![]() |
![]() |
![]() |
#1381 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
Pre neki dan sam čeprkao po start>programs i naišao na nešto nepoznato. Reko ko zna koji je ovo spyware i odmah ga obrišem.
To su bili drajveri za modem ![]() I tako ode sav download u 3 lepe... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1382 |
Veteran
|
![]()
Ej,ne znam koliko ce ovo biti smeshno ,ali ja sam umirao od smejanja.
Bio ja u bioskopu da gledam Beowulfa i na kraju filma ono neka scena neizvestnosti i taman da se vidi sta ce se desiti i film se zavrsi. -Samo odjednom neko iz publike vikne :"MURSH!!!" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1383 |
Banned
Član od: 8.7.2006.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 912 puta na 524 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1384 |
Deo inventara foruma
Član od: 1.12.2006.
Zahvalnice: 1.929
Zahvaljeno 1.916 puta na 819 poruka
|
![]()
E ovo je kraljevska tema stvarno, svaka vam cast
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1385 |
Starosedelac
|
![]()
Evo da i ja doprinesem ovoj temi
![]() U mojoj shkoli predaje jedna profesorka elektronike (predaje i meni, nemam srece), i ovo je vec druga godina kako nam predaje. Tj. moze se reci da ona i ne predaje, ne stigne da predaje, jer nam non-stop prica neke stvari. Jednog dana ulazi na cas i krene: "Deco! Svi ste vi opsednuti djavolima jer svi idete na gradjansko!!!"... Zamislite nashu reakciju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1386 |
Veteran
|
![]()
Vala jes'
Pre neki dan na za vreme odmora ja cackao komp u skoli i shvatio sam da negde svakih 1h on izbaci error i naravno proizvede onaj :"DING!!!" zvuk. E ja (Posto sam manijak) odvrnem zvuk na TVu blizu maximale (Komp je povezan sa TVom,tako da je i zvuk povezan) ..I tako mi sve lepo na casu "Du ju spik inglis" I samo odjednom nesto prekida tisinu ,nastavnica vristi (Vise je izraz lica :" OMGWTF???") ,mojim drugovima preskace srce,a ja onako cutim kao riba fish i mislim (U jbt ,nisam znao da ce biti toliko glasno ![]() -Naravno windows je odradio svoj DING..god bless Microsoft for making bugged OS to make us joy in life. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1387 | |
Deo inventara foruma
Član od: 9.7.2006.
Zahvalnice: 3.544
Zahvaljeno 1.792 puta na 756 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1388 |
Starosedelac
|
![]()
Здравкељина репутација лол
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1389 |
Član
Član od: 2.1.2006.
Zahvalnice: 65
Zahvaljeno 20 puta na 12 poruka
|
![]()
Ova tema je jedna od najboljih na ovom forumu. Evo i mog malog doprinosa.
U osnovnoj skoli 2 lika (jedan iz mog odeljenja, drugi iz odeljenja koje je bilo u istoj smeni sa nama) organizuju 1v1 "sibanje" posle skole. Dolazi i jedno i drugo odeljenje (da ne bi bilo 2 na 1, i jos nekih gluposti...) na zakazano mesto i u zakazano vreme, ta dva lika prilaze jedan drugom, guraju se, stvara se ogromna tenzija, tek ti jedan od njih zapocinje razgovor: 1. Lik: Da l' bi mogli da odlozimo ovo nesto me danas boli noga? ![]() 2. Lik: Kad si vec rekao i ja sam nesto ruku udario na fudbalu... ![]() Kao Monty Python Circus... I na kraju, razidjose se svi kad su videli sta se desilo... Kakvi su to carevi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Naravno drugi termin nisu odredili. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1390 |
Član
Član od: 2.1.2006.
Zahvalnice: 65
Zahvaljeno 20 puta na 12 poruka
|
![]()
Evo jos jedne, po meni, legendarne ispale sa mog fakulteta (u pitanju je FON).
Ulaze dve koleginice u amfiteatar na mom fakultetu (za vreme predavanja iz sociologije), sedaju u srednji deo amfiteatra, raspakuju se, i pocinju da slusaju predavanje. Nakon nekih 15 minuta cuje se neko komesanje iz njihovog pravca (njih dve kupe stvari, i spremaju se da napuste predavanje), i poluglasno jedna od njih rece: "Pa ovo nisu predavanja iz Mate 1!" U amfiteatru muk! Profesor prelazi pogledom preko svih nas, mi gledamo ove dve koleginice, i na kraju svi pocese da se "cepaju" (naravno bez pocrvenelih koleginice koje zure da napuste predavanje). ![]() Ne da sam se smejao tog dana, nego nisam skoro nista jeo i pio u drustvu drugih (kad god bi neko to spomenuo, hteo sam da "umrem" od smeha). ![]() P.S. Kada pomislim da sam video vrhunac ljudske gluposti, uvek se nadje neko da me uveri da nisam u pravu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1391 |
Banned
|
![]()
igramo mi danas u skoli "stoni tenis" ali sa sakama umesto reketa i teniskom lopticom umesto loptice za stoni tenis.I kako mi igrali, dodje jedna moja drugarica (malo vecih dimenzija) uzme lopticu i baci je u cucavas u WC.Naravno dolazi nastavnica, i vidi da je celo odeljenje vidno iznervirano.I pita ona "Deco sta vam je", a tek moj drug kaze:"Pa iznervirali smo se jer ova Milena (inace ta moja drugarica vecih dimenzija) nije mogla da izdrzi da ne pojede lopticu"
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1392 |
Deo inventara foruma
|
![]()
I mi smo tako igrali tenis. Samo sto smo uzimali one tvrde sveske A4 ili A5 formata.
![]() A evo jednog dogadjaja. Jedan moj drug (on je metalac, i logicno ima dugu kosu) uzeo upaljac na sred casa i krenuo da se igra sa njim, da ga stalno pali itd. I upaljac se nesto pokvario. Sad on gleda zasto ne radi i priblizi ga uvetu da cuje kako klikce, pritisnuo i zapalio sebi kosu ![]() ![]() ![]() Celo odeljenje se cepalo ![]() ![]() ![]() Ni sam ne znam kako ga profesorka nije provalila. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1393 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Samo da dodam, mi igramo stoni tenis sa reketima i ping pong lopticom na 4 spojena stola i "mrežicom" od svezaka
![]() A na fizičkom imamo pravi sto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1394 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1395 |
Guest
|
![]()
A mi spojili dva stola, a našli neku dasku kao mrežicu, i naravno ping pong loptica i jedan moj drug se iznervira i odalami lopticu iz sve snage, i zamisli loptica uđe njegovom protivniku pravo u usta, ja sam crk'o od "smejanja".
![]() |
![]() |
![]() |
#1396 | ||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Citat:
![]() 4 stola su prava mera, bar kod naših stolova. Problem je što mora da se vraća sve na mesto pre časa ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1397 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]()
He he he. U mojoj ex gimnaziji, jedan profa izbacio jednu budalu sa fizike i zaključao vrata. Naišao tada direktor u hodnik i počeo da lupa na vrata, a ovaj mu i oca i majku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1398 | |
Deo inventara foruma
Član od: 9.7.2006.
Zahvalnice: 3.544
Zahvaljeno 1.792 puta na 756 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() Kako je tada htela da mu iskopa oci noktima, lele... ![]() Na kraju smo ipak izasli i lepo se proveli...The End. ![]() Poslednja ispravka: A M G (6.12.2007 u 21:22) Razlog: progutao slovo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1399 | |
Starosedelac
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 605
Zahvaljeno 2.479 puta na 595 poruka
|
![]() Citat:
video sam negde na netu gde pise jos bolje - sisanje i satiranje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1400 |
Član
|
![]()
Ovaj... ovo nije bilo bas najkulturnije, ali nisam mogao da odolim...
Anyway, letos sam igrao WoW, Dotu i svakakve druge discipline ![]() Ja pokusavao da gledam, i malo pomalo se smorim... Sad (ko je gledao zna na sta mislim) pred kraj filma, glavna borba i oni se makljaju (mene razbudili oni spec. efekti) i sve je ql, i onda Harijev kum (Sirius) prima nekakav spell. Onda zvuk pocinje da se muti, ide neka spora muzika, i on u slow-motionu pocinje da pada kroz nekakav veo. I sad dok se to odigrava, veci deo sale jeca, a ja se kao nenormalan (sto i jesam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
biseri, lapsusi, nije smesno, smesne situacije, smesno |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Situacije kad vas je vaš ljubimac (komp) doveo do ivice razuma | ivan79 | Brbljaonica | 45 | 8.4.2010 13:45 |