![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#121 |
Starosedelac
|
![]()
deco... na kom serveru igrate i koja je klasa najblizha enhancement shamanu i koja je dobar pvp hiler?
e i da... koji je max lvl i kolko treba otprilike da dodjesh do njega ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Veteran
Član od: 16.5.2006.
Zahvalnice: 664
Zahvaljeno 183 puta na 135 poruka
|
![]()
Max lvl je 40
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Starosedelac
|
![]()
jel treba i dalje mu.da da ti otpadnu samo od chekanja da ispijesh vode i da se nazhderesh ili neshto drugo... i recite mu klasuuuu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
E to je ono sto mi se najvise svidja
![]() Ja sam igrao patuljka inzinjera. To podseca na huntera. Imas da postavljas mitraljeska gnezda i imas pusku a mozes i mele da lupas... To mi je mnogo jako, a i patuljci su super. Ima i hilera ali nisam isprobavao. U principu moras da isprobas, klase nisu iste kao GW i WoW... Ma njabolje je sto stalno se desava nesto i nema dosadne pauze i grinda... Za 3-4 sata koliko sam igrao iz cuga nisam grindovao nista... i to par questa sto su imali da kao nesto skupis su interesantni i nije klasicno sakupljanje djubreta nego je vezano za pricu stvarno... a ne ono donesi mi zecije usi... mislim sta ce ti usi od zeca... sta ti je zec kriv... mislim, kapiras me... |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Banned
Član od: 29.3.2008.
Zahvalnice: 162
Zahvaljeno 107 puta na 81 poruka
|
![]()
Mozda onaj dark elf disciple of Kain. Nisam igrao sa njim, ali on je dps sa macevima, a koristi neku magiju pa kontam da je koliko toliko slican ench shamanu iz WoW-a.
A Healer ovde nisu samo healer-i,znaju i da sibaju ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Starosedelac
|
![]()
niko mi ne reche kolko traje lvlovanje :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Član
Član od: 1.4.2006.
Zahvalnice: 85
Zahvaljeno 143 puta na 83 poruka
|
![]()
Ne postoji klasa koja bi se mogla opisati kao ench. saman iz wow-a, uzimanje rank-ova ide sporo, po mojoj slobodnoj proceni oko 70+ sati igre jos uvek nisam stigao do 40-tog ali po mojoj proceni toliko.
Mnogo faktora je u igri ako govorimo koliko se brzo leveluje, koliko tvoja strana dobija scenario borbe je jedan od primarnih faktora. Raspitaj se zato lepo pre nego sto pocnes koja strana vise gubi na odredjenom serveru! |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Banned
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Član
Član od: 17.11.2006.
Zahvalnice: 141
Zahvaljeno 165 puta na 87 poruka
|
![]()
Odlicna komparacija sa WOW-om, procitajte. (moze biti zanimljivo svakom wow playeru kao i nekome ko se odlucuje izmedju ove dve igre)
http://www.wowhead.com/?forums&topic=38059 |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Banned
|
![]()
Meni smeta sto ne znam nista o lore-u
![]() ![]() ![]() ![]() U svakom slucaju do sada sam se bas zabavljao ,jedino ide veliki minus na ogromno cekanje na battlegroundove (i iz nekog razloga uvek igramo jedan te isti scenario nikad druga dva od tri moguca ![]() @genius ti si dwarf inz.,jedno pitanje ![]() dal ti komandujes onim topom kad ga postavis? Mislim dal mu naredjujes koga da gadja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne... ili ja nisam to uspeo da nadjem... ali ne... on u principu gadja onog na koga ti imas max agro tako da se trudi da skine agro sa tebe i prebaci na sebe. Osim sto mozes da ga postavis, mozes jos samo i da ga popravis ili unistis... Popravljanje ide jako brzo tako da se isplati ali nema sanse dok ima okolo nekog da te napada, ali za par sekundi mozes da ga popravis, taman koliko dok naidje novi talas...
Ja obicno gadjam nekog puskom da mi pridje pa onda turet navali na njega i onda on ni ne stigne na mene nego odma udari na turet (koji je dosta jak) i onda ga punim bombama dok ne krene ne mene i onda malo trcim okolo dok turet ne preuzme opet... u sustini ako te napadne vise od jednog (tri na primer) turet primi sve njih na sebe a ti skidas jednog po jednog. Mnogo dobra stvar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Banned
|
![]()
Evo sad moja guilda napravila warband (raid) na dve tvrdjave ordera
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Odigrao sam kod druga i nisam video nista posebno.Ali PvP je zaista dobar.Nesto sto mi se zaista svidelo je kada se hilujes da dobijas neke poene za DMG moci kada skupis 5 poena bude ti manji cast(igrao sam sa shamanom neznam da li je kod svake klase).Ali ubedljivo najjaca fora je kod goblina /special .U svakom slucaju igra je dobra ali nista posebno,stim sto mislim da prvo treba sacekati trial ako vam se bas nigde ne zuri
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Novi član
Član od: 6.5.2007.
Zahvalnice: 16
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Server: Karak-Azgal
Nick: Adventius Rank: 31 Chosen Guild: Greenskin Hooliganz Ko kod hoce da se prikljuci dobrodosao je ![]() Btw igra je fenomenalna posebno RvR. |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Veteran
Član od: 9.6.2008.
Zahvalnice: 225
Zahvaljeno 160 puta na 99 poruka
|
![]()
POstoji li trial za ovo? Na zvanicnom site- u ne mogu da nadjem bilo kakav link koji vodi ka free trialu, pa sam se pitao da li uopšte postoji? Jer ne zelim da dam pare pa da se ispostavi da mi se ne svidja
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa ne postoji a da si ranije se raspitivao, mogao si da kupis preorder za 800 dinara i igras mesec dana... ali dobro... sta je tu je...
Mozes da skines klijent sa sajta... pa da ti neko pozajmi nalog na par dana kad ne igra da pogledas kako je... |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.174
Zahvaljeno 5.002 puta na 2.915 poruka
|
![]()
Još jedan filmić:
http://www.youtube.com/watch?v=7S8xlQhDOB4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Veteran
Član od: 9.6.2008.
Zahvalnice: 225
Zahvaljeno 160 puta na 99 poruka
|
![]()
hehe, bilo bi super da mi neko da nalog, samo mali problem je u tome što svi drugovi igraju WoW, ali nema veze snacicu se nekako. WoW me smorio malo a želeo bih da probam nešto novo, a ovo mi izgleda kao ozbiljna igra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Banned
|
![]()
U Decembru stizu dve klase koje su izostale i to one bolje
![]() Knight of the Blazing Sun i Black Guard http://herald.warhammeronline.com/wa...cle.war?id=386 |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Banned
|
![]()
Evo mog lika
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
DDonline - Dragons and Dungeons online (MMORPG) Beta! (0.91) | Nosf | Mrežne igre | 11 | 12.11.2007 0:53 |
Pirati sa kariba ONLINE | dodgeme | Mrežne igre | 23 | 25.6.2007 14:27 |
Jos 25 dana do izlaska Warhammer: Mark of Chaos | Isko | Strateške igre | 12 | 21.10.2006 21:54 |
Freelancer online | rexma | Mrežne igre | 40 | 20.9.2006 21:06 |
Online igranje... | dzambo | O igrama uopšte | 7 | 28.12.2005 0:57 |