![]() |
![]() |
|
Grafički softver i radovi Programi za pregled slika, programi za obradu vektorskih i rasterskih slika, programi za projektovanje, modelovanje i rendering, konvertori; takođe i primeri fotografija i radova |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#121 |
Veteran
|
![]()
More videli smo i gore stvari.
Npr godinu rada u maxu sa 32mb rama( 3ds max r 3 je bio u pitanju) i procesorom od 166 mhz( naravno tu je i s3 trio grafika sa 1 MB graficke memorije) E kad se samo setim pocetaka svog rada u maxu, samo mogu da kazem ouch Srecom to kosmarno vreme je daleko iza mene. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Novi član
Član od: 16.8.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
CAo svima ovo je samo proba !!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Novi član
Član od: 23.8.2006.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Cao ljudi ja sam nov, koristim LW8, i tek pocinjem ozbiljno da zalazim u 3d vode.Trebala bi mi pomoc oko animacije. To sam tek poceo da ucim, pa ne znam odakle da pocnem. Modelovanje i texturiranje jos po malo i znam, ali animaciju dibidus nemam pojma.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Veteran
|
![]()
Mali ces feedback kod nas naci sa lightwaveom. Ipak je kod nas najbrojnija zajednica korisnika 3ds maxa( pa bih ti i zbog cinjenice razvoja doticnih softwerskih paketa preporucio max)
pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Veteran
Član od: 20.10.2005.
Zahvalnice: 433
Zahvaljeno 111 puta na 79 poruka
|
![]()
Jesu li 3ds max 9 i maya 8 već izašli?Ili su ono na sajtu samo beta verzije?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Veteran
Član od: 18.12.2005.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 27 puta na 19 poruka
|
![]()
walter mathew je ipak bolji izbor; torentuj bre, ili emuluj pa nadji sta ti treba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
information junkie
|
![]()
Nevercenter Silo
Boston, MA -- Nevercenter Ltd. Co. today announced the impending release of Silo 2.0 as an open beta for registered users. Silo is a focused 3D modeling application designed to fit into a wide variety of production pipelines, and has been adopted by artists in top studios around the globe. Version 2.0 introduces brush-based displacement painting fully integrated into a traditional modeling environment, LSCM UV unwrapping, and major improvements in the areas of interface, speed, workflow and toolset... ![]() http://www.nevercenter.com/silo/silo_20_beta/ Poslednja ispravka: Highlander (9.10.2006 u 21:30) |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Veteran
|
![]()
"brush based displacement", ispravi me ako gresim ali ovo postoji i u 3dsmaxu jos od 7. ili 6. verzije, s obzirom da sam na old school principima i jos radim na 5tici, nisam 100% siguran, ali cini mi se da sam nekad gledao film sa koriscenjem te opcije. U sustini gledano nije nesto sto ne bi moglo da se odradi i u prethodnim verzijam bez takve opcije, samo cut i extrude/bevel/outline.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
information junkie
|
![]()
Max 7 ima neki Paint select tool, nisam ga dosad koristio... Mada, mislim da ovo nije isto. Ovo je verovatno kao u Zbrush-u, ako se ne varam. Inače težak je samo 10MB, pa vredi probati...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
information junkie
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Veteran
|
![]()
nene, ne radi tako, u stvari se ne radi tu o bojenju vec modelovanju i razvlacenju poligona ali smisleno (kao na ovom karakteru na slici), bojenje isto ide pod unwrap pa namestas, displacement tool nema u 5tici, cini mi se da ima u ostalim.
pa to se tako radi zacikas masu, pa pobegnes ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
information junkie
|
![]()
Strata 3D CX 5.0
![]() Have you ever wished that there was a 3D application that was as easy to use as Photoshop and had the precision of Illustrator? Strata 3D CX is the answer to your design needs with the ability to link to Photoshop files, import Illustrator art, and create photo-real images and animations. Add a new dimension to your work for illustration, design, web-ready graphics, animation and more. Don't make the mistake of buying a 3D tool that makes you change your design process - Strata 3D CX works like you do. ![]() Više informacija... |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Veteran
Član od: 5.7.2006.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 20 puta na 18 poruka
|
![]()
ok izgleda dobro al sta ce ti
![]() jedino bitno sto ja tu vidim jesu layers,ok kul ali mi program deluje siromasno kako funkcionise po cemu je napredan |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Veteran
Član od: 20.10.2005.
Zahvalnice: 433
Zahvaljeno 111 puta na 79 poruka
|
![]() Citat:
![]() ... tezga 51 ![]() |
|