Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Akcione igre
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Akcione igre First-person-shooteri i slično...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 19.10.2008, 13:47   #121
Keki
Veteran

Član od: 16.10.2008.
Zahvalnice: 164
Zahvaljeno 280 puta na 127 poruka
Određen forumom Re: Tomb Raider Legend

Ne treba da kliknes nego da joj pridjes i da pritisnes "E".Lara ce je ubosti ali cudoviste nece umreti,ali ce zato kad se bude lecila imati manje zdravlja(Amanda(t.j.cudoviste),ne Lara).Znaci nastavi da napadas,kad padne pritrcis i kad si pored nje (cudovista) pritisnes"E",onda ce se oslabljeno cudoviste dici i samo nastavi dok ga ne sredis.Tako sam ja presao i nema drugi laksi nacin.Nadam se da sam pomogao.
Keki je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Keki na korisnoj poruci:
simic (19.10.2008)
Stara 19.10.2008, 17:56   #122
simic
Član

Član od: 17.5.2008.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku simic Slanje poruke preko Skypea korisniku simic
Question Re: Tomb Raider Legend

e jel zna neko gde se nalazi onaj zlatni stit u croft manor i kako da ga uzmem:

Poslednja ispravka: simic (19.10.2008 u 18:31)
simic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 19.10.2008, 19:25   #123
Keki
Veteran

Određen forumom

Pretpostavljam da je moj savet upalio.Inace,ako znas engleski onda ces kompletno objasnjenje za nalazenje stita naci na ovom linku

http://tombraiders.net/stella/walks/...roftmanor.html

Ako ipak budes imao problema oko prevoda i necega sto ti ne bude jasno vrlo rado cu ti pomoci s obzirom da sam i ja tako skupio sve nagrade(ukljucujuci i zlatnu nagradu).Samo napisi sta treba i drage volje cu ti pomoci.

Ako te mrzi da citas mozes pogledati video walktrough za sve sto ti treba iz TR:Legend.Sastoji se iz nekoliko delova(zbog velicine),ali ja sam ipak citao sa ranije datog linka jer je detaljno opisano.Evo linka za video walktrough

http://www.stuckgamer.com/gui_tomb_r...egend_01.shtml

Tu imas ono sto ti treba ali koliko je to bolje od citanja ti proceni,cisto da znas da imas vise opcija.

Poslednja ispravka: Keki (19.10.2008 u 21:15)
simic (20.10.2008)
Stara 19.10.2008, 21:16   #124
simic
Član

Slanje poruke preko MSN-a korisniku simic Slanje poruke preko Skypea korisniku simic

odem do one police sa knjigama i pretisnem sva moguca dugma na tastaturi ali nece da povuce onu knjigu koja bi trebala nesto da otvori. Hvala na pomoci
Stara 19.10.2008, 22:06   #125
Keki
Veteran

Knjige ne treba da se vuku nego guraju.Nije ni bitno.Dugme za to je "E".Uostalom procitaj ovo isod da proveris da nisi nesto zaboravio da uradis a ako jesi javi mi sta ti nije jasno.

"This can be done before or after completing the gym, but you will need to have taken the necessary steps to unlock the first two clues. The first clue ("Above the Waters. . . ."), found in the SECRET PASSAGE, directs you to the statues above the SWIMMING POOL. There you'll receive the second clue ("Within the hall of knowledge. . . ."), which sends you back to the LIBRARY and enables the colored book puzzle."

Znaci,ovo moze biti uradjeno samo pre ili posle obavljanja sale za vezbe,ali ces morati da preuzmes potrebne korake da otkljucas prva dva traga (nagovestaja,smernice).Prvi trag ("Iznad voda..."),pronadjen u tajnom prolazu,upucuje te do statua iznad bazena.Tu ces primiti drugi trag ("Unutar dvorane znanja..."),koji te salje nazad u biblioteku i omogucuje zagonetku sa obojenim knjigama.

"Return to the LIBRARY and use the Interact key to press each of the protruding colored books in the right sequence: cerulean, topaz, viridian and crimson (i.e., blue, yellow, green, red). Blue is just inside the library on Lara's right. Yellow is in the upstairs office. Green is on the upstairs landing and red is on one of the downstairs shelves. When the correct sequence is pressed, a secret panel opens near the red book, revealing a silver reward (10/10)"

Vrati se u biblioteku i pritisni dugme za interakciju (to dugme je "E")da bi gurnuo obojene knjige koje strce u ovom redu:cerulijan,topaz,viridian i crimson (t.j. plavu,zutu,zelenu,crvenu).Plava je unutar biblioteke s Larine desne strane.Zuta je u kancelariji na spratu.Zelena je na spratu (ne u kancelariji) i crvena je na policama dole.Kada su pritisnute u ovom (pravom) redu,skrivena ploca se otvara pored crvene knjige,otkrivajuci srebrnu nagradu(10 od 10).Takodje ce se prikazati natpis otkrivajuci neku recenicu.Pridji natpisu i pritisni "E" da bi Lara procitala tu recenicu.

Ako nisi citao te natpise moraces da ih procitas u istom redu kao sto sam na pocetku napisao.

Ako si koristio uputstva sa linka

proveri da li si uradio sve kako tamo pise a ako ti nije jasno sta pise ja cu ti sve detaljno prevesti.
Javi mi kako si prosao i sta si uradio a ako nesto ne valja ja cu ti naravno pomoci ako treba.

Poslednja ispravka: Keki (19.10.2008 u 23:05)
simic (20.10.2008)
Stara 20.10.2008, 15:15   #126
simic
Član

Question Re: Tomb Raider Legend

Brate imam sve one stitove osim srebrnog i zlatnog otvorio sam one prolaze pogledao sam na "youtube" kako da uzmem ali meni su sve one knjige vec uvucene jedino ako treba da uradim jos nesto pre da bi se te knjige izvukle.
Stara 20.10.2008, 15:35   #127
Keki
Veteran

A natpisi?Nalaze se na plocama (idi na onaj link gore),proveri da li ih je lara procitala.Mozda nije do toga...Jesi skroz siguran da si uradio kako tamo pise?Meni nije bilo problema,mozda nisi gurnuo zadnju knjigu dobro.Sad sam se setio da sam i ja imao takav problem ali sam onda procitao one natpise na plocama i sve je bilo u redu.Procitaj jos jednom moj zadnji post i proveri da li si uradio sve kako treba.Da li si obavio bazen i salu za vezbe kako treba (proveri na onom linku) i onda pokusaj ponovo.

Ako hoces mozes da skines i save game fajlove sa

http://tombraiders.net/stella/savegame/TR7saves.html

ali bolje ti je da probas da odigras da nesto ne bi zeznuo kad ubacujes ove fajlove(ako se ne razumes ne diraj,ali imas tu i objasnjenja na istom linku).

Jos jednom,proveri da li si sve obavio kako treba,koristi ovaj dole link (napisacu ga na kraju opet) da proveris i javi mi sta si uradio(s obzirom da se sve da resiti ne brini).

Procitaj te ploce sa natpisima redom sa ranije datog posta(pridjes,pritisnes "E" i Lara ih procita (ako vidis neki tekst u gornjem desnom uglu koji se pojavi kad pridjes i pritisnes "E" znaces da je procitan)).Ako se to tebi nije desilo onda znas sta je problem.Pokusaj ponovo ako jos nece kazi,mozda se setim jos neceg

Samo da dodam da kad procitas natpise ponovo redom koji sam ranije napisao (proveri zadnji post) trebalo bi da se knjige resetuju pa mozes ponovo da probas.Trebalo bi tako da bude a ako nije smislicemo nesto.

Poslednja ispravka: Keki (20.10.2008 u 16:07)
simic (20.10.2008)
Stara 20.10.2008, 16:58   #128
simic
Član

Thumbs up Re: Tomb Raider Legend

Presao sam hvala bogu vise, nisam procitao samo ono iznad bazena. Kad se predje ono sa knjigama i sve stitove pokupim jel ima jos nesto da se radi ili je graj igrice. Hvala na pomoci
Stara 20.10.2008, 17:18   #129
Keki
Veteran

Znaci uspeo si.Drago mi je.Cestitam.Vidis da sam bio u pravu.Nikad se ne treba zivcirati kad nesto nece nego samo razmislis i probas ponovo(ili pitas)Znaci,ako si skupio sve stitove(bas sve)ukljucujuci i ovaj zlatni u Croft Manor nemas vise nista.Izvini,imas.Da bi igra bila 100% gotova moras da zavrsis i one time trial-se.To ti je ovako:igras ponovo misije ali si ovog puta ogranicen vremenom.Ne znam da li se i tu skupljaju nagrade ili ne ali ipak prvo idi na Extras pa ako je sve otkljucano onda ne moras (ali mislim da nece biti otkljucano).Ipak proveri.Takodje cini mi se da moras da predjes igru na Hard.Dacu ti link sa vise informacija o nagradama i drugim stvarima

http://tombraiders.net/stella/walks/...k/rewards.html

Ovo ti je za informacije o time trialu

http://tombraiders.net/stella/walks/...imetrials.html

Sifre ti se otkljucavaju posle zavrsene igre (znam da je bezveze ali sta je,tu je)

http://tombraiders.net/stella/cheats/TR7cheats.html

Ako te jos nesto zanima pogledaj prvi od ova 3 linka ili idi direktno na

http://tombraiders.net/

Ako te mrzi da ponovo prelazis idi na link

http://tombraiders.net/stella/savega...s.html#tr7save

tu ces naci sve save game fajlove ukljucujuci i 100% predjenu igru(ponavljam da ako ne znas kako se ubacuju save game fajlovi nemoj nista da cackas da ne bi nesto zezno,ali imas na istom sajtu negde i kako se ti fajlovi ubacuju).

Ako hoces patcheve i ostale stvari idi na

http://tombraiders.net/stella/downloads/TR7files.html

Ala su ustekali ovaj zlatni stit,a?

Drago mi je da sam bio od pomoci i jos jednom cestitam.

P.S. Ako ti jos uvek nesto nije jasno...znas vec.

Poslednja ispravka: Keki (20.10.2008 u 17:46)
simic (20.10.2008)
Stara 20.10.2008, 23:06   #130
Shone_King
Veteran

Član od: 19.4.2007.
Zahvalnice: 191
Zahvaljeno 91 puta na 72 poruka

Pre dve nedelje sam kupio ovu igru original za 399 din. i sad sam se malo smorio,al mi se cini da je igra zanimljiva i da ima akcije dosta...
Shone_King je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.10.2008, 23:30   #131
Keki
Veteran

Kako to mislis CINI ti se?Pa za dve nedelje si mogao da je predjes sto puta.Sto se igre tice,super je.Dobra grafika,novi pokreti,nov tip invertara,jedino sto je mana je sto je suvise kratka.Ima svega 8 nivoa,u skoro svakom imas nekog bossa,ali zato preci igru na hard je test zivaca.Sto se akcije tice,i nije je bas puna igra.Uglavnom se sastoji od super smisljenih glavolomki gde treba spojiti logiku i vestinu.Ipak,pejzazi i uopste grafika su na visokom nivou.

Ako ti igra dosadi,odigraj Anniversary.Duza je,malo poboljsanija i vraca Laru u nekadasnji smisao igranja zbog kojeg je igra odmah na pocetku dobila neki smek,a to je traganje kroz napustene predele,spasavanje glave od svakakvog zverinja itd.Neke misije su preradjene iz ranijih nastavaka ali upravo zbog njih je Tomb Raider tu gde jeste.

A uskoro izlazi i Underworld (18.11.2008. bar su tako najavili) pa ako te ne mrzi da cekas...
Stara 20.10.2008, 23:38   #132
Packy
Deo inventara foruma

Član od: 19.1.2008.
Zahvalnice: 1.787
Zahvaljeno 1.270 puta na 496 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Packy

Citat:
Keki kaže: Pregled poruke
Kako to mislis CINI ti se?Pa za dve nedelje si mogao da je predjes sto puta.Sto se igre tice,super je.Dobra grafika,novi pokreti,nov tip invertara,jedino sto je mana je sto je suvise kratka.Ima svega 8 nivoa,u skoro svakom imas nekog bossa,ali zato preci igru na hard je test zivaca.Sto se akcije tice,i nije je bas puna igra.Uglavnom se sastoji od super smisljenih glavolomki gde treba spojiti logiku i vestinu.Ipak,pejzazi i uopste grafika su na visokom nivou.

Ako ti igra dosadi,odigraj Anniversary.Duza je,malo poboljsanija i vraca Laru u nekadasnji smisao igranja zbog kojeg je igra odmah na pocetku dobila neki smek,a to je traganje kroz napustene predele,spasavanje glave od svakakvog zverinja itd.Neke misije su preradjene iz ranijih nastavaka ali upravo zbog njih je Tomb Raider tu gde jeste.

A uskoro izlazi i Underworld (18.11.2008. bar su tako najavili) pa ako te ne mrzi da cekas...
Pa,ako zeli da igra ovaj najnoviji kada izadje,treba prvo da odigra ceo Legend kako bi povezao prichu.
Jel tako?Mada uzmi i Anniversary chisto da vidish kako izgleda ovaj remake prvog dela.
Packy je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.10.2008, 23:43   #133
crazy_LG
Banned

Član od: 26.8.2008.
Zahvalnice: 402
Zahvaljeno 838 puta na 361 poruka

Pa po toj tvojoj logici trebalo bi da uzme i delove izmedju prvog i Legenda
crazy_LG je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 20.10.2008, 23:56   #134
Packy
Deo inventara foruma

Član od: 19.1.2008.
Zahvalnice: 1.787
Zahvaljeno 1.270 puta na 496 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Packy

Citat:
crazy_LG kaže: Pregled poruke
Pa po toj tvojoj logici trebalo bi da uzme i delove izmedju prvog i Legenda
Ne,ne to shto sam ja naveo je Crystal Dynamics.Da,da to su oni koji su vratili LK(chitaj Lara Kroft)u zivot.A shto se tiche Core Designa sem prve 2-3 igre su bile solidne,ostalo je slabo do shto nas dovelo do Crystal Dynamics.
Packy je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 21.10.2008, 0:32   #135
Shone_King
Veteran

kao prvo nisam ja odmah igrao pomenutu igru cim sam je kupio vec pre neki dan,i nemam toliko vremena da po ceo dan igram igrice za racunarom,to vreme samo nalazim za igre koje su po meni fenomenalne....a Legend je dobra igra i preci cu je nije to problem,a imam i Anniversary al ne original...
Stara 21.10.2008, 1:04   #136
Pjanovic
Banned

Član od: 22.1.2007.
Zahvalnice: 2.940
Zahvaljeno 2.739 puta na 1.903 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Pjanovic

Citat:
Packy kaže: Pregled poruke
Ne,ne to shto sam ja naveo je Crystal Dynamics.Da,da to su oni koji su vratili LK(chitaj Lara Kroft)u zivot.A shto se tiche Core Designa sem prve 2-3 igre su bile solidne,ostalo je slabo do shto nas dovelo do Crystal Dynamics.
Crystal Dinamics jeste vratio Laru u zivot, ali meni se vise svidjala ona mrtva Lara , nije to bas to, ali kapiram da je trebalo uneti dosta promena u odnosu na prvih 5 delova, kako bi se igra prodavala. Jednom recju, Tomb Raider prvi deo je bila hard core igra za avanturiste (2.deo takodje odlican, 3.malo losiji, 4. mi je bio krs, 5. - Chronicles odlican, i 6. mi je bio ok, iako je bio najvise napljvan), dok su Legend i Anniversary jedne lepo upakovane bombonice, jesu ukusne, al fali im nesto, nisu ni do kolena originalu .

Citat:
Shone_King kaže: Pregled poruke
kao prvo nisam ja odmah igrao pomenutu igru cim sam je kupio vec pre neki dan,i nemam toliko vremena da po ceo dan igram igrice za racunarom,to vreme samo nalazim za igre koje su po meni fenomenalne....a Legend je dobra igra i preci cu je nije to problem,a imam i Anniversary al ne original...
Danas naci neku FENOMENALNU igru je veoma tesko, uglavnom napucane grafike, koje skrecu paznju sa osakacenog gameplay-a, generalno govoreci, tako da je naci bas odlicnu igru tesko, mozda se pojave jedno u 2-3 meseca.
Meni je to recimo bio Bioshosk, nekima je to Witcher, Mass Effect, ali uglavnom nema ih mnogo...
Pjanovic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 21.10.2008, 16:47   #137
Keki
Veteran

Citat:
Shone_King kaže: Pregled poruke
Pa tako reci.Izvini,ja te pogresno razumeo.Sto odmah nisi tako rekao?U vezi Legenda se slazem.I ne moras da ceo dan igras,Legend se predje za par sati.
Stara 21.10.2008, 19:17   #138
Shone_King
Veteran

Ma opusteno,igrao sam ja pomenutu igru jos kad je izasla pa me zato mrzi i da je igram opet..
Stara 16.2.2012, 15:00   #139
bloody
Novi član

Član od: 16.2.2012.
Zahvalnice: 0
Određen forumom Pomoc oko igre :/

POkusavam bezuspesno da pokrenem u normalnom hmmm odu igricu tomb raider legend ali mi ne uspeva, igrica je normalno radila na xp ali na win 7 nece pa nece... onaj pocetni intro se ne pojavljuje, i ne mogu da podesim budjavu kameru da prilikom pomeranja misa gore dole bude obrnuto
bloody je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.2.2012, 19:36   #140
Stranger2
Veteran

Član od: 23.9.2009.
Zahvalnice: 597
Zahvaljeno 312 puta na 165 poruka
Određen forumom Re: Pomoc oko igre :/

Ponekad uspeva da te igre koje su za windows XP pokrenes kao administrator. Napravi desni klik na precicu i izaberi "run as admini" ili tako nesto...
Stranger2 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Najbolji Tomb Raider phoenix[illusion] Akcione igre 114 14.3.2021 12:09
tomb raider puding Akcione igre 13 9.1.2007 1:18

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 14:32.