Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Ostale teme > Cvet kompjutera
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Cvet kompjutera Vicevi, slike, sajtovi i ostale „zezalice”...
(POSTOVI SE NE BROJE!)

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 6.12.2007, 0:26   #1381
SirDuck
Deo inventara foruma

Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
Određen forumom Re: smesne situacije...

Pre neki dan sam čeprkao po start>programs i naišao na nešto nepoznato. Reko ko zna koji je ovo spyware i odmah ga obrišem.
To su bili drajveri za modem
I tako ode sav download u 3 lepe...
SirDuck je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.12.2007, 0:27   #1382
Insecticide
Veteran

Član od: 11.6.2007.
Zahvalnice: 240
Zahvaljeno 319 puta na 127 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Insecticide

Ej,ne znam koliko ce ovo biti smeshno ,ali ja sam umirao od smejanja.

Bio ja u bioskopu da gledam Beowulfa i na kraju filma ono neka scena neizvestnosti i taman da se vidi sta ce se desiti i film se zavrsi.
-Samo odjednom neko iz publike vikne :"MURSH!!!"
Insecticide je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.12.2007, 0:46   #1383
Dreamfall
Banned

Član od: 8.7.2006.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 912 puta na 524 poruka

Citat:
masteri kaže: Pregled poruke
He,He pored toga prolazim svakog dana.
I ja ali tek sam sad obratio paznju,pa cekam 27 prekoputa pozz

Sad sam obrisao Bioshock i shvatio sam da ne znam gde sam stavio DVD sa igrom i na kraju sam ga nasao ispod macke koja legla da spava na njemu
Dreamfall je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.12.2007, 1:13   #1384
zdravkelja
Deo inventara foruma

Član od: 1.12.2006.
Zahvalnice: 1.929
Zahvaljeno 1.916 puta na 819 poruka

E ovo je kraljevska tema stvarno, svaka vam cast
zdravkelja je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.12.2007, 1:21   #1385
EclipsE
Starosedelac

Član od: 16.4.2006.
Zahvalnice: 378
Zahvaljeno 279 puta na 196 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku EclipsE

Evo da i ja doprinesem ovoj temi Naime, ova situacija nije smesna, nego krajnje zalosna... Dakle, krecemo!

U mojoj shkoli predaje jedna profesorka elektronike (predaje i meni, nemam srece), i ovo je vec druga godina kako nam predaje. Tj. moze se reci da ona i ne predaje, ne stigne da predaje, jer nam non-stop prica neke stvari. Jednog dana ulazi na cas i krene: "Deco! Svi ste vi opsednuti djavolima jer svi idete na gradjansko!!!"... Zamislite nashu reakciju I tako ona krene da prica o bogu, o knjigama koje je citala, pa kad krene sa poslovicama, jaooo... Evo i nekih njenih odvala, npr. Penjala se na HIMALAJE, i okliznula se, pocela da pada i uhvatila se za DALEKOVOD, i ostala na njemu DVA DANA dok nisu doshli HELIKOPTERI po nju... :| Pa onda, njen sin i njegov ortak ishli na more, i sleteli u kanjom MORACE NOVIM BMW-om, zakacili se za DRVO, izashli iz auta, i POPELI GA SKROZ GORE i nastavili put bez I JEDNE OGREBOTINE! I auto je ostao chitav, skroz nov... Pa npr. vidi ortak nosi majicu sa listom marihuane, ona gleda i kaze: "Pogledajte shto je lepa majica, ZASTAVA KANADE!". Mislim da sam dovoljno rekao...
EclipsE je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.12.2007, 1:23   #1386
Insecticide
Veteran

Član od: 11.6.2007.
Zahvalnice: 240
Zahvaljeno 319 puta na 127 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Insecticide

Citat:
zdravkelja kaže: Pregled poruke
E ovo je kraljevska tema stvarno, svaka vam cast
Vala jes'

Pre neki dan na za vreme odmora ja cackao komp u skoli i shvatio sam da negde svakih 1h on izbaci error i naravno proizvede onaj :"DING!!!" zvuk.
E ja (Posto sam manijak) odvrnem zvuk na TVu blizu maximale (Komp je povezan sa TVom,tako da je i zvuk povezan) ..I tako mi sve lepo na casu "Du ju spik inglis" I samo odjednom nesto prekida tisinu ,nastavnica vristi (Vise je izraz lica :" OMGWTF???") ,mojim drugovima preskace srce,a ja onako cutim kao riba fish i mislim (U jbt ,nisam znao da ce biti toliko glasno )

-Naravno windows je odradio svoj DING..god bless Microsoft for making bugged OS to make us joy in life.
Insecticide je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.12.2007, 1:34   #1387
A M G
Deo inventara foruma

Član od: 9.7.2006.
Zahvalnice: 3.544
Zahvaljeno 1.792 puta na 756 poruka
Talking Re: smesne situacije...

Citat:
EclipsE kaže: Pregled poruke
Evo da i ja doprinesem ovoj temi Naime, ova situacija nije smesna, nego krajnje zalosna... Dakle, krecemo!

U mojoj shkoli predaje jedna profesorka elektronike (predaje i meni, nemam srece), i ovo je vec druga godina kako nam predaje. Tj. moze se reci da ona i ne predaje, ne stigne da predaje, jer nam non-stop prica neke stvari. Jednog dana ulazi na cas i krene: "Deco! Svi ste vi opsednuti djavolima jer svi idete na gradjansko!!!"... Zamislite nashu reakciju I tako ona krene da prica o bogu, o knjigama koje je citala, pa kad krene sa poslovicama, jaooo... Evo i nekih njenih odvala, npr. Penjala se na HIMALAJE, i okliznula se, pocela da pada i uhvatila se za DALEKOVOD, i ostala na njemu DVA DANA dok nisu doshli HELIKOPTERI po nju... :| Pa onda, njen sin i njegov ortak ishli na more, i sleteli u kanjom MORACE NOVIM BMW-om, zakacili se za DRVO, izashli iz auta, i POPELI GA SKROZ GORE i nastavili put bez I JEDNE OGREBOTINE! I auto je ostao chitav, skroz nov... Pa npr. vidi ortak nosi majicu sa listom marihuane, ona gleda i kaze: "Pogledajte shto je lepa majica, ZASTAVA KANADE!". Mislim da sam dovoljno rekao...
Matora je prolupala, ne butuje joj zdrav razum kako treba, odradite joj tamo clear CMOS da se stabilizuje i vrati u normalu...
A M G je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.12.2007, 1:59   #1388
Carl Jonson CJ
Starosedelac

Član od: 27.10.2005.
Zahvalnice: 733
Zahvaljeno 294 puta na 147 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Carl Jonson CJ

Здравкељина репутација лол
Carl Jonson CJ je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.12.2007, 2:33   #1389
Beowulf
Član

Član od: 2.1.2006.
Zahvalnice: 65
Zahvaljeno 20 puta na 12 poruka
Cool Re: smesne situacije...

Ova tema je jedna od najboljih na ovom forumu. Evo i mog malog doprinosa.

U osnovnoj skoli 2 lika (jedan iz mog odeljenja, drugi iz odeljenja koje je bilo u istoj smeni sa nama) organizuju 1v1 "sibanje" posle skole. Dolazi i jedno i drugo odeljenje (da ne bi bilo 2 na 1, i jos nekih gluposti...) na zakazano mesto i u zakazano vreme, ta dva lika prilaze jedan drugom, guraju se, stvara se ogromna tenzija, tek ti jedan od njih zapocinje razgovor:

1. Lik: Da l' bi mogli da odlozimo ovo nesto me danas boli noga?
2. Lik: Kad si vec rekao i ja sam nesto ruku udario na fudbalu... itd.

Kao Monty Python Circus...
I na kraju, razidjose se svi kad su videli sta se desilo...
Kakvi su to carevi: .

P.S. Naravno drugi termin nisu odredili.
Beowulf je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.12.2007, 2:52   #1390
Beowulf
Član

Član od: 2.1.2006.
Zahvalnice: 65
Zahvaljeno 20 puta na 12 poruka
Cool Re: smesne situacije...

Evo jos jedne, po meni, legendarne ispale sa mog fakulteta (u pitanju je FON).

Ulaze dve koleginice u amfiteatar na mom fakultetu (za vreme predavanja iz sociologije), sedaju u srednji deo amfiteatra, raspakuju se, i pocinju da slusaju predavanje. Nakon nekih 15 minuta cuje se neko komesanje iz njihovog pravca (njih dve kupe stvari, i spremaju se da napuste predavanje), i poluglasno jedna od njih rece: "Pa ovo nisu predavanja iz Mate 1!" U amfiteatru muk! Profesor prelazi pogledom preko svih nas, mi gledamo ove dve koleginice, i na kraju svi pocese da se "cepaju" (naravno bez pocrvenelih koleginice koje zure da napuste predavanje).

Ne da sam se smejao tog dana, nego nisam skoro nista jeo i pio u drustvu drugih (kad god bi neko to spomenuo, hteo sam da "umrem" od smeha).

P.S. Kada pomislim da sam video vrhunac ljudske gluposti, uvek se nadje neko da me uveri da nisam u pravu.
Beowulf je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.12.2007, 13:14   #1391
PeTkO
Banned

Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 419
Zahvaljeno 298 puta na 192 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku PeTkO

igramo mi danas u skoli "stoni tenis" ali sa sakama umesto reketa i teniskom lopticom umesto loptice za stoni tenis.I kako mi igrali, dodje jedna moja drugarica (malo vecih dimenzija) uzme lopticu i baci je u cucavas u WC.Naravno dolazi nastavnica, i vidi da je celo odeljenje vidno iznervirano.I pita ona "Deco sta vam je", a tek moj drug kaze:"Pa iznervirali smo se jer ova Milena (inace ta moja drugarica vecih dimenzija) nije mogla da izdrzi da ne pojede lopticu"A onda celo odeljenje pada na pod
PeTkO je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.12.2007, 13:37   #1392
zdravkelja
Deo inventara foruma

I mi smo tako igrali tenis. Samo sto smo uzimali one tvrde sveske A4 ili A5 formata.

A evo jednog dogadjaja.
Jedan moj drug (on je metalac, i logicno ima dugu kosu) uzeo upaljac na sred casa i krenuo da se igra sa njim, da ga stalno pali itd. I upaljac se nesto pokvario. Sad on gleda zasto ne radi i priblizi ga uvetu da cuje kako klikce, pritisnuo i zapalio sebi kosu A svi poceli: hmmm... sta to smrdi? A on krenuo da se lupa po glavi da ugasi vatru
Celo odeljenje se cepalo

Ni sam ne znam kako ga profesorka nije provalila.
Stara 6.12.2007, 13:39   #1393
SirDuck
Deo inventara foruma

Samo da dodam, mi igramo stoni tenis sa reketima i ping pong lopticom na 4 spojena stola i "mrežicom" od svezaka
A na fizičkom imamo pravi sto
Stara 6.12.2007, 13:41   #1394
zdravkelja
Deo inventara foruma

Citat:
SirDuck kaže: Pregled poruke
Samo da dodam, mi igramo stoni tenis sa reketima i ping pong lopticom na 4 spijena stola i "mrežicom" od svezaka
A na fizičkom imamo pravi sto
Mi imamo neki sto u skoli koji je uvek iza zakljucanih vrata i nikad se ne koristi. Ne kapiram ih
Stara 6.12.2007, 13:42   #1395
SER VOJA
Guest

A mi spojili dva stola, a našli neku dasku kao mrežicu, i naravno ping pong loptica i jedan moj drug se iznervira i odalami lopticu iz sve snage, i zamisli loptica uđe njegovom protivniku pravo u usta, ja sam crk'o od "smejanja".
  Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.12.2007, 13:45   #1396
SirDuck
Deo inventara foruma

Citat:
Mi imamo neki sto u skoli koji je uvek iza zakljucanih vrata i nikad se ne koristi. Ne kapiram ih
Pa gde će direktor da igra? Neće on da da nekome da mu razvali sto koji je uzeo pod izgovorom da je za školu ;D

Citat:
SER VOJA kaže: Pregled poruke
A mi spojili dva stola, a našli neku dasku kao mrežicu, i naravno ping pong loptica i jedan moj drug se iznervira i odalami lopticu iz sve snage, i zamisli loptica uđe njegovom proivniku pravo u usta, ja sam crk'o od "smejanja".
Mi smo kopali oči
4 stola su prava mera, bar kod naših stolova.
Problem je što mora da se vraća sve na mesto pre časa
Stara 6.12.2007, 13:51   #1397
NjegovaWisost
Deo inventara foruma

Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka

He he he. U mojoj ex gimnaziji, jedan profa izbacio jednu budalu sa fizike i zaključao vrata. Naišao tada direktor u hodnik i počeo da lupa na vrata, a ovaj mu i oca i majku misleći da je ovaj što ga je izbacio
NjegovaWisost je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.12.2007, 14:18   #1398
A M G
Deo inventara foruma

Član od: 9.7.2006.
Zahvalnice: 3.544
Zahvaljeno 1.792 puta na 756 poruka
Talking Re: smesne situacije...

Citat:
I mi smo tako igrali tenis. Samo sto smo uzimali one tvrde sveske A4 ili A5 formata.

A evo jednog dogadjaja.
Jedan moj drug (on je metalac, i logicno ima dugu kosu) uzeo upaljac na sred casa i krenuo da se igra sa njim, da ga stalno pali itd. I upaljac se nesto pokvario. Sad on gleda zasto ne radi i priblizi ga uvetu da cuje kako klikce, pritisnuo i zapalio sebi kosu A svi poceli: hmmm... sta to smrdi? A on krenuo da se lupa po glavi da ugasi vatru
Celo odeljenje se cepalo

Ni sam ne znam kako ga profesorka nije provalila.
Nesto slicno se dogodilo letos jednoj mojoj drugarici. Dogovorilo se par nas da izadjemo uvece i skupili se kod nje kuci. Sedi ona, a do nje jedan moj drug se zeza upaljacem. Ona stavlja cigaretu u usta i prstima pipa po dzepovima da pronadje upaljac, a ovaj moj drug prilazi njenoj kosi rukom u kojoj je drzao upaljac i pita: "Jel ovo trazis?". Jadnica nije stigla ni da izusti "Da", a desna polovina kose joj je vec do pola bila u plamenu! Posle silnog plakanja i "friziranja" od strane drugarica koje su nedugo posle ovog nemilog dogadjaja pristigle i bile u cudu, ovaj moj drug je samo rekao: "U jbt, dobro je da nisi prala kosu benzinom, bila bi kremirana pre pocetka zurke!"
Kako je tada htela da mu iskopa oci noktima, lele...
Na kraju smo ipak izasli i lepo se proveli...The End.

Poslednja ispravka: A M G (6.12.2007 u 21:22) Razlog: progutao slovo
A M G je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.12.2007, 16:29   #1399
mciggzy
Starosedelac

Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 605
Zahvaljeno 2.479 puta na 595 poruka

Citat:
Dreamfall kaže: Pregled poruke
Provalio komsija da sam mu ja pokvario ludu zurku i sada me pitao zasto sam toliko podivljao sto nisam sishao da se raspravimo ko ljudi ja kazem komsija pa vas jos drzi ono sto ste popili jutros(uletvio se covek u kafani) on kaze da mmm ne ovaj daaa.

Danas sam video u Mirijevu kod video kluba Zabac pise S I S A NJ E 130 din

video sam negde na netu gde pise jos bolje -
sisanje i satiranje
mciggzy je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.12.2007, 16:45   #1400
Iron Maiden
Član

Član od: 25.11.2006.
Zahvalnice: 101
Zahvaljeno 33 puta na 19 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Iron Maiden

Ovaj... ovo nije bilo bas najkulturnije, ali nisam mogao da odolim...
Anyway, letos sam igrao WoW, Dotu i svakakve druge discipline na netu, i nekako me brat odvuce u bioskop. Ja mislio da idemo na the Simpsons, a on uzeo karte za novog Harry Pottheada. I aj' kao da odgledamo...
Ja pokusavao da gledam, i malo pomalo se smorim...
Sad (ko je gledao zna na sta mislim) pred kraj filma, glavna borba i oni se makljaju (mene razbudili oni spec. efekti) i sve je ql, i onda Harijev kum (Sirius) prima nekakav spell. Onda zvuk pocinje da se muti, ide neka spora muzika, i on u slow-motionu pocinje da pada kroz nekakav veo. I sad dok se to odigrava, veci deo sale jeca, a ja se kao nenormalan (sto i jesam ) proderem 'PAWNED'... i samo je jedan red klinaca provalio na sta sam mislio, dok se ja na sedistu gusim u sopstvenoj genijalnosti
Iron Maiden je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
biseri, lapsusi, nije smesno, smesne situacije, smesno

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Situacije kad vas je vaš ljubimac (komp) doveo do ivice razuma ivan79 Brbljaonica 45 8.4.2010 13:45

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 18:49.