnom grafikom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1323 |
Deo inventara foruma
|
![]()
aaa bem ti ja treyarch, i waw je bio ubagovan ali ovo je strasno
Stignem do ulice i krenem malo i PAF Kresuje se igra i ati2 nesto drajver I moram restart kompa ![]() Ideje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1324 |
Član
Član od: 19.4.2009.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Ne znam zasto mi je obrisan post zato sto sam rekao da mi ne koci igrica! ima od 30 do 95 frejmova
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1325 |
Starosedelac
Član od: 12.8.2010.
Zahvalnice: 760
Zahvaljeno 207 puta na 130 poruka
|
![]()
Ljudi,jel su najavili neki patch?Posto je ovo stvarno iritantno.Igra secka ko nenormalna,pri osrednjim podesavanjima.Instalirao sam nove drivere za graficku,pogasio sam sve bezpotrebne programe.
Bas su prangije ovi iz trayarch-a sto ne mogu da optimizuju prokletu igru!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1326 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1327 |
Starosedelac
Član od: 30.1.2007.
Zahvalnice: 341
Zahvaljeno 281 puta na 187 poruka
|
![]()
Nacuo sam da secka sa ATI kartama sto bi bilo jako bezobrazno ako nije drajver pa je to onda druga stvar ispravice se, koliko vidim vas dvojica imate ATI, aj neki nv kako se ponasa??? Neznam mozda su glasine ali sad poceste da kukate reko ko zna......
![]() edit: ja se ne salim stvarno videh negde... kaze cimkanje neko nije ni fps neobijasnjivo!?!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1328 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne na ATi kartama, već na dvojezgarnim AMD procesorima. Jeste cimkanje, na svake 2-3 sekunde kao da padne fps na 1.
Nisam još probao ono gore, pa ako neko proba pre mene neka javi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1329 |
Starosedelac
Član od: 30.1.2007.
Zahvalnice: 341
Zahvaljeno 281 puta na 187 poruka
|
![]()
Izgleda da trazi quad,da je to problem...
![]() Black Ops recenzije više nego pozitivne Rezultati dobri kako se i očekivalo Recenzije su objavljene i Treyarchovo samopouzdanje se isplatilo nakon što je Black Ops dobio više pozitivnih kritika. Postojala je zabrinutost da Black Ops neće ostvariti dobar uspjeh, posebno u poređenju sa Infinity Wardovim Modern Warfare 2, koji je redefinisao franšizu. U prošlosti su Call of Duty naslovi Infinity Warda uvijek nadmašivali Treyarchove, ali ovaj put se smatra da je Treyarch predstavio svoj najbolji Call of Duty naslov ikada ili jedan od najboljih u franšizi. Igra trenutno ima rezultat od 90 na Metacriticu, što je više nego odličan rezultat. U recenzijama se navodi da će dobra prodaja naslova nastaviti i u budućnosti i da su igrači prezadovoljni novim iskustvom. Prenose tu vijest svojim prijateljima, što, naravno, znači dodatnu prodaju. Ako to ne pomogne prodaju, tu je i velika marketinška kampanja Activisiona koja će osigurati uspjeh igre. Kako preliminarni rezultati prodaje tek treba da budu objavljeni, nekoliko izvora iz maloprodaje nam je kazalo da su ostvarili najbolju prodaju ikad i da mnogi kupci dolaze po svoje narudžbe čak i u ponoć. Rezultate prodaje očekujemo u toku naredne sedmice, a do tada imamo jednu dobru vijest – očigledno je da nestašice zaliha neće biti jer su kompanije osigurale značajan broj kopija. http://www.itx.ba/index.php?option=c...13617&Itemid=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1330 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nije to u pitanju, već je izgleda problem samo do AMD dualcore procesora. Eno, gledam na bench-u, samo ljudi koji imaju DC AMD procesore prijavljuju to seckanje, sad ovde Rkoma i ja...
edit: Probao sam ono gore i nema više seckanja ili je makar svedeno na minimum. Sad je igra mnooogo fluidnija. Poslednja ispravka: dzonihsv (10.11.2010 u 17:32) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1331 |
Deo inventara foruma
|
![]()
ako ovo trazi quad onda..
![]() mw2 je imao najveci pad fps u istoriji,sa preko 250 je umeo da padne na ispod 20. a one misije u favelama su ili trazile jaci klok procesora ili 1gb vram ako je bas sve na max. Tu je bilo kratkog seckanja kao sto sada opisujete. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1332 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Hmm izgleda da igra ima problem sa ati drajverima
Npr meni kad da BSOD daje mi da je ati2dvag prestao da radi Tako nesto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1333 |
Starosedelac
Član od: 2.5.2008.
Zahvalnice: 207
Zahvaljeno 186 puta na 124 poruka
|
![]()
ja igram vec 2,5 sata bez problema i pada fps-a , kresovanja ili bilo kakvih problema.
btw imam ati 10.8 drivere. Grafika je prilicno cod5, mozda malo bolja,ili se tripujem, no svejedno meni je ok. ne mora sve da budeu grafici, svidja mi se i prica i to sto povezuju i sa cod4 i sa cod5 svasta ima... no glavni fail mi je NO RECOIL... ili veoma minimalan samo na nekim puskama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1334 |
Starosedelac
Član od: 18.9.2009.
Zahvalnice: 177
Zahvaljeno 301 puta na 230 poruka
|
![]()
To seckanje se zove stuttering...
Sh0m1, instaliraj najnovije drajvere... Nesto mi nisi srecan kao sto si bila prezentacija u londonu. Cini mi se da ti je hajp opao. HSVstoned, ne znam o cemu pricas, da je u MW2 sa 250+ padalo na 20 u faveli, secam se da je jos davno kada je izasla igra efaco5 igrao na 1680x1050, sve maxed, sa 2x HD5970 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1335 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Imam 10.10 hmmmm
Videcu da install 10.8 ili tako neki mozda bude bolje |
![]() |
![]() |
![]() |
#1336 |
Starosedelac
Član od: 10.2.2007.
Zahvalnice: 232
Zahvaljeno 251 puta na 170 poruka
|
![]()
Znach neoptimizovana port konzola smrdi do bola
![]() Bash sam gledao neke ingame screenshotove(ne one koje se koriste za promociju). Blago recheno grafika je jadna, texture muljave a geometrija je za nijansu bolja od ut2004. :P Verujem da je od svega najzabavniji zombie mod,kao i ta mini zombi top down igrica unutar BO. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1337 |
Deo inventara foruma
|
![]()
MW2 je imao bolju grafu
|
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Sh0m1 na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#1338 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Heh... sa 10.8 se javlja i stuttering i freezovanje celog kompa posle one scene kad ovi upadaju i kad treba da otvori vrata onaj crnja freezuje se
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1339 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
al kapiram da je to do extra rezolucije mape,kad se stavi na high onda je sve ok. a inace mw2 leti na vecini masina. pa fc2 su poceli da igraju sa 160 fps sa najjacim crvenim/zelenim,sta se cudis za mw2 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1340 |
Starosedelac
Član od: 16.7.2007.
Zahvalnice: 303
Zahvaljeno 676 puta na 365 poruka
|
![]()
Grafika uopšte nije bitna!
Bitno je da igra šuri MW 2 u svakom pogledu (što se kampanje tiče) ![]() Treyarch je odradio fantastičan posao i nadmašio IW ![]() Shvatićete to u toku kampanje kad počne vilica da vam se valja po podu i onda nećete obraćati pažnju na grafiku. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
call, duty, modern warfare |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Call of Duty: World at War | Densetsu | Akcione igre | 1539 | 22.9.2019 23:44 |
Balkan Special Force Call Of Duty 4 MP Mod | red_beret | Akcione igre | 69 | 3.4.2017 14:32 |
Najbolji način za igranje Call Of Duty 2 preko Interneta! | Guterill | Online susreti | 64 | 16.2.2010 4:20 |
Call of Duty Real-Time Card Game (kartaška igra sa tematikom drugog svetskog rata) | Liquid Nitrogen | Brbljaonica | 9 | 7.6.2008 12:56 |
Call of Duty - Nema teksta u meniju | ForceWare | Kvarovi | 15 | 28.8.2006 19:28 |